ConsenSys στο ETHWaterloo 2019: Codefi, PegaSys, Metamask, Gitcoin, Bounties

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

ConsenSys στο ETHWaterloo 2019: Codefi, PegaSys, Metamask, Gitcoin, Bounties

Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα ηχεία, τα bounties και την αποκλειστική πρόσβαση προϊόντων που προέρχονται από τα έργα του ConsenSys στην αρχική εκδήλωση ETHGlobal – ETHWaterloo. από τον Jemayel Judge 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019

Στιγμιότυπο 2019 11 05 στις 3 30 20 μ.μ.


Όσον αφορά την παγκόσμια κοινότητα Ethereum, το Waterloo, Canada είναι το σημείο όπου ξεκίνησαν όλα. ETHWaterloo είναι ο αρχικός κόμβος εκδηλώσεων της σειράς εκδηλώσεων και hackathon της ETHGlobal, η οποία τώρα εξαπλώνεται από το Μπρούκλιν στο Μπανγκαλόρ και έχει ενσωματώσει χιλιάδες προγραμματιστές στο οικοσύστημα blockchain στη διαδικασία. Από την ίδρυσή του το 2017, το ETHWaterloo έχει γίνει ένα από τα πιο αναμενόμενα hackathons του ημερολογιακού έτους. 

Αυτή η φετινή έκδοση διαθέτει μια ισχυρή σειρά από τα πιο διαδεδομένα BUIDLers και επηρεαστές της βιομηχανίας blockchain, συμπεριλαμβανομένου του δημιουργού Ethereum, Vitalik Buterin, μαζί με πολλές ομάδες που μάχονται για να δημιουργήσουν νέες λύσεις σε πολλές προκλήσεις hackathon. 

Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις Ethereum-centric, το ConsenSys θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διαδικασίες στο ETHWaterloo, με ομιλητές συνεδρίων, hackathon κριτές, πρόσβαση σε αποκλειστικά προϊόντα και μια σειρά από γενναιοδωρίες που προέρχονται από το πλέγμα ConsenSys. 

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των bounties και παρουσιάσεων του ConsenSys στο ETHWaterloo 2019 και γεια σας στην ομάδα όλο το Σαββατοκύριακο για να μάθετε περισσότερα για όλα τα τελευταία γεγονότα στο Ethereum και στο Consensys…

φωτογραφία3

PegaSys

Η PegaSys – η οποία παρέχει δημόσιες και ιδιωτικές λύσεις blockchain για επιχειρήσεις – θα χρηματοδοτήσει μια γενναιοδωρία 1000 $ για το Hyperledger Besu που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έναν πελάτη ανοιχτού κώδικα Ethereum που αναπτύχθηκε με την άδεια Apache 2.0. Το βραβείο θα χρηματοδοτηθεί για την ομάδα που μπορεί να επιτύχει την «Καλύτερη περίπτωση χρήσης του δικτύου για το Besu».

MetaMask

Το Metamask – μια γέφυρα από προγράμματα περιήγησης στο Web3 και μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στο blockchain – πρόσφατα ανακοίνωσε σημαντικές εξελίξεις στη σειρά προϊόντων της με το Web3 Wallet και το Metamask Snaps Plugins. Το χάρισμα του Metamask hackathon στο ETHWaterloo θα είναι το «Best» Το Metamask Snaps plugin, “για ομάδες που ενσωματώνουν τις προσθήκες Metamask Snaps στο έργο τους. 

Επιχορηγήσεις ConsenSys

Το ConsenSys Grants – μια παγκόσμια πύλη για την κατασκευή έργων που ωφελούν το οικοσύστημα Ethereum – έχει ξεκινήσει το ConsenSys Grants Wave III – και μπορείτε ακόμα να εφαρμόσετε! 

Για να υποστηρίξει αυτό το Wave, η ConsenSys Grants απονέμει 1.000 $ DAI για την καλύτερη εφαρμογή σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες: Υποδομή, Εργαλεία Dev, Κοινωνικές επιπτώσεις, Εκπαίδευση και Ασφάλεια. Θυμηθείτε: όλες οι εφαρμογές πρέπει να ωφελήσουν το μεγαλύτερο οικοσύστημα Ethereum και να είναι έργα ανοιχτού κώδικα. 

Εργαστήρια ConsenSys

Η ConsenSys Labs, ένα ταμείο επενδύσεων σε στάδιο εκκίνησης για ανοιχτά πρωτόκολλα, υποδομές και εφαρμογές, ξεκίνησε πρόσφατα το πρόγραμμα Relays για αποκεντρωμένους hackathons. 

Η ομάδα Relay της ConsenSys Labs εκτελεί επί του παρόντος ένα νέο πρόγραμμα επιχορηγήσεων για έργα που ανακύπτουν από Hackathons όπως το EthWaterloo και το Web3 World Virtual Hackathon του GitCoin για τη δημιουργία εξαιρετικών πρωτοτύπων hackathon σε χρηματοδοτούμενες και επιτυχημένες νεοσύστατες επιχειρήσεις που προσθέτουν αξία στο οικοσύστημα Ethereum. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επιπλέον, ο συνεργάτης του ConsenSys Labs Min Teo θα είναι κριτής του hackathon EthWaterloo. 

Δίκτυο Bounties

Στο ETHWaterloo’19, η ομάδα Bounties θα ξεκινήσει μια σειρά από ενεργοποιήσεις που εστιάζονται στην αύξηση των βραβείων που συνήθως δίδονται στο hackathon. Η ομάδα φιλοξενεί μικρότερα βραβεία για ομάδες που στέλνουν στην παραγωγή, δημιουργούν καλλιτεχνικά έργα, αντιμετωπίζουν στόχους αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης βραβεία για περισσότερη παθητική συμμετοχή, όπως η σύνταξη ποίησης για το πώς αισθάνεστε ενώ βρίσκεστε στην εκδήλωση. 

Όλα τα παραπάνω bounties είναι διαθέσιμα στο waterloo.bounties.network. Η ομάδα των Bounties θα παρουσιάσει επίσης ένα τεχνικό εργαστήριο το απόγευμα του Σαββάτου σχετικά με τα έξυπνα συμβόλαια με δυνατότητα σύνθεσης, με βάση την εμπειρία τους στην προώθηση του πρωτοκόλλου StandardBounties τα τελευταία 2 χρόνια.

Στιγμιότυπο 2019 11 06 στις 11 18 24 π.μ.

Ηχεία

Josh Crites της Ακαδημίας Consensys

Ξεκινήστε το hackathon αργά τη νύχτα νωρίς και δεξιά με βασικά βασικά στοιχεία από τον Josh Crites της Ακαδημίας ConsenSys. Το μάθημα, με τίτλο «Ξεκινώντας με την ανάπτυξη Ethereum: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Metamask, το Remix και το Web3.js» είναι απαραίτητο για αρχάριους και θα εξετάσει τα βασικά μαθήματα για τους φίλους BUIDLers

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 4: 30-6: 30 μ.μ.

Ο Kevin Owocki της Gitcoin

Ο ιδρυτής του Gitcoin Kevin Owocki θα παρουσιάσει μια ομιλία με τίτλο «Ένα χρηματοοικονομικό σύστημα από και για τους ανθρώπους». Η ομιλία θα αφορά τις ακόλουθες ερωτήσεις: Τι γίνεται αν το χρηματοοικονομικό σύστημα Wall-Street του 20ου αιώνα της βιομηχανικής εποχής δεν είναι η μόνη δυνατή κλιμακούμενη αρχιτεκτονική ενός χρηματοοικονομικού συστήματος; Τι θα συνέβαινε αν σχεδιάζαμε ένα χρηματοοικονομικό λειτουργικό σύστημα πλανητικής κλίμακας από τις πρώτες αρχές που περιλαμβάνει τους σχεδιαστικούς στόχους της οικολογικής ποικιλομορφίας, της κοινωνικής αρμονίας και της πνευματικής αφθονίας?

Σάββατο 9 Νοεμβρίου, Δωμάτιο Buterin, 2: 00-2: 25 μ.μ.

Mark Beylin του Δίκτυο Bounties 

Εκτός από τις ενεργοποιήσεις του Bounties Network σε ολόκληρο το ETHWaterloo hackathon, ο ιδρυτής Mark Beylin θα παρουσιάσει επίσης μια ομιλία με τίτλο «Οι προκλήσεις των συνθέσιμων έξυπνων συμβάσεων» που ασχολούνται με μια σειρά τεχνικών ζητημάτων όταν βασίζονται στο Ethereum.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου, Δωμάτιο Buterin, 2:30 – 2:55 μ.μ.

Mara Schmiedt και Collin Myers της Codefi Networks / Θέτω εις ενέργειαν 

Η Mara Schmiedt και ο Collin Myers της Codefi Networks θα παρουσιάσουν μια βαθιά κατάδυση στην πρόσφατα λανσαρισμένη πλατφόρμα Activate της Codefi. Με τον τίτλο «Ενεργοποίηση από τα δίκτυα Codefi: Ένας νέος τρόπος εκκίνησης και συμμετοχής σε αποκεντρωμένα δίκτυα», η ομιλία θα παρέχει μια επισκόπηση της κατάστασης των αποκεντρωμένων δικτύων, των συμβολικών βοηθητικών προγραμμάτων και του τρόπου με τον οποίο η πλατφόρμα Activate αφαιρεί τις πολυπλοκότητες της εκκίνησης και της συμμετοχής σε αποκεντρωμένα δίκτυα δίκτυα.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 10:00 – 10:25 μ.μ. 

Στιγμιότυπο 2019 11 06 στις 11 19 50 π.μ.

Πρόσβαση στα προϊόντα ConsenSys 

Έξυπνος σταθμός ασφαλείας συμβολαίου Ethereum Μύθος θα παρέχει πρόσβαση στη σουίτα εργαλείων MythX Pro που κυκλοφόρησε πρόσφατα. 

Καλέιντο, Το Blockchain Business Cloud, θα επιτρέψει επίσης την πρόσβαση στην πλατφόρμα πλήρους στοίβας για τη δημιουργία ολοκληρωμένων εταιρικών λύσεων.  

Και μην ξεχάσετε να πάρετε το δικό σας #FollowNarly SWAG

DevelopersEth GlobalEthereumEventsNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις πιο πρόσφατες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me