Η ConsenSys ανακοινώνει τρεις νέες υπηρεσίες Freemium προϊόντων SaaS

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Η ConsenSys ανακοινώνει τρεις νέες υπηρεσίες Freemium προϊόντων SaaS

Τρία προϊόντα της ConsenSys έχουν αρχίσει να προσφέρουν premium μοντέλα λογισμικού ως υπηρεσία σε πελάτες δημοφιλών εργαλείων και υπηρεσιών υποδομής Ethereum. από ConsenSys 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 8 Οκτωβρίου 2019

ανακοινώνει η consensys

Οζάκα, Ιαπωνία – Το τρίτο τρίμηνο του 2019, τρία προϊόντα που ανήκουν στην ConsenSys ανακοίνωσαν νέα μοντέλα Software-as-a-Service για να προσφέρουν συμφωνίες σε επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες, συναντώντας μια αγορά που ωριμάζει για την υποδομή, την ανάλυση και τα εργαλεία προγραμματιστών της Ethereum. Καθώς η αγορά για υπηρεσίες και εργαλεία πλούσια σε χαρακτηριστικά στο Ethereum έχει προχωρήσει, έτσι έχουν και οι ανάγκες των πελατών. Το τρίτο τρίμηνο του 2019, Infura, Μύθος και Αλέθιο, ξεκίνησε συνδρομητικές υπηρεσίες για την υποστήριξη μιας σειράς προσφορών – από τη χρήση για αρχάριους σε επίπεδο επιχειρήσεων, μερικές από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες ασφάλειας και υποδομής στο Ethereum Network με υποδομή, ανάλυση δεδομένων και λογισμικό ελέγχου ασφάλειας.

χαρακτήρισε infura

Infura +: Βελτιωμένη υποδομή Ethereum

Στις 17 Ιουλίου, πάροχος υποδομής Ethereum Infura ξεκίνησε το Infura +, μια premium συνδρομητική υπηρεσία για το Ethereum API της Infura, παρέχοντας βελτιωμένη υποστήριξη υποδομής Ethereum για εφαρμογές όλων των μεγεθών. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κλιμακωτές επιλογές υπηρεσίας– Πυρήνας, προγραμματιστής, ομάδα και ανάπτυξη – για να επιτρέψουν το σωστό μέγεθος για να φέρουν το έργο τους με βάση το Ethereum από την απόδειξη της ιδέας στην παγκόσμια παραγωγή. Με βάση τη ζήτηση από την υπάρχουσα κοινότητα χρηστών της Infura, τα προγράμματα πληρωμένων θα επιτρέψουν αυξημένη καθημερινή χρήση, προσαρμοσμένες SLA και βελτιωμένη υποστήριξη πελατών – συμπεριλαμβανομένων μικρότερων χρόνων απόκρισης – καθώς και χειρισμού υπερβολικής ηλικίας. Η Infura θα συνεχίσει να διατηρεί ένα ελεύθερο επίπεδο για να συνεχίσει να ενθαρρύνει την ανάπτυξη προγραμματιστών και την υιοθέτηση τεχνολογίας blockchain και Web3.

Η Infura εξυπηρετεί ήδη χιλιάδες μοναδικούς προγραμματιστές Ethereum και χειρίζεται δισεκατομμύρια αιτήματα την ημέρα. Κυκλοφόρησε το 2016 στο DevCon2, η Infura είναι η πιο ισχυρή υποδομή ως υπηρεσία που παρέχει αξιόπιστη, επεκτάσιμη πρόσβαση στα Ethereum και IPFS (InterPlanetary File System). Τον τελευταίο χρόνο, η Infura διατήρησε το 99,95% χρόνο λειτουργίας. Καθώς το εύρος των έργων που εξαρτάται από την Infura για τις ανάγκες υποδομής τους έχει επεκταθεί, τα νέα προγράμματα συνδρομών θα βοηθήσουν στη διατήρηση αυτού του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής. Με το Infura +, οι χρήστες μπορούν ακόμη να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία λογαριασμού της ίδιας ημέρας για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία των εφαρμογών για παραγωγή.  

Συνιδρυτής της Infura E.G. Ο Galano λέει, «Η Infura έχει αναπτυχθεί πολύ στα πρώτα 3 χρόνια μας και το ίδιο και το οικοσύστημα Ethereum. Στην αρχή, ξεκινήσαμε να κάνουμε bootstrap Web3 παρέχοντας δωρεάν, επεκτάσιμη υποδομή, ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να αρχίσουν να βασίζονται στο Ethereum. Τώρα, υπάρχουν μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας για να διευθύνουν την επιχείρησή τους. Προκειμένου να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση, μεταβαίνουμε σε ένα πιο βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Με τη νέα γκάμα σχεδίων, μπορούμε ακόμα να προσφέρουμε μια δωρεάν υπηρεσία για να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη προγραμματιστών και καλύτερη υποστήριξη μεγαλύτερων εφαρμογών παραγωγής. Το λανσάρισμα της εμπειρίας Infura + είναι ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα μας και ένα σημάδι για ολόκληρο το οικοσύστημα ότι το Ethereum ωριμάζει. “

Στις 4 Οκτωβρίου 2019, Η Infura έγινε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική μονάδα στο ConsenSys.

διαδικτυακά σεμινάρια με μύθο

MythX Pro: Διατήρηση του Ethereum Secure


Μύθος, η κορυφαία υπηρεσία ανάλυσης ασφάλειας για έξυπνα συμβόλαια Ethereum ξεκίνησε σήμερα το MythX Pro. Τώρα, οι χρήστες του MythX εντοπίζουν ένα πλήρες εύρος ευπάθειας έξυπνων συμβάσεων και βοηθούν στην αποφυγή παραβιάσεων ασφάλειας – με μια διαφανή και εύχρηστη συνδρομητική υπηρεσία DAI-stablecoin μέσω Πληρωμές Daisy

«Πριν από δύο χρόνια, ο ιδρυτής μας και« Chief Hacking Officer », Bernhard Mueller, δημιούργησε το εργαλείο ανοιχτού κώδικα Mythril να παρέχει συμβολική ανάλυση για έξυπνα συμβόλαια. Μέχρι σήμερα, αυτό το εργαλείο έχει ληφθεί περισσότερες από 420.000 φορές, οπότε σαφώς υπήρχε κάποια ζήτηση για αυτό. Όμως, η τοπική εκτέλεση εργαλείων ασφαλείας είναι μια δύσκολη και απαιτούμενη από πόρους διαδικασία, και νέες ευπάθειες και τεχνικές βρίσκονται συνεχώς. Η ομάδα μας σύντομα συνειδητοποίησε ότι για να συμβαδίσουμε με τις τεχνικές ανάγκες για ολοκληρωμένη ανάλυση έξυπνων συμβολαίων, έπρεπε να χτίσουμε μια υπηρεσία που περιλαμβάνει μια σειρά εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο της συμβολικής ανάλυσης, αλλά και της στατικής και δυναμικής ανάλυσης με ασαφή, όλα λειτουργούν συναυλία », δήλωσε ο Tom Lindeman, συνιδρυτής του MythX.

Σε αντίθεση με τα άλλα εργαλεία ασφάλειας, το MythX είναι μια αυτοματοποιημένη λύση all-in-one που χρησιμοποιεί μια σειρά ολοκληρωμένων μικροϋπηρεσιών βαθιάς ανάλυσης που συνεργάζονται απρόσκοπτα για να περιορίσουν την επιφάνεια ευπάθειας και να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους σε συγκεκριμένες περιοχές κώδικα.

Το MythX API λειτουργεί ως υπηρεσία SaaS στο cloud, προσφέροντας μεγάλη υπολογιστική ισχύ στη δυναμική ανάλυσή τους και στις δυνατότητες βαθιάς συγκερασμού. Το MythX συνδυάζεται με δημοφιλή εργαλεία ανάπτυξης, όπως Truffle, Remix και VS Code, ώστε οι ομάδες να μπορούν εύκολα να περιλαμβάνουν σάρωση ασφαλείας στις καθημερινές ροές εργασίας τους απευθείας από τα αγαπημένα τους εργαλεία πελάτη.

Το Kaleido, το κορυφαίο επιχειρηματικό cloud blockchain και η MythX ανακοίνωσαν επίσης μια συνεργασία στο DevCon 2019. Η επαλήθευση έξυπνων συμβάσεων MythX είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά Kaleido, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις & οργανισμούς να χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια με ασφάλεια, με ευκολία στο κουμπί.

προϊόντα alethio

Alethio API PRO

Η Alethio κυκλοφόρησε το Blockchain API τους ως άμεσο τρόπο για τους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ευρετηριασμένα, συνθετικά, on-chain δεδομένα Ethereum με ισχυρό και αξιόπιστο τρόπο. Το API του Alethio επιλύει το πρόβλημα κατακερματισμού των δεδομένων του Ethereum, το οποίο εμποδίζει πολλούς χρήστες του mainnet να έχουν αξιόπιστη και καθαρή πρόσβαση σε δεδομένα που βασίζονται σε blockchain. Οι προγραμματιστές, οι επενδυτές, οι επιχειρήσεις και οι λάτρεις μπορούν τώρα να ανακτήσουν αυτά τα δεδομένα σε αλυσίδα σε μια μορφή που υποστηρίζει καλύτερα τα έργα τους και μπορούν να τα ενσωματώσουν με ελάχιστη προσπάθεια, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν ή να διατηρήσουν προσαρμοσμένη υποδομή ευρετηρίασης.

Στις 20 Ιουνίου 2019, ο Alethio ανακοίνωσε το Alethio API PRO. Όλοι μπορούν να ξεκινήσουν με το Alethio API δωρεάν για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του προϊόντος και να αισθανθούν άνετα με τη λειτουργικότητά του. Μέχρι 10.000 κλήσεις / μήνα είναι δωρεάν (χωρίς στοιχεία πιστωτικής κάρτας για να ξεκινήσετε). Το Alethio χρησιμοποιεί βαθμιαία επίπεδα τιμών, δηλαδή όσο περισσότερα αιτήματα κάνετε, τόσο λιγότερα πληρώνετε για κάθε αίτημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε ελέγξτε την αριθμομηχανή.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε, απλώς ακολουθήστε τρία απλά βήματα: 

  • Εγγραφείτε για λογαριασμό προγραμματιστές.aleth.io
  • Χρησιμοποιήστε το κλειδί API και ξεκινήστε να κάνετε αιτήματα API

Ανατρέξτε στο Alethio’s εκτεταμένη τεκμηρίωση για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των τελικών σημείων.

InfuraNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map