Η ConsenSys αποκτά την απαρτία του J.P. Morgan για την προώθηση της υιοθέτησης Blockchain Enterprise

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Contents

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Η ConsenSys αποκτά την απαρτία του J.P. Morgan για την προώθηση της υιοθέτησης Blockchain Enterprise

Μόλις ανακοινώθηκε, ο κωδικός βάσης ανοιχτού κώδικα της JPM θα διατηρείται πλέον από το ConsenSys και θα είναι συμβατός με άλλα εταιρικά προϊόντα. Από το ConsenSys 25 Αυγούστου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2020

Τύπος απαρτίας 01

Τι συμβαίνει

Στις 25 Αυγούστου 2020, η JP Morgan και η ConsenSys ανακοίνωσαν ότι το έργο ανοιχτού κώδικα της απαρτίας θα αποκτήσει και θα διαχειρίζεται η ConsenSys ως μέρος μιας στρατηγικής επένδυσης από την JPM. 

Η απόκτηση είναι ένα σημαντικό βήμα στην επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογίας blockchain και των λύσεων που βασίζονται στο Ethereum. Χρησιμοποιώντας το Korum με τις άλλες εταιρικές προσφορές προϊόντων της ConsenSys, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν λύσεις με εξαιρετικά προσαρμόσιμη, ασφαλή και απόδοση.

  • Διαβάστε το δελτίο τύπου
  • Επισκεφτείτε τον νέο ιστότοπο της Απαρτίας

Τι είναι η απαρτία του ConsenSys?

Με αυτήν την ανακοίνωση, η ConsenSys ανακοινώνει με ευχαρίστηση τη νέα προσφορά πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα, την απαρτία ConsenSys. Το ConsenSysorum είναι ένα στρώμα πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα που χρησιμεύει ως βάση για τις επιχειρήσεις για τη δημιουργία δημόσιων ή ιδιωτικών εταιρικών λύσεων που βασίζονται στο Ethereum. Η απαρτία ConsenSys αποτελείται από τέσσερα επίπεδα βάσης κώδικα ανοιχτού κώδικα: λογισμικό πελάτη, διαχείριση ιδιωτικών συναλλαγών, υπογραφή εξωτερικών συναλλαγών και πρόσθετα εργαλεία.

Τύπος κλειδώματος απαρτίας 03

Για βοήθεια με την εφαρμογή και τη συντήρηση του επιπέδου ανοιχτού κώδικα, οι προγραμματιστές και οι επιχειρήσεις μπορούν να ζητήσουν υποστήριξη βάσει συνδρομής από την Υποστήριξη ConsenSys. Η ομάδα υποστήριξής μας αποτελείται από προγραμματιστές και ειδικούς συνεργάτες σε όλα τα έργα ανοιχτού κώδικα στο πλαίσιο της απαρτίας ConsenSys.

Πάνω από το επίπεδο ανοιχτού κώδικα, οι προγραμματιστές και οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να αναπτύξουν μια σειρά χαρακτηριστικών προϊόντων θεσμικού επιπέδου που αναπτύχθηκαν από την ConsenSys για να επιτρέψουν τη διαμόρφωση και διαχείριση στοιχείων, τις πληρωμές, τη διαχείριση εγγράφων, τη βελτιστοποίηση ροής εργασίας, τη συμμόρφωση με τον κίνδυνο και πολλά άλλα.

consensys plexus εικονίδιο γύρο Σεπτέμβριο 16 Σεπτεμβρίου: Εισαγωγή στην απαρτία ConsenSys Εγγραφείτε τώρα


Τι σημαίνει η απόκτηση για επιχειρήσεις και προγραμματιστές

Η απόκτηση της απαρτίας από την ConsenSys σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη δέσμευση του οικοσυστήματος για υιοθέτηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Με την Απαρτία, η ConsenSys θα επεκτείνει τις προσφορές Ethereum της επιχείρησής της με τρεις πρωταρχικούς τρόπους: 1) δέσμευση για ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα, 2) ευθυγραμμισμένη εξέλιξη και ανάπτυξη τόσο για ιδιωτικές όσο και για δημόσιες επιχειρήσεις λύσεις και 3) πιο ισχυρές δυνατότητες ποιότητας παραγωγής πάνω από το ανοιχτό πηγές κωδικών βάσης.

Δέσμευση για ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα

Σύμφωνα με το ConsenSys, το ConsenSys Sister θα παραμείνει μια βάση κώδικα ανοιχτού κώδικα, διαθέσιμη για οποιονδήποτε να ξεκινήσει την κατασκευή εφαρμογών ποιότητας παραγωγής. Η ισχυρή τεκμηρίωση θα διατηρηθεί από την ομάδα μηχανικών πρωτοκόλλων ConsenSys. Η απαρτία της ConsenSys θα συνεχίσει τη μακρά ιστορία της ανάπτυξης πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα της ConsenSys, ιδιαίτερα με τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του Hyperledger Besu, του πελάτη Ethereum που είναι συμβατό με το mainnet.

Η ConsenSys προσφέρει επίσης συνδρομές υποστήριξης για την απαρτία ConsenSys για την επιτάχυνση του χρόνου στην αγορά και την εμπιστοσύνη στα δίκτυα παραγωγής. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι η δυνατότητα δημιουργίας λύσεων που βασίζονται σε blockchain παραμένει χωρίς άδεια, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για να επιταχύνει την υιοθέτηση εάν χρειαστεί.

Λύσεις ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων

Μέχρι σήμερα, η ConsenSys διατηρεί το Hyperledger Besu, έναν πελάτη Enterprise Ethereum συμβατό με το mainnet. Στο πλαίσιο της JPM, η Απαρτία υποστήριξε πολλές λύσεις εταιρικού επιπέδου σε ιδιωτικά δίκτυα που βασίζονται στο Ethereum. Με την απόκτηση, το ConsenSysorum θα ευθυγραμμίσει την ανάπτυξη τόσο των ιδιωτικών όσο και των συμβατών με το δίκτυο εταιρικών λύσεων, επιτρέποντας μια πιο ολοκληρωμένη και ισχυρή εξέλιξη της τεχνολογίας blockchain μεταξύ των επιχειρήσεων. Στο εγγύς μέλλον, η ConsenSys θα εργαστεί για να κάνει το GoQuorum διαλειτουργικό με το Hyperledger Besu, ευθυγραμμισμένο με το όραμα της ConsenSys για την ενεργοποίηση τόσο ιδιωτικών όσο και δημόσιων περιπτώσεων χρήσης δικτύου.

Χαρακτηριστικά και υπηρεσίες παραγωγής

Με την εξαγορά, το ConsenSys θα επιταχύνει την ανάπτυξη μιας σειράς προϊόντων που εκτελούνται στο επίπεδο πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα της ConsenSys. Αυτές οι λειτουργικές μονάδες επιτρέπουν μια διαμορφώσιμη προσέγγιση για εταιρικές εφαρμογές, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους να κατασκευάζουν εξαιρετικά προσαρμοσμένες λύσεις για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες ανάγκες. Η πρόθεση αυτών των ενοτήτων προϊόντων – σε συνδυασμό με τη φύση ανοιχτού κώδικα των βάσεων κώδικα της απαρτίας ConsenSys – είναι να ανοίξει τις πόρτες για θεωρητικά απεριόριστη υιοθέτηση των επιχειρήσεων. 

Συνολικά, η απόκτηση της απαρτίας παγιώνει το ConsenSys ως πηγή μετάβασης για επιχειρήσεις που αναζητούν περισσότερα, εξερευνήσουν επιλογές και τελικά δημιουργούν λύσεις ποιότητας παραγωγής που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Μια λεπτομερής ματιά στην απαρτία του ConsenSys: Το πλήρες Layer Blockchain Protocol Layer για επιχειρήσεις

Με την ανακοίνωση της εξαγοράς, οι προγραμματιστές της ConsenSys θα έχουν μια επιλογή από δύο στοίβες ανοιχτού κώδικα για να στηριχθούν: GoQuorum με βάση το Go ή Hyperledger Besu με βάση την Java. 

Η στοίβα που βασίζεται στο Go (παλαιότερα γνωστή ως “Απαρτία” στο JPM) περιλαμβάνει το λογισμικό πελάτη GoQuorum, τον διαχειριστή ιδιωτικών συναλλαγών της Tessera και τον διαχειριστή ιδιωτικών κλειδιών EthSigner. Η στοίβα Hyperledger Besu που βασίζεται σε Java θα αποτελείται από τα ίδια έργα που είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται από το ConsenSys σήμερα, τα οποία ταξινομούνται ξανά στο πλαίσιο της απαρτίας ConsenSys. Η στοίβα που βασίζεται σε Java περιλαμβάνει το λογισμικό πελάτη Hyperledger Besu, τον διαχειριστή ιδιωτικών συναλλαγών Orion και τον εξωτερικό υπογράφοντα συναλλαγών EthSigner.

Επίπεδο ανοιχτού κώδικα απαρτίας ConsenSys

Με την ανακοίνωση της εξαγοράς, το Hyperledger Besu, το Orion, το EthSigner θα ενσωματωθούν στην προσφορά της απαρτίας ConsenSys μαζί με τα GoQuorum και Tessera. Όπως προαναφέρθηκε, το ConsenSysorum θα δώσει τώρα στους προγραμματιστές την επιλογή να επιλέξουν ανάμεσα στο GoQuorum με βάση το Go ή στοίβα Hyperledger Besu που βασίζεται σε Java. Στο εγγύς μέλλον, θα προσθέσουμε επιπλέον λειτουργικότητα στην απαρτία, βελτιώνοντας την εμπειρία προγραμματιστή και παρέχοντας λειτουργικότητα προστιθέμενης αξίας ακόμη περισσότερο.

Orchestrate PegaSys θα συμμετάσχει στο Codefi app suite ως Codefi Orchestrate, μια συλλογή βασικών τεχνικών στοιχείων για κάθε λύση blockchain για επιχειρήσεις. Το Codefi Orchestrate θα περιλαμβάνει τις διευρυμένες δυνατότητες για την επιτάχυνση της παραγωγής εταιρικών λύσεων blockchain, τη μείωση του κόστους ανάπτυξης και την επιτάχυνση του χρόνου στην αγορά. Θα συνδέσει μια σειρά από λειτουργικές μονάδες Codefi και λειτουργίες με το στρώμα πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα Korum.

PegaSys Plus θα αντικατασταθεί από την ConsenSys Support Support, μια υπηρεσία υποστήριξης βάσει συνδρομών που παρέχει στους προγραμματιστές και τις επιχειρήσεις υποστήριξη κατ ‘απαίτηση για έργα πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα. Η Υποστήριξη της Απαρτίας ConsenSys προσφέρει επίσης πρόσθετα, τα οποία επεκτείνουν τον πελάτη Hyperledger Besu Ethereum και παρέχουν λειτουργικότητα για την αντιμετώπιση πρόσθετων εταιρικών απαιτήσεων.

PegaSys Teku και R&ρε δεν θα πάω πουθενά. Τους επόμενους μήνες, θα ζήσουν αλλού εντός του ConsenSys, αλλά το έργο θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή. Προς το παρόν, μπορούν ακόμα να βρεθούν στο Ιστότοπος PegaSys.

Εξέλιξη και επιτάχυνση της υιοθέτησης των επιχειρήσεων με απαρτία ConsenSys

Το ConsenSys δημιουργεί μια σειρά προϊόντων που μπορούν να ενσωματωθούν στο επίπεδο πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα ConsenSys. Αυτές οι ενότητες προϊόντων επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργούν προσαρμόσιμες λύσεις βελτιστοποιημένες για τις συγκεκριμένες βιομηχανικές ανάγκες τους. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, αυτές οι λειτουργικές μονάδες επιτρέπουν τη διαμόρφωση και διαχείριση στοιχείων, τις πληρωμές, τη διαχείριση εγγράφων, τη βελτιστοποίηση ροής εργασίας και τη συμμόρφωση με τον κίνδυνο.

Οι λειτουργικές μονάδες εταιρικών προϊόντων είναι όλες συμβατές με το στρώμα ανοιχτού κώδικα της Korum μέσω του Codefi Orchestrate. Το Orchestrate επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν εφαρμογές που βασίζονται σε blockchain απλοποιώντας την ανάπτυξη και τη συνδεσιμότητα των επιχειρηματικών εφαρμογών με το Ethereum blockchain.

consensys plexus εικονίδιο γύρο Εξερευνήστε τις επιχειρηματικές μας ενότητες προϊόντων Εξερεύνηση Στοίβα εταιρειών ConsenSys

Πώς να ξεκινήσετε με την απαρτία του ConsenSys 

Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με την Προεδρία είτε ως προγραμματιστής είτε ως επιχείρηση, μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο της Προεδρίας ConsenSys. Η σελίδα προγραμματιστή μας περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βάσεις κώδικα ανοιχτού κώδικα και συνδέσμους προς την τεκμηρίωσή μας. Η σελίδα προϊόντων μας εξηγεί τις διαθέσιμες ενότητες προϊόντων πάνω από την απαρτία και τα στοιχεία επικοινωνίας για να ξεκινήσει η δημιουργία εταιρικών εφαρμογών πάνω από την απαρτία. Εάν είστε επιχείρηση ή προγραμματιστής που αναζητά πρακτική υποστήριξη, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

consensys plexus εικονίδιο γύρο Ξεκινήστε με την απαρτία του ConsenSys Ξεκινήστε

Μπες Στην Κοινότητα Μας:

Ανακοίνωση προϊόντοςΕνημερωτικό δελτίοΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map