Το ConsenSys αποκτά την πλατφόρμα Korum® από τον J. Morgan

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Το ConsenSys αποκτά την πλατφόρμα Korum® από τον J. Morgan

Η ConsenSys ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Korum®, μιας εταιρικής παραλλαγής του blockchain Ethereum που αναπτύχθηκε από τον J.P. Morgan. Από το ConsenSys 25 Αυγούστου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2020

Τύπος απαρτίας 01

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Νέα Υόρκη, 25 Αυγούστου 2020ΗConsenSys, μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού blockchain, ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της Απαρτία®, μια εταιρική παραλλαγή του Ethereum blockchain που αναπτύχθηκε από τον J.P. Morgan (NYSE: JPM). Με την προσθήκη της απαρτίας, η ConsenSys προσφέρει τώρα μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και υποστήριξης για την Korum, επιταχύνοντας τη διαθεσιμότητα δυνατοτήτων και δυνατοτήτων, όπως η λειτουργικότητα ψηφιακών στοιχείων και η διαχείριση εγγράφων. 

Η J.P. Morgan και η ConsenSys είναι δύο κορυφαίοι οργανισμοί στο Enterprise Ethereum και έχουν μακρά ιστορία συνεργασίας μετά την ηγεσία της δημιουργίας του Enterprise Ethereum Alliance, βοηθώντας να φέρει έναν πελάτη Mainnet Ethereum, Hyperledger Besu, στο Ίδρυμα Linux και συνεργαζόμαστε σε βιομηχανικές εφαρμογές που βασίζονται στην Απαρτία, όπως κομό και Κοβάντης. Από την κυκλοφορία του Korum το 2016, οι ConsenSys και J.P. Morgan συνεργάστηκαν για να κάνουν το Ethereum την πλατφόρμα επιλογής για επιχειρήσεις που δημιουργούν ασφαλή και προσαρμόσιμα επιχειρηματικά δίκτυα σε κλίμακα.

“Η δημιουργία της απαρτίας ήταν η πρώτη για τον J.P. Morgan, τόσο όσον αφορά την ανάπτυξη του δικού του πρωτοκόλλου blockchain, όσο και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα για την κοινότητα των προγραμματιστών”, δήλωσε ο Umar Farooq, Global Head of Blockchain, Τζ. Morgan. «Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τη χρήση της απαρτίας τα τελευταία χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ConsenSys ως συνεργάτης για να προωθήσει το όραμα». 

Η ConsenSys θα συγχωνεύσει τον υπάρχοντα χάρτη πορείας της για το πρωτόκολλο με την απαρτία, αξιοποιώντας το καλύτερο και των δύο βάσεων κώδικα. Όλη η τεχνολογία πρωτοκόλλου Enterprise Ethereum στο ConsenSys θα εμπίπτει στην επωνυμία ConsenSys Korum και οι προγραμματιστές θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν την υποκείμενη στοίβα τεχνολογίας. Η απαρτία θα παραμείνει ανοιχτού κώδικα και θα είναι διαλειτουργική με τα άλλα κορυφαία προϊόντα blockchain της ConsenSys, όπως η σουίτα εφαρμογών χρηματοδότησης και εμπορίου της Codefi. Ο J.P. Morgan θα είναι πελάτης των προηγμένων δυνατοτήτων και υπηρεσιών της ConsenSys που αναπτύσσονται στην Απαρτία.

«Ακόμη και πριν από την εξόρυξη του πρώτου μπλοκ στο Ethereum και τη δημιουργία του ConsenSys, συνεργαστήκαμε με τον J.P. Morgan στο Ethereum για αποδείξεις συστημάτων έννοιας και παραγωγής. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ενσωματώσαμε την απαρτία στη στοίβα ConsenSys Enterprise Ethereum και ανυπομονούμε να ενοποιήσουμε τον πελάτη Enterprise Ethereum με έδρα το Hyperledger Besu με την απαρτία και να υποστηρίξουμε όλες τις εγκαταστάσεις της απαρτίας παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την πολύπλευρη συνεργασία μας με τον J.P. Morgan για πολλά χρόνια και εγκαινιάζοντας μια εποχή συμβατότητας επιχειρήσεων και mainnet », δήλωσε ο Joseph Lubin, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ConsenSys και συν-δημιουργός του Ethereum. 

Εκτός από την απόκτηση της απαρτίας της ConsenSys, ο J.P. Morgan έκανε μια στρατηγική επένδυση στο ConsenSys για να υποστηρίξει την αποστολή του να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν δίκτυα επόμενης γενιάς και να επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν πιο ισχυρές χρηματοοικονομικές υποδομές.

Σχετικά με το ConsenSys

Η ConsenSys είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού Ethereum. Δίνουμε τη δυνατότητα σε προγραμματιστές, επιχειρήσεις και ανθρώπους παγκοσμίως να δημιουργήσουν εφαρμογές επόμενης γενιάς, να ξεκινήσουν σύγχρονες χρηματοοικονομικές υποδομές και να αποκτήσουν πρόσβαση στον αποκεντρωμένο ιστό. Η σουίτα προϊόντων μας, αποτελούμενη από Infura, Απαρτία, Codefi, MetaMask, και το Diligence, εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες, υποστηρίζει δισεκατομμύρια ερωτήματα που βασίζονται σε blockchain για τους πελάτες μας και έχει χειριστεί δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά στοιχεία. Το Ethereum είναι το μεγαλύτερο προγραμματιζόμενο blockchain στον κόσμο, που οδηγεί στην υιοθέτηση επιχειρήσεων, στην κοινότητα προγραμματιστών και στη δραστηριότητα DeFi. Σε αυτό το αξιόπιστο ίδρυμα ανοιχτού κώδικα, χτίζουμε την ψηφιακή οικονομία του αύριο. Για να εξερευνήσετε τα προϊόντα και τις λύσεις μας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://consensys.net/.

Σχετικά με τον J.P. Morgan’s Corporate & Τράπεζα Επενδύσεων


J.P. Morgan’s Corporate & Η Investment Bank είναι παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες τραπεζών, αγορών και κινητών αξιών. Οι σημαντικότερες εταιρείες του κόσμου, οι κυβερνήσεις και τα ιδρύματα μας εμπιστεύονται τις δραστηριότητές τους σε περισσότερες από 100 χώρες. Με 27 τρισεκατομμύρια $ περιουσιακά στοιχεία υπό κράτηση και 607 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις, η Εταιρεία & Η Investment Bank παρέχει στρατηγικές συμβουλές, αυξάνει το κεφάλαιο, διαχειρίζεται τον κίνδυνο και επεκτείνει τη ρευστότητα σε αγορές σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον J.P. Morgan διατίθενται στη διεύθυνση www.jpmorgan.com

Ανακοίνωση προϊόντοςΕνημερωτικό δελτίοΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map