Η ConsenSys Labs ανακοινώνει επενδύσεις στο atpar

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Η ConsenSys Labs ανακοινώνει επενδύσεις στο atpar

Η ομάδα πίσω από το πρωτόκολλο ACTUS αποκτά υποστήριξη για τη δημιουργία υποδομής για διαλειτουργικά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. από ConsenSys 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2019

Ζυρίχη, Ελβετία και Νέα Υόρκη, ΗΠΑ– Η ConsenSys Labs ανακοίνωσε σήμερα μια επένδυση σε atpar, η ομάδα με έδρα την Ελβετία που παρέχει χρηματοοικονομικές εφαρμογές τραπεζικού επιπέδου μέσω της ανάπτυξης του πρωτοκόλλου ACTUS. Ως ένας από τους κορυφαίους επενδυτές στο Ethereum, η ConsenSys υποστηρίζει έργα με δυνατότητα να υιοθετήσει την υιοθέτηση όπου το οικοσύστημα βλέπει τις περισσότερες δυνατότητες – χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τραπεζικές συναλλαγές. 


Τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε χρηματοοικονομικής υπηρεσίας και η εκπροσώπηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων στο Ethereum με διαφανή και διαλειτουργικό τρόπο αποτελεί βασική υπόσχεση του ανοιχτού χρηματοοικονομικού κινήματος. Με την εκπλήρωση αυτής της υπόσχεσης, το Πρωτόκολλο ACTUS είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα για την έκδοση χρηματοοικονομικών μέσων τραπεζικής ποιότητας με ενιαίο τρόπο σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Η atpar έχει ανοίξει το έξυπνο σύστημά της για το πρωτόκολλο ACTUS στις GitHub και ένα επίδειξη πύλης είναι διαθέσιμο στο testnet Ethereum.  

Το πλαίσιο έξυπνων συμβάσεων πρωτοκόλλου ACTUS αντιπροσωπεύει τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και τη λογική τους στο Ethereum ως αρθρωτό, “Lego” δομικά στοιχεία με πρότυπα που μπορούν να παραμεριστούν ώστε να αντιπροσωπεύουν σχεδόν οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο, ​​από υποθήκες και ομόλογα έως παράγωγα και πέραν αυτής. Αντί να δημιουργούν από το μηδέν, οι προγραμματιστές μπορούν να συνεργάζονται με έτοιμα προς χρήση χρηματοοικονομικά συμβόλαια που περιέχουν ενοποιημένα φύλλα όρων με δυνατότητα ανάγνωσης από μηχανή και το χρονοδιάγραμμα υποχρεώσεων του μέσου. Επιπλέον, το Πρωτόκολλο ACTUS χειρίζεται πτυχές εξυπηρέτησης όπως έκδοση, καταγραφή και ενημέρωση αλλαγών κατάστασης, κλασματοποίηση και συγκέντρωση περιουσιακών στοιχείων, διανομή κεφαλαίων και απλοποιεί σημαντικά την αναφορά και ανάλυση των περιουσιακών στοιχείων και χαρτοφυλακίων. Η ολοκληρωμένη υποδομή της atpar παρέχει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τη δυνατότητα να τρέχουν και να εξυπηρετούν τον κύκλο ζωής των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων σε ένα κλάσμα του σημερινού κόστους. 

Καθώς οι εξελίξεις στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) έχουν φτάσει σε υψηλά επίπεδα με περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια κλειδωμένα μόνο στο Ethereum blockchain, η ConsenSys δεσμεύεται να επενδύσει σε έργα που θα επιταχύνουν την ενδεχόμενη μετανάστευση των χρηματοπιστωτικών αγορών τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε δίκτυα blockchain. Με τον ίδιο τρόπο η υιοθέτηση του προτύπου ERC-20 ξεκλειδώσει την πιθανότητα διαμόρφωσης σε ολόκληρο το δίκτυο καθιστώντας εύκολη την ανταλλαγή ενός διακριτικού ERC-20 με άλλο και τη χρήση σε πορτοφόλια και ανταλλαγές, το Πρωτόκολλο ACTUS στοχεύει να επιτρέψει την ίδια διαλειτουργικότητα για χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. Σε συνδυασμό με το ERC-2222 πρότυπο διανομής κεφαλαίων – που ήταν μια συνεργατική προσπάθεια με επικεφαλής τον atpar – τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία θα παρακάμπτουν το σημαντικό κόστος ολοκλήρωσης και συμφιλίωσης δεδομένων των σημερινών συστημάτων κληρονομιάς.  

Ο Joseph Lubin, ιδρυτής του ConsenSys και συνιδρυτής του Ethereum, δήλωσε: «Μαζί η τεχνική προδιαγραφή ACTUS και το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο ACTUS έχουν τη δυνατότητα να είναι το HTML και το HTTP του χρηματοοικονομικού στρώματος του αποκεντρωμένου World Wide Web, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν περιττές αναποτελεσματικότητες του τρέχοντος χρηματοοικονομικού μας συστήματος, οι οποίες περιορίζουν τις εταιρείες και τις αγορές σε ιδιόκτητα συστήματα σίγασης. Στο μέλλον, το πρωτόκολλο ACTUS στοχεύει στον καθορισμό κάθε χρηματοοικονομικής σύμβασης στον πλανήτη με σαφώς καθορισμένες εισόδους, εξόδους και αλγόριθμους για την κωδικοποίηση των ροών αξίας, καθεμία από τις οποίες αποδίδεται και περικλείεται σε μια νομικά δεσμευτική έξυπνη συμφωνία βασισμένη σε blockchain. “

Η atpar ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 από μια διαφορετική ομάδα με πολυετή εμπειρία καινοτομίας σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και αποκεντρωμένα δίκτυα. Η ομάδα του atpar ίδρυσε το Πρωτόκολλο ACTUS για να θέσει τις ράγες για την εξισορρόπηση των ταμειακών ροών στο Ethereum, εξοπλίζοντας τους προγραμματιστές με τα εργαλεία για να επαναπροσδιορίσουν τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε ανοιχτή, διαλειτουργική και χωρίς τριβή υποδομή. Η ομάδα βασίζεται στο υπάρχον Πρότυπα ACTUS (Algorithmic Συμβόλαιο Τύποι Ενοποιημένα Πρότυπα), το οποίο αναπτύχθηκε από τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και υιοθετήθηκε ως βιομηχανικό πρότυπο για την εκπροσώπηση περιουσιακών στοιχείων ως απάντηση στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση το 2008. 

«Τα διατροπικά εμπορευματοκιβώτια έφεραν επανάσταση στη ναυτιλιακή βιομηχανία, η atpar στοχεύει να αναπαράγει αυτά τα οφέλη απόδοσης για τη χρηματοοικονομική βιομηχανία. Το πρωτόκολλο ACTUS παρέχει την υποδομή για να εμπορευματοποιήσει όλα τα μεγάλα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και να τα περιγράψει με ενοποιημένα, αναγνώσιμα από μηχάνημα «έγγραφα μεταφοράς εμπορευμάτων». Θα εξουσιοδοτήσει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αυξήσουν το κόστος παραγωγής σχεδόν στο μηδέν αυτοματοποιώντας τη συντήρηση και την αναφορά χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους », δήλωσε ο Michael Svoboda, Διευθύνων Σύμβουλος της atpar.

Η atpar κερδίζει δυναμική στην πατρίδα της Ελβετίας, όπου επιλέχθηκαν πρόσφατα ως μία από τις 10 εταιρείες fintech για ένταξη στο 2019 Πρόγραμμα επιτάχυνσης Kickstart κυκλοφόρησε από την Digital Switzerland. Η συμμετοχή της atpar στην κοόρτη Kickstart οδήγησε σε ένα Proof-of-Concept με την Swisscom, ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιών και φορέας τραπεζικής υποδομής στην Ελβετία. Η Swisscom διερευνά το Πρωτόκολλο ACTUS για να δημιουργήσει λύσεις για την αποπληρωμή χρέους για την ελβετική χρηματοπιστωτική βιομηχανία. Επιπλέον, ο Ελβετικός Οργανισμός Καινοτομίας Innosuisse έχει καλωσορίσει το atpar ομάδα στο βασικό πρόγραμμα προπόνησης και εξέδωσε την ομάδα επιχορήγηση για επαγγελματική ανάπτυξη. 

Η επένδυση από τα ConsenSys Labs θα επιτρέψει στην ομάδα των εταιρειών να μεταβεί στην ανάπτυξη του πρωτοκόλλου ACTUS από το Ethnetum testnet στο mainnet. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το atpar και τον τρόπο δημιουργίας με το πρωτόκολλο ACTUS, επισκεφθείτε atpar.io και actus-protocol.io.

Περισσότερα για το atpar:

atpar χτίζει χρηματοοικονομική υποδομή στο Ethereum που δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες και στους παρόχους λύσεων έκδοσης να συμβολίζουν και να διαχειρίζονται το πλήρες εύρος των κατηγοριών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους σε ένα κλάσμα του σημερινού κόστους.

Σχετικά με τα εργαστήρια ConsenSys:

Η Consensys Labs επενδύει στους πιο υποσχόμενους ιδρυτές του Web3 στον κόσμο. Με επενδύσεις σε περισσότερες από 78 εταιρείες σε 22 χώρες, η Labs επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους ιδρυτές να χτίσουν ένα πιο αποκεντρωμένο και αξιόπιστο μέλλον. Μάθετε περισσότερα στο Labs.ConsenSys.net.

Επαφές πολυμέσων: 

[προστατευμένο μέσω email]

Michael Svoboda, [προστατευμένο μέσω email]

 

 

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me