Οι ConsenSys και Securosys ξεκινούν ασφαλή μέθοδο για μακροχρόνιο στοίχημα Ethereum 2.0

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Οι ConsenSys και Securosys ξεκινούν ασφαλή μέθοδο για μακροχρόνιο στοίχημα Ethereum 2.0

από ConsenSys 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2021

Codefi Staking και Securosys

ConsenSys, η κορυφαία εταιρεία λογισμικού Ethereum, και Securosys, Ηγέτης στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την κρυπτογράφηση και την προστασία της ψηφιακής ταυτότητας, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη μιας απρόσκοπτης και ασφαλούς μεθόδου για μακροχρόνιο στοίχημα Ethereum 2.0. 

Η συνεργασία παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας κλειδιών απόσυρσης Ethereum 2.0 σε Securosys Hardware Security Modules (τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και ως υπηρεσία cloud) απευθείας από το ConsenSys Codefi Staking API. Τα κλειδιά δεν εκτίθενται ποτέ στην Codefi ούτε στη Securosys και τα stakers διατηρούν πλήρη έλεγχο και νόμιμη κυριότητα των κλειδιών. 

«Μαζί με τη Securosys μπορούμε να παρέχουμε μια end-to-end λύση για στοιχήματα Ethereum 2.0», λέει ο Kuhan Tharmananthar, Product Lead της Codefi Staking. «Συνδυάζοντας το Codefi με Securosys Hardware Security Modules οι πελάτες μας επιτυγχάνουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ευκολίας όταν μετακινούνται από Eth1 σε Eth2.»

«Η Securosys έχει επικεντρωθεί σε εφαρμογές blockchain από την αρχή και έχει δεσμευτεί να επεκτείνει το προβάδισμά της στην παροχή ασφάλειας υλικού για τον κλάδο της κρυπτογράφησης», λέει ο Robert Rogenmoser, CEO της Securosys. “Η αναγνώριση από τον κορυφαίο προγραμματιστή της πλατφόρμας Ethereum δεν είναι μόνο μια μεγάλη αναγνώριση αυτών των προσπαθειών, αλλά και ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.” 

Για να επικυρώσουν τις συναλλαγές στο Ethereum 2.0, οι φορείς πρέπει να ποντάρουν εύκολα το ETH και να δημιουργούν τα κλειδιά απόσυρσης Eth2 με τη διαβεβαίωση ότι είναι ασφαλείς από όλους τους τύπους επιθέσεων και αποτυχιών κατά την πρώτη φάση μετάβασης από Proof-of-Work to Proof-of-Stake, που θα μπορούσε να συμβεί φέτος. 

Το Codefi Staking της ConsenSys παρέχει μια διεπαφή χρήστη για την κατάθεση ETH στο Eth2 Beacon Chain και καταργεί τις προκλήσεις της λειτουργίας ανεξάρτητων κόμβων επικύρωσης. Η Codefi Staking θα βασιστεί στον Teku, τον πελάτη Eth2 της ConsenSys για θεσμικό στοίχημα. Η ενσωμάτωση με το οικοσύστημα Securosys φέρνει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στη διαδικασία, καθώς οι φορείς μπορούν να δημιουργήσουν απρόσκοπτα κλειδιά απευθείας στις Primus Hardware Security Modules (HSMs) και να τα προστατεύσουν με τους βασικούς μηχανισμούς ελέγχου της Securosys. Υπάρχουν πολλά επίπεδα ελέγχου ταυτότητας και εξουσιοδότησης που διασφαλίζουν ότι οι φορείς δεν θα παραιτηθούν από τον έλεγχο των κλειδιών ανάληψης Eth2.  

Ενώ οι μηχανισμοί ελέγχου ταυτότητας Securosys διασφαλίζουν την ασφάλεια των κλειδιών έναντι εξωτερικών επιθέσεων, η ασφάλειά τους έναντι διαφόρων παραγόντων αστοχίας είναι επίσης υψίστης σημασίας για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση. Τα Securosys Primus HSMs βασίζονται σε πολύ αξιόπιστο, εταιρικού επιπέδου υλικό που έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια λειτουργία 24/7, μπορεί να συγκεντρωθεί για περιττές ρυθμίσεις υψηλής διαθεσιμότητας ή με ασφάλεια. Όταν η λειτουργία δεν λειτουργεί, η Securosys προσφέρει την πιστοποιημένη με ISO27001 υπηρεσία CloudsHSM. Τροφοδοτείται από πολλαπλά γεω-πλεονάζοντα κέντρα δεδομένων που πληρούν τα υψηλότερα επιχειρησιακά πρότυπα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου ενός EMP και μιας ανθεκτικής επίθεσης βαθιάς στα ελβετικά βουνά. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λύση St2 Ethen της ConsenSys και της Securosys, εγγραφείτε μαζί μας στις 4 Φεβρουαρίου στις 16:00 GMT και ακούστε από τους Codefi Staking, Secruosys, Ledger και Microsoft. 

Σχετικά με την Securosys SA


Η Securosys SA, με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, είναι ηγέτης της αγοράς στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της κρυπτογράφησης και στην εξασφάλιση ψηφιακών ταυτοτήτων. Ιδρύθηκε το 2014, η Securosys διασφαλίζει τις ελβετικές χρηματοοικονομικές αγορές για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας και προστατεύει συναλλαγές αξίας άνω των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ καθημερινά. Η εταιρεία προμηθεύει περισσότερες από τις μισές τράπεζες της κατηγορίας 1 παγκοσμίως με μονάδες ασφαλείας υλικού που έχουν αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στην Ελβετία.

Η Securosys προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συσκευών δικτύου ασφαλείας που εστιάζουν σε εμπορικές εφαρμογές. Αυτά περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση επικοινωνίας και δημιουργία κλειδιών και διαχείριση. Όλα τα προϊόντα αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στην Ελβετία, χωρίς μολυσματικές επιδράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε απευθείας από την Securosys SA μέσω e-mail στη διεύθυνση [προστασία μέσω email], καλώντας στο +41 44 552 31 00, ή από τα γραφεία του στη Ζυρίχη, το Μόναχο και το Χονγκ Κονγκ.

www.securosys.com

Σχετικά με το ConsenSys

Η ConsenSys είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού Ethereum. Δίνουμε τη δυνατότητα σε προγραμματιστές, επιχειρήσεις και ανθρώπους παγκοσμίως να δημιουργήσουν εφαρμογές επόμενης γενιάς, να ξεκινήσουν σύγχρονες χρηματοοικονομικές υποδομές και να αποκτήσουν πρόσβαση στον αποκεντρωμένο ιστό. Η σουίτα προϊόντων μας, αποτελούμενη από Infura, Απαρτία, Υτανο, Codefi, MetaMask, και το Diligence, εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες, υποστηρίζει δισεκατομμύρια ερωτήματα που βασίζονται σε blockchain για τους πελάτες μας και έχει χειριστεί δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά στοιχεία. Το Ethereum είναι το μεγαλύτερο προγραμματιζόμενο blockchain στον κόσμο, που οδηγεί στην υιοθέτηση επιχειρήσεων, στην κοινότητα προγραμματιστών και στη δραστηριότητα DeFi. Σε αυτό το αξιόπιστο ίδρυμα ανοιχτού κώδικα, χτίζουμε την ψηφιακή οικονομία του αύριο.

Το ConsenSys Codefi είναι η σουίτα εφαρμογών blockchain που ενισχύει το εμπόριο και τη χρηματοδότηση επόμενης γενιάς. Το όραμά μας είναι να οδηγήσουμε τη σύγκλιση των υφιστάμενων και αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών τεχνολογιών για τη δημιουργία πιο προσιτών και δίκαιων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για όλους, παντού. Συνεργαζόμαστε με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παγκόσμιες επιχειρήσεις και έργα Ethereum για τη βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, ψηφιοποίηση χρηματοοικονομικών μέσων, ενεργοποίηση αγορών και δικτύων και ανάπτυξη λύσεων blockchain έτοιμων για παραγωγή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: consensys.net

Ανακοίνωση πελάτηCodefi StakingConsenSysEthereum 2.0SecurosysStakingTekuNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map