ConsenSys στο Sibos 2019: 10 συνομιλίες για το Blockchain για επιχειρήσεις

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Contents

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogΕκδηλώσεις και συνέδρια

ConsenSys στο Sibos 2019: 10 συνομιλίες για το Blockchain για επιχειρήσεις

Συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών εξηγητών για επιχειρήσεις, DeFi, εμπορική χρηματοδότηση, κοινοπραξίες και άλλα από το ConsenSys 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019

0 C5Qlxw2v0 pdpGkQ


Η ConsenSys παρακολούθησε τη 41η ετήσια σύμβαση SIFO της SWIFT φέτος σε πλήρη ισχύ για να φέρει την τελευταία τεχνολογία blockchain στον επιχειρηματικό και τον χρηματοοικονομικό τομέα. Από τις κοινοπραξίες έως τις αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές και κεφαλαιαγορές, η συμμετοχή της ConsenSys στη συζήτηση της Sibos ήταν σημαντική, ίσως με την ανακοίνωση της σουίτας προϊόντων ConsenSys Codefi – η οποία παρέχει ένα λειτουργικό σύστημα blockchain για χρηματοδότηση και εμπόριο – συγκεντρώνοντας τον πιο ενθουσιασμό.

Για μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις τελευταίες λύσεις fintech και εταιρικές λύσεις που έχουν ενσωματωθεί στο blockchain, έχουμε συλλέξει παρουσιάσεις με βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των συμμετεχόντων του ConsenSys από το Sibos 2019. Αυτές οι συζητήσεις περιλαμβάνουν τα πάντα, από βασικές γενικές επισκοπήσεις, όπως «Εισαγωγή σε Enterprise Blockchain» και «DeFi 101: Εισαγωγή στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση “σε πρακτικές βαθιές καταδύσεις, συμπεριλαμβανομένων των” Μοντέλων Fiat-Money Tokenization για πληρωμές “και” Λήψη ενός ρυθμισμένου επιτρεπόμενου δικτύου Blockchain στην παραγωγή “- και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα πλήρως σήμερα.

Χάσατε το Sibos φέτος; Μην ανησυχείτε, έχουμε γράψει μια πλήρη ανακεφαλαίωση του Sibos 2019 με ανάλυση σχετικά με το μέλλον της χρηματοδότησης, της τεχνολογίας και της επιχείρησης.

Τι είναι το Sibos?

Το Sibos είναι μια παγκοσμίου φήμης ετήσια εκδήλωση που συγκεντρώνει περισσότερους από 300 εκθέτες και 600 ομιλητές που απευθύνονται σε πλήθος περισσότερων από 10.000 ειδικών χρηματοοικονομικών από όλο τον κόσμο. Φέτος, η Sibos παρουσίασε τη βιομηχανία καθώς η τεχνολογία μετατρέπει γρήγορα τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές και εμπορικές αγορές σε μια εποχή πλήρους ψηφιοποίησης και αναδυόμενης αποκέντρωσης.

«Ο χρηματοοικονομικός κλάδος υφίσταται μια εξαιρετική αλλαγή, λόγω των νεοεισερχομένων όπως το Libra του Facebook και της εμφάνισης τεχνολογιών όπως τα κρυπτονομικά στοιχεία.» – Yawar Shah Πρόεδρος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Swift

Μεταβείτε στο YouTube του ConsenSys για να δείτε την πλήρη λίστα αναπαραγωγής των πάνελ

 

ConsenSys στο Sibos 2019 Recap Video

Στην 41η ετήσια σύμβαση της SWIFT Sibos φέτος, η ConsenSys ανακοίνωσε τη σουίτα προϊόντων Codefi, η οποία παρέχει ένα λειτουργικό σύστημα blockchain για οργανισμούς χρηματοδότησης και εμπορίου. Η ConsenSys πραγματοποίησε πολλά πάνελ, συζητήσεις και βασικές σημειώσεις για να μοιραστεί πώς η τεχνολογία blockchain θα επηρεάσει τη χρηματοοικονομική βιομηχανία τα επόμενα χρόνια.. 

 

Εισαγωγή στο Enterprise Blockchain

Ιστορίες επιτυχίας, περιπτώσεις πρακτικής χρήσης και τα μυστικά της μετάβασης από την ιδέα στην κοινοπραξία σε ένα κλάσμα του χρόνου και σε ένα κλάσμα του κόστους της δημιουργίας επιχειρηματικών λύσεων. Κατανοήστε την αξία και τον αντίκτυπο που μπορεί να φέρει η εταιρία blockchain στην επιχείρησή σας.

Συμμετέχουν: Grace Hartley – Συντονιστής, Tim Grant – Διευθύνων Σύμβουλος του DrumG, Sophia Lopez – Συνιδρυτής και COO του Kaleido, Dan Heyman – Διευθυντής προγράμματος στο PegaSys και Peter Broadhurst – Συνιδρυτής και Επικεφαλής Μηχανικής στο Kaleido.

 

Μέλλον ιδιοκτησίας και διανομής δεδομένων για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

 

Ο Tim Grant, Διευθύνων Σύμβουλος της DrumG και ο Emmanuel Aidoo, Επικεφαλής της Στρατηγικής Κατανεμημένου Καθολικού στην Credit Suisse, παρουσιάζουν το The DrumG Titanium Network ζωντανά.

Μάθετε πώς η DrumG – με 10 παγκόσμιους συνεργάτες επενδυτικών τραπεζών που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 40% των εκκρεμών συμβολαίων των παγκόσμιων συμβολαίων παραγώγων – συνεργάζονται για να χτίσουν το μέλλον της ιδιοκτησίας και της διανομής δεδομένων χρηματοοικονομικής αγοράς.

 

Trade Finance στο Blockchain

Παγκόσμια περίπλοκη, κατακερματισμένη, και σε πολλά μέρη, που εξακολουθεί να βασίζεται σε χαρτί, η βιομηχανία χρηματοοικονομικών συναλλαγών καλείται να καινοτομήσει ή να κάνει τεχνολογικές βελτιώσεις – και τώρα. Μάθετε πώς το blockchain εφαρμόζεται ήδη ως λύση για τη βιομηχανία χρηματοοικονομικών συναλλαγών από ειδικούς στον αναδυόμενο τομέα.

 

Κοινοπραξίες Blockchain

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε ζωντανές κοινοπραξίες και δείτε σε βάθος την επιτυχία αυτών των έργων μαζί με τις προκλήσεις τους. Αυτό το πάνελ διερευνά ερωτήματα όπως: τι πρέπει να μάθει ο τραπεζικός κλάδος από προηγούμενες κοινοπραξίες; Πόσο μεγάλο είναι πολύ μεγάλο; Πώς μπορούν τα διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη να ευθυγραμμίσουν και να ξεκινήσουν έργα?

 

Εισαγωγή στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση – “DeFi 101”

Μια ουσιαστική εισαγωγή και πρωτοπόρος στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Εξερευνήστε την εξέλιξη των τραπεζών και των χρηματοοικονομικών χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Μάθετε σχετικά με τις περιπτώσεις χρήσης και τις εφαρμογές, πώς να κλιμακώσετε στρατηγικές γύρω από την υιοθέτηση και την ανάπτυξη και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αποκέντρωσης της χρηματοδότησης.

 

Tokenization στις Θεσμικές Αγορές Κεφαλαίου

Μάθετε για την πορεία των ψηφιακών στοιχείων προς αποδοχή σε παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ρυθμιστικές αρχές και κεντρικές τράπεζες. Με την πάροδο του χρόνου, τα σημαντικά οφέλη blockchain για τις επιχειρήσεις γίνονται σαφή, παράλληλα με τον αριθμό των δεσμεύσεων που οδηγούν σε αποτελέσματα παραγωγής το 2019.

 

Η νοοτροπία του Innovator: Πώς να παραμείνετε σχετικοί στην εποχή της ψηφιοποίησης

Μάθετε από εκείνους που έχουν βιώσει από πρώτο χέρι την ψηφιοποίηση των βιομηχανιών πώς να αποκτήσετε τη σταδιοδρομία σας και να περιστραφείτε σε νέους ρόλους και να προσθέσετε τομείς χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας.

Συμμετέχουν: Camilla McFarland – Moderator, Monica Singer – ConsenSys Solutions, Lex Sokolin – Global Fintech Co-Head στο ConsenSys Codefi, Toon Leijtens – CTO at komgo και Lory Kehoe – Managing Director στο ConsenSys Ireland.

 

Λύσεις Enterprise Blockchain: Πραγματικές περιπτώσεις χρήσης

Βυθιστείτε στις επιχειρηματικές δυνατότητες του Ethereum. Μάθετε για ορισμένες πραγματικές περιπτώσεις χρήσης με ειδικούς που έχουν εμπλακεί στην εφαρμογή τους και έχουν βιώσει από πρώτο χέρι τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που έχουν ξεκλειδωθεί μέσω της προσαρμογής του blockchain σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Μεταφορά ενός δικτύου ρυθμισμένων αδειών Blockchain στην παραγωγή

Ο Peter Munnings, συνιδρυτής της Adhara και ο Rob Dawson, Μηχανικός Πρωτοκόλλου στην PegaSys, παρουσιάζουν για το τι χρειάζεται για να μετακινήσουν τα συστήματα που βασίζονται σε blockchain στην παραγωγή. Η ομιλία περιλαμβάνει παραδείγματα για το πώς η Adhara δημιούργησε συστήματα παραγωγής στο PegaSys Hyperledger Besu (παλαιότερα γνωστό ως Πάνθεον). 

 

Μοντέλα Fiat-Money Tokenization για πληρωμές

Γίνετε μέλος του Carlos Vivas από την Ακαδημία ConsenSys για μια εκπαιδευτική επισκόπηση του tokenization χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Βασικές περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης που συζητούνται σε αυτό το βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των #Libra (κρυπτογράφηση Facebook), πληρωμές με βιομετρικά στοιχεία και διεθνείς πληρωμές.

 

Για να μάθετε περισσότερα για το Enterprise Blockchain, επισκεφθείτε τις λύσεις ConsenSys

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του ConsenSys Enterprise

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κουπόνιΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κουπόνι

Το μέλλον των ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού και του DeFiΔιαδικτυακό σεμινάριο

Το μέλλον των οικονομικών: Ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me