Η ConsenSys ανακοινώνει την έναρξη του SKALE Network Token στην πλατφόρμα Codefi

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Η ConsenSys ανακοινώνει την έναρξη του SKALE Network Token στην πλατφόρμα Codefi

Η Activate, από την ConsenSys Codefi, συνεργάζεται με το N.O.D.E. Ίδρυμα που επιτρέπει στους καταναλωτές σε ειδικευμένες χώρες να αγοράζουν, να χρησιμοποιούν και να κερδίζουν ανταμοιβές στο Δίκτυο SKALE. Από ConsenSys 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020

ενεργό κλίμακα ήρωα v3


Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια  – Θέτω εις ενέργειαν, από την ConsenSys Codefi, είναι η πρώτη πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για την εκκίνηση αποκεντρωμένων δικτύων και επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να διαχειρίζονται και να χρησιμοποιούν τα διακριτικά τους – όλα σε μία εφαρμογή. Σήμερα, η Activate, μαζί με τον πρώτο πελάτη της, SKALE, ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του Δίκτυο SKALE, μια αποκεντρωμένη ελαστική πλατφόρμα blockchain για ασφαλή κλιμάκωση dApps με βάση το Ethereum.

Η Activate, που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2019, θέτει τα πρότυπα για την αγορά, τη διανομή και τη χρήση των διακριτικών βοηθητικών προγραμμάτων για την εκκίνηση της χρήσης του δικτύου σε πρώιμο στάδιο. Μέσω του μοναδικού σχεδιασμού της πλατφόρμας, η Activate απαιτεί τα δίκτυα να ξεκινούν και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά την πώληση οποιωνδήποτε tokens για να ξεκινήσουν οι συμμετέχοντες. Επιπλέον, το Activate διασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες δεν μπορούν απλώς να αναστρέψουν μάρκες για παθητικούς κερδοσκοπικούς σκοπούς, αλλά μάλλον τους υποχρεώνουν να χρησιμοποιούν τα κουπόνια τους για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους. 

Στην περίπτωση του δικτύου SKALE, οι κάτοχοι διακριτικών πρέπει να συμβάλλουν στην ασφάλεια και την επεκτασιμότητα του δικτύου αναθέτοντας ή εξυπηρετώντας ως επικυρωτές στο δίκτυο, κερδίζοντας έτσι ανταμοιβές. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ισχυρή βάση κατόχων διακριτικών που θα έχουν κίνητρα και, στην πραγματικότητα, απαιτούνται μέσω προγραμματισμού, να χρησιμοποιούν τα διακριτικά τους για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους, η οποία με τη σειρά της, θα αποφέρει μια ισχυρότερη εκκίνηση mainnet το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Ενεργοποίηση Skale InlineImage 1

«Οι λύσεις κλιμάκωσης δύο επιπέδων προσφέρουν υψηλή ταχύτητα συναλλαγής και μεγαλύτερη ευελιξία στο Ethereum. Το SKALE Network είναι μια υπερσύγχρονη λύση, που αντιπροσωπεύει μια διαμορφώσιμη και χαμηλού κόστους πλατφόρμα στρώματος-δύο για προγραμματιστές που επιτρέπουν την άμεση εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων. Το Activate καθορίζει το πρότυπο για δίκαια και μέγιστα κατανεμημένα δίκτυα διακριτικών, παρέχοντας παράλληλα μια απρόσκοπτη και συνεπή εμπειρία επικύρωσης και χρήστη για να διασφαλίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν ουσιαστικά με το Δίκτυο SKALE – και αποκεντρωμένα δίκτυα του μέλλοντος “, δήλωσε ο Joseph Lubin, ιδρυτής του ConsenSys και Συν-δημιουργός του Ethereum.

Το SKALE Network είναι ένα ελαστικό δίκτυο blockchain που δίνει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να παρέχουν εύκολα διαμορφώσιμες πλήρως αποκεντρωμένες αλυσίδες που είναι άμεσα συμβατές με το Ethereum. Οι αλυσίδες SKALE μπορούν να εκτελέσουν χρόνους αποκλεισμού δευτερολέπτου με πάνω από 2.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (tps) σε κάθε αλυσίδα και να εκτελέσουν έξυπνα συμβόλαια πλήρους κατάστασης, εκτός από την αποκεντρωμένη αποθήκευση και τη μηχανική εκμάθηση σε EVM. Πάνω από 35 dApps βασίζονται επί του παρόντος στο SKALE, από παιχνίδια έως DeFi έως ροή ήχου και άλλα.

«Με έμφαση στη δημιουργία dApps κοινωνικού αντίκτυπου, είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο κόστος και την ταχύτητα στην αγορά, διότι σημαίνει ότι τα dApps μας μπορούν να κάνουν πιο καλό, για περισσότερους ανθρώπους, γρηγορότερα. Συναντηθήκαμε με την ομάδα της SKALE σε ένα hackathon και ξεκινήσαμε να τρέχουμε σχεδόν καθόλου χρόνο με συναλλαγές δευτερολέπτου με κόστος φυσικού αερίου που ήταν ένα μικρό κλάσμα από αυτό που ήταν πριν “, δήλωσε ο Jakub Wojciechowski, CTO της Αλίκη.

Ξεκινώντας μέσω του Activate, το Δίκτυο SKALE θα αποκεντρώσει περαιτέρω και θα διανείμει την ασφάλειά του, το οποίο διαθέτει ήδη μια εντυπωσιακή βάση υποστηρικτών που έχουν δεσμευτεί να συμμετέχουν στην ασφάλεια του δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των Blockchange, ConsenSys Labs, Galaxy Digital, Hashed, HashKey, Floodgate , Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia Venture Partners και Winklevoss Capital. Ιδρύθηκε από δύο βετεράνους στελέχη λογισμικού εκκίνησης με πολλές επιτυχημένες εξόδους, τον Jack O’Holleran και τον Stan Kladko, το Δίκτυο SKALE υποστηρίζεται από το N.O.D.E. θεμέλιο.

Οι χρήστες που επιλέγουν να συμμετάσχουν στην επερχόμενη κυκλοφορία διακριτικών στην πλατφόρμα Ενεργοποίηση θα ξεκινήσουν ολοκληρώνοντας τη διαδικασία επαλήθευσης και υποβολής προσφορών για την αγορά διακριτικών. Οι επαληθευμένοι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα ενσωματωμένα εργαλεία της Activate για να αγοράσουν, να διαχειριστούν και να ποντάρουν τα διακριτικά τους μέσω επικυρωτών τρίτων που είναι υπεύθυνοι για την επιβεβαίωση συναλλαγών στο Δίκτυο SKALE. Στη συνέχεια, οι κάτοχοι κουπονιών θα κερδίσουν ανταμοιβές ως κίνητρο δικτύου για τη συμμετοχή τους, όπως ορίζεται από το Δίκτυο SKALE. Η Ενεργοποίηση προσφέρει μια εμπειρία χωρίς τριβές με διαισθητικές διεπαφές που θα επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν το διακριτικό τους για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους.

“Το SKALE ήταν πραγματικά ένα έργο που γεννήθηκε από το πάθος για την κλιμάκωση του οικοσυστήματος Ethereum σε ένα δισεκατομμύριο συν ανθρώπους”, δήλωσε ο Jack O’Holleran, συνιδρυτής, Δίκτυο SKALE. «Αφού μίλησε με την ομάδα Ενεργοποίηση, έγινε γρήγορα σαφές ότι η προσέγγισή τους για τη διαχείριση μιας εκκίνησης δικτύου ευθυγραμμίστηκε με τις βασικές μας αξίες για την προτεραιότητα των προγραμματιστών και της υγείας του δικτύου. Είτε αυτό σημαίνει εξαιρετική εμπειρία χρήστη για κατόχους διακριτικών, διεξοδικός έλεγχος ομάδας και τεχνολογίας, ή βεβαιωθείτε ότι τα κίνητρα βασικής ομάδας ευθυγραμμίζονται με τη συνολική υγεία του δικτύου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ConsenSys Codefi για να δείξουμε πώς μια επιτυχημένη εκκίνηση δικτύου μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος όλων. “

Πώς να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής

Προ-εγγραφή για την έναρξη του διακριτικού SKALE στις Θέτω εις ενέργειαν και δημιουργήστε έναν λογαριασμό σε λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, οι χρήστες θα καθοδηγούνται μέσω μιας σύντομης διαδικασίας επιβίβασης, όπου θα πρέπει να πραγματοποιούν επαλήθευση KYC και ταυτότητας. Μετά την επιτυχή επαλήθευση, θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει την κατανόησή του για το Δίκτυο SKALE και το διακριτικό SKALE. Μόλις ολοκληρώσετε τα προηγούμενα βήματα, οι χρήστες θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην κυκλοφορία διακριτικών SKALE όταν θα κυκλοφορήσει. 

Μόνο οι κατάλληλοι χρήστες που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία αυτήν τη διαδικασία θα μπορούν να συμμετάσχουν στη ζωντανή κυκλοφορία διακριτικών. 

 

Σχετικά με το ConsenSys

Η ConsenSys είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες blockchain στον κόσμο, κατασκευάζοντας τα εργαλεία, την υποδομή και τις εφαρμογές που τροφοδοτούν το δίκτυο Ethereum. Από το 2014, έχουμε συγκεντρώσει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων ενός ευρέος φάσματος καταναλωτικών προϊόντων, σταθερών νομισμάτων, ακινήτων και χρηματοοικονομικών μέσων, ενισχύοντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές που βασίζονται σε blockchain. Μέσα από τις εφαρμογές μας, έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, από κεντρικές τράπεζες και μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έως προγραμματιστές και χρήστες λιανικής του Ethereum mainnet. Η ConsenSys δημιούργησε και κυκλοφόρησε το Codefi, ένα «λειτουργικό σύστημα» που αποτελείται από εργαλεία και υπηρεσίες για να βοηθήσει όλους – από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μεγάλες επιχειρήσεις, έως επιχειρηματίες, προγραμματιστές και αποκεντρωμένα δίκτυα – να επωφεληθούν από τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υποδομής, την κατασκευή και τη διανομή αλυσίδες αξίας στο εμπόριο και τη χρηματοδότηση. Χτισμένο στο Ethereum, η Codefi παρέχει τη δυνατότητα ψηφιοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών, πληρωμών και περιουσιακών στοιχείων όπως μετοχές, δάνεια και ακίνητα.

Σχετικά με το SKALE

Το SKALE είναι ένα ελαστικό δίκτυο blockchain που δίνει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να παρέχουν εύκολα διαμορφώσιμες πλήρως αποκεντρωμένες αλυσίδες που είναι άμεσα συμβατές με το Ethereum. Οι αλυσίδες SKALE μπορούν να εκτελέσουν χρόνους μπλοκ δευτερολέπτου, να εκτελέσουν έως 2.000 tps ανά αλυσίδα και να εκτελέσουν έξυπνα συμβόλαια πλήρους κατάστασης εκτός από τον αποκεντρωμένο χώρο αποθήκευσης, την εκτέλεση Rollups και τη μηχανική εκμάθηση σε EVM. Το SKALE Network είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα με πολλούς συντελεστές, συμπεριλαμβανομένης της SKALE Labs, Inc. των οποίων τα γραφεία βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο, την Καλιφόρνια και το Χάρκοβο της Ουκρανίας. Οι υποστηρικτές του SKALE Network περιλαμβάνουν Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP και Winklevoss Capital. Το Δίκτυο SKALE υποστηρίζεται από κορυφαίους επικυρωτές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs και Stake X, καθώς και βασικός παίκτης υποδομής Bison Trails. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.skale.network, @ SkaleNetwork στο Twitter και @skaleofficial στο τηλεγράφημα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ N.O.D.E. θεμέλιο & Ανστάλτ

Το Ίδρυμα Network of Decentralized Economics (N.O.D.E.) είναι μια μη κερδοσκοπική οντότητα που εδρεύει στο Λιχτενστάιν και δημιουργήθηκε για να εκτελέσει την αποστολή της υποστήριξης του έργου ανοικτού κώδικα SKALE Network. Το ίδρυμα υποστηρίζεται από το N.O.D.E. Anstalt, θυγατρικός επιχειρησιακός βραχίονας του Ιδρύματος. Το Ίδρυμα υποστηρίζεται επίσης από την SKALE Labs, Inc. με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Το SKALE Labs παρέχει υποστήριξη στο Δίκτυο συμβάλλοντας στον κώδικα ανοιχτού κώδικα, στην ανάπτυξη της κοινότητας και σε άλλες βασικές προσπάθειες για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης και της υιοθέτησης του Δικτύου SKALE.

Επαφές πολυμέσων:

ConsenSys: [προστατευμένο μέσω email] 

[προστατευμένο μέσω email]

 

Ανακοίνωση πελάτηCodefiSKALENewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me