ConsenSys Επιλέχθηκε από την Societe Generale – Forge για παροχή τεχνολογίας και εξειδίκευσης για τα πειράματα της Κεντρικής Τράπεζας σε ψηφιακά νομίσματα

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

ConsenSys Επιλέχθηκε από την Societe Generale – Forge για παροχή τεχνολογίας και εξειδίκευσης για τα πειράματα της Κεντρικής Τράπεζας σε ψηφιακά νομίσματα

Η ConsenSys θα παρέχει τεχνολογία και τεχνογνωσία στην Societe Generale – Forge, εστιάζοντας ειδικότερα στην έκδοση και διαχείριση CBDC, την παράδοση έναντι πληρωμής και τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των καθισμάτων. Από ConsenSys 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτωβρίου 2020

ConsenSys Γαλλία

Societe Generale – Forge, η πλατφόρμα ψηφιακών αγορών κεφαλαίων του ομίλου Societe Generale, επέλεξε την ConsenSys για παροχή τεχνολογίας και υπηρεσιών ως μέρος των υπό εξέλιξη πιλοτικών δραστηριοτήτων της Κεντρικής Τράπεζας Ψηφιακού Νομίσματος (CBDC).

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Societe Generale – Forge θα συνεχίσει να βασίζεται στα πρόσφατα πρωτοποριακά επιτεύγματά της, όπως η έκδοση καλυμμένου ομολόγου 100 εκατομμυρίων ευρώ στο blockchain το 2019 και η έκδοση ομολόγου 40 εκατομμυρίων ευρώ που διακανονίστηκε με CBDC το 2020, ένα κοινό έργο με την Banque de France, τη γαλλική κεντρική τράπεζα.

Η ConsenSys θα παρέχει τεχνολογία και τεχνογνωσία στην Societe Generale – Forge, εστιάζοντας ειδικότερα στην έκδοση και διαχείριση CBDC, την παράδοση έναντι πληρωμής και τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των καθολικών.

Jean-Marc Stenger, Διευθύνων Σύμβουλος της Societe Generale – Forge, σημείωσε, “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την ConsenSys, μια εταιρεία που είναι βασικός παράγοντας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας κατανεμημένων καθολικών παγκοσμίως και προσφέρει πολλά από τα εργαλεία υποδομής και ανάπτυξης που χρησιμοποιούνται από την κοινότητα blockchain.”

Ο Ken Timsit, Global Head of Enterprise Solutions στο ConsenSys, σημείωσε: «Έχουμε μεγάλη εκτίμηση για τα επιτεύγματα της Societe Generale – Forge και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους. Η ConsenSys έχει δεσμευτεί για πρόοδο στον χώρο της CBDC και έχει βοηθήσει έξι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο σε έργα CBDC. “

Σχετικά με το ConsenSys

Η ConsenSys είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού Ethereum. Δίνουμε τη δυνατότητα σε προγραμματιστές, επιχειρήσεις και ανθρώπους παγκοσμίως να δημιουργήσουν εφαρμογές επόμενης γενιάς, να ξεκινήσουν σύγχρονες χρηματοοικονομικές υποδομές και να αποκτήσουν πρόσβαση στον αποκεντρωμένο ιστό. Η σουίτα προϊόντων μας, αποτελούμενη από Infura, Απαρτία, Codefi, MetaMask, και το Diligence, εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες, υποστηρίζει δισεκατομμύρια ερωτήματα που βασίζονται σε blockchain για τους πελάτες μας και έχει χειριστεί δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά στοιχεία. Το Ethereum είναι το μεγαλύτερο προγραμματιζόμενο blockchain στον κόσμο, που οδηγεί στην υιοθέτηση επιχειρήσεων, στην κοινότητα προγραμματιστών και στη δραστηριότητα DeFi. Σε αυτό το αξιόπιστο ίδρυμα ανοιχτού κώδικα, χτίζουμε την ψηφιακή οικονομία του αύριο. Για να εξερευνήσετε τα προϊόντα και τις λύσεις μας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://consensys.net/.

Σχετικά με το Societe Generale – Forge

Η Societe Generale – Forge είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη θυγατρική του Societe Generale Group. Παρέχουμε στους εκδότες και τους επενδυτές, είτε εταιρείες είτε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υπηρεσίες end-to-end για την έκδοση και διαχείριση ψηφιακών εγγενών χρηματοοικονομικών προϊόντων που είναι καταχωρημένα στο blockchain (Security Token).


Για τους φορείς εκμετάλλευσης υποδομών αγοράς κατασκευάζουμε ανοιχτά, απλά, ασφαλή και θεσμικά επίπεδα πλαίσια και μοντέλα για λειτουργίες Security Token, υποστηριζόμενα από ασφάλεια τραπεζικής κλάσης και απόλυτη κανονιστική συμμόρφωση. Δεσμευμένο να ξεκινήσει με πραγματικές περιπτώσεις χρήσης, το Societe Generale – Forge αναπτύσσει προοδευτικά τις δυνατότητες πλατφόρμας «συμβατό με σχεδίαση».

Σχετικά με την Societe Generale

Η Societe Generale είναι ένας από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Βασισμένο σε ένα διαφοροποιημένο και ολοκληρωμένο τραπεζικό μοντέλο, ο Όμιλος συνδυάζει οικονομική δύναμη και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία στην καινοτομία με μια στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης. Δεσμευμένοι στους θετικούς μετασχηματισμούς των παγκόσμιων κοινωνιών και οικονομιών, η Societe Generale και οι ομάδες της επιδιώκουν να χτίσουν, μέρα με τη μέρα, μαζί με τους πελάτες της, ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον μέσω υπεύθυνων και καινοτόμων χρηματοοικονομικών λύσεων.

Ενεργό στην πραγματική οικονομία για πάνω από 150 χρόνια, με σταθερή θέση στην Ευρώπη και συνδεδεμένο με τον υπόλοιπο κόσμο, η Societe Generale έχει πάνω από 138.000 μέλη του προσωπικού σε 62 χώρες και υποστηρίζει καθημερινά 29 εκατομμύρια μεμονωμένους πελάτες, επιχειρήσεις και θεσμικά όργανα επενδυτές σε όλο τον κόσμο προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών και προσαρμοσμένες οικονομικές λύσεις. Ο Όμιλος βασίζεται σε τρεις βασικές επιχειρήσεις:

  • Γαλλική λιανική τραπεζική που περιλαμβάνει τις μάρκες Societe Generale, Crédit du Nord και Boursorama. Καθένα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με προϊόντα omnichannel στην αιχμή της ψηφιακής καινοτομίας.
  • Διεθνείς λιανικές τραπεζικές, ασφαλιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε εταιρείες, με δίκτυα στην Αφρική, τη Ρωσία, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και εξειδικευμένες επιχειρήσεις που είναι ηγέτες στις αγορές τους.
  • Global Banking and Investor Solutions, η οποία προσφέρει αναγνωρισμένη τεχνογνωσία, βασικές διεθνείς τοποθεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Το Societe Generale περιλαμβάνεται στους κύριους κοινωνικά υπεύθυνους δείκτες επενδύσεων: DJSI (World and Europe), FTSE4Good (Global and Europe), Euronext Vigeo (World, Europe and Eurozone), τέσσερις από τους δείκτες STOXX ESG Leaders και τους MSCI Low Carbon Leaders Δείκτης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter @societegenerale ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας www.societegenerale.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΥΠΟΥ

ConsenSys

Βικτώρια Κάλμον

+33 6 34 77 15 97

[προστασία μέσω email]

@ConsenSysNews

Societe Generale

Astrid Fould Bacquart

+ 33 1 56 37 67 95

[προστασία μέσω email]

@SG_presse

 

 

 

CBDCC Ανακοίνωση Πελάτη Newsletter Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map