Το ConsenSys αποκτά Truffle Suite

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Το ConsenSys αποκτά Truffle Suite

Η ομάδα πίσω από τα πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία προγραμματιστή blockchain συμμετέχει στο ConsenSysby ConsenSys 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2020

Τρούφα με προϊόντα ConsenSys 3


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 17 Νοεμβρίου 2020 – Η ConsenSys απέκτησε την ομάδα και την τεχνολογία της Υτανο. Μεταξύ των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων εργαλείων για προγραμματιστές blockchain, το Truffle Suite είναι ένα περιβάλλον ανάπτυξης, ένα πλαίσιο δοκιμών και ένας αγωγός περιουσιακών στοιχείων, όλα σε ένα. Οι όροι της απόκτησης δεν αποκαλύφθηκαν.

Με το Truffle, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενσωματωμένη συλλογή έξυπνων συμβάσεων, τη σύνδεση, την ανάπτυξη και τη δυαδική διαχείριση. Με περισσότερες από 8,5 εκατομμύρια λήψεις και μια ζωντανή κοινότητα προγραμματιστών, το Truffle αποτελεί από καιρό ένα αγαπημένο οικοσύστημα για νέους και έμπειρους προγραμματιστές που αναζητούν τα εργαλεία για να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπτυξης έξυπνων συμβολαίων και διεπαφών. Η Truffle επιτάχυνε την ανάπτυξη του οικοσυστήματος ανοιχτού κώδικα Ethereum ως ένα από τα πρώτα έργα που επωάστηκε από την ConsenSys και έκτοτε έχει αναπτυχθεί μια αφοσιωμένη ομάδα προγραμματιστών. Με την επιτυχή ενσωμάτωση του Truffle με την απαρτία ConsenSys, Filecoin, και άλλα πρωτόκολλα, η Truffle θέτει το βλέμμα της στην παγκόσμια υιοθέτηση blockchain για επιχειρήσεις.

Το Truffle Suite, το οποίο βασίζεται σε περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια προγραμματιστές παγκοσμίως, έχει δεσμευτεί να κάνει την ανάπτυξη Solidity κομψή, παραγωγική και ασφαλή. Ελεύθερος Κουτιά τρούφας περιέχει χρήσιμες λειτουργικές μονάδες, συμβόλαια Solidity και βιβλιοθήκες, προβολές front-end, ακόμη και πλήρες παράδειγμα dApps για να διευκολύνεται η χρήση νέων προγραμματιστών. Ομάδες τρούφας επιτρέπει σε μηχανικές ομάδες όλων των μεγεθών να συνεργάζονται σε κοινόχρηστη εργασία σε περιβάλλοντα δοκιμών για να βεβαιωθείτε ότι μια εφαρμογή λειτουργεί πριν επιβαρυνθεί το κόστος ανάπτυξης στο mainnet Ethereum.

Η προσθήκη του Truffle στη στοίβα προϊόντων προγραμματιστών ConsenSys παρέχει στους εταιρικούς πελάτες ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη των εφαρμογών τους με αυτοπεποίθηση. Η ομάδα θα συνεχίσει να χτίζει το Truffle με την υποστήριξη των κορυφαίων επιχειρηματικών ομάδων ανάπτυξης, μηχανικής και μάρκετινγκ στο ConsenSys. Η τεχνολογία Truffle θα αξιοποιηθεί επίσης από την Απαρτία, την Επιμέλεια και Infura. Οι μηχανικοί του blockchain και οι ειδικοί ανάπτυξης πίσω από το Truffle θα συνεχίσουν να αυξάνουν την εμπειρία των προγραμματιστών blockchain και να τους παρέχουν υψηλής ποιότητας, εργαλεία ανάπτυξης για επιχειρήσεις.

“Το Truffle Suite είναι απαραίτητο για τους προγραμματιστές να ξεκινήσουν στο Ethereum και το Web3 και είναι πολύτιμο για την αύξηση της υιοθέτησης εφαρμογών Mainnet και εταιρικών λύσεων blockchain. Το Truffle θα είναι συχνά κορυφαίο για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς σχεδόν όλοι οι προγραμματιστές ξεκινούν το ταξίδι ανάπτυξης έξυπνων συμβολαίων με το Truffle Suite. Είμαστε ενθουσιασμένοι για περαιτέρω ενοποιήσεις με τη σειρά εργαλείων και εφαρμογών προγραμματιστών της ConsenSys “, δήλωσε ο Joseph Lubin, ιδρυτής του ConsenSys.

Κυκλοφόρησε το 2015, το Truffle είναι μια σουίτα ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση ολόκληρης της ροής εργασίας των προγραμματιστών blockchain από την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων έως την εφαρμογή front-end, προσφέροντας το πιο δημοφιλές πλαίσιο ανάπτυξης για την ανάπτυξη του blockchain Ethereum με βάση τα αστέρια Github. 

Το Truffle Suite αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία για να διευκολύνει την ομαλή και απρόσκοπτη ανάπτυξη του dApps: 

  • Ομάδες τρούφας – Βελτιώνει τη ροή εργασίας μιας ομάδας, παρέχοντας ένα κοινό περιβάλλον συλλογής και δοκιμών για συνεχή ενσωμάτωση και επιτρέπει σε μια ομάδα να παρακολουθεί τη συναλλαγή, την κατάσταση και τις εκδηλώσεις των έξυπνων συμβάσεων. Επιτρέπει επίσης την οπτική παρουσίαση χρήσιμων δεδομένων και διαμορφώσιμων ειδοποιήσεων σφαλμάτων για κρίσιμες πληροφορίες.
  • Υτανο – Το πραγματικό περιβάλλον ανάπτυξης που ενσωματώνει τη συλλογή, τις δοκιμές και την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων.
  • Ganache – Ένας τοπικά αναπτυγμένος προσομοιωτής blockchain, το Ganache διαθέτει μια γραφική διεπαφή χρήστη που μπορεί να προσομοιώσει δίκτυα blockchain και να επιτρέψει τη ζωντανή δοκιμή έξυπνων συμβάσεων χωρίς να απαιτείται η δημιουργία πραγματικών δοκιμαστικών δικτύων ή η χρήση απομακρυσμένου δικτύου.   
  • Ψιλοβρέχει – Μια συλλογή από βιβλιοθήκες front-end που προσφέρουν χρήσιμα στοιχεία για την ανάπτυξη εφαρμογών ιστού που μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα με έξυπνα συμβόλαια.

«Ως το πιο δημοφιλές πλαίσιο ανάπτυξης Ethereum, είναι φυσικό να ταιριάζει η Truffle με τη σειρά προϊόντων ConsenSys. Ανυπομονούμε να παρέχουμε λύσεις εταιρικού βαθμού που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να κατασκευάζουν και να αναπτύσσουν συστήματα blockchain χρησιμοποιώντας Ethereum και σε πολλές blockchain, “δήλωσε ο Tim Coulter, Ιδρυτής του Υτανο.   

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε trufflesuite.com.

Προϊόν τρούφας σουίτας

Επικοινωνία: [προστατευμένο μέσω email]

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me