Η Covantis Initiative ανακοινώνει το ConsenSys ως κορυφαίο συνεργάτη τεχνολογίας

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Η Covantis Initiative ανακοινώνει το ConsenSys ως κορυφαίο συνεργάτη τεχνολογίας

Η πρωτοβουλία Covantis επέλεξε την ConsenSys ως τον κορυφαίο τεχνολογικό εταίρο για την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας εκτέλεσης μετά το εμπόριο για γεωργικές ναυτιλιακές συναλλαγές. Από ConsenSys 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2020

κοβάντης


Τα ιδρυτικά μέλη της πρωτοβουλίας Covantis, η οποία στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των παγκόσμιων εμπορικών δραστηριοτήτων, ανακοίνωσαν την επιλογή της ConsenSys, μιας κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας blockchain της Ethereum, ως κορυφαίου τεχνολογικού εταίρου για την ανάπτυξη της μετασχηματιστικής της πλατφόρμας. 

«Οι ιδρυτές δημιούργησαν μια ισχυρή διαδικασία επιλογής, συμπεριλαμβανομένου ενός hackathon δύο εβδομάδων, για να διασφαλίσουν ότι επιλέξαμε τον κατάλληλο τεχνολογικό συνεργάτη για να καλύψουμε τις ανάγκες της βιομηχανίας μας», δήλωσε ο Stefano Rettore, ανεξάρτητος σύμβουλος του έργου. «Η ConsenSys παρουσίασε πρωτότυπα που έδειξαν αριστεία στον τομέα της και έχει ένα ιστορικό της χρήσης τεχνολογίας blockchain για την ψηφιοποίηση διαδικασιών στη βιομηχανία χρηματοδότησης εμπορίου εμπορευμάτων. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να κατασκευάσουμε ένα προϊόν πρώτης κατηγορίας, με επίκεντρο την απαράμιλλη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και το απόρρητο. »Η ConsenSys θα αξιοποιήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες blockchain που είναι έτοιμα για επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του ConsenSys Codefi, Orchestrate PegaSys, Καλέιντο και Μύθος για να χτίσετε το δίκτυο blockchain στο Ethereum. Θα δημιουργήσει μια ασφαλή πλατφόρμα βασισμένη στην Απαρτία, ένα εγκεκριμένο πρωτόκολλο blockchain με βάση το Ethereum, για να καλύψει τόσο μικρούς όσο και μεγάλους παίκτες σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

«Η δύναμη της δέσμευσης της πρωτοβουλίας Covantis να αξιοποιήσει καινοτόμες, κορυφαίες τεχνολογίες για τη μετατροπή των παγκόσμιων εμπορικών δραστηριοτήτων για τα γεωργικά προϊόντα είναι εμπνευσμένη», δήλωσε ο Joseph Lubin, ιδρυτής της ConsenSys και συν-δημιουργός του Ethereum. “Αυτή η πλατφόρμα είναι απόδειξη ότι η τεχνολογία blockchain έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή της για ξεκλείδωμα αξίας μέσω της συνεργασίας και της αφαίρεσης των σιλό πληροφοριών εντός και μεταξύ των βιομηχανιών.”

Η πρωτοβουλία Covantis δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 από κορυφαίους φορείς της βιομηχανίας εμπορευμάτων για την ανάπτυξη τεχνολογιών για την τυποποίηση και την ψηφιοποίηση παγκόσμιων γεωργικών ναυτιλιακών συναλλαγών προς όφελος ολόκληρης της βιομηχανίας. Μια οντότητα της Covantis και η ψηφιακή της πλατφόρμα αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2020, με την επιφύλαξη κανονιστικών εγκρίσεων. Αρχικά θα δοθεί έμφαση στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών εκτέλεσης σπόρων και ελαιούχων σπόρων. 

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την πρωτοβουλία με την επίσκεψη www.covantis.io

Επαφές πολυμέσων

ADM

Τζάκι Άντερσον (ΗΠΑ)

[προστασία μέσω email]

Μπανγκ

Γραφείο ειδήσεων Bunge

[προστασία μέσω email]

Γεωργία Glencore 

Jane McBride (Αυστραλία)

[προστασία μέσω email]

Cargill

Απρίλιος Νέλσον (ΗΠΑ)

[προστασία μέσω email]

Εταιρεία Louis Dreyfus

Karen Saddler (Ελβετία)

[προστασία μέσω email]

Σχετικά με την πρωτοβουλία Covantis

Η Covantis είναι μια πρωτοβουλία blockchain που επικεντρώνεται στον εκσυγχρονισμό των παγκόσμιων εμπορικών δραστηριοτήτων. Τα ιδρυτικά μέλη, ADM (NYSE: ADM), Μπανγκ (NYSE: BG), Cargill, Εταιρεία Louis Dreyfus και Γεωργία Glencore, αναπτύσσουν από κοινού μια πλατφόρμα για να κάνουν το παγκόσμιο εμπόριο απλό, ασφαλές και αποτελεσματικό. Η πρωτοβουλία στοχεύει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της εξοικονόμησης κόστους σε εταιρείες σε ολόκληρη τη διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού.

Σημείωση σχετικά με τις προοπτικές

Αυτό το δελτίο τύπου περιέχει “δηλώσεις μελλοντικής προοπτικής” κατά την έννοια των ομοσπονδιακών νόμων περί κινητών αξιών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων δηλώσεων σχετικά με την αναμενόμενη ανάπτυξη, επιτυχία και οφέλη της προτεινόμενης ψηφιακής πλατφόρμας. Αυτές οι δηλώσεις γίνονται σύμφωνα με τις διατάξεις «ασφαλούς λιμένα» του νόμου περί μεταρρύθμισης των ιδιωτικών τίτλων των ΗΠΑ του 1995. Αυτές οι μελλοντικές δηλώσεις μπορούν να προσδιοριστούν με ορολογία όπως «θέληση» και «αναμονή» και παρόμοιες δηλώσεις. Οι μελλοντικές δηλώσεις δεν είναι ιστορικά γεγονότα και εμπεριέχουν εγγενείς κινδύνους και αβεβαιότητες. Αρκετοί παράγοντες θα μπορούσαν να κάνουν τα πραγματικά αποτελέσματα να διαφέρουν ουσιαστικά από αυτά που περιέχονται σε οποιαδήποτε μελλοντική δήλωση, συμπεριλαμβανομένης σε αυτήν την περίπτωση ο κίνδυνος η πλατφόρμα να μην είναι επιτυχής ή να επιτύχει πλήρως τους στόχους των συμμετεχόντων. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με προοπτικές δηλώσεων περιλαμβάνονται στις καταθέσεις της Bunge Limited και της Archer Daniels Midland Company στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Όλες οι δηλώσεις του παρόντος γίνονται από την ημερομηνία αυτού του δελτίου τύπου και οι συμμετέχοντες δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση να ενημερώσουν δημοσίως ή να αναθεωρήσουν οποιαδήποτε μελλοντική δήλωση, είτε λόγω νέων πληροφοριών, μελλοντικών εκδηλώσεων ή άλλως, εκτός εάν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ανακοίνωση πελάτηCovantisGlobal TradeNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me