Οι πολίτες της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής συντονίζουν τον αποκλεισμό COVID-19 με αυτήν τη νέα εφαρμογή Ethereum

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Οι πολίτες της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής συντονίζουν τον αποκλεισμό COVID-19 με αυτήν τη νέα εφαρμογή Ethereum

Η πλατφόρμα DAVID19 «πολίτης σε πολίτη» της LACChain χρησιμοποιεί το Hyperledger Besu για να βοηθήσει τους χρήστες να μοιραστούν με ασφάλεια δεδομένα και να δημιουργήσουν έναν διαδραστικό χάρτη παρακολούθησης κοραναϊών. Από ConsenSys 18 Μαΐου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2020

ήρωας david19


Σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης πληροφοριών σχετικά με την κίνηση του COVID-19, ένα έργο Ethereum σε όλη την περιοχή ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και είναι έτοιμο να γίνει ένα ισχυρό blockchain onramp για εκατομμύρια χρήστες στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Την περασμένη Τρίτη, η LACChain συμμαχία, μια πρωτοβουλία του IDB Lab, κυκλοφόρησε το DAVID19, μια πλατφόρμα Hyperledger Besu που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πολίτες να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν έναν διαδραστικό χάρτη παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για τον μετριασμό της εξάπλωσης του κοροναϊού και τον συντονισμό της προοδευτικής αποσυμπίεσης. Η πλατφόρμα DAVID19 χρησιμοποιεί τις προηγμένες δυνατότητες απορρήτου της Besu, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να κοινοποιούν ανώνυμα προσωπικά δεδομένα και να συγκεντρώνουν με ασφάλεια πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση υγείας των ανθρώπων σε ολόκληρη την περιοχή.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα DAVID19

DAVID 19 infografia 1 presentacion ENG

Η εφαρμογή DAVID19 είναι διαθέσιμη στο app.mellamodavid19.org και υποστηρίζει το ψηφιακό πορτοφόλι REM ID. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ και να ανεβάσουν δεδομένα σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα ανωνυμοποιεί και συγκεντρώνει τα προσωπικά δεδομένα υγείας των πολιτών για να δημιουργήσει έναν διαδραστικό χάρτη παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κίνησης του COVID-19 σε ολόκληρη την περιοχή. Ενώ ορισμένα έργα παρακολούθησης όπως το Johns Hopkins Χάρτης covid-19 συλλογή δεδομένων από την κορυφή προς τα κάτω από τις αρχές δημόσιας υγείας, το DAVID19 χρησιμοποιεί μια προσέγγιση από τη βάση προς τα πάνω, καλώντας μεμονωμένους πολίτες να συνεισφέρουν προσωπικές ενημερώσεις για την υγεία. 

Καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες ταξιδεύουν στην πλατφόρμα και ενημερώνουν τακτικά την κατάσταση και τις κινήσεις υγείας τους, το οικοσύστημα των δεδομένων θα γίνει όλο και πιο πλούσιο και θα βοηθήσει τόσο τους πολίτες όσο και τις κυβερνητικές αρχές να συντονίσουν την προοδευτική αποσυμπίεση. Το LACChain βλέπει αυτήν την διάθεση ως φάση 1 ενός πιο μακροπρόθεσμου σχεδίου για την ενσωμάτωση ενός συστήματος διαπιστευτηρίων που βασίζεται σε blockchain, αυτό που η συμμαχία αποκαλεί «χαρτοφυλάκιο ζωής στην τσέπη σας».

«Ένα πρόβλημα μεγέθους του COVID-19 απαιτεί συλλογική και αλληλεγγύη απάντηση».

Alejandro Pardo Vegezzi, ηγέτης της LACChain και DAVID19

“Masking Up” με Ethereum: Πώς το Hyperledger Besu προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών

Στιγμιότυπο οθόνης 2020 05 13 στις 3 59 08 μ.μ.Ένα στιγμιότυπο του παγκόσμιου διαδραστικού χάρτη παρακολούθησης του DAVID19.

Hyperledger Besu είναι ένας πελάτης ανοιχτού κώδικα Ethereum που αναπτύχθηκε αρχικά και υποβλήθηκε στο θερμοκήπιο Hyperledger το 2019 έως PegaSys, Ομάδα μηχανικής πρωτοκόλλου της ConsenSys. Λόγω των προηγμένων δυνατοτήτων απορρήτου και αδειοδότησης, το Hyperledger Besu έχει γίνει μια ολοένα και πιο δημοφιλής πλατφόρμα blockchain για επιχειρήσεις που πρέπει να προσαρμόσουν την πρόσβαση στο δίκτυο και να προστατεύσουν δεδομένα ιδιωτικών συναλλαγών. Με το Besu, η πλατφόρμα DAVID19 διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν ανώνυμα την κατάσταση υγείας τους και να εμπιστευτούν ότι τα προσωπικά τους δεδομένα και η γεωγραφική τους θέση δεν είναι ανιχνεύσιμα. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά στις κινητές συσκευές των χρηστών.

“Αυτή η λύση, η οποία χρησιμοποιεί ψηφιακά πορτοφόλια και το δίκτυο blockchain της LACChain, χρησιμοποιεί το Hyperledger Besu για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες είναι εντελώς ανώνυμες και διαφανείς.”

Marcos Allende, Συντονιστής Τεχνολογίας της LACChain consensys plexus εικονίδιο γύρο Σεμινάριο κατ ‘απαίτηση: Απόρρητο και άδεια με το Hyperledger Besu

Σχέδιο 3 φάσεων για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης ψηφιακής υποδομής

Φάση 1: Πολίτης σε Πολίτη

Η αρχική φάση του DAVID19 συνεπάγεται την εκκίνηση μιας πλατφόρμας «πολίτης σε πολίτη», στην οποία οι εθελοντικοί χρήστες μπορούν να μοιραστούν ανώνυμα πληροφορίες μέσω αυτοτελών διαπιστευτηρίων. Αυτό το συνεργατικό περιβάλλον θα επιτρέψει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη την περιοχή να συγκεντρώσουν δεδομένα και να δημιουργήσουν χάρτες κινδύνου COVID-19, “βοηθώντας να γίνει ορατός αυτός ο αόρατος εχθρός”, όπως δήλωσε η LACChain στην ανακοίνωσή της την περασμένη εβδομάδα. Ο Alejandro Pardo Vegezzi, ηγέτης του LACChain και DAVID19, εξήγησε ότι ένας στόχος της φάσης 1 είναι να «δημιουργήσει μια κουλτούρα ψηφιακών πορτοφολιών, χωρίς να δώσουμε τα δεδομένα μας μακριά σε μεγάλες τεχνολογίες και κυβερνήσεις». 

Φάση 2: Επιχείρηση σε πολίτη

Καθώς οι ιδιωτικές εταιρείες και οι τρίτοι εκδότες συμμετέχουν στο οικοσύστημα DAVID19, θα μπορούν να εκδίδουν πιο εξελιγμένα διαπιστευτήρια σε χρήστες εφαρμογών, όπως άδειες επανεισόδου εργασίας, ένορκες βεβαιώσεις, ιατρικές πιστοποιήσεις, άδειες ταξιδιού και ακαδημαϊκούς τίτλους. Το αυξανόμενο δίκτυο επαληθευμένων διαπιστευτηρίων θα βοηθήσει τους οργανισμούς να παρακολουθούν καλύτερα τους ιατρικούς πόρους, να διαχειρίζονται την ανταπόκριση στην υγειονομική περίθαλψη και να συντονίζουν την αποσυμπίεση. Για τους χρήστες, η εφαρμογή θα τους επιτρέψει να αποδείξουν επαληθεύσιμα ότι είναι σε υγιή κατάσταση για να επαναλάβουν δραστηριότητες όπως η εργασία και τα ταξίδια.

Φάση 3: Παρακολούθηση μακροχρόνιας επαφής

Το DAVID19 θα χρησιμεύσει τελικά ως ψηφιακή υποδομή για να προετοιμάσει την περιοχή για μελλοντικά κρούσματα και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η ανίχνευση επαφών με βάση το Blockchain θα βοηθήσει τους οργανισμούς δημόσιας υγείας να εντοπίσουν και να διακόψουν τους φορείς της νόσου, καθώς και να ειδοποιήσουν τα άτομα που έρχονται σε επαφή με την πιθανότητα μόλυνσης. Ενώ το DAVID19 κυκλοφόρησε για να διαχειριστεί αμέσως την ιατρική απόκριση γύρω από το COVID-19, η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως ένα μακροπρόθεσμο σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων για πιθανές κρίσεις στη δημόσια υγεία στο μέλλον. 

Τι έπεται

Η ομάδα της PegaSys συνεργάστηκε στενά με τη συμμαχία LACChain υποστηρίζοντας τη δημιουργία του δικτύου LACChain. Η ομάδα ήταν στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει την κυκλοφορία του DAVID19 και να μοιραστεί τις βέλτιστες πρακτικές και μετρήσεις απόδοσης γύρω από το Hyperledger Besu. Η πλατφόρμα είναι μια συναρπαστική μελέτη περίπτωσης της αξίας της τεχνολογίας blockchain για διαχείριση διαπιστευτηρίων, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, καθώς και ένα άλλο σημείο απόδειξης για λύσεις απορρήτου στο Ethereum. Το DAVID19 αποδεικνύει επίσης την απόδοση και την αξιόπιστη φύση της πλατφόρμας Hyperledger Besu και τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού της για αυτούς τους τύπους εφαρμογών. 

Η συμμαχία LACChain καλεί όλους να συμμετάσχουν στο κίνημα και να κατεβάσουν την εφαρμογή στο app.mellamodavid19.org. «Το DAVID19 προσφέρει σε όλους μας την ευκαιρία για μια ψηφιακή έξοδο από τον περιορισμό μας», σχολίασε ο Vegezzi, ένας τρόπος «να γίνουμε ήρωες και πρωταγωνιστές μπροστά σε αυτήν την πανδημία».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το DAVID19 και πώς χρησιμοποιείται η τεχνολογία blockchain για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του coronavirus, εγγραφείτε στο Webinar BSIC και IDB στις 29 Μαΐου., “COVID και Blockchain για τη Λατινική Αμερική.”

Θέλετε να μάθετε τι μπορεί να κάνει το Ethereum για τον οργανισμό σας?

Η παγκόσμια ομάδα λύσεών μας προσφέρει εκπαίδευση blockchain, στρατηγικές συμβουλές, υπηρεσίες υλοποίησης και ευκαιρίες συνεργασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας KorumNewsletterΕγγραφείτε στο newsletter μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me