Ένα μανιφέστο περιεχομένου Crypto

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Ένα μανιφέστο περιεχομένου Crypto

Γιατί μεταναστεύουμε από το Medium και τις 7 κατευθυντήριες αρχές για το περιεχόμενο στο διάστημα blockchain από το ConsenSys 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019

ConsenSys Σηματοδοτήστε έναν ήρωα μανιφέστο κρυπτογράφησης περιεχομένου

Εάν ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του κρυπτογράφου είναι να επικοινωνεί με ασφάλεια παρουσία αντιπάλων, τότε ο συγγραφέας του 21ου αιώνα, με πολλούς τρόπους, πρέπει επίσης να είναι κρυπτογράφος. Ανταγωνίζονται με τους συνηθισμένους αντιπάλους –– clickbait, click farms, λέξη-κλειδί, παραπληροφόρηση, λογοκλοπή–– και πρέπει να προετοιμαστούν για αναδυόμενες απειλές: αποτυχία cloud, λογοκρισία, deepfake, bots.

Στην κρυπτοσφαιρία, η κατάσταση του περιεχομένου είναι ιδιαίτερα επισφαλής. Η άμεση ρευστότητα σηματοδότησε τεράστια ευκαιρία τόσο για shillers όσο και για scammers. Τα περισσότερα από τα έργα στο το νεκροταφείο blockchain δεν υπέστη έξυπνη παραβίαση συμβολαίου ή πορτοφολιού, αλλά παραβίαση περιεχομένου: πλαστοί ιστότοποι, πλαστά λευκά χαρτιά, ανακατευθυνόμενο DNS, ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος. 

Στο οικοσύστημα Ethereum, πρωτοβουλίες ανοιχτού κώδικα όπως EthHub και Έρευνα Ethereum έχουν βοηθήσει το crowdsource και την επιμέλεια ποιοτικού περιεχομένου και MetaMaskΟ ανιχνευτής ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) εμποδίζει τους χρήστες να επισκέπτονται μια λίστα γνωστών κακόβουλων ιστότοπων. Έργα όπως Εμφύλιος, Κάουρι, και Steemit χρησιμοποιούν ακόμη και την καινοτομία του ίδιου του blockchain για να ανανεώσουν την υποδομή και τα κίνητρα γύρω από τη διαχείριση περιεχομένου. Συγγραφείς όπως ο Ανδρέας Αντωνόπουλος και ο Γκάβιν Γουντ μάς δίδαξαν να καταναλώνουμε προσεκτικά και αυστηρά τις πληροφορίες. «Δεν δημιουργούνται όλα τα blockchain ίσα», γράφουν Μάθηση του Ethereum. «Όταν κάποιος σου λέει ότι κάτι είναι blockchain, δεν έχεις λάβει απάντηση. μάλλον, πρέπει να αρχίσετε να κάνετε πολλές ερωτήσεις. ” Το οικοσύστημα μας υποβάλλει τώρα περισσότερες ερωτήσεις, καλύτερες ερωτήσεις – σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές, τη συμβατότητα, την αποκέντρωση και την εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, όλοι εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε στο Web2 – τους αλγόριθμους κατάταξής του, τα mods περιεχομένου του, την οικονομία προσοχής βάσει διαφημίσεων, τις υπηρεσίες cloud. Η ειρωνεία: Οι ευαγγελιστές του Web3 χρειάζονται το Web2 για να μεταδώσουν το μήνυμά μας εκεί έξω. 

“Η άβυσσος της φαντασίας είναι σιωπή … η άβυσσος της φαντασίας είναι ο συνολικός θόρυβος.”

– David Foster Wallace

Από την ίδρυση του ConsenSys το 2014, έχουμε αναλάβει την αποστολή μας να δημιουργήσουμε και να διανείμουμε περιεχόμενο που υπερβαίνει τις κινήσεις της αγοράς και διερευνά το ρόλο της τεχνολογίας blockchain σε αναδυόμενα megatrends. Πρόσφατα, επικεντρωθήκαμε στην παροχή στους προγραμματιστές του τεχνικού περιεχομένου που χρειάζονται για να συνεχίσουν να χτίζουν, να διαταράξουν τους επιχειρηματικούς πόρους που χρειάζονται για να φέρουν προϊόντα στην αγορά και επιχειρήσεις με πραγματικές μελέτες περιπτώσεων που χρειάζονται για να εμπνεύσουν τη δική τους ανακάλυψη και ανάπτυξη blockchain. 

Σήμερα, ξεκινάμε τη μετανάστευση του ιστολογίου μας από το Medium στο consensys.net. Αυτή είναι μια μικρή αλλά σημαντική μετάβαση, διότι επισημαίνει μια από τις βασικές μας πεποιθήσεις ότι τα πρωτόκολλα και οι πλατφόρμες έχουν σημασία. Με τα χρόνια, το Medium ήταν απίστευτα βολικό για εμάς –– όπως και για πολλά έργα Web3–– και θα συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε, όταν χρειάζεται, για να μεγαλώσουμε και να προσελκύσουμε το κοινό μας. Ωστόσο, στο πνεύμα της ευελιξίας, της ασφάλειας, της λογοδοσίας και της διαμεσολάβησης, ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε το περιεχόμενό μας.

Για να ξεκινήσει αυτή η μετάβαση, η ομάδα μας ήθελε να καθορίσει ορισμένες αρχές περιεχομένου για να μας καθοδηγήσει, το οικοσύστημα μας, και ελπίζουμε ότι ο ευρύτερος Ιστός προς ένα καλύτερο μέλλον περιεχομένου. Ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση χρησιμεύει ως πόρος για άλλα έργα Web3 που προσπαθούν να μεταδώσουν το μήνυμά τους εκεί έξω και που έχουν κίνητρο να δημιουργήσουν υπεύθυνες και εμπνευσμένες εμπειρίες περιεχομένου. 


Θα αποκτήσουμε το περιεχόμενό μας.

Διάφορες εκκινήσεις και δημοσιεύσεις όπως Gitcoin και Χάκερνο πρόσφατα μετανάστευσαν από Medium σε αυτο-φιλοξενούμενα ιστολόγια για την προστασία των ιδίων κεφαλαίων SEO, την αύξηση της προσαρμογής, το ξεκλείδωμα αναλυτικών στοιχείων και την ασφαλή ιδιοκτησία του περιεχομένου τους σε περίπτωση που το Medium πωληθεί, παραβιαστεί ή αλλάξει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Το Medium εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή πλατφόρμα για τη διανομή περιεχομένου και την αλληλεπίδραση της κοινότητας, και θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργοί σε αυτό. Ακολουθεί ένας απλός τύπος για τη χρήση του εσωτερικού ιστολογίου και του Medium σας:

  1. Δημοσιεύστε πρώτα μια ανάρτηση στο εσωτερικό ιστολόγιό σας.
  2. Χρήση Εργαλείο εισαγωγής μέσου ή επιλογή κανονικού συνδέσμου να πείτε στις μηχανές αναζήτησης ότι η αρχική σας έκδοση πρέπει να λάβει πλήρη πίστωση και να κατατάσσεται υψηλότερη από το αντίγραφο στο Medium.  
  3. Στο Medium, αλλάξτε τον τίτλο της ανάρτησης και αντιγράψτε και επικολλήστε τις δύο πρώτες παραγράφους από την αρχική σας ανάρτηση. Προσθέστε ένα CTA στο κάτω μέρος που κατευθύνει τους αναγνώστες προς την αρχική ανάρτηση στο εσωτερικό ιστολόγιό σας. Για παράδειγμα, “Για να διαβάσετε την πλήρη ιστορία, επισκεφτείτε το [συνδεδεμένος τίτλος ανάρτησης]. “

Προς το παρόν, πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τους κανόνες της Google για να ανακαλύψουμε το περιεχόμενό μας. Η στρατηγική περιεχομένου Web3 αποτελεί επί του παρόντος μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ της παραμονής πιστών στα αποκεντρωμένα μέσα και της αξιοποίησης των συγκεντρωτικών μέσων ενημέρωσης για την ενημέρωση σχετικά με την αποκέντρωση εκεί έξω. Εξακολουθούμε επίσης να βασίζουμε σε παρόχους υπηρεσιών Web2 όπως το Cloudflare και το Digital Ocean, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστούν πιο ισχυρές, αποκεντρωμένες επιλογές. Εν τω μεταξύ, θα δημοσιεύσουμε ξανά το τεχνικό μας περιεχόμενο Κάουρι, που αποθηκεύει δεδομένα στο Διαπλανητικό Σύστημα Αρχείων (IPFS) και ένα σχετικό κατακερματισμό IPFS στο Ethereum blockchain, για να διασφαλίσει ότι κολλάει. 

Θα μάθουμε υπεύθυνα για το κοινό μας.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των δεδομένων. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το email συμμετοχής. Λαμβάνουμε στα σοβαρά την κόπωση του αναγνώστη. Δεν θα ζητήσουμε ποτέ ιδιωτικά κλειδιά ή φράσεις σπόρου. Θα αναλύσουμε τις συμπεριφορές του κοινού μας με πλήρη αποκάλυψη, όχι για να τους ανεπιθύμητο ή να εκμεταλλευτούμε την προσοχή τους, αλλά για να παραδώσουμε το περιεχόμενο και τις εμπειρίες που αναζητούν..

Θα γράψουμε για κοινό σε όλο τον κόσμο.

Θαυμάζουμε το Ίδρυμα Ethereum πρόσφατη πρωτοβουλία να μεταφράσει τον ιστότοπό του και άλλους πόρους για την παγκόσμια κοινότητα. Στο πνεύμα της διεθνοποίησης της ιστορίας της τεχνολογίας blockchain, σύντομα θα δημοσιεύσουμε μελέτες περιπτώσεων και άλλο περιεχόμενο σε μη αγγλικές γλώσσες, καθώς και θα εντοπίσουμε τον ιστότοπό μας για διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Θα δώσουμε προτεραιότητα στη σαφήνεια. 

Η παγκόσμια οικονομία αποκεντρώνεται, ανεξάρτητα από την τεχνολογία blockchain. Θα ελαχιστοποιήσουμε τη γλώσσα, τα ακρωνύμια, τους σύνθετους όρους και τους νεολογισμούς όποτε είναι δυνατόν. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε και να επεκτείνουμε το γλωσσάριο blockchain. Αναμένουμε ότι μια μέρα, οι dapps θα κληθούν απλώς εφαρμογές και όλοι θα επιστρέψουν στην απλή συζήτηση για βάσεις δεδομένων, αλλά με τα υποκείμενα πρωτόκολλα blockchain.

Θα δώσουμε προτεραιότητα στη σαφήνεια, αλλά δεν θα ελαχιστοποιήσουμε την πολυπλοκότητα όταν έπρεπε. Θα μείνουμε κοντά στο μηχάνημα. Θα γράψουμε για τις μπλοκ αλυσίδες και τα συστατικά τους και όχι για το «blockchain» ως μια μονολιθική, μυστικιστική μηχανή. Θα αναφέρουμε και θα αναλύσουμε τα δεδομένα της αλυσίδας. Θα καλέσουμε τεχνικούς εμπειρογνώμονες, εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες εμπειρογνώμονες, ειδικούς σχεδιασμού και άλλους από ολόκληρο το ConsenSys και το οικοσύστημα να γράψουν με βάθος και ακρίβεια.

Θα γράψουμε για τους ανθρώπους πίσω από το μηχάνημα. 

Θα γράψουμε ιστορίες χρηστών και ιστορίες παρασκηνίου και ιστορίες προέλευσης. Θα επισημάνουμε τους νικητές του hackathon και θα παραχωρήσουμε στους νικητές και τους κλειδωμένους προγραμματιστές και την κοινότητα Ethereum στο ΕΔΑΦΟΣ. Θα γράψουμε για το χώρο blockchain ως σύγκλιση επιστημονικών κλάδων. Δεν θα ξεχάσουμε τους κατασκευαστές και τους οραματιστές που μας πήραν εδώ: Lovelace, Turing, Chaum, Nakamoto, Gibson, Berners-Lee και πολλά άλλα. 

Θα βραβεύσουμε τη διαλειτουργικότητα. 

Το 2019 ήταν το έτος συμβατότητας. Μεταξύ Hyperledger και Ethereum. Μεταξύ ιδιωτικών αλυσίδων και δημόσιων αλυσίδων. Μεταξύ πελατών Eth2. Θα μάθουμε τα μαθήματα από το πρώιμο Διαδίκτυο και θα αποφύγουμε τον βαλκανισμό, τόσο στον κώδικα όσο και στο περιεχόμενό μας. Δεν θα εγκαταλείψουμε το όραμα της διαλειτουργικότητας στον αγώνα για να υποσχεθούμε άμεση λειτουργικότητα και ετοιμότητα στην αγορά. Θα συνεχίσουμε να ερευνούμε πώς να μετρήσουμε καλύτερα την αποκέντρωση ενός δικτύου. 

Θα κρατήσουμε την κρυπτογράφηση παράξενη.

Παράξενο νόημα διαφορετικό, καλό, αξιοσημείωτο –– αξίζει να σημειωθεί, όπως το Satoshi’s Λευκή Βίβλος Bitcoin, το οποίο πολλοί από εμάς μοιραστήκαμε με τον άλλον πριν από χρόνια, λέγοντας “Γεια, προσέξτε αυτό.” Μοιραστήκαμε το άρθρο επειδή ήταν σαφές, ταπεινό, ριζοσπαστικό. 

Ταλαντούχοι άνθρωποι σε ολόκληρο το οικοσύστημα εργάζονται πυρετωδώς για να βελτιώσουν το Web3 UX και την ενσωμάτωση, αλλά για πολλούς, το περιεχόμενο θα είναι το onramp στον χώρο του blockchain. Ο Joe Lubin, συνιδρυτής του Ethereum και ιδρυτής του ConsenSys, ξεκίνησε το ταξίδι του στο Web3 διαβάζοντας τα γραπτά του Vitalik Buterin Περιοδικό Bitcoin. Αυτό που μαγεύει πολλούς από εμάς για αυτόν τον χώρο είναι ότι, όπως λέει συχνά ο Joe, είναι κάτι περισσότερο από μια αγορά –– είναι μια κίνηση, απίστευτου πνεύματος και κλίμακας. 

Και έτσι, θα διατηρήσουμε ζωντανό το αρχικό πνεύμα κρυπτογράφησης στο περιεχόμενό μας. Θα κάνουμε περισσότερα zines. Θα είμαστε ειλικρινείς για τη δυσαρέσκεια μας. Εμείς θα tweetstorm. Θα γιορτάσουμε επίσης, με narwhals και αλεπούδες χορού. Θα θυμόμαστε ότι το ταξίδι στο Web3 είναι μια αναζήτηση. Θα κοινοποιήσουμε το μήνυμα σχετικά με την αποκέντρωση δυνατά και καθαρά παρουσία αντιπάλων. Θα είμαστε ένα σήμα στο θόρυβο.

***

Τι είδους περιεχόμενο blockchain σας ενδιαφέρει?

Συμπληρώστε τη σύντομη έρευνα αναγνώστη →

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map