Γυναίκες σε Enterprise Blockchains – Virtual Conference

Contents

Γιατί να παρευρεθείτε | Ημερήσια διάταξη | Ηχεία | Συνεργάτες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΠΛΟΚΚΑΝΣ

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

20 Μαΐου 2020 | 3:00 μ.μ. CET | 9:00 π.μ. ET

Παρακολουθήστε τώρα κατ ‘απαίτηση!

800+

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ

12+

ΗΧΕΙΑ

4+

ΘΕΜΑΤΑ

Συνεργάτες Gold Event:

R3_Master-Logo-ΛευκόR3_Master-Logo-Λευκό


Καλώς ήλθατε σε ένα συναρπαστικό εικονικό συνέδριο

Ο αντίκτυπος των τεχνολογιών blockchain στην επιχείρηση των επιχειρήσεων περιλαμβάνει στελέχη επιπέδου C, διευθυντές γραμμών, προγραμματιστές πλατφόρμας, επιχειρηματίες, συμβούλους και οποιονδήποτε ευθύνεται άμεσα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας τους.

Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων θέλουν να μάθουν όλες τις καλές πρακτικές, τα λάθη που πρέπει να αποφύγουν, τις τακτικές ενέργειες και τη στρατηγική προσέγγιση που έχουν υιοθετήσει οι συνομηλίκοί τους για την επιτυχή εκτέλεση πρωτοβουλιών που βασίζονται σε blockchain. Οι επιχειρηματίες θέλουν να κατανοήσουν τους κινδύνους που διακυβεύονται και τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες που ακολουθούν για να κάνουν την επόμενη κίνηση και να υπερέχουν στα αναδυόμενα επιχειρηματικά σενάρια blockchain.

Οι προγραμματιστές πλατφόρμας είναι πρόθυμοι να βρουν τι χρειάζονται οι εταιρικοί χρήστες, πώς θέλουν να αλληλεπιδράσουν με τέτοια καινοτόμα ψηφιακά πρωτόκολλα και ποια είναι τα τεχνικά πρότυπα που διατίθενται επί του παρόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξασφαλίσουν διαλειτουργικά ψηφιακά επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Για να απαντήσετε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, το 101 Blockchain σας προσφέρει την κρέμα των επαγγελματιών επαγγελματιών blockchain, σε μια μορφή που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το συνέδριο από την άνεση της επιφάνειας εργασίας σας. Οι γυναίκες στην επιχείρηση Blockchains είναι ο απτός τρόπος που επέλεξε το 101 Blockchains να δείξει ότι είμαστε πολύ περήφανοι για την καταπολέμηση της ποικιλομορφίας και τη συμβολή στην πρόοδο των γυναικών.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων (CET / ET)

15: 00/09: 00πμ

Ανοιγμα

15: 05/09: 05πμ

Άνοιγμα βασικής σημείωσης

Alisa DiCaprio, Επικεφαλής Εμπορίου και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, R3

15: 30/09: 30πμ

Πίνακας – Ταυτότητα

Amber Ghaddar, Διευθύνων Σύμβουλος, Allianceblock

Genevieve Leveille, Διευθύνων Σύμβουλος, Agriledger

Λόρα Ντε Τζιοβάνι, Διευθύνων Σύμβουλος, Tiiqu

16: 05/10: 05πμ

Βασικός τόνος

Mary Hall, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων Blockchain, Oracle

16: 30/10: 30πμ

Πάνελ – Εμπόριο

Εμμανουήλ Γκάν, Ανώτερος αναλυτής, Οικονομική έρευνα, ΠΟΕ

Sheila Donohue, Διευθύνων Σύμβουλος, VeroVino

Leanne Kemp, Διευθύνων Σύμβουλος, Everledger

17: 05/11: 05πμ

Keynote- Beyond Technology: Σχεδιασμός δικτύου Blockchain

Krystal Webber, Παγκόσμιο σχέδιο & Leader Leader, IBM Blockchain Services

17: 30/11: 30πμ

Πίνακας – Βιωσιμότητα

Βιρτζίνια Cram Martos, Διευθύνων Σύμβουλος, Τριγωνικότητα

Μπρίτζετ Γκρίνγουντ, Ιδρυτής, The Bigger Pie, Ιδρυτής

Montse Guardia Guell, GM, Alastria Blockchain Ecosystem

Απομένουν μέρες έως τις Γυναίκες στο Enterprise Blockchains

Παρακολουθήστε τώρα κατ ‘απαίτηση!

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Εμμανουήλ ΓκάνΕμμανουήλ Γκάν

Εμμανουήλ Γκάν

Ανώτερος αναλυτής, Τμήμα Οικονομικής Έρευνας, ΠΟΕ

Leanne kempLeanne kemp

Leanne Kemp

Everledger, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

Alisa diCaprio

Alisa DiCaprio

Επικεφαλής Εμπορίου και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, R3

Sheila donohueSheila donohue

Sheila Donohue

Διευθύνων Σύμβουλος, Vero

Genevieve leveilleGenevieve leveille

Genevieve Leveille

Agriledger, Διευθύνων Σύμβουλος

Virginia Cram MartosVirginia Cram Martos

Βιρτζίνια Cram Marto

Διευθύνων Σύμβουλος, Triangularity SàRL

Amber GhaddarAmber Ghaddar

Δρ Amber Ghaddar

Ιδρυτής, AllianceBlock

Μπρίτζετ Γκρίνγουντ

Μπρίτζετ Γκρίνγουντ

Ιδρυτής, The Bigger Pie

Webber, Krystal R.Webber, Krystal R.

Krystal Webber

Παγκόσμιο σχέδιο & Leader Leader, IBM Blockchain Services

laura degiovannilaura degiovanni

Λόρα Ντε Τζιοβάνι

Tiiqu, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

Montse Guardia GuellMontse Guardia Guell

Montse Guardia Guell

Γενικός Διευθυντής, Alastria Blockchain Ecosystem

mary_hallmary_hall

Mary Hall

Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων Blockchain, Oracle

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό συνέδριο—

Δεν απαιτείται ταξίδι!

20 Μαΐου 2020 | 3:00 μ.μ. CET

Παρακολουθήστε τώρα κατ ‘απαίτηση!

Το ζωντανό συνέδριο θα επικεντρωθεί σε τρία βασικά θέματα:

Ταυτότητα

Πριν ξεκινήσει κάποιο έργο, πρέπει να καθοριστεί μια σαφής ρύθμιση των ταυτοτήτων, των ρόλων και των ευθυνών των συμμετεχόντων. Αυτή η αξιολόγηση δεν απειλεί το απόρρητο. Αντίθετα, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τους εμπλεκόμενους και αισθάνονται πιο υπεύθυνοι για να διασφαλίσουν ότι το σύστημα προχωρά ομαλά για όλους. Η βασική τεχνολογία που βασίζεται σε blockchain που εκτελεί τις συναλλαγές δεν κάνει εκπτώσεις σε εκείνους που προσπαθούν να παραβιάσουν τους κανόνες.

Οι ομιλητές σε αυτήν τη συνεδρία θα δείξουν πώς οι αντίστοιχοι οργανισμοί τους εξισορροπούν την ανάγκη εξασφάλισης προσωπικού απορρήτου με τις απαιτήσεις για τον σωστό προσδιορισμό των μερών που εμπλέκονται σε επιχειρηματικές συναλλαγές. Οι λύσεις που παρουσιάζονται διατυπώνουν με σαφήνεια ότι διαφανή μοντέλα που διασφαλίζουν την ταυτότητα των συμμετεχόντων στο δίκτυο υπό τον πλήρη έλεγχό τους φέρνουν σημαντικά οφέλη που ξεπερνούν ευρέως τις αναπόφευκτες αρχικές νόμιμες ανησυχίες.

Εμπορικές συναλλαγές

Μόλις οι ταυτότητες και οι σχετικές εξουσίες εκτέλεσης είναι σαφείς, μπορούν τα μέρη συναλλαγών να ανταλλάξουν αγαθά, πληροφορίες, έγγραφα και χρηματοοικονομικά μέσα σε πλατφόρμες που βασίζονται σε blockchain. Οι υπεύθυνοι διεθνών συναλλαγών χρειάζονται διαφανείς και παγκοσμίως αποδεκτούς κανόνες προτού εκτελέσουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα blockchain.

Οι ομιλητές αυτής της συνεδρίασης θα συζητήσουν πώς τρέχουν επί του παρόντος τις επιχειρήσεις τους και θα εξηγήσουν ποια μέτρα αποφάσισαν να λάβουν για ομαλή μετάβαση από τα παραδοσιακά κεντρικά συστήματα σε αποκεντρωμένα και κατανεμημένα καθολικά. Η μετάβαση δεν είναι άμεση και τα ηχεία θα εξηγήσουν γιατί υπάρχουν περιστάσεις στις οποίες δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε εφαρμογές που βασίζονται σε blockchain. Ομοίως, θα εξηγήσουν με πρακτικές λεπτομέρειες, πώς να πραγματοποιήσετε τη μετατροπή όταν, αντίθετα, το blockchain αντιπροσωπεύει τον τρόπο για να προχωρήσετε.

Βιωσιμότητα

Όλες οι προηγούμενες δραστηριότητες θα ήταν μικρής αξίας εάν δεν κατευθυνόταν για την επίλυση των εγγενών εμποδίων που εξακολουθούν να εμποδίζουν πολλές εταιρείες, μεγάλες και μικρές, να επωφεληθούν από καινοτόμες τεχνολογίες για τη λειτουργία της επιχείρησής τους με βιώσιμο τρόπο. Η αειφορία διασχίζει πολλές πτυχές της παρουσίας μιας εταιρείας στην αγορά: την κοινωνική βιωσιμότητα, που διασφαλίζει την ίση μεταχείριση των εργαζομένων, δεν χρησιμοποιούνται παράνομες μορφές εργασίας και τηρείται η ισότητα των φύλων. οικονομική βιωσιμότητα με την οποία όλοι οι εμπορικοί εταίροι λαμβάνουν δίκαιη αποζημίωση και μπορούν να λάβουν οικονομική υποστήριξη όταν χρειάζεται · περιβαλλοντική αειφορία, που επιτρέπει στους παίκτες να εξισορροπούν την ανάγκη εκπλήρωσης των πρακτικών προστασίας του περιβάλλοντος με την προσωπική τους ανάγκη να κερδίζουν δίκαιη αποζημίωση για την εργασία που έχει γίνει και να μην φέρουν πρόσθετα βάρη.

Οι παρουσιαστές αυτής της συνεδρίασης θα συζητήσουν για τα πιθανά οφέλη blockchain για τις αναπτυσσόμενες χώρες, εκείνες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στις βιώσιμες εμπορικές πρακτικές. Ταυτόχρονα, οι παρουσιαστές θα προτείνουν από τη δική τους εμπειρία πώς οι μη κερδοσκοπικές ενώσεις και οι ειδικές πλατφόρμες επιτρέπουν στα μέρη του εμπορίου να εκτελούν πρακτικά βιώσιμες λειτουργίες χωρίς το επιπλέον βάρος της αντιμετώπισης σύνθετων τεχνολογιών ή κανόνων.

Οι συνεργάτες μας για εκδηλώσεις

R3_Master-Logo-ΛευκόR3_Master-Logo-Λευκό

μαντείο

Γίνε συνέταιρος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me