Ανταμοιβές και ποινές στο Ethereum 2.0 [Φάση 0]

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogCodefi Ενεργοποίηση

Ανταμοιβές και ποινές στο Ethereum 2.0 [Φάση 0]

από τον James BeckMarch 2, 2020 Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαρτίου 2020

Εικόνα από iOS

Εισαγωγή

Η ConsenSys Codefi κατασκευάζει το λειτουργικό σύστημα blockchain για εμπόριο και χρηματοδότηση για να βοηθήσει τις παγκόσμιες αγορές να προχωρήσουν προς το «Finance 2.0». Ένα κρίσιμο μέρος αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία και η χρήση εγγενών ψηφιακών στοιχείων που ενθαρρύνουν τα αποκεντρωμένα δίκτυα να λειτουργούν αξιόπιστα ως ραχοκοκαλιά για νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα και αγορές. Η ενεργοποίηση του “Ethereum 2.0” και η μετάβαση σε αποδεικτικά στοιχεία είναι στο επίκεντρο και στο επίκεντρο για εμάς, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, την εμπειρία μας και πολλά άλλα σε αυτά τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων, εδώ, των οικονομικών.

Η τεράστια ζήτηση στο Ethereum 1.0 είχε μερικές φορές οδηγήσει σε ανεπιθύμητες εμπειρίες χρηστών, όπως η αναμονή των συναλλαγών να συμπεριληφθούν στην αλυσίδα και οι ασταθείς τιμές τελών συναλλαγών (φυσικού αερίου). Η μαζική επεκτασιμότητα – η ικανότητα επεξεργασίας χιλιάδων συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο αντί των τρεχουσών συναλλαγών 15 περίπου το δευτερόλεπτο – αποτελεί από καιρό μέρος του σχεδίου για το Ethereum.

Βρισκόμαστε τώρα στην πρώτη φάση – Φάση 0 – της κυκλοφορίας Ethereum 2.0. Μόλις εφαρμοστούν πλήρως όλες οι φάσεις του 2.0, ο όγκος των συναλλαγών θα βελτιωθεί δραματικά. Δύο σημαντικές αναβαθμίσεις στον κώδικα Ethereum θα το καθιστούσαν δυνατό: sharding και Proof-of-stake. Αυτή η αναβάθμιση θα έχει ως αποτέλεσμα ένα δίκτυο με επανασχεδιασμένο οικονομικό, συναίνεση και μηχανισμό λειτουργίας, τον οποίο θα εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Κίνητρο

Το Ethereum 1.0 είναι ένα blockchain Proof-of-work: Για να κόψουν ένα μπλοκ, οι ανθρακωρύχοι λύνουν ένα παζλ με πιθανότητα ανάλογη με το hashrate που έχουν διαθέσιμο και αντιστρόφως ανάλογο με τη δυσκολία στην αλυσίδα. Εάν ο ανθρακωρύχος πετύχει, λαμβάνει επιβράβευση 2 ETH συν έξοδα συναλλαγής. Αυτό είναι όλο. Εξετάζοντας τη δυσκολία του τελευταίου μπλοκ, μπορείτε εκτιμήστε το hashrate του δικτύου, το οποίο με τη σειρά του θα σας ενημερώσει ποιες είναι οι πιθανότητες να λάβετε το επόμενο μπλοκ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προβλέψετε τις πληρωμές σας.

Το Ethereum 2.0 είναι λίγο πιο τεχνικό σε αυτό το τμήμα.

Εάν φτάσατε εδώ και θέλετε απλώς να έχετε ένα πίσω μέρος του φακέλου, παρακαλώ μεταβείτε στην ενότητα «Μια χρήσιμη εκτίμηση της έκδοσης δικτύου».


Ο σκοπός αυτού του εγγράφου είναι να δώσει στον αναγνώστη μια επισκόπηση της εφαρμογής Proof-of-stake του Ethereum 2.0, καθώς και του συστήματος ανταμοιβών και κυρώσεων. Θα αναλύσουμε τα κίνητρα σε μια σύνοψη, με μια γρήγορη εκτίμηση του τι θα μπορούσε να είναι η απόδοση επένδυσης, δεδομένης ορισμένων υποθέσεων. Ολοκληρώνουμε με ένα teaser μιας προσομοίωσης που δημιουργεί η ομάδα Codefi Staking-as-a-Service, για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το θέμα.

Ο τίμιος επικυρωτής

Εάν κάνετε μία ή περισσότερες πληρωμές στο σύμβαση κατάθεσης που έχει αναπτυχθεί στην αλυσίδα Eth1, που αντιστοιχεί σε ποσό ίσο ή μεγαλύτερο από 32 ETH, μπορείτε να δικαιούστε την επικύρωση της αλυσίδας Eth2 Beacon.

Δεν υπάρχουν όρια για το πόσο ETH μπορείτε να προσθέσετε στο στοίχημα ενός επικυρωτή. Υπάρχει, ωστόσο, ένα ανώτερο όριο – δηλαδή το αποτελεσματική ισορροπία, ορίστηκε σε 32 ETH – για το ποιο είναι το πραγματικό ποσό που μετρά για τις αλληλεπιδράσεις του εντός της αλυσίδας Beacon. Με άλλα λόγια, το υπόλοιπό σας θα μπορούσε να είναι τόσο υψηλό όσο 1000 ETH, αλλά οι ανταμοιβές και οι ποινές σας είναι συνάρτηση του πραγματικού σας υπολοίπου που περιορίζεται στα 32 ETH.

Από την άλλη πλευρά, εάν ο επικυρωτής σας επηρεάζεται από κυρώσεις και το υπόλοιπό του πέφτει σε ή κάτω από 16 ETH, ενεργοποιεί αυτό που ονομάζεται δυναμική (ή ακούσια) έξοδος.

Το λεγομενο ειλικρινείς επικυρωτές θα τρέχει καλά σχεδιασμένους πελάτες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της αλυσίδας Beacon, αποφεύγοντας κυρώσεις για εσφαλμένη ψηφοφορία. Ή τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο, περικοπή για κακή συμπεριφορά πρωτοκόλλου.

Είναι σημαντικό να το αναφέρω αυτό η λήψη ποινής δεν είναι η ίδια με την περικοπή: Το πρώτο αντιπροσωπεύει μόνο μείωση του υπολοίπου στο πρόγραμμα επικύρωσης λόγω, για παράδειγμα, ψευδούς ψήφου (εντός συγκεκριμένων παραμέτρων) ή εκτός σύνδεσης. Ένας επικυρωτής που έχει παγιωθεί ότι μπορεί να αποκοπεί από την αλυσίδα Beacon, με την ισορροπία του να τιμωρείται σε κάθε εποχή κατά την περίοδο που βρίσκεται στην ουρά αποχώρησης.

Σχετικά με το Block Minting and Consensus in Ethereum 2.0

Η ροή της αλυσίδας Beacon βασίζεται σε μια μονάδα χρόνου που ονομάζεται θυρίδα. Όπως ένας καρδιακός παλμός – κάθε 12 δευτερόλεπτα – ένας επικυρωτής επιλέγεται να είναι ο προτεινόμενος αποκλειστής. Μόλις το μπλοκ κόβεται και διαδίδεται, μια επιτροπή επικυρωτών ψηφίζει ότι αυτό το μπλοκ είναι μέρος της κανονικής αλυσίδας.

Ο σκοπός των επιτροπών στην αλυσίδα Beacon είναι να διανέμουν τους επικυρωτές, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να ψηφίζει μία φορά εποχή (κάθε 32 κουλοχέρηδες). Οι επικυρωτές εντός των επιτροπών κουτσομπολεύουν μεταξύ τους, επιτρέποντας τη συγκέντρωση των βεβαιώσεων.

Εάν κατά τη διάρκεια ενός κουλοχέρη δεν υπάρχει προτεινόμενο μπλοκ, αναγνωρίζεται ως α παράλειψη υποδοχής. Σε αυτήν την περίπτωση, περαιτέρω προτάσεις ή βεβαιώσεις βασίζονται στο τελευταίο μπλοκ που διατίθεται από έναν προηγούμενο κουλοχέρη.

Ο προτείνων επιλέγει σε ποιο μπλοκ θα εκτελέσει την κατάσταση μετάβασης στο νέο κανονικό κεφάλι της αλυσίδας. Αυτή η εκλογή γίνεται από τον αλγόριθμο Επιλογή πιρουνιού LMD GHOST: Η διαδικασία επιλέγει το πιρούνι πάνω από το οποίο υπάρχει αναδρομικά το μεγαλύτερο βάρος στις ληφθείσες ψήφους. Όταν οι επικυρωτές επιβεβαιώνουν αυτό το μπλοκ, στην πραγματικότητα, ψηφίζουν υπέρ αυτής της επιλογής πιρούνι.

Προκειμένου να παρασχεθεί το αμετάβλητο στο blockchain, δηλαδή, η διαβεβαίωση ότι το κράτος δεν μπορεί να αντιστραφεί, οι έντιμοι επικυρωτές αξιοποιούν το Εφαρμογή Eth2 του Casper the Finality Gadget (FFG)), παρέχοντας στις βεβαιώσεις τους δύο επιπλέον ψήφους: Μία για την τελευταία αιτιολογημένη εποχή (πηγή) και ένα για το τελευταίο όριο εποχής (στόχος).

 

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

 

Στο αρχή κάθε εποχής, Οι βεβαιώσεις υπολογίζονται. Εάν υπάρχει υπεραξία (δύο τρίτα), το πιο πρόσφατο αιτιολογημένο σημείο ελέγχου θα προχωρήσει εγκαίρως και, σύμφωνα με ορισμένους κανόνες, η οριστικοποίηση θα επιτευχθεί είτε για την προηγούμενη εποχή είτε για τον προκάτοχό της.

Εάν το σύστημα δεν έχει επιτύχει οριστικό αριθμό εποχών (4 από την τρέχουσα προδιαγραφή), όλοι οι επικυρωτές στην αλυσίδα φάρων χτυπήθηκαν με ένα ποινή αδράνειας.

Υπάρχουν πολλά να ξεκλειδώσετε εδώ! Αν θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω τις λεπτομέρειες, οι καλύτερες αναφορές είναι οι Χαρτί Gasper (όπως στο GHOST + Casper) (Buterin et al), το πραγματικό προδιαγραφές της αλυσίδας στη φάση 0 (Ίδρυμα Ethereum), Φάση 0 για ανθρώπους (Danny Ryan), και το beacon chain ethereum faamatala που πρέπει να διαβάσετε πρώτα (Τζόζεφ Τσόου).

Ανταμοιβές και κυρώσεις

Δριμύς

Να εισαι περικοπή σημαίνει ότι ο επικυρωτής αναγκάζεται να βγει η αλυσίδα φάρων σε ένα σημείο στο μέλλον, λαμβάνοντας ορισμένες ποινές μέχρι να φύγει.

Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους ένας επικυρωτής μπορεί να κερδίσει την κατακόρυφη συνθήκη:

 1. Με το να είσαι προτείνων και υπογράψτε δύο διαφορετικά μπλοκ φάρων για την ίδια υποδοχή.

 2. Με το να είσαι επιβεβαιωτής και υπογράψτε μια βεβαίωση που «περιβάλλει» άλλη.

 3. Με το να είσαι βεβαιωτής και να υπογράψεις δύο διαφορετικές βεβαιώσεις με τον ίδιο στόχο.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο δράστης πρέπει να συλληφθεί για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία κοπής. Ο επικυρωτής καταγγελίας θα δημιουργήσει και θα διαδώσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα που περιέχει το αδίκημα, ώστε ένας προτείνων να το συμπεριλάβει σε ένα μπλοκ. Τόσο ο προτείνων όσο και ο καταγγέλλων θα έχουν δικαίωμα ανταμοιβής.

Δεν είναι εντελώς προφανές στην προδιαγραφή, αλλά στη Φάση 0 μόνο ο υποψήφιος λαμβάνει την ανταμοιβή του καταγγέλλοντος – αυτό είναι, ο προτείνων παίρνει ολόκληρη την επιβράβευση (8/8 από αυτό).

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Υποθέσεις

Ο δράστης γίνεται επικυρωμένος επικυρωτής και του αποδίδεται ένα σύνολο εποχής που μπορεί να αποσυρθεί 36 ημέρες (8.192 εποχές) στο μέλλον.

Επιπλέον, λαμβάνει το slashed validator

 1. ΕΝΑ ελάχιστη ποινή αυτή τη στιγμή ο προτείνων περιλαμβάνει το μήνυμα καταγγελίας σε ένα μπλοκ

 2. Ποινή στο αρχή κάθε εποχής, για απώλεια των ψήφων κεφαλής / FFG, έως ότου ο επικυρωτής φύγει από την ουρά εξόδου

 3. ΕΝΑ ειδική ποινή εφαρμόζεται στο μέσον μεταξύ του χρόνου κατά τον οποίο το μήνυμα καταγγελίας συμπεριλαμβάνεται σε ένα μπλοκ και του χρόνου κατά τον οποίο ο καταδικασμένος δράστης μπορεί να αποσυρθεί.

Αυτή η ειδική ποινή είναι ανάλογη με τον αριθμό άλλων επικυρωτών που έχουν επίσης μειωθεί κατά την περίοδο. Το μέγιστο όριο που εφαρμόζεται μπορεί να είναι τόσο υψηλό όσο το πραγματικό υπόλοιπο του παραβάτη.

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

Υποθέσεις

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-03-02 στις 7.47.04 ΜΜ.png

 

Επεξεργασία εποχής

Στο αρχή κάθε εποχής (κάθε 32 κουλοχέρηδες, εκτός από το GENESIS), συμβαίνουν πολλά πράγματα, όπως

 1. Αιτιολόγηση και οριστικοποίηση της αλυσίδας

 2. Ανάθεση ανταμοιβών και κυρώσεων στους πιστοποιητές

 3. Ενημέρωση του μητρώου επικύρωσης

 4. Η ειδική ποινή για κάθετο (βλέπε παραπάνω), και

 5. Μερικές τελικές ενημερώσεις (υπολογιστικά αποτελεσματικά υπόλοιπα, επαναφορά κ.λπ.)

Ένας επικυρωτής πρέπει να είχε το ενεργός κατάσταση στην προηγούμενη εποχή για να λάβετε ανταμοιβές ή / και κυρώσεις. Μέχρι την έξοδο τους, οι επικυρωμένοι επικυρωτές εισέρχονται επίσης σε αυτήν τη διαδικασία, όπου θα τιμωρούνται μόνο στις κατηγορίες αντιστοίχισης του FFG.

Εάν ένας επικυρωτής ήταν ενεργός στην προηγούμενη εποχή, αλλά δεν ψήφισαν, θα πάρει τιμωρείται επειδή δεν ταιριάζουν με τις ψήφους του FFG. Οι επικυρωτές δεν κόβονται επειδή είναι εκτός σύνδεσης.

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Υποθέσεις

 

Στιγμιότυπο 2020-03-02 στις 7.47.04 ΜΜ.png

 

 • Καθυστέρηση τερματισμού = Προηγούμενη εποχή – Οριστικοποιημένη εποχή

 • Υπόλοιπο βεβαίωσης = Άθροισμα υπολειπόμενου υπολοίπου ελεγκτή

 • Συνεχής BASE_REWARD_FACTOR = 64

 • Συνεχής BASE_REWARDS_PER_EPOCH = 4

 • Συνεχής PROPOSER_REWARD_QUOTIENT = 8

 • Συνεχής MIN_EPOCHS_TO_INACTIVITY_PENALTY = 4

 • Συνεχής INACTIVITY_PENALTY_QUOTIENT = 2 ** 25

 

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

 

Μια χρήσιμη εκτίμηση της έκδοσης του δικτύου

Ας χρησιμοποιήσουμε τη νέα μας γνώση για να δημιουργήσουμε ένα πίσω μέρος της εκτίμησης φακέλου για τις ανταμοιβές και τις ποινές για μια αυθαίρετη εποχή. Θέλουμε να το κάνουμε απλό και να ξεκινήσουμε με δύο μόνο παραμέτρους.

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

Το πρώτο είναι αυτονόητο, ενώ το δεύτερο μπορεί να θεωρηθεί ως η πιθανότητα ενός τυχαία επιλεγμένου επικυρωτή να είναι σε θέση να συμμετάσχει στην αλυσίδα φάρων (το μηχάνημα υποδοχής είναι ενεργοποιημένο), έχοντας σύνδεση στο διαδίκτυο ή άλλους παράγοντες.

Εάν κάνουμε την υπόθεση ότι όλα Οι επικυρωτές στην αλυσίδα beacon έχουν τόσο την ισορροπία όσο και την πραγματική ισορροπία ίση με 32 ETH, και χρησιμοποιούμε την online πιθανότητα παραπάνω, έχουμε

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Τώρα είμαστε σε συνθήκες για να υπολογίσουμε τις ακόλουθες ανταμοιβές και κυρώσεις για κάθε επικυρωτή

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

Είναι απαραίτητο να δουλέψουμε λίγο για τα δύο τελευταία κίνητρα: Οι μπλοκαριστές θεωρείται ότι είναι οι διαδικτυακοί επικυρωτές σε ένα κουλοχέρη, ομοιόμορφα κατανεμημένοι σε όλη την εποχή. Για το κίνητρο του ελεγκτή, πρέπει σύγκλιση της γεωμετρικής σειράς που έχουμε μετά τον καθορισμό του δέντρου πιθανότητας της αναμενόμενης τιμής, καθώς αυτή η ανταμοιβή είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη διαφορά των κουλοχέρηδων που περιλαμβάνεται από τη βεβαίωση.

Βλέπουμε ότι το κίνητρο του προτείνοντος υπερβαίνει σε μεγάλο βαθμό τα άλλα ποσά. Θυμηθείτε ότι ένας προτείνοντας μεταξύ όλων των επικυρωτών στην αλυσίδα φάρων επιλέγεται σε κάθε κουλοχέρη, κάνοντας τις πιθανότητες να γίνει μικρότερος καθώς αυξάνεται το συνολικό ποντάρισμα. Με άλλα λόγια, μέσα σε μια εποχή, μόνο 32 από τους επικυρωτές Ν γίνονται προτείνοντες.

Παρατηρήστε επίσης ότι δεν θα κάνουμε υποθέσεις ή υπολογισμούς σχετικά με τους επικυρωμένους επικυρωτές και τους καταγγέλλοντες, ούτε την καθυστέρηση αδράνειας.

Αν εμείς πολλαπλασιάζω τις μεμονωμένες τιμές που λαμβάνονται από το αντίστοιχο ποσό των επικυρωτών στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης και τις προσθέτουμε, φτάνουμε σε μια εκτίμηση του ποσού που δημιουργείται από τις αρχικές συνθήκες που δίνονται.

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

Δηλαδή, γύρω 1,25 ETH ανά εποχή (6,4 λεπτά) από συνολικό ποσό πονταρίσματος 500.000 ETH και υποθέτοντας πιθανότητα στο διαδίκτυο 95%.

Είναι δελεαστικό να πηγαίνετε, να υπολογίζετε και να γράφετε – με 95% πιθανότητα στο διαδίκτυο – το ποσό του ETH που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια μιας εποχής σε διαφορετικά μερίδια.

Πηγή: Ανάλυση Codefi ConsenSys

Πηγή: ConsenSys Codefi Analysis

Τυλίγοντας

Πρέπει τότε να προχωρήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε αυτό το ποσό που αποκτήσαμε ανά εποχή, να δώσει ένα Ετήσιο εκτίμηση?

Πριν απαντήσετε Ναί, ας εξετάσουμε τους ακόλουθους παράγοντες:

Ισορροπία

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι ισορροπίες επηρεάζουν τη δημιουργία ETH σε κάθε εποχή. Για παράδειγμα, εάν ένας επικυρωτής λαμβάνει ανταμοιβές πάνω από το αποτελεσματική ισορροπία ανώτατο όριο (δηλαδή 32 ETH), όλα αυτά τα υπερβολικά κεφάλαια δεν θα επηρεάσουν τους υπολογισμούς στην επόμενη εποχή. Επίσης, λόγω του υστέρηση εφαρμόζεται σε αποτελεσματικά υπόλοιπα, στην πραγματικότητα υπάρχει ένα μέρος του ETH «χαμένο» σε κάθε επικυρωτή.

Σκεφτείτε επίσης τι συμβαίνει όταν είναι οι επικυρωτές εκδιώχθηκε λόγω μη τήρησης του ελάχιστου ποσού (16 ETH), όταν οι επικυρωτές είναι ενεργοποιήθηκε καθώς θα καταβληθούν νέες καταθέσεις στο συμβόλαιο κατάθεσης Eth1, ή όταν ενεργοποιηθούν τα στοιχήματα εθελοντικές εξόδους.

Δριμύς

Οι εργασίες περικοπής θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα μη ασήμαντες στο μοντέλο. Κατ ‘αρχάς, οι προγραμματιστές πελατών Eth2 και οι υπηρεσίες στοιχήματος πρέπει να μάθουν πώς να αποφεύγουν τις περικοπές των συνθηκών. Από την άλλη πλευρά, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ποια θα είναι η αναλογία των έντιμων παικτών στο σύστημα. Ή αν τα αδικήματά τους θα ανακαλυφθούν, θα μεταδοθούν και θα συμπεριληφθούν σε μπλοκ.

Πιθανότητες

Έχουμε ήδη αγγίξει το θέμα του ποσοστού των έντιμων παικτών και τις πιθανότητες δημοσίευσης ενός καταγγέλλοντος. Ας σκεφτούμε επίσης τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μετρήσουμε και να εκτιμήσουμε ότι ένας κόμβος θα είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, θα είναι καλά συνδεδεμένος και θα λειτουργεί σωστά. Ότι οι βεβαιώσεις του θα συγκεντρωθούν και θα συμπεριληφθούν εγκαίρως, ή θα λάβουν την προβολή του κουλοχέρη που βλέπουν οι περισσότεροι.

Η αλυσίδα φάρων είναι ένα σύνθετο προσαρμοστικό σύστημα. Ακόμα κι αν πετύχουμε μια τέλεια κατανόηση για κάθε ένα από τα μεμονωμένα μέρη του, δεν είναι εγγυημένο ότι θα αποκτήσουμε μια τέλεια κατανόηση του συνόλου.

Η γνώση σε οποιοδήποτε θέμα ξεκινά επιλέγοντας μεθοδολογίες και εργαλεία για την εργασία. Με μοντελοποίηση και προσομοίωση πτυχές του επικυρωτή και των αλληλεπιδράσεών του εντός της αλυσίδας – υπό ορισμένες αρχικές συνθήκες, παραδοχές και περιορισμούς – θα πρέπει να είμαστε σε θέση να οικοδομήσουμε μια εικόνα για τις περιπλοκές αυτής της εφαρμογής Proof-of-stake.

Ευχαριστίες

Γράφτηκε από τον Herman Junge, αρχιτέκτονα και τεχνικό προϊστάμενο για την πλατφόρμα Staking-as-a-Service του ConsenSys Codefi.

Ευχαριστούμε τους Joseph Chow, Ben Edgington, Sylvain Laurent, Diederik Protolambda Loerakker, Tim Lowe, Danny Ryan, Alex Stokes και Kuhan Tharmananthar για σχόλια για το χειρόγραφο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα ως υπηρεσία; Ελάτε σε επαφή με το ConsenSys Codefi εδώ.

Αποκεντρωμένα δίκτυαDeFiEthereum 2.0Industry InsightNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map