Νέα Έκθεση Ethereum 2.0: Πάνω από το 65% όλων των ερωτηθέντων σχεδιάζουν να διακυβεύσουν το ETH τους

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Νέα έκθεση Ethereum 2.0: Πάνω από το 65% όλων των ερωτηθέντων σχεδιάζουν να αναλάβουν το ETH τους

Μια αναφορά με γνώμονα τον χρήστη τα κίνητρα, τις προτιμήσεις και τις ανησυχίες των κατόχων ETH εν αναμονή της συμμετοχής στο Eth2. Από ConsenSys 6 Μαΐου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου 2020

Eth2 Staking Report Ήρωας κωδικοί Κάντε λήψη της πλήρους έκθεσης Ethereum 2.0. Κατεβάστε


Η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 (Eth2) το 2020 παρουσιάζει ένα κρίσιμο και πολυαναμενόμενο ορόσημο στον κλάδο. Η συλλογική κατανόηση της βιομηχανίας σχετικά με τα υπάρχοντα κίνητρα, τα συναισθήματα και τα πρότυπα συμπεριφοράς των κατόχων ETH όσον αφορά το στοίχημα (ή όχι!) Είναι υψίστης σημασίας για την υποστήριξη και καταλύτης της επιτυχίας του Ethereum’s Road to Proof of Stake. 

Το ConsenSys Codefi ερεύνησε περίπου 300 κατόχους ETH στο χώρο για να κατανοήσει τις προθέσεις και τις ανάγκες τους όταν πρόκειται για το Eth2. Η έκθεσή μας στοχεύει στην ενημέρωση βασικών ζητημάτων σχεδιασμού και προϊόντων, καθώς και στην παροχή στρατηγικών και τακτικών συστάσεων για ομάδες πρωτοκόλλων, προγραμματιστές πελατών και παρόχους υποδομής για να ενθαρρύνουν την αποτελεσματική υιοθέτηση σε διαφορετικές προσωπικότητες χρηστών..  

Πλαίσιο και ερευνητικοί στόχοι

Η έναρξη της πρώτης φάσης του Ethereum 2.0 φέτος θα σηματοδοτήσει την αρχή της επόμενης εξέλιξης του δημόσιου Ethereum mainnet. Μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις στο Ethereum 2.0 είναι η μετάβαση από έναν συναίνετο αλγόριθμο Proof of Stake (PoW) σε Proof of Stake (PoS). Αυτή η αναβάθμιση θα έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη επεκτασιμότητα, κίνητρα συντήρησης δικτύου, ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια. Επιπλέον, η νέα αρχιτεκτονική δικτύου παρέχει μια νέα ευκαιρία για μια ευρεία κατηγορία κατόχων ETH να δημιουργήσουν μια συνεχή δυνατότητα δημιουργίας εσόδων για την παροχή δημόσιας υποδομής στην κοινότητα Ethereum. 

Πυρήνας της επιτυχίας ενός δικτύου PoS είναι η προθυμία των συμμετεχόντων να ποντάρουν τον αιθέρα τους (ETH) στο δίκτυο προκειμένου να ασφαλίσουν επαρκώς το blockchain. Είναι επομένως επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις, τις συμπεριφορές και τις ανάγκες των υπαρχόντων κατόχων ETH και πώς μπορεί να επιταχυνθεί και να βελτιστοποιηθεί η συμμετοχή τους στο Ethereum 2.0.

Πριν από το σχεδιασμό της έρευνας, η ομάδα μας εντόπισε και διεξήγαγε διάφορες ποιοτικές συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους με σκοπό να κατανοήσει περαιτέρω τις ερωτήσεις και τις υποθέσεις μας σχετικά με το οικοσύστημα που βασίζεται στο Ethereum 2.0.. 

Ένα από τα βασικά ευρήματα που έγιναν προφανή ήταν το υπάρχον κενό επικοινωνίας μεταξύ των κατασκευαστών, των ενεργοποιητών και των μελλοντικών συμμετεχόντων στην κοινότητα Eth2. Με τη Φάση 0 στον ορίζοντα, το πρωτόκολλο, οι ομάδες πελατών και υποδομών πρέπει να επικοινωνούν, να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν χαρακτηριστικά που ενθαρρύνουν την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή σε όλο τον κόσμο των μελλοντικών επικυρωτών. 

Λαμβάνοντας υπόψη τα προκαταρκτικά ερευνητικά ευρήματα, η ομάδα μας σχεδίασε και ανέπτυξε μια ποσοτική ερευνητική μελέτη χρηστών για να συλλάβει τα ευρεία τμήματα χρηστών, τα συναισθήματα και τα πρότυπα συμπεριφοράς για να ενημερώσει τόσο τους κατασκευαστές όσο και τους ενεργοποιητές, ενώ εκπαιδεύει τους τελικούς χρήστες. 

Η μελέτη αποσκοπούσε στην προβολή και ανάλυση των ακόλουθων πληροφοριών:

  • Ποια είναι τα προφίλ και τα πρότυπα συμπεριφοράς των υπαρχόντων κατόχων ETH?
  • Ποιες είναι οι προθέσεις και τα κίνητρα των κατόχων Eth όσον αφορά την τοποθέτηση στο Eth2.0?
  • Ποια είναι τα σημερινά σημεία πόνου και πιθανά εμπόδια στην υιοθεσία?
  • Αυτό που δίνει τη δυνατότητα προστιθέμενης αξίας και ευκαιρίες αγοράς?

Καταλήξαμε σε συμπεράσματα από 287 ερωτηθέντες σε μια διαδικτυακή έρευνα των υπαρχόντων κατόχων ETH, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020 και παρέμεινε ζωντανή για 20 ημέρες. Μπορείτε να βρείτε την αρχική έρευνα εδώ.

Το Eth2 δεν θα φτιάξει τον εαυτό του, γι ‘αυτό σας ευχαριστώ όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτό το ορόσημο και ελπίζουμε ότι η δουλειά μας θα σας φανεί χρήσιμη! 

Πραγματοποιήστε λήψη της πλήρους αναφοράς στοιχήματος Ethereum 2.0

Κατεβάστε το CodefiEthereum 2.0NewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me