Το κράτος του δικτύου Ethereum – 2018

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Το κράτος του δικτύου Ethereum – 2018

Στατιστικά στοιχεία από ολόκληρο το δίκτυο για να παρέχουν ένα στιγμιότυπο του blockchain Ethereum σήμερα, του παρελθόντος και του χάρτη πορείας για το μέλλον. Από ConsenSys 1 Ιουνίου 2018 Δημοσιεύτηκε την 1η Ιουνίου 2018

Τα έργα blockchain του ConsenSys 400 βασίζονται στον ήρωα του ethereum

Η τεχνολογία Blockchain – και ειδικότερα το Ethereum – έχει αποκτήσει διεθνή προσοχή και έλξη από την κυκλοφορία του το 2015. Συγκεκριμένα, στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018 σημειώθηκε τεράστια αύξηση της λαϊκής προσοχής λόγω των ραγδαίων αυξήσεων των τιμών σε ολόκληρο το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων. Σε δύο χρόνια, η λέξη “Ethereum” έχει συμπεριληφθεί σε περισσότερες από 110 εκατομμύρια αναζητήσεις Google. Το hashtag #ethereum κάνει tweet, κατά μέσο όρο, 20.000 φορές την ημέρα.

Αλλά τι σημαίνει αυτή η σταδιακή και οξεία αύξηση της προσοχής για το δίκτυο Ethereum στο σύνολό του; Αν τραβήξουμε πίσω την κουρτίνα της πολύ συζητημένης τιμής του αιθέρα, τι συμβαίνει στο δίκτυο Ethereum; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Κοιτάζοντας τα σχήματα: Δραστηριότητα Blockchain

Από την ίδρυσή του, το δίκτυο έχει επεξεργαστεί σχεδόν 240 εκατομμύρια συναλλαγές. Στο αποκορύφωμά του στις 4 Ιανουαρίου, το δίκτυο επεξεργάστηκε 1,3 εκατομμύρια συναλλαγές σε 24 ώρες.

Διάγραμμα συναλλαγών Ethereum

Το δίκτυο είναι τεράστιο και διανέμεται. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 35 εκατομμύρια μοναδικές διευθύνσεις στο blockchain Ethereum. Στις 4 Ιανουαρίου 2018, ο αριθμός των ενεργών διευθύνσεων (δηλαδή συναλλαγών) στο Ethereum ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο για πρώτη φορά. Στις 4 Ιανουαρίου 2018 δημιουργήθηκαν περισσότερες από 350.000 νέες διευθύνσεις – οι περισσότερες διευθύνσεις δημιουργήθηκαν εντός 24 ωρών έως σήμερα. Οι Ethernodes αναφέρουν λιγότερους από 17.000 κόμβους που εκτελούν το blockchain Ethereum σε έξι ηπείρους, καθιστώντας την την πιο αποκεντρωμένη πλατφόρμα blockchain που υπάρχει.

Κόμβοι Ethereum παγκοσμίως Μοναδικό διάγραμμα ανάπτυξης διεύθυνσης Ethereum

Το blockchain Ethereum είναι, χωρίς αμφιβολία, η πιο ενεργή πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων που υπάρχει. Από τα 100 κορυφαία μάρκες με ανώτατο όριο αγοράς, το 94% είναι πάνω από το Ethereum. Από τα κορυφαία 800 μάρκες, το 87% βασίζεται στο Ethereum. Τα περισσότερα από αυτά τα διακριτικά είναι «διακριτικά ERC-20», τα οποία κατέστησαν δυνατή την πλειοψηφία των 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που συγκεντρώθηκαν μέσω των πωλήσεων διακριτικών το 2017 και των 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που συγκεντρώθηκαν μόλις το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Πίσω από το Blockchain: Η κοινότητα Ethereum


Η κοινότητα προγραμματιστών Ethereum εκτιμάται ότι είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, σε 250.000. Τον Οκτώβριο του 2017, Υτανο– ένα πλαίσιο ανάπτυξης για το Ethereum – ξεπέρασε τις 200.000 λήψεις. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, οι λήψεις ανέρχονται πλέον σε περίπου 550.000. Το Github, το οποίο προσελκύει προγραμματιστές ανοιχτού κώδικα από όλο τον κόσμο, απαριθμεί 14.000 αποθετήρια και 220.000 δεσμεύσεις σχετικά με το Ethereum. MetaMask– μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν dApps χωρίς να εκτελούν έναν ολόκληρο κόμβο Ethereum – έχει φτάσει πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες.

Πέρα από το αποκεντρωμένο δίκτυο προγραμματιστών Ethereum, έχουν δημιουργηθεί οργανωμένες κοινοπραξίες για την υποστήριξη και την επέκταση της κοινότητας Ethereum. ο Ethereum Enterprise Alliance (EEA) ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2017 με 30 ιδρυτικά μέλη δεσμευμένα για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain με επιχειρήσεις. Τώρα, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, ο ΕΟΠ έχει αυξηθεί σε πάνω από 500 μέλη. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις, οι εταιρείες, τα ιδρύματα και οι οργανισμοί ενώθηκαν όλοι για να συνεισφέρουν και να επωφεληθούν από τη συνεχή ανάπτυξη του οικοσυστήματος Ethereum.

Καλωσορίζοντας το Ethereum: Κυβέρνηση υιοθεσία

Αν και μια μακρά συζητούμενη εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain είναι η αναδιάρθρωση και ακόμη και η διάλυση της παραδοσιακής κυβέρνησης, χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν βρει τρόπους να εφαρμόσουν την τεχνολογία blockchain – ειδικά το Ethereum – προς όφελος των πολιτών τους. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η κυβέρνηση της Βραζιλία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μετακινήσει αναφορές και δημοφιλή ψηφοφορία στο Ethereum. Καναδάς δοκιμάζει τη χρήση του Ethereum για να παρέχει διαφάνεια στη χρήση κυβερνητικών επιχορηγήσεων για να διευκολύνει τις ανησυχίες των πολιτών για κατάχρηση και διαφθορά. Η πόλη Zug της Ελβετίας – ένας μακροχρόνιος προμαχώνας κρυπτογράφησης – άρχισε να προσφέρει ψηφιακές ταυτότητες που έχουν καταχωρηθεί στο Ethereum το 2017. χιλή χρησιμοποιεί το Ethereum για την παρακολούθηση των δεδομένων και των οικονομικών από το ενεργειακό δίκτυο, ελπίζοντας να καταπολεμήσει τη διαφθορά και την εκμετάλλευση μέσω διαφανών, αμετάβλητων δεδομένων που είναι διαθέσιμα για κάθε πολίτη. Ντουμπάι πρόκειται να μετατραπεί σε μια πλήρως ολοκληρωμένη πόλη με τεχνολογία blockchain έως το 2020. Εσθονία έγινε το παιδί της αφίσας του κατανεμημένου οικοσυστήματος και ωρίμασε σε μια «ψηφιακή δημοκρατία» μεταφέροντας πολλά από τα εθνικά του συστήματα στο blockchain Ethereum.

Αν και η τεχνολογία blockchain έχει αναφερθεί ως ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό της τρέχουσας παγκόσμιας πολιτικής δομής με ψηφιακά σύνορα και υπηκοότητες, τα τρέχοντα συστήματα δεν είναι επιφυλακτικά να χρησιμοποιήσουν το αμετάβλητο, ασφαλές καθολικό της για να αυξήσουν τις υπηρεσίες τους. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την κυβερνητική υιοθέτηση του blockchain Ethereum, καθώς η χρησιμότητά του αποδεικνύεται στα τρέχοντα παραδείγματα.

Με βάση το Ethereum: Αποκεντρωμένες εφαρμογές

Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) είναι το κύριο σημείο πώλησης του blockchain Ethereum. Ως ένας παγκόσμιος υπολογιστής ανοιχτού κώδικα, γεμάτος σκληρά, η Ethereum μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιονδήποτε προγραμματιστή για να δημιουργήσει τη δική της σειρά έξυπνων συμβολαίων (δηλαδή μια αποκεντρωμένη εφαρμογή). Ένας ιστότοπος που παρακολουθεί την ανάπτυξη dApp περιλαμβάνει 1.552 dApps που έχουν ξεκινήσει, αν και περισσότερα βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα DApps αποτελούνται από οτιδήποτε κυμαίνεται από τις αγορές προβλέψεων έως τα παιχνίδια και θα συνεχίσει να μεγαλώνει όσο το δίκτυο βελτιώνεται.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Λύσεις κλιμάκωσης

Οι λύσεις κλιμάκωσης για το δίκτυο Ethereum είναι πολλές και επεξεργάζονται πολλοί συμμετέχοντες στο δίκτυο. Το 2018 θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για το Ethereum, ειδικά με την προβλεπόμενη δοκιμή του Proof of Stake μέσω της διάθεσης του πρωτοκόλλου Casper. Πολλά ενεργά έργα στοχεύουν στην παροχή λύσεων επιπέδου 2 ή σε «πρωτόκολλα μεταξύ blockchain». Αυτές οι πρωτοβουλίες αντιμετωπίζουν το «τρίλημμα» της επίτευξης κλιμάκωσης, ασφάλειας και αποκέντρωσης σε ένα blockchain. Σύμπαν είναι ένα δίκτυο χωρίς άδεια που έχει δημιουργηθεί για προγραμματιστές που επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα και την κλιμάκωση blockchain. Δίκτυο Loom έχει αναπτύξει και λανσάρει μια πλατφόρμα επιπέδου 2 στην κορυφή του Ethereum, επιτρέποντας στα παιχνίδια και στα κοινωνικά dApps να κλιμακώνονται, ενώ εξακολουθεί να βασίζεται στην βασική ασφάλεια και αποκέντρωση του Ethereum. Η ομάδα ξεκίνησε CryptoZombies, μια ζωντανή εφαρμογή που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να μάθει να κωδικοποιεί έξυπνα συμβόλαια στο Ethereum (με περισσότερους από 200.000 μαθητές). OmiseGo επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν συναλλαγές πληρωμών υψηλής ταχύτητας μεταξύ οντοτήτων και διασυνοριακών με χρήση πλάσματος. Οι λύσεις κλιμάκωσης Layer 2, σύμφωνα με τον Vitalik Buterin, «μπορούν να κατασκευαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαρτώνται από το δεύτερο επίπεδο για την απόδοση, αλλά όχι από την ασφάλεια… Μπορούν στη συνέχεια να έχουν το κίνητρο της φήμης και τα αναμενόμενα μελλοντικά έσοδα για να τους οδηγήσουν να αποδώσουν καλά στο παρόν, και το αρνητικό κόστος κάθε αποτυχίας μετριάζεται. “

Κοιτάζοντας κάτω από το δρόμο

Τι σημαίνει αυτά τα δεδομένα; Το οικοσύστημα blockchain Ethereum είναι διαφορετικό, αποκεντρωμένο, ισχυρό και κατακλύζεται από καινοτομία και δραστηριότητα. Από την κυκλοφορία του το 2015, αυτή η ταχέως υιοθετημένη και εκτιμώμενη τεχνολογία υπόσχεται να λύσει ζητήματα που πλήττουν σχεδόν κάθε κατεστημένο κλάδο της γης. Σε όλο τον κόσμο, προγραμματιστές, στοχαστές, καινοτόμοι, ηγέτες και δημιουργικά συναντιούνται για να χτίσουν έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, συναλλαγών και οργάνωσης. Είμαστε εδώ για το Web 3.0. Είμαστε εδώ για ένα αποκεντρωμένο μέλλον. Είμαστε εδώ για το Ethereum.

MetaMaskNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:

สถานะของเครือข่าย Ethereum – 2018

บล็อก 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvents and ConferencesPressจดหมายข่าว

สมัครรับจดหมายข่าวของเรา.

ที่อยู่อีเมล

เราเคารพความเป็นส่วนตัวของคุณ

หน้าแรก

สถานะของเครือข่าย Ethereum – 2018

สถิติจากทั่วทั้งเครือข่ายเพื่อให้ภาพรวมของ Ethereum blockchain ในวันนี้อดีตและแผนงานสำหรับอนาคตโดย ConsenSys มิถุนายน 1, 2018 โพสต์เมื่อวันที่ 1 มิถุนายน 2018

ConsenSys 400 โครงการบล็อกเชนที่สร้างขึ้นจากฮีโร่ ethereum

เทคโนโลยี Blockchain – และ Ethereum โดยเฉพาะได้รับความสนใจและแรงฉุดจากต่างประเทศนับตั้งแต่เปิดตัวในปี 2015 โดยเฉพาะในช่วงปลายปี 2017 และต้นปี 2018 ได้รับความนิยมเพิ่มขึ้นอย่างมากเนื่องจากราคาที่เพิ่มขึ้นอย่างรวดเร็วในระบบนิเวศของสินทรัพย์ดิจิทัลทั้งหมด ในสองปีคำว่า“ Ethereum” ถูกรวมไว้ในการค้นหาบน Google มากกว่า 110 ล้านครั้ง แฮชแท็ก #ethereum ถูกทวีตโดยเฉลี่ย 20,000 ครั้งต่อวัน.

แต่ความสนใจที่เพิ่มขึ้นอย่างค่อยเป็นค่อยไปและเฉียบพลันนี้หมายถึงอะไรสำหรับเครือข่าย Ethereum โดยรวม? หากเราดึงม่านราคาอีเธอร์ที่มีการพูดถึงกันมากเกิดอะไรขึ้นกับเครือข่าย Ethereum? มาดูกัน.

ดูตัวเลข: กิจกรรมบล็อกเชน

นับตั้งแต่ก่อตั้งเครือข่ายได้ประมวลผลธุรกรรมเกือบ 240 ล้านรายการ เมื่อถึงจุดสูงสุดในวันที่ 4 มกราคมเครือข่ายประมวลผลธุรกรรม 1.3 ล้านรายการใน 24 ชั่วโมง.

แผนภูมิธุรกรรม Ethereum

เครือข่ายมีขนาดใหญ่และกระจาย จนถึงปัจจุบันมีที่อยู่ที่ไม่ซ้ำกัน 35 ล้านรายการใน Ethereum blockchain เมื่อวันที่ 4 มกราคม 2018 จำนวนที่อยู่ที่ใช้งาน (เช่นการทำธุรกรรม) บน Ethereum ทะลุ 1 ล้านครั้งเป็นครั้งแรก ในวันที่ 4 มกราคม 2018 มีการสร้างที่อยู่ใหม่ 350,000 รายการซึ่งเป็นที่อยู่ส่วนใหญ่ที่สร้างขึ้นภายในช่วงเวลา 24 ชั่วโมงจนถึงปัจจุบัน Ethernodes รายงานเพียง 17,000 โหนดที่รัน Ethereum blockchain ในหกทวีปทำให้เป็นแพลตฟอร์มบล็อกเชนที่กระจายอำนาจมากที่สุดที่มีอยู่.

โหนด Ethereum ทั่วโลก แผนภูมิการเติบโตของที่อยู่เฉพาะของ Ethereum

Ethereum blockchain เป็นแพลตฟอร์มสัญญาอัจฉริยะที่มีการใช้งานมากที่สุดในปัจจุบันอย่างไม่ต้องสงสัย จาก 100 อันดับแรกตามมูลค่าตลาด 94% สร้างขึ้นจาก Ethereum จาก 800 โทเค็นอันดับต้น ๆ 87% ถูกสร้างขึ้นบน Ethereum โทเค็นเหล่านี้ส่วนใหญ่เป็น “โทเค็น ERC-20” ซึ่งทำให้ส่วนใหญ่ของ 5.5 พันล้านดอลลาร์เพิ่มขึ้นจากการขายโทเค็นในปี 2560 และ 6.5 พันล้านดอลลาร์ที่เพิ่มขึ้นในไตรมาสแรกของปีนี้.

เบื้องหลัง Blockchain: ชุมชน Ethereum


ชุมชนนักพัฒนา Ethereum คาดว่าจะใหญ่ที่สุดในโลกที่ 250,000 ในเดือนตุลาคม 2560, แห้ว– กรอบการพัฒนาสำหรับ Ethereum – มียอดดาวน์โหลดมากกว่า 200,000 ครั้ง ในเวลาไม่ถึงปียอดดาวน์โหลดอยู่ที่เกือบ 550,000 ครั้ง Github ซึ่งดึงนักพัฒนาโอเพ่นซอร์สจากทั่วโลกแสดงรายการที่เก็บ 14,000 รายการและการคอมมิตเกี่ยวกับ Ethereum 220,000 รายการ. MetaMask– ส่วนขยายเบราว์เซอร์ที่อนุญาตให้ผู้ใช้เรียกใช้ dApps โดยไม่ต้องเรียกใช้โหนด Ethereum ทั้งหมด – มีผู้ใช้มากกว่า 1 ล้านคน.

นอกเหนือจากเครือข่ายการกระจายอำนาจของนักพัฒนา Ethereum แล้วกลุ่ม บริษัท ที่จัดตั้งขึ้นได้เกิดขึ้นเพื่อสนับสนุนและขยายชุมชน Ethereum Ethereum Enterprise Alliance (EEA) ก่อตั้งขึ้นในเดือนมีนาคม 2560 โดยมีสมาชิกผู้ก่อตั้ง 30 คนที่มุ่งมั่นที่จะรวมเทคโนโลยีบล็อกเชนเข้ากับสถานประกอบการขององค์กร ตอนนี้เพียงหนึ่งปีต่อมา EEA ได้เติบโตขึ้นจนมีสมาชิกมากกว่า 500 คน บริษัท สตาร์ทอัพ บริษัท มูลนิธิและองค์กรต่างๆได้มารวมตัวกันเพื่อมีส่วนร่วมและได้รับประโยชน์จากการพัฒนาระบบนิเวศ Ethereum อย่างต่อเนื่อง.

ต้อนรับ Ethereum: การยอมรับของรัฐบาล

แม้ว่าการประยุกต์ใช้เทคโนโลยีบล็อกเชนที่มีการพูดคุยกันมานานคือการปรับโครงสร้างและการยุบรัฐบาลแบบดั้งเดิม แต่ประเทศต่างๆทั่วโลกก็ได้ค้นพบวิธีในการนำเทคโนโลยีบล็อกเชนมาใช้โดยเฉพาะอย่างยิ่ง Ethereum เพื่อเป็นประโยชน์ต่อพลเมืองของตน ในช่วงต้นปีนี้รัฐบาลของ บราซิล ประกาศความตั้งใจที่จะย้ายคำร้องและการโหวตยอดนิยมไปยัง Ethereum. แคนาดา กำลังทดสอบการใช้ Ethereum เพื่อให้ความโปร่งใสในการใช้เงินช่วยเหลือจากรัฐบาลเพื่อคลายความกังวลของประชาชนเกี่ยวกับการยักยอกและการทุจริต เมืองซุกประเทศสวิตเซอร์แลนด์ซึ่งเป็นป้อมปราการแห่งการเข้ารหัสลับมายาวนานเริ่มให้บริการรหัสดิจิทัลที่ลงทะเบียนบน Ethereum ในปี 2560. ชิลี ใช้ Ethereum เพื่อติดตามข้อมูลและการเงินจากกริดพลังงานโดยหวังว่าจะต่อสู้กับการคอร์รัปชั่นและการแสวงหาผลประโยชน์ผ่านข้อมูลที่โปร่งใสและไม่เปลี่ยนรูปให้ประชาชนทุกคนเห็น. ดูไบ กำลังจะกลายเป็นเมืองที่ขับเคลื่อนด้วยบล็อกเชนแบบบูรณาการทั้งหมดภายในปี 2020. เอสโตเนีย กลายเป็นลูกโปสเตอร์ของระบบนิเวศแบบกระจายและเติบโตเป็น“ สาธารณรัฐดิจิทัล” ด้วยการย้ายระบบของประเทศจำนวนมากไปยัง Ethereum blockchain.

แม้ว่าเทคโนโลยีบล็อกเชนจะถูกอ้างว่าเป็นโอกาสในการกำหนดโครงสร้างทางการเมืองทั่วโลกในปัจจุบันด้วยพรมแดนดิจิทัลและความเป็นพลเมือง แต่ระบบปัจจุบันก็ไม่ได้ระมัดระวังในการใช้บัญชีแยกประเภทที่ไม่เปลี่ยนรูปและปลอดภัยเพื่อเพิ่มบริการของพวกเขา เราจะยังคงเห็นการใช้ Ethereum blockchain ของรัฐบาลต่อไปเนื่องจากยูทิลิตีของมันได้รับการพิสูจน์แล้วในตัวอย่างปัจจุบัน.

การสร้างบน Ethereum: แอปพลิเคชันแบบกระจายอำนาจ

Decentralized Applications (dApps) เป็นจุดขายหลักของ Ethereum blockchain ในฐานะที่เป็นคอมพิวเตอร์โอเพ่นซอร์สที่สมบูรณ์แบบและสมบูรณ์แบบของโลก Ethereum สามารถใช้ประโยชน์จากนักพัฒนาเพื่อสร้างชุดสัญญาอัจฉริยะของตนเองได้ (เช่นแอปพลิเคชันแบบกระจายอำนาจ) ไซต์ที่ติดตามการพัฒนา dApp แสดงรายการ dApps ที่เปิดตัว 1,552 รายการแม้ว่าจะมีการพัฒนามากกว่านี้ก็ตาม DApps ประกอบด้วยทุกอย่างตั้งแต่ตลาดการคาดการณ์ไปจนถึงเกมและจะเติบโตอย่างแข็งแกร่งต่อไปเมื่อเครือข่ายได้รับการปรับปรุง.

ช้างในห้อง: โซลูชันการปรับขนาด

โซลูชันการปรับขนาดสำหรับเครือข่าย Ethereum มีมากมายและกำลังดำเนินการโดยผู้เข้าร่วมหลายคนในเครือข่าย ปี 2018 จะเป็นช่วงเวลาที่น่าตื่นเต้นสำหรับ Ethereum โดยเฉพาะอย่างยิ่งกับการทดสอบ Proof of Stake ที่คาดการณ์ไว้ผ่านการเปิดตัวโปรโตคอล Casper โครงการที่ใช้งานอยู่จำนวนมากมีเป้าหมายเพื่อจัดหาโซลูชันเลเยอร์ 2 หรือ“ โปรโตคอลระหว่างบล็อกเชน” ความคิดริเริ่มเหล่านี้จัดการกับ“ สามมิติ” ในการบรรลุความสามารถในการปรับขนาดความปลอดภัยและการกระจายอำนาจบนบล็อกเชน. จักรวาล เป็นเครือข่ายที่ไม่ได้รับอนุญาตที่สร้างขึ้นสำหรับนักพัฒนาที่ช่วยให้การทำงานร่วมกันและการปรับขนาดของบล็อกเชน. Loom Network ได้พัฒนาและเปิดตัวแพลตฟอร์มเลเยอร์ 2 ที่ด้านบนของ Ethereum ทำให้ dApps เกมและโซเชียลสามารถปรับขนาดได้ในขณะที่ยังคงอาศัยความปลอดภัยหลักและการกระจายอำนาจของ Ethereum ทีมงานได้เปิดตัว CryptoZombies, แอพถ่ายทอดสดที่ช่วยให้ทุกคนสามารถเรียนรู้การเขียนโค้ดสัญญาอัจฉริยะบน Ethereum (มีนักเรียนมากกว่า 200,000 คน). OmiseGo อนุญาตให้ผู้ใช้ส่งธุรกรรมการชำระเงินความเร็วสูงระหว่างหน่วยงานและข้ามพรมแดนโดยใช้พลาสมา โซลูชันการปรับขนาดเลเยอร์ 2 อ้างอิงจาก Vitalik Buterin “สามารถสร้างขึ้นในลักษณะที่ขึ้นอยู่กับระดับที่สองสำหรับประสิทธิภาพ แต่ไม่ปลอดภัย … จากนั้นพวกเขาสามารถมีแรงจูงใจด้านชื่อเสียงและคาดว่าจะมีรายได้ในอนาคตเพื่อผลักดันให้พวกเขาทำงานได้ดี ในปัจจุบันและลดต้นทุนด้านลบจากความล้มเหลวใด ๆ ”

มองไปตามถนน

ข้อมูลนี้หมายถึงอะไร? ระบบนิเวศบล็อกเชนของ Ethereum มีความหลากหลายมีการกระจายอำนาจมีความแข็งแกร่งและเต็มไปด้วยนวัตกรรมและกิจกรรมต่างๆ นับตั้งแต่เปิดตัวในปี 2558 เทคโนโลยีที่ได้รับการยอมรับอย่างรวดเร็วและเป็นที่นิยมนี้สัญญาว่าจะแก้ปัญหาที่เกิดขึ้นเกือบทุกอุตสาหกรรมในโลก นักพัฒนานักคิดนักสร้างสรรค์ผู้นำและครีเอทีฟทั่วโลกมารวมตัวกันเพื่อสร้างวิธีใหม่ในการสื่อสารการทำธุรกรรมและการจัดระเบียบ เรามาพร้อมกับ Web 3.0 เราอยู่ที่นี่เพื่ออนาคตที่กระจายอำนาจ เรามาที่นี่เพื่อ Ethereum.

MetaMask จดหมายข่าวสมัครรับจดหมายข่าวของเราเพื่อรับข่าวสารล่าสุดของ Ethereum โซลูชันระดับองค์กรทรัพยากรสำหรับนักพัฒนาและอื่น ๆ ที่อยู่อีเมลเนื้อหาพิเศษรายงาน DeFi ประจำไตรมาสที่ 3 ปี 2020 ของ Ethereumรายงาน

รายงาน DeFi ประจำไตรมาสที่ 3 ปี 2020 ของ Ethereum

รายงาน DeFi ประจำไตรมาส 2 ปี 2020 ของ Ethereumรายงาน

รายงาน DeFi ประจำไตรมาส 2 ปี 2020 ของ Ethereum

รายงาน Ethereum 2 0 Staking Ecosystemรายงาน

รายงาน Ethereum 2.0 Staking Ecosystem

คู่มือฉบับสมบูรณ์สำหรับเครือข่ายธุรกิจ Blockchainคู่มือ

คู่มือฉบับสมบูรณ์สำหรับเครือข่ายธุรกิจ Blockchain

วิธีสร้างผลิตภัณฑ์ Blockchain ที่ประสบความสำเร็จการสัมมนาผ่านเว็บ

วิธีสร้างผลิตภัณฑ์ Blockchain ที่ประสบความสำเร็จ

ธนาคารกลางและอนาคตของเงินกระดาษสีขาว

ธนาคารกลางและอนาคตของเงิน

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map