Φίλοι με οφέλη: Ένα νέο μοντέλο για κοινωνικά κουπόνια στο Ethereum

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αρχική ΣελίδαBlogCodefi

Φίλοι με οφέλη: Ένα νέο μοντέλο για κοινωνικά κουπόνια στο Ethereum

Οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί επανεξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους και να δημιουργήσουν έσοδα στο διαδίκτυο. Το FWB είναι ένας νέος τύπος κοινωνικής κοινότητας που χρησιμοποιεί διακριτικά για πρόσβαση και ανταμοιβές. Από τον James Beck 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2021

Q4 2020 DEFI REPORT blog 4


Αυτό είναι μέρος μιας σειράς άρθρων από την Έκθεση Ethereum DeFi Q4 2020 του ConsenSys Codefi. Κατεβάστε την πλήρη αναφορά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα διακριτικών για περιουσιακά στοιχεία και πληρωμές, αγορές NFT, κοινωνικά και κοινοτικά διακριτικά, δάνεια flash, τυλιγμένα Bitcoin και Filecoin, έργα δανεισμού και άλλα.

Η κοινότητα Ethereum αναρωτιέται καθημερινά, «τι είναι το χρήμα;» Πριν εμφανιστούν τα κρυπτονομίσματα και τα διακριτικά, έχει γραφτεί μια πλούσια πνευματική ιστορία για την ανθρωπολογία και την κοινωνιολογία του χρήματος. Ο Nigel Dodd στο The Social Life of Money (2014) υποστηρίζει ότι το χρήμα είναι μια «απαίτηση για την κοινωνία» αφού εκφράζει μια μορφή χρέους μεταξύ ενός ατόμου και της κοινωνίας στο σύνολό της. Η κοινωνία μπορεί να είναι ένα έθνος, αλλά μπορεί επίσης να αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη κοινότητα χρηστών.

Αυτό το πνευματικό κίνημα έχει συμπεριλάβει τους ομοίους του C.H. Ο Ντάγκλας τον 19ο αιώνα, ο οποίος παρατήρησε ότι η έλλειψη χρηματοδότησης ήταν ένα σταθερό εμπόδιο στην ανάπτυξη των τεχνών και της λογοτεχνίας, και εισήγαγε την έννοια της «οικονομικής δημοκρατίας» μέσω ενός τύπου κοινωνικής πίστης, η οποία είχε άμεση έκκληση μεταξύ ερμηνευτών όπως ο Τσάρλι Ο Τσάπλιν και οι λογοτεχνικοί κύκλοι των Ezra Pound, TS Eliot και Aldous Huxley. Αυτό το κίνημα ισχυρίστηκε ότι το χρήμα δεν είναι ποτέ ανεξάρτητο από κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις, ούτε ανεξάρτητο από τον πολιτισμό. Αντίθετα, τα χρήματα βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τις κοινωνικές αξίες. Τα χρήματα μπορεί να εκπροσωπούνται σε κελύφη, πολύτιμα μέταλλα, χαρτονομίσματα, καταχωρήσεις βιβλίων, bytes – ωστόσο, εξακολουθεί να αντλεί την αξία και τη σημασία του από τις κοινωνικές σχέσεις μεταξύ των χρηστών του.

Το 2021, έχουμε πλέον το Ethereum, έναν νέο υλοποιημένο προγραμματιζόμενο χρήμα που μπορεί να σταλεί οπουδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο, αλλά επίσης είναι μια πλήρης εικονική μηχανή Turing που επιτρέπει τη δημιουργία διακριτικών – αξία – που μπορεί να αντιπροσωπεύει σχεδόν οτιδήποτε. Έχουμε συζητήσει πώς τα διακριτικά αντιπροσωπεύουν πλέον περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε σταθερά νομίσματα USD, πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια σε μοναδική τέχνη, 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin ή δικαιώματα ψήφου σε έναν αποκεντρωμένο αυτόνομο οργανισμό. 

Εισαγάγετε κοινωνικά και κοινοτικά κουπόνια

Όπως και με την ανάπτυξη ψηφιακών αγορών τέχνης NFT, το COVID-19, και πραγματικά το Διαδίκτυο, ανάγκασε τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς να ξανασκεφτούν πώς μπορούν να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους και να δημιουργήσουν έσοδα από το διαδίκτυο. Μια τέτοια πλατφόρμα, Ρολό, αρχίζει ήδη να έρχεται σε επαφή με διασημότητες όπως ο Lil Yachty, ο Akon και ο Ja Rule, όλοι τους ξεκινούν κοινωνικά κουπόνια. Το Roll χρησιμοποιεί ένα σύστημα που βασίζεται σε συνδέσμους, ώστε να μπορείτε να στέλνετε άμεσα κοινωνικά χρήματα σε άλλο χρήστη στο Roll ή να κάνετε ανάληψη από το πορτοφόλι Roll για να το στείλετε σε ένα προσωπικό πορτοφόλι Ethereum όπως MetaMask. Με περισσότερους από 20 διαφορετικούς τύπους, το εκτιμώμενο μέγεθος του συνολικού ανώτατου ορίου αγοράς των κοινωνικών συμβόλων είναι 81,2 εκατομμύρια δολάρια. 

κοινωνικό διακριτικόΧάρτης δημιουργών διακριτικών κοινωνικών δικτύων. Πηγή: Πρώτη γραμμή

Τα κουπόνια που παρέχουν δικαιώματα πρόσβασης σε διαδικτυακές κοινότητες είναι πλέον δυνατά λόγω νέων εργαλείων όπως Collab.Land. Το Collab.Land λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ εφαρμογών συνομιλίας όπως το Telegram ή το Discord και το πορτοφόλι MetaMask. Μια τέτοια κοινότητα, Φίλοι με οφέλη ($ FWB) χρησιμοποιεί το Collab.Land, το οποίο στους χρήστες εμφανίζεται ένα chatbot που διασφαλίζει ότι τα μέλη της κοινότητας κρατούν αρκετά κουπόνια $ FWB στο πορτοφόλι MetaMask για πρόσβαση σε διάφορα κανάλια Discord. Το FWB χρησιμοποιεί επίσης τώρα Πηγή για να διανείμετε μάρκες FWB ανάλογες με θετικές ψήφους σε συζητήσεις που κυμαίνονται από μουσική παραγωγή, συζητήσεις NFT, έκτακτες ειδήσεις, memes, άρθρα Substack και συμβουλές συναλλαγών. 

Μίλησα με τον ιδρυτή της κοινότητας $ FWB, Trevor McFedries, για να μάθει περισσότερα για το ταξίδι του, την έμπνευση πίσω από $ FWB και τι ακολουθεί για τις κοινότητες κοινωνικών συμβόλων.  

Αποτέλεσμα εικόνας για trevor mcfedriesΠηγή: Το Caret

Αυτή η συνέντευξη επεξεργάστηκε ελαφρά για σαφήνεια.

James Beck: Πείτε μου λίγο για το ταξίδι σας πριν ξεκινήσετε $ FWB?

Trevor McFedries: Ήμουν μηχανικός λογισμικού και μπήκα στη μουσική. Είχα εγγραφεί στο Interscope και κατέληξα να βγάλω ένα κορυφαίο άλμπουμ με μερικούς φίλους καθώς το Διαδίκτυο έτρωγε τη μουσική βιομηχανία. Επειδή μπορούσα να γράψω κάποιον κωδικό, άρχισα να μπαίνω σε δωμάτια με στελέχη. Αυτό το είδος με καθιέρωσε στην ηλικία των 22 ως αυτός ο αγωγός μεταξύ μέσων και τεχνολογίας. Εγκατέλειψα αυτό το συγκρότημα, άρχισα να παίζω για πράξεις, περιοδεύτηκα ως σόλο καλλιτέχνης και σύντομη ιστορία, το 2010 πήρα ένα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους του Spotify λέγοντας: “Γεια, φέρνουμε αυτό το πράγμα από τη Σκανδιναβία στον υπόλοιπο κόσμο. Χρειαζόμαστε κάποιον να μεταφράσει ανάμεσα σε ένα σωρό σουηδικά geeks και κοστούμια του Χόλιγουντ, που ακούγεται σαν εσένα. ” 

Έτσι, πήρα μια δουλειά στο Spotify και έκανα το μυαλό μου για το πώς ήταν διαφορετικά προϊόντα τεχνολογίας από προϊόντα πολυμέσων. Αυτό με έκανε να θέλω να σκεφτώ τη δημιουργία μουσικών έργων περισσότερο σαν προϊόντα λογισμικού. Άρχισα να δημιουργώ έναν καλλιτέχνη με το όνομα Τράπεζες. Με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησα κάποιες συσκευές απολέπισης δεδομένων για το Last.fm και το YouTube και ερωτεύτηκα ορισμένα δεδομένα γύρω από τις τηλεοπτικές εκπομπές Will & Grace and The Jeffersons που αλλάζουν την κοινωνία. 

JB: Θα & Χάρη? 

TM: Ναι, υπάρχουν όλα αυτά τα δεδομένα που υποδηλώνουν ότι ο Will & Η Grace ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την αποδοχή γάμου ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η δημόσια ψηφοφορία για την άποψη της Αμερικής για την ομοφυλοφιλία συνδέεται με τις βαθμολογίες αυτής της παράστασης. Γι ‘αυτό κατέστη σαφές ότι τα μέσα ενημέρωσης ήταν ένα εξαιρετικό μέσο για τη δημιουργία κοινωνικών αλλαγών. Και υπήρχε ένας νέος τύπος μέσων που φαινόταν να δηλητηριάζει τους συναδέλφους μου – ξέρετε, το είδος της συνομιλίας χάκερ, IRC, πιο αντιδραστικά και διαβρωτικά μέρη. Φαινόταν ότι υπήρχε η ευκαιρία να δημιουργηθούν μέσα που θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν αυτές τις καταστροφικές αφηγήσεις και να διαποτίσουν ηθικά – ή τουλάχιστον πιο ανεκτικά – θέματα. 

Αυτό ήταν το είδος των σπόρων της οικοδόμησης Brud που ήταν, εντάξει αν μπορούσατε να δημιουργήσετε μια διαθήκη & Χάρη που θα μπορούσε να φτάσει τα δισεκατομμύρια, πώς θα μοιάζει; Θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε το ταλέντο, που θα μπορούσε να είναι κλίμακα όπως λογισμικό, που θα μπορούσε να μιλήσει Mandarin, Portugeses, English, Spanish. Στον πυρήνα όλων αυτών είναι το όνειρο της αποκέντρωσης των διασημοτήτων και η δυνατότητα της διασημότητας να είναι αυτό το όχημα για τους δημιουργικούς ανθρώπους να μοιράζονται τα ταλέντα τους. Οι άνθρωποι το αποκαλούν «ακέφαλες μάρκες» και Λιλ Μικίλα [που ο Μπραντ είναι πίσω] είναι κάτι τέτοιο. Έχουμε ομάδες συγγραφέων, εμψυχωτών, στιλιστών που ωθούν τα ταλέντα τους σε αυτόν τον χαρακτήρα.  

JB: Πώς μπήκατε στο crypto? 

TM: Έπεσα σε κρυπτογράφηση το 2013, ξέρετε, σαφώς ως κερδοσκοπικό πράγμα ως τρόπος να κάνω ένα γρήγορο κέρδος, αλλά στη συνέχεια άρχισα να «χτίζω» από τους μηχανικούς και να διαβάζω ό, τι μπορούσα. Δημιούργησα μια αρκετά σφιχτή κοινότητα και έκανα συναλλαγές με την ίδια ομάδα επτά ή οκτώ ατόμων. Εμείς «τραύμα ενωμένοι» με έναν τρόπο που είναι αρκετά ξεχωριστός. Στην πορεία μερικοί από τους homies έχουν κάνει ειδικά πράγματα, όπως ο Calvin Liu στο Compound Finance.  

Οι καινοτόμοι και οι δημιουργοί δεν συλλαμβάνουν απαραίτητα πολύ την αξία που δημιουργούν. Πολλά από αυτά συγκεντρώνονται σε πλατφόρμες και αντιγραφείς γρήγορης παρακολούθησης.

Όλα αυτά, το $ FWB προήλθε πραγματικά από όλα αυτά τα πράγματα που συγχωνεύονται από μια ιδέα. Κάθε μέρα ξυπνάω προσπαθώντας να χτίσω ένα καλύτερο μέλλον για δημιουργικούς ανθρώπους. Μιλάμε για την «οικονομία για πάντα 21», όπου οι καινοτόμοι και οι δημιουργοί δεν καταλαμβάνουν απαραίτητα πολύ την αξία που δημιουργούν. Πολλά από αυτά συγκεντρώνονται σε πλατφόρμες και αντιγραφείς γρήγορης παρακολούθησης. Αυτή η ιδέα που έριξα με την Jesse Walden, έναν άλλο παλιό φίλο της μουσικής βιομηχανίας, ήταν: «Γεια, εάν αυτή η οικονομία δημιουργών είναι πραγματικά ελκυστική για τους ανθρώπους και αναζητούν διαφορετικά αποτελέσματα, υπάρχει ένας κόσμος όπου το είδος της επιστροφής αρχίζει να μειώνεται περισσότερο, όπου ξαφνικά όλοι ανταγωνίζονται για ένα σταθερό σύνολο Substacks, OnlyFans ή Patreons; Υπάρχει μια πιο συλλεκτική προσέγγιση σε αυτό, της συλλογικής συμβολής σε έναν χώρο που επίσης συγκεντρώνει αξία; Τι κάνει τα κοινωνικά δίκτυα πολύτιμα; Είναι το είδος του περιεχομένου που δημιουργούμε. Υπάρχει ένας τρόπος με χαμηλό άγγιγμα, MVP, τι γίνεται αν οι άνθρωποι που δημιουργούν όλη την αξία, συμμετέχουν στην ανάποδα; Είπα λοιπόν, ας κόψουμε ένα σταθερό ποσό και δημιουργήστε μια κοινότητα όπου χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο ποσό από αυτά τα κουπόνια για να συμμετάσχετε, έτσι ώστε αν ο καθένας προσθέσει αξία και η ζήτηση για αυτά τα κουπόνια αυξάνεται, οι τσάντες όλων αυξάνονται ανάλογα. 

Ήταν μια πολύ απλή διατριβή και ήταν ένα από αυτά τα πράγματα όπου μπορούσα να περάσω ένα σαββατοκύριακο. Έκοψα κουπόνια με Ρολό, μεταχειρισμένος Collab.Land για να κλείσει το πράγμα, και στη συνέχεια δημιούργησε άλλους συνδετικούς ιστούς και κομμάτια για το πραγματικό Discord για να το κάνει να νιώσει σαν MVP. Η άλλη μυστική σάλτσα έφερε υπέροχους ανθρώπους. Ο συγχρονισμός ήταν σωστός επειδή υπήρχαν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι που δεν ενδιαφερόταν μόνο να αντλήσουν τις τσάντες τους, αλλά να χτίσουν μια καλύτερη πραγματικότητα. Είχαμε πολλά ενδιαφέροντα άτομα, όπως εσείς, να μπείτε και να μοιραστείτε τις σκέψεις τους, και ως αποτέλεσμα η τιμή του κουπονιού έχει αυξηθεί, αλλά το πιο σημαντικό έχουμε βρει έναν χώρο για να καλέσετε στο σπίτι. 

JB: Νόμιζα ότι ήταν ενδιαφέρον αυτό που λέγατε για να μιλήσετε με την Jesse Walden σχετικά με το πώς οι πλατφόρμες αποτυπώνουν την αξία των χρηστών τους. Μου αρέσει πολύ η διατριβή του για την οικονομία της ιδιοκτησίας και είναι κάτι για το οποίο μιλάμε πολύ με το tokenomics στην κοινότητα Ethereum. Το 2017 ήταν πιο εύκολο να μιλήσουμε παρά να δείξουμε εξελιγμένα παραδείγματα. Εδώ είμαστε το 2021 και υπάρχουν πολλά. Όταν είχατε εισβάλει σε $ FWB εκείνο το σαββατοκύριακο, είχατε ακούσει να συνδέονται κοινωνικές κοινότητες MetaMask και διαφωνία; Πώς το ακούσατε Collab.Land?

TM: Ameen από Αλυσίδα Spank ήταν σε μια από τις ομάδες μου και είπε, “Οι επόμενοι μόνο θαυμαστές θα κατασκευαστούν με το Collab.Land.” Ήμουν σαν, τι είναι αυτό; Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούσαν για το Telegram – νομίζω ότι υπήρχε ένα Karma DAO. Το Collab.Land μόλις ξεκίνησε μια ενοποίηση Discord, και μπήκα στο Telegram τους, βρήκε τον James [Duncan] που το χτίστηκε και είπε, «Λατρεύω αυτά τα πράγματα. Εάν δεν θέλετε να το φτιάξετε, θα το φτιάξω. ” Τώρα είναι $ FWB και είδε την προσοχή στη λεπτομέρεια που εκφράσαμε για την κατασκευή αυτού του πράγμα και ενθουσιάστηκε και μας βοήθησε να συγκεντρώσουμε μερικά κομμάτια και αιτήματα για χαρακτηριστικά. Δεν είχα δει πολλούς ανθρώπους να χτίζουν αυτό το είδος πραγμάτων, γι ‘αυτό ένιωσα σαν τον κατάλληλο χώρο για να προσπαθήσω να φτιάξω αυτό το πράγμα. 

JB: Έχουν υπάρξει προσπάθειες σε συμβολικές κοινωνικές κοινότητες, όπως η εφαρμογή Pepo που ήταν πραγματικά δροσερή, αλλά προσπάθησε να κλιμακώσει πριν κλείσει πρόσφατα. Πιστεύετε ότι βοηθά στη χρήση του Discord, ενός εργαλείου συνομιλίας που χρησιμοποιούν ήδη τακτικά και γνωρίζουν? 

TM: Ναι σίγουρα. Ειλικρινά, είχα μεγάλη εμπειρία στην οικοδόμηση κοινοτήτων. Νομίζω ότι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι αν χτίσεις κάτι, οι άνθρωποι θα έρθουν. Για μένα, από νωρίς προσπαθούσε να καταλάβει πού ήθελαν να μάθουν οι άνθρωποι. Νωρίς ήταν να ανταλλάσσει μάρκες – ο φίλος μου ο Chris ήταν καταπληκτικός σε αυτό, γι ‘αυτό του έδωσα μερικά δωρεάν κουπόνια για να έρθει και να συνεισφέρει πληροφορίες. Αυτό το κανάλι πήγαινε τρελό. Έχω επίσης μια ομάδα φίλων μουσικής, οπότε η παραγωγή μουσικής καναλιού απογειώθηκε. Στη συνέχεια, βιβλία, τέχνη, NFTs. Όπως οτιδήποτε άλλο, ακούτε την κοινότητα, καταλαβαίνετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή τους και να καταλάβετε πώς μπορείτε να τους δώσετε αξία για τα διακριτικά που έχουν διαπραγματευτεί και στη συνέχεια αρχίζει από στόμα σε στόμα το σφόνδυλο. 

Όπως οτιδήποτε άλλο, ακούτε την κοινότητα, καταλαβαίνετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή τους και να καταλάβετε πώς μπορείτε να τους δώσετε αξία για τα διακριτικά που έχουν διαπραγματευτεί και στη συνέχεια αρχίζει από στόμα σε στόμα το σφόνδυλο. 

Είναι σίγουρα μια ανηφόρα μάχη, έως ότου ξαφνικά πιάσει και οι άνθρωποι συνεισφέρουν και αισθάνονται ασφαλείς να εκφραστούν. Η δημιουργία ενός συστήματος αξιών είναι σημαντική – στην αρχή ήμασταν πολύ μεγάλοι στην πραγματική ταυτότητα. Τα περισσότερα κανάλια Discord είναι ανώνυμα. Ζητήσαμε από τους ανθρώπους να βάλουν τη λαβή του Twitter στο ψευδώνυμό τους. Αυτό επέτρεψε στους ανθρώπους να πουν, «Γεια Χόλι Χέρντον είναι εδώ, ωραία, είσαι πολύ καλός άνθρωπος. ” Αυτό επέτρεψε στους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς και να εκφραστούν πιο ανοιχτοί. Νομίζω ότι αυτή είναι μια διαφορετική αίσθηση από την ανάρτηση “XRPpunkboy69” στο Discord. 

JB: Είναι υπέροχο ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν το MetaMask.

TM: Ναι, αλλά είναι ακόμα δύσκολο γιατί πρέπει να προσθέσουν ένα προσαρμοσμένο διακριτικό $ FWB για να το δουν στο πορτοφόλι τους. 

JB: Χρειαζόμαστε λίστες διακριτικών. 

TM: Θα καλέσω τον Joe και θα το ζητήσω [γέλιο]. 

JB: Πόσο μεγάλη είναι η κοινότητα $ FWB? 

TM: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση γιατί είναι ένα από αυτά τα πράγματα όπου δεν μιλάμε πραγματικά για την τιμή του διακριτικού. Ασε με να δω. Φαίνεται ότι υπάρχουν περίπου 1.000 μέλη και μια βασική ομάδα περίπου 400 ατόμων που κρατούν το ελάχιστο 55 $ FWB για πρόσβαση στα κανάλια.

JB: Σύμφωνα με CoinGecko η πλήρως αραιωμένη αποτίμηση είναι $ 139.795.885. 

TM: Δεν το κατάλαβα. Ήμασταν στο Clubhouse και ο Cooper Turley ήταν σαν, «Έχουμε εκατό εκατομμύρια όρια στην αγορά». Ήμουν σαν, αυτή η κοινότητα έχει μεγαλύτερο όριο αγοράς από την εταιρεία τεχνολογίας μου από πριν από πέντε χρόνια; Εντάξει, δροσερό [γέλιο].

JB: Μπορείτε να μας πείτε για την ιδέα των Seasons και πώς σκοπεύετε να διανείμετε μάρκες για την αξία που συνεισφέρουν?

TM: Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τις κοινότητες είναι η διατήρηση αυτού του υψηλού λόγου σήματος προς θόρυβο. Η ιδέα του Seasons ήταν ότι θα δημιουργήσουμε μια νέα σεζόν, ας αφήσουμε όποιον ήταν ενεργό να κερδίσει τα πέντε μάρκες που χρειάζονται δωρεάν για να προχωρήσει στην επόμενη σεζόν. Όποιος δεν έκανε check in στην κοινότητα θα έφευγε. Θα είχαν ακόμα $ FWB, αλλά δεν μπορούν να δημοσιεύσουν στα κανάλια κοινότητας. Η επόμενη σεζόν γεννήθηκε από εμάς χωρίς να περιμένουμε ότι η τιμή του κουπονιού θα κινηθεί τόσο γρήγορα όσο έκανε. Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο για να κερδίσουν μάρκες. Με Πηγή βρήκαμε ένα εργαλείο που σκεφτόμασταν να κατασκευάσουμε που μετρά τα emotes και τις αντιδράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι. Έχουμε μια θετική ψήφο FWB και μερικούς άλλους που σταθμίζουμε ως θετικά πράγματα, και αν δημοσιεύετε περιεχόμενο που έχει πολλές θετικές ψήφους, θα λάβετε ένα κομμάτι δωρεάν FWB. Ο Dexter, στο προσωπικό μας που είναι καλλιτέχνης στο Houses, παρέμεινε στο Παλμ Σπρινγκ μαθαίνοντας να κωδικοποιεί. Κατασκευάζει αυτά τα πράγματα και φαίνεται ότι τα εργαλεία που κατασκευάζει αρχίζουν να χρησιμοποιούνται από άλλες ομάδες κρυπτογράφησης. Είναι ωραίο που χτίζουμε εργαλεία που θα επιτρέψουν στις κοινότητες να αναπτυχθούν εκτός του FWB. 

Έχουμε μια θετική ψήφο FWB και μερικούς άλλους που σταθμίζουμε ως θετικά πράγματα, και αν δημοσιεύετε περιεχόμενο που έχει πολλές θετικές ψήφους, θα λάβετε ένα κομμάτι δωρεάν FWB.

JB: Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς λειτουργεί η μηχανική διανομής των κουπονιών. Ανησυχείτε για τις τιμές του φυσικού αερίου στο Ethereum αυτήν τη στιγμή; Σκέφτεστε να κάνετε παρτίδες ή να χρησιμοποιήσετε λύσεις Layer 2? 

TM: Νομίζω ότι θα ζητήσουμε από τους ανθρώπους να τους διεκδικήσουν, ώστε να μπορούν να περιμένουν να συγκεντρωθούν πριν τους διεκδικήσουν. Ένας από τους ανθρώπους της ομάδας, ο Matt, ο παραγωγός γνωστός ως GIGAMESH, εργάζεται τώρα στο Αισιοδοξία, και είμαστε ένας από τους gajillion ανθρώπους που περιμένουν λύσεις L2. 

JB: Έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στον πολιτισμό της κοινότητας $ FWB καθώς μεγαλώνει? 

TM: Νομίζω ότι οι άνθρωποι παίρνουν πιο άνετα να κάνουν συνομιλία μέσω βίντεο και φωνητικές συνομιλίες. Μερικές φορές είναι περίεργο να μιλάς δημοσίως μπροστά σε τρία άτομα. Είναι σχεδόν πιο εύκολο να το κάνετε μπροστά σε χίλια άτομα από πέντε. Φτάνουμε σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα να μιλάνε στο κενό. 

Προχωράμε επίσης προς ένα μοντέλο DAO. Αρχικά, έκοψα αυτά τα κουπόνια, αλλά το όνειρο είναι να έχουμε ένα DAO να διαχειριστεί το ταμείο.

CommunityDeFiMetaMaskSocial TokensNewsletterΕγγραφείτε στο newsletter μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me