Το Ethereum έχει 4 φορές περισσότερους προγραμματιστές από οποιοδήποτε άλλο Crypto Ecosystem

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Contents

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogBlockchain Ανάπτυξη

Το Ethereum έχει 4 φορές περισσότερους προγραμματιστές από οποιοδήποτε άλλο Crypto Ecosystem

Διαβάστε τις πιο σημαντικές πληροφορίες κρυπτογράφησης από τον προγραμματιστή της Electric Capital από το ConsenSys 20 Αυγούστου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2019

Το ConsenSys Ethereum έχει 4 φορές περισσότερους προγραμματιστές από οποιονδήποτε άλλο ήρωα Crypto Ecosystem

Η Electric Capital κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα Αναφορά ανάλυσης για προγραμματιστές Blockchain εμφάνιση στατιστικών από έτος σε έτος.

Εκτελεστική περίληψη αναφοράς για προγραμματιστές

  • Παρά την ύφεση της αγοράς το 2018, οι προγραμματιστές πλήρους απασχόλησης αυξήθηκαν κατά 13% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο του 2019 και ενοποιούνται γύρω από έργα υψηλής αξίας δικτύου.
  • Ο όγκος δεσμεύσεων κώδικα είναι συνεπής, αλλά οι συνολικοί μηνιαίοι ενεργοί προγραμματιστές είναι 10% Y / Y.
  • Το 80% της απώλειας προγραμματιστή προήλθε από προγραμματιστές μίας φοράς ανά μήνα και μερικής απασχόλησης.
  • Η μεγαλύτερη πτώση προγραμματιστών προήλθε από έργα εκτός του Top 100 κατά τιμή δικτύου.
  • Τα έξυπνα συμβόλαια, οι υποδομές και τα οικοσυστήματα DeFi συνεχίζουν να κερδίζουν προγραμματιστές πλήρους απασχόλησης.
  • Συνολικά, τα crypto οικοσυστήματα πλησιάζουν το μέγεθος γνωστών έργων ανοιχτού κώδικα όπως το Apache, αλλά εξακολουθούν να έχουν αρκετό χώρο για να αναπτυχθούν.

Μεθοδολογία

Η Electric Capital αποτυπώθηκε με αποτυπώματα 27.000+ κωδικών αποθετηρίου και 22 εκατομμύρια κωδικοί δεσμεύονται στην έκθεση προγραμματιστών για το πρώτο εξάμηνο του 2019. Είναι γεμάτο υπέροχες πληροφορίες και πληροφορίες.

Η αναφορά κάλυψε τους προγραμματιστές σε τρεις κατηγορίες:

  • Μία φορά: μία δέσμευση ανά μήνα
  • Μερική απασχόληση: 2-9 δεσμεύσεις ανά μήνα
  • Πλήρης απασχόληση: 10 ή περισσότερες δεσμεύσεις ανά μήνα

Αριθμός ενεργών προγραμματιστών Blockchain

Ενεργά οικοσυστήματα: Η έκθεση ορίζει επίσης ότι τα ενεργά οικοσυστήματα έχουν τουλάχιστον 2 προγραμματιστές πλήρους απασχόλησης που δεσμεύουν κώδικα για τουλάχιστον 6 μήνες.

Ακολουθώντας αυτή τη μεθοδολογία, η Electric Capital εντόπισε 583 ενεργά οικοσυστήματα από ένα πεδίο 1.140 συνολικών οικοσυστημάτων.

Βασικές επιλογές και ιδέες

1. Υπήρξε μείωση των συνολικών προγραμματιστών blockchain, αλλά αύξηση των προγραμματιστών πλήρους απασχόλησης.

Μηνιαίοι Ενεργοί προγραμματιστές Προγραμματιστές πλήρους απασχόλησης

Ο αριθμός των προγραμματιστών blockchain πλήρους απασχόλησης αυξάνεται κατά 13%, ενώ οι συνολικοί προγραμματιστές μειώθηκαν κατά 10% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Εδώ είναι ενδιαφέρον. Το ποσό του δεσμευμένου όγκου κώδικα παρέμεινε σταθερό ακόμη και μέσω της πτώσης 10% σε devs. Οι προγραμματιστές πλήρους απασχόλησης δεσμεύουν τον μεγαλύτερο κώδικα και, συνεπώς, ο συνεπής όγκος σε συνδυασμό με τη συνολική αύξηση των προγραμματιστών πλήρους απασχόλησης είναι ένα υπέροχο σημάδι για το κρυπτοσύστημα.


2. Τα κακά έργα βρίσκονται σε παρακμή.

Κορυφαία 100 έργα - Μηνιαίοι Ενεργοί προγραμματιστές

Τα 100 κορυφαία έργα κρυπτογράφησης ανά ανώτατο όριο αγοράς περιέχουν το 50% όλων των προγραμματιστών και έχασαν μόνο το 4% των προγραμματιστών τους από πέρυσι. Εν τω μεταξύ, έργα εκτός των κορυφαίων 100 έχασαν το 19% των προγραμματιστών! Όπως όλες οι αναδυόμενες τεχνολογίες, τα αδύναμα έργα και οι εταιρείες θα εξαλειφθούν ενώ επικρατούν τα μεγάλα προϊόντα.

3. Το οικοσύστημα Bitcoin αναπτύσσεται συνεχώς από την άποψη των προγραμματιστών από το 2014.

Blockchain Ecosystems - Μηνιαίοι Ενεργοί προγραμματιστές 2018-2019 Blockchain Ecosystems - Μηνιαίοι Ενεργοί Προγραμματιστές 2014-2019

Ο αριθμός των προγραμματιστών του Bitcoin έχει τριπλασιαστεί από το 2014 και παρέμεινε σχετικά ο ίδιος ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα κρυπτογράφησης του 2019. Αυτό μιλά για την ανθεκτικότητα του Bitcoin και ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να εργάζονται ενεργά για να κάνουν το Bitcoin καλύτερο.

4. Το Ethereum εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο σκυλί για προγραμματιστές.

Μηνιαίοι Ενεργοί προγραμματιστές Ethereum Προγραμματιστές οικοσυστήματος Blockchain

Η έκθεση προσδιορίζει ότι το 18% όλων των προγραμματιστών κρυπτογράφησης ανοιχτού κώδικα εργάζονται στο οικοσύστημα Ethereum. Ακόμα περισσότερο, το Ethereum έχει 4 φορές περισσότερα devs από το επόμενο οικοσύστημα, το οποίο είναι το Bitcoin.

Το Crypto αφορά τα εφέ δικτύου. Το οικοσύστημα ανοιχτού κώδικα με τη μεγαλύτερη αξία είναι πιθανό να είναι το οικοσύστημα με τους περισσότερους προγραμματιστές. Αυτές οι μετρήσεις θα συνεχίσουν να ποικίλλουν κάθε χρόνο, αλλά είναι σημαντικό να παρακολουθείτε, προκειμένου να προσδιορίσετε ποιο οικοσύστημα αναπτύσσεται και συγκεντρώνει διανοητικό πνεύμα προγραμματιστή.

5. Ο Grin έχει έναν εντυπωσιακό αριθμό προγραμματιστών για ένα νέο έργο.

Grin Developers

Το Grin είναι ένα σχετικά νέο έργο που έχει συγκεντρώσει 33 προγραμματιστές που εργάζονται στο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Αυτός ο τύπος ανάπτυξης μιλά στην κοινότητα πίσω από την κρυπτογράφηση και υποδηλώνει ότι εξακολουθούν να εργάζονται ενεργά σε νέες επαναλήψεις και υλοποιήσεις για το Grin.

6. Μόνο έξι κρυπτοσυστήματα δεν έχασαν προγραμματιστές.

Ποσοστιαία μεταβολή στους μηνιαίους μέσους προγραμματιστές

Η Maker αύξησε κυρίως τους συνολικούς προγραμματιστές της κατά 80,68% ή 27,8 σε ακατέργαστους αριθμούς. Παρόλο που το μεγάλο ποσοστό αύξησης οφείλεται ελαφρώς στο γεγονός ότι είχαν μικρότερο αριθμό προγραμματιστών, εξακολουθεί να είναι πολύ εντυπωσιακό. Το Basic Attention Token αύξησε επίσης τον συνολικό αριθμό προγραμματιστών, το οποίο μιλά καλά για την εταιρεία που στοχεύει στην επανάσταση του κλάδου του προγράμματος περιήγησης. Το Bitcoin Cash έχασε τους περισσότερους προγραμματιστές σε ποσοστό, αλλά η EOS έχασε τους περισσότερους προγραμματιστές (30,5) συνολικά.

7. Συνολικά η ανάπτυξη προγραμματιστών Ethereum ήταν σταθερή, αλλά η ανάπτυξη προγραμματιστών πλήρους απασχόλησης αυξήθηκε.

Προγραμματιστές πλήρους απασχόλησης Ethereum Ecosystem Νέοι προγραμματιστές μερικής απασχόλησης

Το Ethereum παρέμεινε σχετικά συνεπές όσον αφορά τους συνολικούς προγραμματιστές, αλλά αύξησε τον αριθμό των προγραμματιστών πλήρους απασχόλησης κατά 34%. Τα Ethereum, EOS και Bitcoin έχουν επίσης αύξηση στους προγραμματιστές μερικής απασχόλησης που δεσμεύουν κώδικα. Επιπλέον, θα μπορούσε κανείς να κάνει το επιχείρημα ότι το Ethereum κερδίζει επίσης προγραμματιστές εμφανείς μάρκες ERC20 να κερδίζουν περισσότερους προγραμματιστές. Θα ήταν επίσης εφικτό να υποθέσουμε ότι ορισμένοι προγραμματιστές Ethereum μεταβαίνουν σε νέα έργα που βασίζονται στο Ethereum, όπως πολλοί αρχικοί προγραμματιστές Bitcoin μεταβαίνουν σε κρυπτονομίσματα όπως το Monero, το Grin, το Bitcoin Cash και άλλα.

8. Τα «ενεργά οικοσυστήματα» ορίστηκαν σε 5 ομάδες.

5 ενεργά οικοσυστήματα Blockchain

Οι έξυπνες συμβάσεις αντιπροσωπεύουν το 40% όλων των προγραμματιστών με τις εφαρμογές να παίρνουν το δεύτερο περισσότερο. Ωστόσο, και οι δύο αυτές ομάδες έχουν χάσει προγραμματιστές κατά το παρελθόν έτος. Εν τω μεταξύ, οι Defi και οι προγραμματιστές υποδομής έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Αριθμός προγραμματιστών DeFi

9. Το κρυπτοσύστημα αναπτύσσεται ραγδαία και υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για επέκταση.

Crypto και Blockchain σε σύγκριση με άλλα μεγάλα οικοσυστήματα ανοιχτού κώδικα Επόμενα 4 χρόνια ανάπτυξης προγραμματιστή

***
Θέλετε να ξεκινήσετε να χτίζετε στο Ethereum?

Δείτε το Πύλη προγραμματιστών Ethereum →

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΠώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Πώς να ρυθμίσετε και να εκτελέσετε έναν κόμβο EthereumΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να ρυθμίσετε και να εκτελέσετε έναν κόμβο Ethereum

Πώς να φτιάξετε το δικό σας API EthereumΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να φτιάξετε το δικό σας API Ethereum

Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κουπόνιΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κουπόνι

Χρήση εργαλείων ασφαλείας στην ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεωνΔιαδικτυακό σεμινάριο

Χρήση εργαλείων ασφαλείας στην ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων

Το μέλλον των ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού και του DeFiΔιαδικτυακό σεμινάριο

Το μέλλον των οικονομικών: Ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map