Ethereum by the Numbers – Το έτος 2019

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Ethereum by the Numbers – Το έτος 2019

Δείτε τη δραστηριότητα του δικτύου, τα στατιστικά στοιχεία Ethereum, τα αναλυτικά στοιχεία DeFi και περισσότερα στοιχεία και αριθμούς από το οικοσύστημα blockchain Ethereum όλο το 2019. από ConsenSys 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019

ethereum από τον ήρωα των αριθμών

Χρόνο με το χρόνο, το οικοσύστημα Ethereum συνεχίζει να επεκτείνεται και φέτος έφερε ένα νέο κύμα καινοτομίας και ανάπτυξης blockchain. Το δίκτυο Ethereum βελτιώθηκε και με τις δύο αναβαθμίσεις δικτύου και με την αύξηση της νοοτροπίας προγραμματιστή. Η DeFi έφερε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε αξία στο οικοσύστημα Ethereum, ενώ πάνω από 520 νέες αποκεντρωμένες εφαρμογές δημιουργήθηκαν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Ας αφιερώσουμε ένα λεπτό για να αναλογιστούμε αναλυτικά αυτόν τον περασμένο χρόνο, ενώ κερδίζουμε αισιοδοξία για τα επόμενα χρόνια.

Δίκτυο

 • 20μ+. Συνολικοί λογαριασμοί Ethereum δημιουργήθηκαν φέτος
 • 4 εκατομμύρια. Νέες ενεργές διευθύνσεις Ethereum το 2019
 • 2. Το Ethereum πέρασε από δύο αναβαθμίσεις δικτύου
 • 4.728.152+. Ο Ether εξέδωσε το έτος του από τις ανταμοιβές μπλοκ. 
 • Περίπου 2μ. Αύξηση του μέσου ορίου αερίου (από 8 εκατομμύρια αέριο σε μόλις κάτω από 10 εκατομμύρια αέριο)
 • 8,516. Ζωντανοί κόμβοι Ethereum

Ντάπς

 • 520. Δημιουργήθηκαν νέα dapps το 2019
 • Το 2019 έφερε το crypto στο κινητό: MetaMask Mobile, Αργεντίνος, Νομισματική βάση Πορτοφόλι και άλλα όλα τα πορτοφόλια κυκλοφορίας τον περασμένο χρόνο. 
 • 1-2. Ο μέσος κάτοχος της Υπηρεσίας Ονόματος Ethereum αγόρασε 1-2 ονόματα τομέα, ενώ μερικές «φάλαινες» κατέχουν εκατοντάδες.
 • ο το μεγαλύτερο Ο τομέας ENS είναι: Forwhatshallitprofitamanifhegainthewholeworldandsufferthelossofhissoul.eth 
 • Το OpenSea έχει γίνει η κορυφαία αγορά για συνολικά πωλήσεις NFT πάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασίες για τη διετή διάρκεια ζωής της, εκ των οποίων 1,7 εκατομμύρια δολάρια προήλθαν μόνο από τον Οκτώβριο. 
 • Gods Unchained, ένα από τα πιο δημοφιλή dapps στο Ethereum δημιουργήθηκε πάνω 6.714.445 είδη
 • Moloch, MetaCartel, Ethereum Marketing και τουλάχιστον 25 άλλοι DAO ήταν κλήθηκε Αυτή την χρονιά.  

DeFi

Η ιστορία του DeFi καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2019 διηγείται με συνέπεια στο πλαίσιο του Dai stablecoin που έχει ενεργοποιήσει διάφορες νέες εφαρμογές.

Γραφικό Ethereum 2019Προμήθεια σταθερότητας και παροχή Dai από Mkr.tools

55 εκατομμύρια Dai. Κατά τη διάρκεια του 2019, η Dai πέτυχε τελικά τη διακυβέρνηση της Maker, επέβαλε όριο 100 εκατομμυρίων Dai, το οποίο απαιτούσε ψήφο για την αύξηση της προσφοράς. Η μεγάλη πτώση στο τέλος του έτους δείχνει τη μετάβαση από την ενιαία ασφάλεια Dai (SAI) στο νέο και βελτιωμένο πολυμερές Dai (Dai). 

Το τέλος σταθερότητας του κατασκευαστή – που εμφανίζεται με μπλε χρώμα – ξεκίνησε το έτος στο 2,5%, κορυφώθηκε τον Αύγουστο στο 20,5%, προτού τελικά επιστρέψει σε μια πιο μέτρια χρέωση 3%. Το ετήσιο σωρευμένο τέλος σταθερότητας 1.640.555 Dai

Μια οπτικοποίηση του CDPs τον τελευταίο χρόνο δείχνει πώς τα CDP του Maker – ή τα θησαυροφυλάκια όπως ονομάζονται τώρα – ποικίλλουν ως προς το μέγεθος, την ηλικία και την αναλογία ασφάλειας. Φέτος, δημιουργήθηκαν χιλιάδες Maker Vaults και το ακόλουθο γράφημα δείχνει ότι ορισμένα Vaults έχουν ένα ακραίο ποσό εξασφαλίσεων κλειδωμένο σε σχετικά χαμηλούς λόγους εξασφάλισης (ένας λόγος εξασφάλισης μικρότερος από 150% οδηγεί σε εκκαθάριση του Maker Vault).

CDP για Eth με αριθμούς 2019Ιστορικά CDP από Mkr. Εργαλεία


Η ποσότητα του αιθέρα που είναι κλειδωμένη στο DeFi αυξήθηκε δραματικά κατά τη διάρκεια αυτού του περασμένου έτους, ξεπερνώντας πρόσφατα 650 εκατομμύρια δολάρια. Η Ether έχει γίνει το ενεργητικό ασφάλειας για πλατφόρμες και εφαρμογές defi.

Eth Locked στην πλατφόρμα DefiΟ Αιθέρας κλειδώθηκε σε πλατφόρμες DeFi από Αλέθιο

Την 1η Ιανουαρίου 2019, το Uniswap είχε συνολικά 31 χρήστες με πάνω από 30 ETH σε ημερήσιο όγκο και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα έχει εκατοντάδες χρήστες με χιλιάδες ETH σε ημερήσιο όγκο.  

Synthetix, μια πλατφόρμα για τη δημιουργία συνθετικών στοιχείων στο Ethereum αναγνωρισμένη άνευ προηγουμένου ανάπτυξη το 2019 –– με αύξηση της συνολικής αξίας που κλειδώνεται στο Synthtix από 1,6 εκατομμύρια $ σε πάνω από 160 εκατομμύρια $. 

Προγραμματιστές

 • 25 χιλ+. Μηνιαίες αυξημένες λήψεις Truffle καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2019. 
 • 300k $ +. Επιχορηγήσεις που δόθηκαν από την ConsenSys τον τελευταίο χρόνο. Το Wave 3 είναι τώρα ανοιχτό!
 • 8. Εικονικοί Hackathons το 2019 υποστήριξη από την Gitcoin που διανέμει πάνω από 200.000 σε χρηματοδότηση επιχορήγησης. 
 • Μόνο τον Νοέμβριο του 2019, η Gitcoin διευκόλυνε τη μεταφορά αξίας 302.000 $ μέσω της πλατφόρμας της με διάρκεια ζωής 2,8 εκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστη αξία πλατφόρμας
 • Οι ερωτήσεις Gitcoin ήταν έπαιξε 12.157 φορές από περισσότερα από 700 μέλη της κοινότητας

Η ConsenSys ξεκίνησε την πρωτοβουλία της να φέρει 1 εκατομμύριο προγραμματιστές στο οικοσύστημα Ethereum. Φέτος, έγινε πολύ περισσότερη προσπάθεια για την ανάλυση των κοινοτήτων προγραμματιστών. Στα μέσα του 2019, η Electric Capital δημοσίευσε μια έκθεση που δείχνει ότι η κοινότητα προγραμματιστών της Ethereum είναι 4 φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο κρυπτοσύστημα. Η κοινότητα προγραμματιστών του Ethereum συνεχίζει να επεκτείνεται και να αναπτύσσεται με την προσθήκη συναρπαστικών πεδίων όπως το DeFi, DAOs και άλλα.

Τροφή για σκέψη

 • 12. Ημέρες του χειμώνα
 • 2019. Το Έτος του DeFi
 • 5. Το ποσό των υπαλλήλων του Twitter που εργάζονται σε αποκεντρωμένη υποδομή

DeFiNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map