Τύποι σειρών δεδομένων Ethereum: Δεδομένα δικτύου Ethereum

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Εξήγησε το HomeBlogBlockchain

Τύποι σειρών δεδομένων Ethereum: Δεδομένα δικτύου Ethereum

Μάθετε σχετικά με τους τύπους δεδομένων Ethereum και πώς να κατανοήσετε τις μετρήσεις Ethereum σε αλυσίδα. από ConsenSys 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2020

Η ConsenSys μετράει τον ήρωα αποκέντρωσης blockchain

Καλώς ορίσατε στη σειρά δεδομένων Ethereum που καλύπτει διαφορετικούς τύπους δεδομένων Ethereum. Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της σειράς και θα καλύψει μερικούς από τους βασικούς τύπους δεδομένων που δημιουργούνται από το blockchain Ethereum. Κάθε μήνα θα κυκλοφορούμε μια νέα ανάρτηση με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τύπους μετρήσεων και δεδομένων Ethereum. 

Τύποι δεδομένων Ethereum

Δεν δημιουργούνται όλα τα δεδομένα εξίσου στο Ethereum. Ορισμένα σημεία δεδομένων ορίζονται ως μετρήσεις χρήσης, άλλα παρέχουν βασικές πληροφορίες για την ασφάλεια του δικτύου και πρόσθετα μοναδικά σημεία δεδομένων blockchain περιγράφουν νέες ιστορίες.

Το Ethereum έχει εκατοντάδες σημεία δεδομένων που αναφέρονται συχνά και δημιουργούνται από ένα συνδυασμό δεδομένων on-chain, χρήσης χρηστών, εξόρυξης και δεδομένων τιμών. Καθώς τα δίκτυα blockchain συνεχίζουν να εξελίσσονται, θα δημιουργηθούν και θα τυποποιηθούν περισσότερες μετρήσεις δεδομένων. Όλα τα παρακάτω δεδομένα είναι προσβάσιμα χρησιμοποιώντας Αναφορά Alethio

Εγγραφείτε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν δεδομένα Ethereum

Δεδομένα και μετρήσεις δικτύου Ethereum

Χρησιμοποιώντας το Alethio Reporting, θα δείξουμε μερικές από τις αναφορές που είναι ελεύθερες για πρόσβαση και παρέχουν εύκολες εξηγήσεις για τους διάφορους τύπους σημείων δεδομένων που μετρώνται.

Παρακάτω θα εξετάσουμε τα ακόλουθα σύνολα δεδομένων που μπορούν να ληφθούν χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή παρακολούθησης του Alethio: 


  • Κορυφαίες δραστηριότητες λογαριασμού
  • Ημερήσια στατιστικά δικτύου
  • Αναλογίες NVT / NVTS
  • Ημερήσιοι κορυφαίοι λογαριασμοί
  • Ημερήσια στατιστικά στοιχεία λογαριασμού
  • Ποσοστά επιτυχίας κλήσεων συναλλαγών και συμβολαίων
  • Δημιουργία και καταστροφή συμβολαίου

Κορυφαίες δραστηριότητες λογαριασμού

Εικόνα των κορυφαίων δραστηριοτήτων λογαριασμούΜια κατάταξη λίστας λογαριασμών για ένα συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών και καθορισμένη μέτρηση: ETH, αποστολή / λήψη, # Txs, Μέση τιμή Tx, # μπλοκ που εξορύσσονται.

Το σύνολο δεδομένων Δραστηριότητες κορυφαίου λογαριασμού αποτελείται από τους 100 κορυφαίους ενεργούς λογαριασμούς Ethereum (ταξινομημένοι κατά Max Tx value). Με αυτό το σύνολο δεδομένων, μπορούμε να αναλύσουμε πόσο ETH λαμβάνει ή αποστέλλει ένας συγκεκριμένος λογαριασμός, τις μέσες τιμές συναλλαγής κ.λπ. Αυτό το σύνολο δεδομένων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση “φαλαινών” ή μεγάλων εξωτερικών λογαριασμών Ethereum, καθώς και γνωστών έξυπνων συμβολαίων από πρωτόκολλα όπως το Compound. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Διεύθυνση λογαριασμού
ΛΗΨΗ ΤΟΥ ETH Συνολικό ποσό ETH που ελήφθη από τη διεύθυνση
ETH ΑΠΟΣΤΟΛΗ Συνολικό ποσό ETH που αποστέλλεται από αυτήν τη διεύθυνση
ΑΕΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ WEI Συνολικό αέριο που δαπανήθηκε από αυτήν τη διεύθυνση
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Ο συνολικός αριθμός μοναδικών διευθύνσεων με τις οποίες αλληλεπιδρά αυτή η διεύθυνση
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΟΚ Αριθμός ορυχείων που εξορύσσονται
ΣΥΝΟΛΟ TX Αριθμός συναλλαγών που υποβλήθηκαν από αυτήν τη διεύθυνση (περιλαμβάνει επιτυχημένες και αποτυχημένες συναλλαγές)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ TX Αριθμός συναλλαγών που αποστέλλονται από τη διεύθυνση
ΛΗΨΗ ΤΧ Αριθμός συναλλαγών που ελήφθησαν από τη διεύθυνση
ΑΞΙΑ AVG TX Μέσο ποσό ETH ανά συναλλαγή (αποστέλλεται ή λαμβάνεται)
AVG SENT TX VALUE Μέσο ποσό αποσταλείσας ETH ανά συναλλαγή
ΛΗΨΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ AVG Μέσο ποσό ληφθέντος ETH ανά συναλλαγή
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΧ Μέγιστο ποσό ETH σε οποιαδήποτε συναλλαγή (αποστέλλεται ή λαμβάνεται)
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ TX Μέγιστο ποσό ETH που αποστέλλεται σε οποιαδήποτε συναλλαγή
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ TX Μέγιστο ποσό ETH που λαμβάνεται σε οποιαδήποτε συναλλαγή
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Πόσο άλλαξε το υπόλοιπο του λογαριασμού

Ημερήσια στατιστικά δικτύου

Καθημερινά στατιστικά δικτύου Alethio 1Καθημερινές μετρήσεις πρωτοκόλλου Ethereum για μπλοκ, θείους και συναλλαγές. όρια και χρήση αερίου · δυσκολία εξόρυξης και hashrates.

Το σύνολο δεδομένων Daily Network Stats αποτελείται από ένα σύνολο βασικών μετρήσεων γύρω από την καθημερινή δραστηριότητα στο Ethereum mainnet, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αποκλεισμού, χρήσης αερίου, ποσοστών θείου και πολλά άλλα. Αυτά τα σημεία δεδομένων περιγράφουν τον τρόπο λειτουργίας του κεντρικού δικτύου Ethereum.

ΥΨΗΛΟ ΜΠΛΟΚ ο υψηλότερος αριθμός μπλοκ εξόρυξε αυτήν την ημερομηνία
ΣΥΝΟΛΟ ΜΠΛΟΚ ο αριθμός των μπλοκ που εξορύσσεται
ΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΛΟΚ μέσος χρόνος εξόρυξης ανά μπλοκ (σε δευτερόλεπτα)
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ αριθμός μπλοκ θείων ενσωματωμένων στην αλυσίδα
ΜΕΣΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΑΓΕΙΑΣ το ποσοστό των θείων υπολογίστηκε από το σύνολο των μπλοκ + μπλοκ του θείου
ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ αριθμός συναλλαγών
ΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ μέση χρήση αερίου (σε% του ορίου αερίου)
ΜΕΣΟ ΟΡΙΟ ΑΕΡΙΟΥ BLOCK μέσο όριο αερίου. Το όριο φυσικού αερίου αναφέρεται στο μέγιστο ποσό υπολογιστικών πόρων που ένας λογαριασμός είναι διατεθειμένος να πληρώσει για την επεξεργασία μιας συναλλαγής στο Ethereum.
ΜΕΣΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ μέση δυσκολία μπλοκ. Μετρημένο σε terahashes (TH).
ΜΕΣΟ ΧΑΜΗΤΙ (TH / S) μέσος hashrate κατά τη διάρκεια αυτής της ημερομηνίας (σε TH / s)

Αναλογίες NVT / NVTS

Αναλογίες NVT Alethio 1Ο λόγος συναλλαγής όγκου δικτύου μετρά την τιμή δολαρίου της δραστηριότητας κρυπτογράφησης tx σε σχέση με την τιμή δικτύου Ethereum.

Ο λόγος συναλλαγής όγκου δικτύου μετρά την ονομαστική αξία της δραστηριότητας συναλλαγών κρυπτογράφησης σε σύγκριση με την τιμή δικτύου. Το NVT υπολογίζεται ως εξής: Αξία δικτύου / Όγκος ημερήσιων συναλλαγών στο Ethereum. 

Σε σύγκριση μεταξύ αλυσίδων, η αναλογία συναλλαγής όγκου δικτύου μετρά την ισχύ μιας αλυσίδας ως δίκτυο πληρωμών σε σύγκριση με την αγοραία αξία της. Έτσι, όταν η τιμή NVT είναι υψηλότερη για ένα blockchain σε σύγκριση με άλλα, αυτό σημαίνει ότι είναι πιο ακριβό. 

Σημειώστε ότι στο Ethereum, με λειτουργίες έξυπνων συμβάσεων, ορίζουμε τον όγκο από όλη τη μεταφορά ETH είτε σε συναλλαγή αξίας είτε σε μηνύματα κλήσης συμβολαίου. Οι ανταμοιβές εξόρυξης περιλαμβάνονται επίσης, σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό. Το ποσό μεταφοράς κουπονιού δεν περιλαμβάνεται εδώ, καθώς είναι δύσκολο να μετατραπεί το ποσό σε ETH ισοδύναμα. Αυτή η ιδέα εισήχθη αρχικά από την Coinmetrics. Τα αποτελέσματα του Alethio ενδέχεται να διαφέρουν από άλλες πηγές καθώς η μεθοδολογία καθορισμού του όγκου μπορεί να διαφέρει. 

NVTS (Σήμα συναλλαγής όγκου δικτύου) 

Με βάση τον ορισμό του NVT, ο Willy Woo ανέπτυξε τις μετρήσεις του σήματος συναλλαγής όγκου δικτύου με τον τύπο ως εξής: Αντί να χρησιμοποιεί απλώς την ημερήσια ένταση συναλλαγής όπως στην αναλογία NVT, το σήμα NVT χρησιμοποιεί έναν κινούμενο μέσο όρο 90 ημερών του ημερήσιου όγκου συναλλαγών. Η λογική πίσω από τη χρήση ενός κινούμενου μέσου όρου είναι να αντισταθμιστεί η κερδοσκοπική αύξηση του όγκου συναλλαγών στην αλυσίδα που συνοδεύει την μεταβολή των τιμών βραχυπρόθεσμα.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ημερήσια τιμή δικτύου Ethereum, δηλ. η συνολική προσφορά ETH με την πάροδο του χρόνου
ΤΟΜΟΣ ΤΧ ημερήσιος συνολικός μεταφερόμενος όγκος ETH.
RATIO NVT Λόγος συναλλαγής όγκου δικτύου
ΤΟΜΟΣ MA 90 TX κινητός μέσος όρος σε 90 ημέρες από τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών ETH
ΡΑΤΙΟ NVTS Σήμα συναλλαγής όγκου δικτύου. Βασισμένο σε MA 90 ημερών του όγκου συναλλαγών.

Ημερήσιοι κορυφαίοι λογαριασμοί

Ημερήσιοι κορυφαίοι λογαριασμοίΜια καθημερινή λίστα λογαριασμών που έστειλαν και έλαβαν τις περισσότερες συναλλαγές και τα υψηλότερα ποσά ETH.

Οι Daily Top Accounts εμφανίζουν τις διευθύνσεις που έστειλαν ή έλαβαν τα μεγαλύτερα σωρευτικά ποσά ETH και διευθύνσεις που έστειλαν ή έλαβαν τις περισσότερες συναλλαγές σε καθημερινή βάση. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ETH ΑΠΟΣΤΟΛΗ το υψηλότερο ποσό ETH που αποστέλλεται με μία διεύθυνση αυτήν την ημερομηνία (συγκεντρωτικό σε όλες τις συναλλαγές)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΘ τη διεύθυνση που έστειλε το υψηλότερο συνολικό ποσό ETH σε συναλλαγές κατά την ημερομηνία αυτή
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το υψηλότερο ποσό ETH που ελήφθη από μία διεύθυνση αυτήν την ημερομηνία
ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ τη διεύθυνση που έλαβε το υψηλότερο συνολικό ποσό ETH σε συναλλαγές κατά την ημερομηνία αυτή
ΠΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ τον μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών που αποστέλλονται από μία διεύθυνση αυτήν την ημερομηνία
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ τη διεύθυνση που έστειλε τα περισσότερα txs σε αυτό το datethe τον μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών που έλαβε από μία διεύθυνση αυτή την ημερομηνία
ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ τη διεύθυνση που έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών αυτήν την ημερομηνία

Ημερήσια στατιστικά στοιχεία λογαριασμού

Ημερήσια στατιστικά στοιχεία λογαριασμού Alethio 1Ο ημερήσιος αριθμός διευθύνσεων που εμπλέκονταν σε συναλλαγές, πρωτοεμφανίστηκαν εκείνη την ημέρα και το σύνολο εμφανίστηκε με την πάροδο του χρόνου.

Το σύνολο δεδομένων Ημερήσια στατιστικά στοιχεία λογαριασμού αποτελείται από καθημερινές μετρήσεις λογαριασμού Ethereum που σχετίζονται με τη δραστηριότητα και τη δημιουργία λογαριασμού. Οι τιμές αντικατοπτρίζουν την πρώτη φορά που μια διεύθυνση ήταν ενεργή και καταγράφηκε στο blockchain επειδή είτε έστειλε είτε έλαβε μια συναλλαγή. Το Total Unique Accounts εμφανίζει όλους τους έξυπνους συμβάσεις και τους εξωτερικούς λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν. 

ΕΝΕΡΓΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ συνολικός αριθμός ενεργών διευθύνσεων (λογαριασμοί έξυπνων συμβολαίων και εξωτερικοί λογαριασμοί)
ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ συνολικός αριθμός διευθύνσεων που είδατε πρόσφατα (έξυπνοι λογαριασμοί συμβολαίων και εξωτερικοί λογαριασμοί)
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ μέχρι σήμερα αθροιστικός αριθμός μοναδικών ενεργών διευθύνσεων (λογαριασμοί έξυπνων συμβολαίων και εξωτερικοί λογαριασμοί)

Δημιουργία και καταστροφή συμβολαίου

Δημιουργία και καταστροφή συμβολαίου Alethio 1Ο ημερήσιος αριθμός έξυπνων συμβάσεων που δημιουργήθηκαν και καταστράφηκαν.

Αυτό το σύνολο δεδομένων αποτελείται από τον ημερήσιο αριθμό έξυπνων συμβάσεων που δημιουργούνται και καταστρέφονται. Σημείωση, μόνο οι επιτυχημένες λειτουργίες υπολογίζονται εδώ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ SMART συνολικός αριθμός έξυπνων συμβάσεων που δημιουργήθηκαν αυτήν την ημερομηνία
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ συνολικός αριθμός έξυπνων συμβολαίων που καταστράφηκαν αυτήν την ημερομηνία

Tx + Ποσοστά επιτυχίας κλήσεων συμβολαίου

Tx και ποσοστά επιτυχίας κλήσεων συμβολαίου Alethio 1Ο ημερήσιος αριθμός επιτυχημένων και αποτυχημένων συναλλαγών και συμβάσεων, καθώς και τα αντίστοιχα ποσοστά επιτυχίας τους.

Επίσης αυτονόητο, αυτό το σύνολο δεδομένων αποτελείται από το καθημερινό ποσοστό επιτυχίας των συναλλαγών, δηλαδή το ποσοστό των συναλλαγών που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ TX συνολικός αριθμός επιτυχημένων συναλλαγών
Αποτυχημένο TX συνολικός αριθμός αποτυχημένων συναλλαγών
TX ΕΠΙΤΥΧΙΑ συνολικός αριθμός επιτυχημένων συναλλαγών δια του συνόλου των συναλλαγών
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ συνολικός αριθμός επιτυχημένων κλήσεων
ΑΠΟΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ συνολικός αριθμός αποτυχημένων κλήσεων
ΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ συνολικός αριθμός επιτυχημένων κλήσεων δια του συνολικού αριθμού κλήσεων

Η τεχνολογία Blockchain παρουσιάζει την ευκαιρία να συλλάβει όλα τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν σε ένα δίκτυο κατά τη διάρκεια ζωής ενός δικτύου. Οι δυνατότητες εξερεύνησης και ερμηνείας δεδομένων είναι ατελείωτες. Η κατανόηση των θεμελιωδών στοιχείων του Ethereum και των δεδομένων που δημιουργούνται θα παρέχει πρόσθετο πλαίσιο και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το Ethereum, την ασφάλεια του δικτύου και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη δημοσίευσή μας στη σειρά δεδομένων Ethereum.

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Εισαγωγή στο TokenizationΔιαδικτυακό σεμινάριο

Εισαγωγή στο Tokenization

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map