Η Forbes κυκλοφορεί “Κορυφαίες εταιρείες 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εξερευνούν Blockchain”

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Contents

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogΕμπλοκή Blockchain

Κυκλοφορίες Forbes "Κορυφαίες εταιρείες 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εξερευνούν το Blockchain"

Amazon, Google, Samsung, Facebook: Ο αγώνας έχει ξεκινήσει για τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο να εφαρμόσουν το blockchain. Από ConsenSys 17 Απριλίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2019

αλυσίδα


Η Forbes κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα λίστα που περιλαμβάνει 50 εταιρείες – με ελάχιστα έσοδα ή αποτιμήσεις 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και λειτουργίες των ΗΠΑ – που διερευνούν ή ενσωματώνουν την τεχνολογία blockchain στις δραστηριότητές τους. ο νέα λίστα Forbes θα αποτελείται τελικά από 100 εταιρείες, αλλά μόνο οι αρχικές 50 έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Ήδη, έχουμε αρκετές πληροφορίες για να αρχίσουμε να παρεκκλίνουμε τα ευρήματα από την έρευνά τους που παρουσιάζουν μερικά πολύ ενθαρρυντικά σημάδια για την ανάπτυξη της τεχνολογίας Ethereum και blockchain συνολικά.

Οι εταιρείες επενδύουν στην τεχνολογία Blockchain

Μια έκθεση της International Data Corp ανέφερε ότι οι εταιρικές και κυβερνητικές δαπάνες για τεχνολογία blockchain έχουν αυξηθεί κατά 89% σε σύγκριση με πέρυσι, και είναι θα φτάσει τα 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019. Μέχρι το 2022, η εταιρεία αναφέρει ότι οι συνολικές δαπάνες blockchain θα φτάσουν τα 12,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Σε μια έρευνα της Deloitte, το 95% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι εταιρείες τους σκοπεύουν να επενδύσουν στην τεχνολογία blockchain φέτος. Ομοίως, διεξήχθη PwC μια άλλη έρευνα 600 στελεχών στο οποίο το 84% δήλωσε ότι οι εταιρείες τους ασχολούνται ήδη με την τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών.

Πίσω από τους αριθμούς των «μωρών Blockchain δισεκατομμυρίων δολαρίων Forbes»

Πολλές από τις εταιρείες αναφέρονται ως εξερεύνηση ή χρήση πολλαπλών blockchain. Ορισμένες εταιρείες, όπως η JP Morgan, είναι πιθανότατα πιο προχωρημένες στη διαδικασία ανάπτυξης, αφού έχουν ήδη δηλώσει δημόσια ότι χρησιμοποιούν το Ethereum για το ψηφιακό τους διακριτικό. Άλλοι οργανισμοί δοκιμάζουν ίσως διάφορα blockchain και αναπτύσσουν απόδειξη ιδεών που μπορούν να εφαρμοστούν στην υποκείμενη ψηφιακή τους υποδομή.

Από τις πενήντα εταιρείες, τριάντα δύο βασίζονται σε πλατφόρμες blockchains που προέρχονται από Ethereum ή Enterprise Ethereum. Παρόλο που το άρθρο Forbes δεν περιέχει σχόλια, είναι πιθανό ότι η μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών, τα υπάρχοντα πρότυπα που αναπτύχθηκαν από το Enterprise Ethereum Alliance, και η δημόσια συμβατότητα οδηγούν σε κάποια από τις αναφερόμενες κυριαρχίες του Enterprise Ethereum.

Το Ethereum είναι το πιο κοινό blockchain που οι εταιρείες εξερευνούν και ενσωματώνουν στις υπάρχουσες λειτουργίες τους. Συνολικά, είκοσι τέσσερις από τις πενήντα εταιρείες που είναι εισηγμένες χρησιμοποιούν το blockchain Ethereum.

Τι εταιρείες χρησιμοποιούν Ethereum για περιπτώσεις χρήσης για επιχειρήσεις?

Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις χρήσεων blockchain, γι ‘αυτό η λίστα των εταιρειών που εφαρμόζουν τεχνολογία blockchain είναι ευρεία και περιλαμβάνει πολλές βιομηχανίες.

Εφοδιαστική αλυσίδα και λιανική
Καταναλωτικά αγαθά και ποτά
Τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Ενέργεια
Υγειονομική περίθαλψη και ασφάλιση
Fintech
Λογισμικό και Πληροφορική
Τηλεπικοινωνίες
Κατασκευή Ηλεκτρονικών

Επιχείρηση Ethereum Derived Blockchains

Δέκα εταιρείες αναπτύσσουν ή εξερευνούν την Korum, ένα blockchain που προέρχεται από το Ethereum και τρεις εξερευνούν το blockchain του Sawtooth Ethereum της Hyperledger. Το Sawtooth-Ethereum – ή Seth – είναι επίσης συμβατό με την εικονική μηχανή Ethereum.

Συγκριτικά, η Hyperledger Fabric έχει δεκαοκτώ εταιρείες που εξερευνούν το blockchain της με άδεια, με είκοσι οκτώ να χρησιμοποιούν εκδόσεις blockchain της IBM όπως Fabric, Burrow, Sawtooth και Indy.

Άλλες αξιοσημείωτες πτυχές της λίστας περιλαμβάνουν το Facebook ως τη μόνη εταιρεία που η πλατφόρμα blockchain αναφέρεται ως άγνωστη. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η Google πειραματίζεται με διάφορα κρυπτονομίσματα, αν και η μόνη πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων που εξερευνά είναι η Ethereum.

Όλο και περισσότερες εταιρείες εμπλέκονται και εφαρμόζουν τεχνολογία blockchain στην υπάρχουσα στοίβα υποδομής τους. Καθώς οι εταιρείες επενδύουν αναπόφευκτα περισσότερο χρόνο και προσπάθεια σε λύσεις blockchain, θα αρχίσουν να αποφασίζουν ποιες πλατφόρμες είναι οι πιο κατάλληλες για τις επιχειρηματικές και τεχνολογικές τους ανάγκες. Εάν η υπάρχουσα λίστα είναι οποιαδήποτε ένδειξη του προτιμώμενου δικτύου blockchain για επιχειρήσεις, φαίνεται ότι το Ethereum είναι πολύ μακριά από το πακέτο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Enterprise Ethereum?

Εξερευνήστε περιπτώσεις χρήσης και εφαρμογές βιομηχανίας →

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΠλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Εισαγωγή στο TokenizationΔιαδικτυακό σεμινάριο

Εισαγωγή στο Tokenization

Το μέλλον των ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού και του DeFiΔιαδικτυακό σεμινάριο

Το μέλλον των οικονομικών: Ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και DeFi

Τι είναι το Enterprise EthereumΔιαδικτυακό σεμινάριο

Τι είναι το Enterprise Ethereum?

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Komgo Blockchain για εμπορία εμπορίου εμπορευμάτωνΜελέτη περίπτωσης

Komgo: Blockchain για εμπορία εμπορευμάτων εμπορευμάτων

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me