Hacking στο ETHDenver; Έχουμε 8K $ σε Bounties

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Hacking στο ETHDenver; Έχουμε 8K $ σε Bounties

Το ETHDenver είναι το μεγαλύτερο #BUIDLathon στον κόσμο για τους ενθουσιώδεις, σχεδιαστές και προγραμματιστές του Ethereum και άλλων πρωτοκόλλων blockchain. Το ConsenSys προσφέρει $ 8k σε bounties το "DeFi," Infura, ConsenSys απαρτία, Metamask, Truffle, Infura και Diligence. Από ConsenSys 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021

Consensys Twitter

Το EthDenver ήταν απίστευτο μέχρι τώρα! Η ConsenSys είναι χορηγός αυτής της μαγικής συγκέντρωσης Ethereum κάθε χρόνο από την έναρξή της. Για όσους είναι νέοι στο χώρο, το ETHDenver είναι το μεγαλύτερο #BUIDLathon στον κόσμο για Ethereum και άλλους λάτρεις του πρωτοκόλλου blockchain, σχεδιαστές και προγραμματιστές. Φέτος, η εκδήλωση είναι μια στοίβα επτά ημερών, 24 ώρες την ημέρα, με διάφορες παρουσιάσεις από ειδικούς στο οικοσύστημα Ethereum, παράλληλα με ένα τεράστιο hackathon. Αυτοί οι “buidlers” θα μπορούν να δημιουργούν ομάδες σχεδόν, να δημιουργούν ένα έργο web3 στο Ethereum και να ενσωματώνουν διάφορες πλατφόρμες, ενσωματώσεις, πρόσθετα, API, επεκτάσεις ή βιβλιοθήκες για την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα χρηματικό έπαθλο.. 

Δεν μας έχετε ακούσει ακόμα; Η ConsenSys είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού Ethereum. Δίνουμε τη δυνατότητα σε προγραμματιστές, επιχειρήσεις και ανθρώπους παγκοσμίως να δημιουργήσουν εφαρμογές επόμενης γενιάς, να ξεκινήσουν σύγχρονες χρηματοοικονομικές υποδομές και να αποκτήσουν πρόσβαση στον αποκεντρωμένο ιστό. Η σουίτα προϊόντων μας, αποτελούμενη από Infura, Απαρτία ConsenSys, Codefi, MetaMask, Υτανο, και το Diligence, εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες, υποστηρίζει δισεκατομμύρια ερωτήματα βασισμένα σε blockchain για τους πελάτες μας, ενώ διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά στοιχεία. 

Πριν βυθίσουμε σε γενναιοδωρίες, ρίξτε μια ματιά σε ορισμένους από αυτούς τους πόρους! 

Ας μιλήσουμε για γενναιοδωρίες — φέτος, αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε. 

Το ConsenSys προσφέρει 8k $ σε bounties. Τώρα, αυτή η χρονιά ήταν ήδη αρκετά τρελή – αλλά, στο δικό μας είδος hackathon, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις ομάδες μας για να ανοίξουμε κάποια συνεργασία με το οικοσύστημα προγραμματιστών. Θέλουμε να δούμε τι είδους διασταυρούμενη επικονίαση θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε χρησιμοποιώντας εργαλεία ConsenSys, βιβλιοθήκες, API, επεκτάσεις, πλατφόρμες και πρωτόκολλα. Εκτός της σουίτας προϊόντων μας, είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που ανακαλύπτουμε νέες συνεργασίες σε ολόκληρο το οικοσύστημα Ethereum συνολικά. Τούτου λεχθέντος, έχουμε γενναιοδωρίες στο “DeFi,” Infura, ConsenSys Sister, Metamask, Truffle, Infura και Diligence.

* Drum roll παρακαλώ *… 

Εδώ είναι οι γενναιοδωρίες και οι κατηγορίες τους: 

DeFi

Στην ConsenSys, αξιοποιούμε τη σειρά προϊόντων μας για να ενισχύσουμε την υιοθέτηση αποκεντρωμένης χρηματοδότησης σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Στο όνομα της αναστάτωσης και της αποκέντρωσης του χρηματοπιστωτικού κόσμου όπως τον γνωρίζουμε – είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι έρχεστε! 


1 / Καλύτερα έργα Ethereum DeFi που χρησιμοποιούν 2+ προϊόντα / έργα ConsenSys

 • 1.000 $

Ανταλλαγή αέρα

Το AirSwap εξουσιοδοτεί τις συναλλαγές peer-to-peer. Χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο αίτησης για προσφορά (RFQ), οι έμποροι AirSwap προστατεύονται τόσο από την εμπρόσθια όσο και από την ολίσθηση των τιμών και οι συναλλαγές εκτελούνται από πορτοφόλι σε πορτοφόλι μέσω μιας ποικιλίας εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των MetaMask Swaps.

2 / Ανταλλαγή Stablecoin

 • 750 $

Δημιουργήστε μια εφαρμογή ιστού που χρησιμοποιεί το AirSwap για να επιτρέψετε στους εμπόρους να εκτελούν μεγάλες ανταλλαγές stablecoin 1: 1 μεταξύ τους. Για τεχνικές λεπτομέρειες, δείτε το AIP: https://github.com/airswap/AIPs/issues/13.

Κριτήρια κριτικής:

 • Αποθήκη Github για αναθεώρηση
 • Βάση κώδικα για PoC με οδηγίες για την εκτέλεση του
 • Ηχογραφημένη επίδειξη

3 / Προσθέστε υποστήριξη πρωτοκόλλου “light” στο AirSwap CLI

250 $

Το AirSwap υποστηρίζει ένα “ελαφρύ” πρωτόκολλο με ελάχιστες δυνατότητες για εξοικονόμηση αερίου. Ωστόσο, το AirSwap CLI προς το παρόν δεν υποστηρίζει αυτό το πρωτόκολλο. Προσθέστε μια εντολή CLI για να ζητήσετε ελαφρές παραγγελίες από διακομιστές που την υποστηρίζουν. Για τεχνικές λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο ζήτημα του GitHub: https://github.com/airswap/airswap-cli/issues/78.

Κριτήρια κριτικής:

 • Αίτημα έλξης Github για έλεγχο
 • Ηχογραφημένη επίδειξη

Απαρτία ConsenSys

Το ConsenSysorum είναι ένα επίπεδο πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα που παρέχει στους προγραμματιστές την ευελιξία και την αξιοπιστία που απαιτούνται για την επιτυχή εφαρμογή των blockchain. Ως ιδιωτική, επιτρεπόμενη έκδοση του Ethereum, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το Ethereum για εφαρμογές blockchain που απαιτούν υψηλή ταχύτητα, απόδοση και απόρρητο. Η απαρτία ConsenSys περιλαμβάνει μια σειρά από διαμορφώσιμα στοιχεία και API, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη θήκη χρήσης και το περιβάλλον παραγωγής.

4 / Best Enterprise blockchain διαλειτουργικότητα με την απαρτία ConsenSys

1.000 $

Βλέπουμε αυξανόμενο ενδιαφέρον για δυνατότητες μεταξύ αλυσίδων μεταξύ των μη Ethereum DLTs και των δικτύων blockchain.

Για αυτό το χάρισμα, σας ενθαρρύνουμε να δημιουργήσετε ή να προσαρμόσετε μια λύση Layer 2 για τη διαλειτουργικότητα ενός μη Ethereum DLT (π.χ., HL Fabric, Corda, HL Sawtooth, HL Iroha κ.λπ.) με ένα blockchain ConsenSys (HL Besu ή GoQuorum) για ανταλλαγές διακριτικών διακριτικών.

Κριτήρια κριτικής:

 • Αποθήκη Github για αναθεώρηση
 • Αρχιτεκτονική της λύσης (εμπλεκόμενα συστατικά, διαγράμματα ακολουθίας κ.λπ.)
 • Λίστα υποστηριζόμενων λειτουργιών, ιδίως υποστηριζόμενων διακριτικών
 • Βάση κώδικα για PoC με οδηγίες για την εκτέλεση του
 • Ηχογραφημένη επίδειξη

5 / Καλύτερο DApp, εργαλείο, επέκταση, προσθήκη ή επιδιόρθωση στην απαρτία ConsenSys

1.000 $

Buidl στην κορυφή της απαρτίας χρησιμοποιώντας έργα, όπως το Quick-start, το Kubernetes, το Remix Plugin, το Cloud Cloud, το Truffle, το Cakeshop…. Θέλουμε να δούμε περισσότερες επεκτάσεις που παίζουν με δημόσιο Ethereum και πρόσθετα εργαλεία για πρόσβαση των προγραμματιστών εν γένει κατά τη χρήση της απαρτίας ConsenSys.

Ψάχνουμε επίσης για την καλύτερη χρήση των δυνατοτήτων απαρτίας δημιουργώντας κάτι όπως το Tornado.cash στην απαρτία ConsenSys, το Dai για μεταφορές απαρτίας-στο-mainnet ή ακόμη και ανταλλαγές διακριτικών. Δημιουργήστε μαζί σας!

Μεταμασκ 

6 / MetaMask Choice Award 

500 $

Ψάχνουμε για το καλύτερο dapp που ενσωματώνει το MetaMask AND και στοχεύει στην απόδοση ενός δημόσιου αγαθού. Το έργο σας βοηθά τους ανθρώπους να διατηρήσουν το COVID ασφαλές; Βοηθήστε τους επαγγελματίες υγείας να αντιμετωπίσουν την πανδημία; Εμφανίζονται καλύτερα δεδομένα για την υγεία; Ή να βοηθήσετε τους COVID που επηρεάζονται από άτομα που αναζητούν εργασία; Υποβάλετε το έργο σας στο MetaMask Choice Award για την ευκαιρία σας να κερδίσετε το bounty και να εμφανιστείτε στο blog MetaMask!    

Infura 

Σημείωση: Όλοι οι χάκερ θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για πρόσβαση στο ITX μέσω [προστατευμένο μέσω email] με το “EthDenver” στη γραμμή θέματος, καθώς το προϊόν βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία άλφα.

7 / Φέρτε το Uniswap και το ITX πιο κοντά <3

Βραβείο: 1500 $

Για να κερδίσετε αυτό το χάρισμα, σας προκαλούμε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο που επιτρέπει σε έναν χρήστη να ανταλλάσσει μάρκες στο Uniswap μέσω της υπηρεσίας Infura Transaction Service (ITX). Ο χρήστης δεν πρέπει να απαιτεί καμία προκαταβολή ETH ή προκαταβολή στο ITX για τη χρήση της υπηρεσίας. Αντ ‘αυτού, ο αναμεταδότης (εσείς!) Θα πρέπει να πληρώσετε την προμήθεια δικτύου εκ των προτέρων και στη συνέχεια να επιστραφεί μέσω της εξόδου της ανταλλαγής. Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης αλλάξει το DAI στο ETH, τότε ο αναμεταδότης παίρνει ένα κομμάτι του ETH για να καλύψει το κόστος (και κάποιο κέρδος επίσης). 

Κάνουμε αίτηση για ένα Μη μετανάστης να υποστηρίξει την ανάπτυξη αυτού του έργου μετά το hackathon του EthDenver. Υποθέτοντας ότι η επιχορήγηση είναι επιτυχής και η νικήτρια ομάδα προσφέρει ένα συναρπαστικό MVP, θα πρέπει να υπάρχει ένα μεγαλύτερο bounty διαθέσιμο για να φέρει την ανταλλαγή με δυνατότητα relayer στην παραγωγή (και / ή ελπίζουμε να ενσωματωθεί στη διεπαφή Uniswap). Φυσικά, όλοι οι κώδικες πρέπει να είναι ανοιχτού κώδικα. Όπως θα δείτε σύντομα, έχουμε σχεδιάσει το ITX ώστε να διαθέτει ελάχιστα ειδικά στοιχεία ενοποίησης, έτσι ώστε η τελική σύμβαση δρομολογητή να μην γνωρίζει καθόλου το ITX και είναι εύκολο να ανταλλάξετε το ITX με άλλη υπηρεσία ρελέ. 

Ας σταματήσουμε λοιπόν τις κολλημένες συναλλαγές (ανταλλαγή χωρίς ανταλλαγή) μαζί! 

Υτανο

Το Truffle είναι ένα στιβαρό αναπτυξιακό πλαίσιο που διευκολύνει την ανάπτυξη του Ethereum, καθιστώντας τους προγραμματιστές από την ιδέα στο Dapp όσο το δυνατόν πιο άνετα. Η σοκολάτα δεν περιλαμβάνεται, αλλά ίσως το Truffle να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα DApp για να επικυρώσετε την αυθεντικότητα μιας τρούφας και να μας βοηθήσετε όλους να μην εξαπατηθούμε από ψεύτικες γκανέζες! Η Truffle Suite περιλαμβάνει ομάδες Truffle, Ganache, Drizzle και Truffle.

Έχουμε μια λίστα με γενναιοδωρίες:  

7 / Πληκτρολογήστε ορισμούς για @ truffle / contract · Τεύχος # 3116

 • 250 $

8 / Προσθέστε τεκμηρίωση / παράδειγμα με ανάπτυξη σε ιδιωτική αλυσίδα geth

 • 250 $

9 / Το κουμπί Raise Github issue θα πρέπει πρώτα να αναζητήσει υπάρχοντα ζητήματα – Ganache # 243 

 • 250 $

10 / Δημιουργία διαμαντιού

 • 250 $

11 / Εκτυπώστε μια ένδειξη “η υπόσχεση επιλύθηκε αυτόματα”

 • 250 $

12 / Προσαρμοσμένες αυτόματες συμπληρώσεις για το Truffle CLI

 • 250 $

Πόροι:

Επιμέλεια

13 / Προσθήκη σχολιασμού Scribble στο Uniswap

 • 500 $

Το Scribble είναι ένα εργαλείο επαλήθευσης χρόνου εκτέλεσης για τη Σταθερότητα που μετατρέπει τους σχολιασμούς στη γλώσσα προδιαγραφών Scribble σε συγκεκριμένους ισχυρισμούς που ελέγχουν τις προδιαγραφές. Με άλλα λόγια, το Scribble μετατρέπει τα υπάρχοντα συμβόλαια σε συμβόλαια με ισοδύναμη συμπεριφορά, εκτός από το ότι ελέγχουν επίσης ιδιότητες. Εδώ είναι τα repos που μας ενδιαφέρουν:

Περισσότερα για την κακογραφία: 

 • 4 αποτελεσματικές στρατηγικές για να δημιουργήσετε σχολιασμούς Scribble
 • Ιδιότητες γραφής – Μια νέα προσέγγιση στις δοκιμές
 • Κακογραφία: Τεκμηρίωση

Παίρνετε επίσης πρόσβαση σε μια καμπάνια ασαφής και τη συνδρομή Mythx Pro. Χτυπήστε μας Διχόνοια για οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

14 / Επιμέλεια Bounty Design

 • 500 $

Το Ethereum είναι ένα σκοτεινό δάσος. οδηγείτε ένα μονόκερο στο φεγγάρι ενώ πολεμάτε τα ιπτάμενα σφάλματα με ένα φωτιστικό. Ελάτε με κομψά σχέδια, έργα τέχνης, εικόνες εξωφύλλου, λογότυπα, αφήστε το καλλιτεχνικό μυαλό σας να τρελαθεί για την επιμέλεια ConsenSys. 

Τα κορυφαία 3 καλύτερα σχέδια έχουν έως και $ 500 και έκθεση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και τα ενημερωτικά δελτία μας – για να μην αναφέρουμε ότι έχουν το δικό τους σχέδιο στο επόμενο πακέτο προϊόντων για συνέδρια (Hoodies, καπέλα, αυτοκόλλητα κ.λπ.). 

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμα υποβολής: https://forms.gle/cDbCoZ9zs1PcVjup7

Αν διαβάσετε όλα αυτά – είστε ένας θρύλος και ίσως αξίζετε τον εαυτό σας. Έχουμε αρκετή σύνθεση και ανυπομονούμε να δούμε το έργο που πιέζετε στο Github. Εάν χρειάζεστε καθοδήγηση, δεν είστε σαφείς σχετικά με τις περιγραφές των γενναιοδωριών ή θέλετε να δημιουργήσετε κάτι που θα είχε επιπτώσεις στο ConsenSys, αλλά δεν αναφέρεται εδώ – επικοινωνήστε μαζί μας! 

Ευτυχισμένος! (αν είστε καινούργιος, αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος.) 

BountiesEthDenverhackathonNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map