Καλύτερη συλλογή Infographics Blockchain

Το 101 Blockchains προσπαθεί πάντα να κάνει όλους τους πόρους που σχετίζονται με το blockchain προσβάσιμο σε όλους. Γι ‘αυτό δημιουργούμε οπτικά εντυπωσιακά γραφήματα blockchain. Γνωρίζουμε ότι η οπτικοποίηση των εννοιών σάς βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα την τεχνολογία.

Contents

Τα εκπληκτικά μας γραφήματα Blockchain

Σε αυτόν τον οδηγό, θα καλύψουμε τα κορυφαία 30 γραφήματα blockchain. Θα αγαπήσετε σίγουρα το καθένα από αυτά! Αυτά είναι –

 1. Βιβλίο μετασχηματισμού Blockchain
 2. Εξήγησε η τεχνολογία Blockchain
 3. Βασικές αρχές της στρατηγικής υλοποίησης blockchain
 4. Πώς να γίνετε μηχανικός blockchain
 5. Πώς λειτουργεί το blockchain
 6. Υλοποίηση επιχειρηματικής στρατηγικής Blockchain
 7. Blockchain για αρχάριους
 8. Πώς να εφαρμόσετε το blockchain
 9. Διαφορετικοί τύποι συναίνεσης αλγόριθμος
 10. Υβριδικό blockchain
 11. Απλώς εξήγησε το ομοσπονδιακό blockchain
 12. Οικοσύστημα και όραμα υπερκαλλιέργειας
 13. Απλώς εξήγησε το blockchain της απαρτίας
 14. Εταιρικές περιπτώσεις χρήσης Ethereum
 15. Το οικοσύστημα Corda και το μακροπρόθεσμο όραμα
 16. Blockchain για κοινωνικές επιπτώσεις
 17. Εισαγωγή στο blockchain + AI
 18. Τι είναι η διαλειτουργικότητα blockchain
 19. Blockchain για υγειονομική περίθαλψη
 20. Εμπορική χρηματοδότηση: Βασικές αρχές και ζητήματα
 21. Ψηφιακή ταυτότητα: Μια απλή εξήγηση
 22. Βασικά στοιχεία της αλυσίδας εφοδιασμού
 23. Πώς να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός στο Blockchain?
 24. Μπορεί το Blockchain να παραβιαστεί?
 25. Εκτίμηση κινδύνου τεχνολογίας Blockchain
 26. Τοπίο EOSIO dApps
 27. Πότε να χρησιμοποιήσετε το Blockchain?
 28. Εφαρμογή και περιορισμοί του stablecoin
 29. STO εναντίον ICO
 30. Κορυφαίες 30 εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων που επενδύουν σε blockchain

Προσθήκη σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα για πιο επικερδή infographics blockchain στο μέλλον. Ενημερώνουμε πάντα τον οδηγό για να σας προσφέρουμε την καλύτερη συλλογή από τα γραφήματα blockchain.

Εν πάση περιπτώσει, ας ρίξουμε μια ματιά στην εντυπωσιακή συλλογή μας infographic.

1. Βιβλίο μετασχηματισμού Blockchain

Το Blockchain Transformation Playbook καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε για ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain. Οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο blockchain. Για να είμαι ειλικρινής, η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη λόγω της φύσης της τεχνολογίας.

Ωστόσο, για να σας βοηθήσουμε, το infographic μας δείχνει μια διαδικασία βήμα προς βήμα. Βασικά, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν πέντε βήματα για έναν επιτυχημένο μετασχηματισμό blockchain. Πρώτα απ ‘όλα, θα ξεκινήσετε με μικρά έργα που έχουν λιγότερους παράγοντες κινδύνου και αποδεδειγμένες περιπτώσεις χρήσης.

Δεύτερον, θα δημιουργήσετε την ομάδα εργασίας σας με κορυφαία εξειδικευμένα μέλη της ομάδας. Στη συνέχεια, πρέπει να εκπαιδεύσετε την ομάδα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακές πλατφόρμες εκπαίδευσης ή πιστοποίησης για αυτό. Μετά από αυτό, πρέπει να αναπτύξετε στρατηγικές και, τέλος, να αναπτύξετε επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους και τους υπαλλήλους σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον μετασχηματισμό blockchain, μπορείτε να ανατρέξετε στον πλήρη οδηγό για τον μετασχηματισμό blockchain.

infographics playbook μετασχηματισμού blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

2. Εξηγείται η τεχνολογία Blockchain

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά γραφήματα blockchain στη λίστα μας, ειδικά αν είστε αρχάριος στον κόσμο του blockchain. Καλύπτουμε τη θεμελιώδη τεχνολογία blockchain, πώς λειτουργεί, τα διαφορετικά επίπεδα τεχνολογίας και τις δημοφιλείς πλατφόρμες blockchain στην αγορά. Θα έχετε επίσης μια εξαιρετική κατανόηση των «έξυπνων συμβάσεων» και του τρόπου λειτουργίας τους.


Είναι σημαντικό ότι το γραφικό δείχνει βασικά πρωτόκολλα που παρέχει το blockchain για την εμφάνιση αποκεντρωμένου διαδικτύου στο μέλλον – Web 3.0. Έχουμε συζητήσει τα πάντα στον οδηγό εξήγησης της τεχνολογίας blockchain, οπότε φροντίστε να το ελέγξετε επίσης.

Η τεχνολογία Blockchain εξήγησε τα γραφήματα

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

3. Βασικές αρχές της στρατηγικής εφαρμογής Blockchain

Τα γραφήματα blockchain καλύπτουν όλες τις βασικές αρχές της στρατηγικής υλοποίησης blockchain. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να μάθετε για τις αρχές που πρέπει να προσφέρει η εταιρική σας λύση ανά πάσα στιγμή. Βασικές αρχές όπως ανοιχτές καινοτομίες, άδεια πρόσβασης, διαφανής διακυβέρνηση, ιδιωτικότητα, χρήση κοινών προτύπων.

Επίσης, καλύψαμε τρία σημαντικά βήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχημένη στρατηγική υλοποίησης blockchain.

infographics στρατηγικής εφαρμογής blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

4. Πώς να γίνετε Blockchain Engineer

Το Blockchain Engineer είναι μια προσοδοφόρα δουλειά αυτή τη στιγμή στην αγορά. Με το blockchain να αυξάνεται αργά, πολλές εταιρείες αναζητούν επί του παρόντος εξειδικευμένους υπαλλήλους που υπερέχουν στο blockchain. Λοιπόν, πώς μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν την καριέρα?

Αυτό το γράφημα δείχνει ποιες συγκεκριμένες δεξιότητες χρειάζεστε για να γίνετε μηχανικός blockchain.

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ BLOCKCHAIN

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

5. Πώς λειτουργεί το Blockchain

Η τεχνολογία Blockchain είναι μάλλον εξελιγμένη και μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το σύστημα. Βασικά, σε αυτό το infographics blockchain, καλύπτουμε πολλές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το πώς λειτουργεί το blockchain.

Επίσης, κάθε blockchain μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά με βάση τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τους αλγορίθμους, τους πίνακες χαρακτηριστικών, την οικονομία των token και άλλους παράγοντες. Αν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργεί η τεχνολογία, τίποτα δεν ξεπερνά τον οδηγό μας για αυτό.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το infographic τεχνολογίας blockchain, ελέγξτε τον τρόπο λειτουργίας του blockchain.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το BLOCKCHAIN ​​τα γραφήματα

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

6. Υλοποίηση επιχειρηματικής στρατηγικής Blockchain

Λοιπόν, μάθατε για τα βήματα εφαρμογής, αλλά τι γίνεται όταν πρόκειται για επιχειρηματικές στρατηγικές; Η ενσωμάτωση του blockchain στην επιχείρησή σας είναι σχετικά δύσκολη. Πιο συγκεκριμένα, εάν δεν έχετε μια σταθερή στρατηγική, μπορεί να μην είναι επιτυχής. Λοιπόν, πώς καταλαβαίνετε το επιχειρηματικό μοντέλο?

Λοιπόν, μην ανησυχείτε. Τα εντυπωσιακά γραφήματα blockchain έχουν την πλάτη σας Σε αυτό, λαμβάνετε το πλήρες πακέτο – από την εύρεση περιπτώσεων χρήσης έως την κυκλοφορία του τελικού προϊόντος. Καλύψαμε ό, τι αναζητά ένας επαγγελματίας επιχείρησης. Επομένως, ανατρέξτε στον οδηγό επιχειρηματικής στρατηγικής blockchain για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Infographics Βήματα Υλοποίησης Επιχειρηματικής Στρατηγικής Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

7. Blockchain για αρχάριους

Στη συνέχεια, στη λίστα infographic blockchain έχουμε blockchain για αρχάριους. Το Blockchain για αρχάριους infographic είναι ένας σύντομος οδηγός για την τεχνολογία blockchain που καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το blockchain. Όμως, για αρχάριους, κάθε μικρή πληροφορία απλοποιείται ώστε να καταλαβαίνετε τα πάντα σχετικά με αυτήν την τεχνολογία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό εάν ρίξετε μια ματιά στον οδηγό blockchain για αρχάριους.

Blockchain για αρχάριους

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Blockchain για αρχάριους

8. Πώς να εφαρμόσετε το Blockchain

Αυτό είναι ένα άλλο από τα εντυπωσιακά και ζωντανά μας γραφήματα blockchain. Θα μάθετε τόνους σημαντικών παραγόντων, όπως ποια είναι τα αρχικά βήματα της εφαρμογής blockchain. Επιπλέον, θα πρέπει να εξετάσετε τις διάφορες περιπτώσεις χρήσης και να μάθετε για ποια είναι η πιο κατάλληλη για την εταιρεία σας.

Έχουμε επίσης καλύψει εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά την εφαρμογή blockchain. Στην πραγματικότητα, πρέπει να φροντίσετε να ξεπεράσετε αυτά τα ζητήματα για να κάνετε το έργο σας τεράστια επιτυχία.

Πώς να εφαρμόσετε τα γραφήματα Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

9. Διαφορετικοί τύποι αλγόριθμου συναίνεσης

Οι αλγόριθμοι συναίνεσης είναι ο πυρήνας κάθε τεχνολογίας blockchain. Πως? Λοιπόν, αυτοί οι αλγόριθμοι βοηθούν τους χρήστες του blockchain να αποφασίσουν σχετικά με τις συναλλαγές στην πλατφόρμα. Χωρίς αυτό, το blockchain θα ήταν απλώς μια αποκεντρωμένη βάση δεδομένων και τίποτα άλλο.

Στην πραγματικότητα, οι τεχνολογίες blockchain μπορούν να χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους για να επιτύχουν συναίνεση. Τα εντυπωσιακά γραφήματα blockchain καλύπτουν όλα τα δημοφιλή μέχρι τώρα. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε πώς μπορούν να λειτουργούν και οι διάφοροι αλγόριθμοι συναίνεσης στη λύση σας. Δώστε στον οδηγό μας μια ανάγνωση, γιατί θα σας ενημερώσει περισσότερα για κάθε έναν από τους αλγόριθμους.

Αλγόριθμοι συναίνεσης Infographic

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

10. Υβριδικό Blockchain

Τα υβριδικά blockchain καλύπτουν τα βασικά αυτού του τύπου blockchain. Θα μπορούσατε να το δείτε ως blockchain που προσπαθεί να συμπεριλάβει τις καλύτερες δυνατότητες τόσο από το ιδιωτικό όσο και από το δημόσιο blockchain.

Στο γράφημα μας, μπορείτε να δείτε πώς θα είναι η δομή αυτού του τύπου τεχνολογίας.

Επιπλέον, τα γραφήματα καλύπτουν επίσης τα οφέλη αυτού. Οι πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να έχετε τον έλεγχο και την ελευθερία ταυτόχρονα. Τι? Φαίνεται λίγο περιττό; Λοιπόν, δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά.

Υβριδικά γραφήματα Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

11. Ομοσπονδιακό Blockchain απλά εξηγείται

Το Federated Blockchain είναι ένας τύπος τεχνολογίας blockchain. Μπορεί επίσης να το γνωρίζετε ως κοινοπραξία blockchain. Στην πραγματικότητα, λειτουργεί υπό πολλαπλές εξουσίες αντί για έναν και μόνο αξιόπιστο κόμβο. Επιπλέον, οι κόμβοι εξουσίας προεπιλέγονται από όλους τους οργανισμούς που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο. Η επιλεγμένη ομάδα διατηρεί το δίκτυο και επικυρώνει ένα μπλοκ, και μόνο η ομάδα έχει πρόσβαση στην περιορισμένη εσωτερική περιοχή.

Έτσι, σε αυτόν τον τύπο, μπορείτε να συνεργαστείτε με πολλές εταιρείες και να αποκτήσετε αποκεντρωμένη φύση μαζί με το απόρρητο. Στην πραγματικότητα, αυτά είναι εξαιρετικά δημοφιλή τώρα μεταξύ των επιχειρήσεων, επομένως είναι καλύτερο να δείτε τον πλήρη οδηγό μας για αυτές.

Απλώς εξηγείται η ομοσπονδία Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

12. Hyperledger Οικοσύστημα και Όραμα

Το Linux Foundation βρίσκεται πίσω από το έργο ανοιχτού κώδικα ομπρέλα Hyperledger. Έρχεται με πολλά σετ εργαλείων, βιβλιοθήκες και πλαίσια για τους προγραμματιστές. Πιο συγκεκριμένα, ταιριάζει καλύτερα σε οποιεσδήποτε λύσεις blockchain εταιρικού επιπέδου.

Πρέπει να πούμε ότι είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες τέχνες από τη λίστα infographics blockchain. Το Theinfographic σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ποια blockchain ως προμηθευτές υπηρεσιών προσφέρουν τη λύση μαζί με ποιες εταιρείες το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή,

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε και το όραμά τους για το μέλλον. Ο οδηγός blockchain Hyperledger προσφέρει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε ένα από τα μέρη. Πρέπει λοιπόν να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό επίσης.

υπερκαλλιεργητική επιχείρηση blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

13. Το Blockchain της απαρτίας απλά εξηγείται

Το Blockchain της απαρτίας καλύπτει τα βασικά στοιχεία της απαρτίας της πλατφόρμας. Αυτή είναι μια πλατφόρμα εταιρικού επιπέδου που ασχολείται με την άδεια πρόσβασης. Ο J.P. Morgan βρίσκεται πίσω από αυτήν την πλατφόρμα. Βασικά, μπορείτε να σκεφτείτε, γιατί χρειάζεστε αυτήν την πλατφόρμα ούτως ή άλλως; Λοιπόν, τα εκπληκτικά γραφήματα blockchain μπορούν να απαντήσουν αποτελεσματικά σε αυτήν την ερώτηση.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε ποια είναι η αρχιτεκτονική αυτής της πλατφόρμας ή τι συναίνεση χρησιμοποιεί.

Infographic Blockchain απαρτίας

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

14. Υποθέσεις χρήσης Ethereum για επιχειρήσεις

Το Enterprise Ethereum είναι η ιδιωτική έκδοση της δημόσιας πλατφόρμας Ethereum. Προσφέρει μια ξεχωριστή ιδιωτική αλυσίδα για να σας παρέχει απόρρητο στις συναλλαγές σας. Στην πραγματικότητα, το Ethereum έγινε για πρώτη φορά μια δημόσια πλατφόρμα. Ωστόσο, μια δημόσια πλατφόρμα δεν είναι πολύ κατάλληλη για το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ως αποτέλεσμα, η Enterprise Ethereum Alliance σχηματίστηκε και βρήκε την πλατφόρμα Enterprises Ethereum. Στα γραφήματα blockchain, θα παρατηρήσετε ότι καλύπτει όλες τις περιπτώσεις χρήσης αυτής της πλατφόρμας. Βασικά, τα γραφήματα blockchain θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο εάν η εταιρεία σας μπορεί να χρησιμοποιήσει την εταιρεία Ethereum ή όχι.

Περιπτώσεις χρήσης Ethereum για επιχειρήσεις

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

15. Corda Blockchain: Παγκόσμιο δίκτυο Corda και Corda Enterprise

Το R3 είναι η εταιρεία λογισμικού εταιρικού επιπέδου που υποστηρίζει την πλατφόρμα Corda. Η πλατφόρμα λέγεται ότι κυβερνά τους χρηματοοικονομικούς τομείς. Τα γραφήματα blockchain σε αυτόν τον οδηγό προσφέρουν μια πλήρη εικόνα για την αρχιτεκτονική της πλατφόρμας. Καλύπτει επίσης ένα παγκόσμιο δίκτυο Corda που διαθέτει τεράστιο αριθμό κόμβων για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη γρήγορη έξοδο της πλατφόρμας.

Το καλύτερο μέρος για αυτό το γράφημα είναι τα οφέλη. Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε καλύψει ό, τι μπορείτε να περιμένετε από αυτήν την πλατφόρμα, η οποία θα σας βοηθήσει να λάβετε μια καλά ενημερωμένη απόφαση.

Corda εταιρικό δίκτυο

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

16. Blockchain για κοινωνικές επιπτώσεις

Το Infographic Blockchain For Social Impact καλύπτει τα στατιστικά δεδομένα που επηρεάζουν οι blockchains. Εάν λάβουμε μαζί το blockchain και τον κοινωνικό αντίκτυπο, θα μπορέσουμε να βρούμε μια σαφή σχέση μεταξύ τους. Στόχος του άρθρου είναι να κατανοήσει τη σχέση και τον αντίκτυπο του blockchain στην κοινωνική προοπτική.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το blockchain για τον οδηγό κοινωνικών επιπτώσεων. Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο Blockchain For Social Impact Industry Survey όπου αναλύουμε όλες τις επιπτώσεις με πρόσφατα ευρήματα.

Blockchain για κοινωνικές επιπτώσεις

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. blockchain για κοινωνικό αντίκτυπο

17. Εισαγωγή στο Blockchain + AI

Όλες οι τεχνολογίες AI είναι συγκεντρωτικές. Όλες οι εταιρείες διατηρούν τις πληροφορίες και προστατεύουν τους αλγόριθμους τους αντί να τις κάνουν ανοιχτού κώδικα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κεντρικές AI δεν μπορούν να εμπιστευθούν πλήρως. Ωστόσο, το blockchain μπορεί εύκολα να λύσει το πρόβλημα και να εξασφαλίσει έναν καλύτερο σχηματισμό τεχνολογίας AI.

Εάν εργάζεστε με τεχνολογία AI, τότε φροντίστε να δείτε τα γραφήματα blockchain, διότι καλύπτει πώς το blockchain μπορεί να βοηθήσει τον τομέα της AI.

Γράφημα AI Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

18. Τι είναι η διαλειτουργικότητα Blockchain

Πολλοί από εσάς έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαλειτουργικότητα δύο πλατφορμών blockchain. Βασικά, η διαλειτουργικότητα blockchain σημαίνει ότι οι πλατφόρμες blockchain μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν πολλές πλατφόρμες για να δημιουργήσουν ένα πλήρες οικοσύστημα.

Αυτό το υπέροχο infographic blockchain καλύπτει όλα όσα σχετίζονται με αυτό το θέμα, ξεκινώντας από τα βασικά ζητήματα και ποια είναι τα οφέλη επίσης.

Διαλειτουργικότητα Blockchain - Τεχνολογία Cross Chain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

19. Blockchain για υγειονομική περίθαλψη

Τα γραφήματα blockchain, σε αυτήν την περίπτωση, προορίζονται για συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας. Όπως μπορείτε να δείτε στα γραφήματα, το blockchain μπορεί να ωφελήσει τους κλάδους υγειονομικής περίθαλψης με πολλούς τρόπους. Επιπλέον, το καλύτερο μέρος για αυτό το infographic είναι ότι εξηγεί ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζει κάθε μέρα η υγειονομική περίθαλψη και πώς το blockchain μπορεί να ξεπεράσει κάθε πρόκληση με ευκολία.

Καλύπτει επίσης διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους το blockchain για υγειονομική περίθαλψη μπορεί να το κάνει πιο αποτελεσματικό και καλύτερο αν επιλέξετε την τεχνολογία.

Blockchain για υγειονομική περίθαλψη: Θήκες χρήσης και εφαρμογές

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

20. Εμπορική χρηματοδότηση: Βασικές αρχές και ζητήματα

Τα γραφήματα blockchain της εμπορικής μας χρηματοδότησης καλύπτουν τα θέματα αυτού του τομέα. Προτού μπορέσετε να αξιολογήσετε πώς μπορεί το blockchain να βοηθήσει αυτόν τον κλάδο, πρέπει να ξέρετε πού χρειάζεται βοήθεια.

Εάν δεν γνωρίζετε το ζήτημα της βιομηχανίας εμπορικής χρηματοδότησης, το infographic μας μπορεί να σας βοηθήσει.

Εγγραφείτε τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains και Trade Finance

Blockchain για εμπορική χρηματοδότηση

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

21. Ψηφιακή ταυτότητα: Μια απλή εξήγηση

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες κυριαρχούν αργά στον κόσμο και τώρα απαιτεί ψηφιακές ταυτότητες για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε αποτελεσματικότερα τις καθημερινές μας δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, καθώς η κυβερνοασφάλεια εξακολουθεί να υστερεί με πολλούς τρόπους, είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε κάτι πιο ασφαλές.

Επομένως, το blockchain μπαίνει στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα γραφήματα blockchain βάσει του τρόπου με τον οποίο το blockchain μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον τομέα. Επομένως, ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ψηφιακή ταυτότητα Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

22. Τα βασικά στοιχεία της εφοδιαστικής αλυσίδας

Το infographic blockchain μας στην αλυσίδα εφοδιασμού καλύπτει τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Είναι μέρος του μακροχρόνιου οδηγού μας σχετικά με το blockchain για την αλυσίδα εφοδιασμού. Υπάρχουν επιπλέον τρία ακόμη γραφήματα blockchain στο άρθρο, δίνοντάς σας μια σύντομη περιγραφή του τρόπου με τον οποίο το blockchain μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον κλάδο.

Εν πάση περιπτώσει, σε αυτό το infographic τεχνολογίας blockchain, μπορείτε να δείτε ποια είναι η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να μάθετε ποια είναι τα τυπικά ζητήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο τομέας που απαιτούν το blockchain να σώσει την ημέρα.

Εγγραφείτε τώρα:Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

blockchain για γραφήματα διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

23. Πώς να γίνετε πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες στο Blockchain?

Στη συνέχεια, στη λίστα infographic blockchain έχουμε γίνει πιστοποιημένοι ειδικοί στο blockchain. Η ακόλουθη συζήτηση στοχεύει να περιγράψει έναν λεπτομερή οδηγό για τη συνιστώμενη πορεία σταδιοδρομίας στην τεχνολογία Blockchain. Οι αναγνώστες θα μπορούσαν να βρουν μια βασική επισκόπηση μιας καριέρας στην τεχνολογία Blockchain μαζί με τα οφέλη του ίδιου. Επιπλέον, η συζήτηση θα περιγράψει τις διάφορες επιλογές σταδιοδρομίας που θα μπορούσατε να εξερευνήσετε ως πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας στο Blockchain.

Ωστόσο, το πιο πολλά υποσχόμενο σημείο της συζήτησης θα ήταν οι πληροφορίες σχετικά με τις βασικές λεπτομέρειες της πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων Blockchain. Στη συνέχεια, οι αναγνώστες θα μπορούσαν να βρουν ένα περίγραμμα βέλτιστων πρακτικών για να αρχίσουν να μαθαίνουν την τεχνολογία Blockchain και να προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης ειδικών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το πώς να γίνετε πιστοποιημένοι ειδικοί στον οδηγό blockchain. Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά.

Εγγραφείτε τώρα:Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Πώς να γίνετε πιστοποιημένοι ειδικοί στο blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. πώς να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός στο blockchain

24. Μπορεί να παραβιαστεί το Blockchain?

Μπορεί το blockchain να παραβιαστεί ή όχι, είναι μια αρκετά περίπλοκη ερώτηση, αρχικά. Η ίδια η τεχνολογία είναι πολύ πιο ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη εκεί έξω μέχρι στιγμής. Και όπως γνωρίζουμε, είναι ακόμα αρκετά νέο για το tech club. Έτσι, θα έχει σίγουρα κάποια ελαττώματα επίσης. Επομένως, σε αυτόν τον οδηγό συζητάμε τα πιθανά σενάρια όπου το blockchain μπορεί να γίνει ευάλωτο και πώς μπορείτε να το αποτρέψετε.

Θέλετε να μάθετε? Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό παραβίασης του blockchain!

Μπορεί να παραβιαστεί το blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. μπορεί να παραβιαστεί το blockchain

25. Εκτίμηση κινδύνου τεχνολογίας Blockchain

Τα γραφήματα blockchain, στην περίπτωση αυτή, καλύπτουν όλους τους παράγοντες κινδύνου αυτής της τεχνολογίας. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πλήρη γνώση των διαφορετικών τύπων παραγόντων κινδύνου που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να δείτε αυτό.

Ο οδηγός αξιολόγησης κινδύνων για την επιχείρηση blcokchain είναι πιο διεξοδικός, δίνοντάς σας σε βάθος πληροφορίες για κάθε θέμα και σας ενημερώνει ακόμη και πώς μπορείτε να το ξεπεράσετε. Λοιπόν, φροντίστε να το ελέγξετε και αυτό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ BLOCKCHAIN

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

26. Τοπίο EOSIO DApp

Εάν είστε οπαδός του EOS, τότε αυτό το οπτικά εμπλουτισμένο γράφημα είναι σίγουρα για εσάς. Σε αυτό, έχουμε καταχωρίσει 44 dApps με βάση το EOS. Όλα τα EOS dApps χωρίζονται σε 13 κατηγορίες για να σας βοηθήσουν να βρείτε το αγαπημένο σας από τη λίστα.

Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν – τυχερά παιχνίδια, αγορά, μεταφορές, ανταλλαγές, ηλεκτρονικό εμπόριο, υγειονομική περίθαλψη, μέσα ενημέρωσης, ασφάλεια και πολλά άλλα.

Γράφημα EOS dApps

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

27. Πότε να χρησιμοποιείτε το Blockchain?

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το blockchain, αν και, πολύ ελπιδοφόρο, δεν μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα εκεί έξω. Δεν είναι το μαγικό χάπι που περίμενε κάθε βιομηχανία. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι το blockchain δεν είναι έτοιμο για καμία βιομηχανία εκεί έξω. Αυτό θα μπορούσε να είναι εν μέρει αληθές, καθώς το blockchain πρέπει να είναι πιο ώριμο, προτού μπορέσει να είναι πραγματικά χρήσιμο για επιχειρήσεις που μεταβαίνουν από παραδοσιακές διαδικασίες.

Επομένως, πρέπει να καταλάβετε πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε το blockchain και πότε δεν πρέπει. Αυτό το infographic εστιάζει αποκλειστικά σε αυτό. Ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς τον οδηγό πότε να χρησιμοποιήσετε το blockchain. Φροντίστε να το δείτε.

πότε να χρησιμοποιήσετε το blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. πότε να χρησιμοποιήσετε το blockchain

28. Εφαρμογή και περιορισμοί του Stablecoin

Τα σταθερά νομίσματα υποστηρίζονται βασικά από πραγματικά περιουσιακά στοιχεία και τείνουν να προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, πολλοί από εσάς μπορεί να συγχέονται σχετικά με την εφαρμογή αυτού του τύπου νομίσματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε καλύψει τις διάφορες εφαρμογές του stablecoin στα γραφήματα blockchain.

Επίσης, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί σε αυτό. Μπορείτε επίσης να δείτε αυτά στα γραφήματα τεχνολογίας blockchain.

Εφαρμογές stablecoins και infographics έργων

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

29. STO εναντίον ICO

Πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ STO έναντι ICO. Έτσι, για να επιλύσουμε όλη τη σύγχυση σας, δημιουργήσαμε το infographic επισημαίνοντας τη σταθερή διαφορά μεταξύ αυτών των δύο. Θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε γιατί το STO είναι καλύτερο από το ICO και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σύστημά σας.

γραφήματα sto vs ico

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

30. Κορυφαίες εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων 30 που επενδύουν σε Blockchain

Θέλετε να μάθετε ποιος επενδύει σε blockchain; Λοιπόν, έχουμε την απάντηση σε αυτό. Το εκπληκτικό μας infographic περιγράφει τους 30 κορυφαίους επενδυτές blockchain επιχειρηματικών κεφαλαίων σε αυτήν τη θέση.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να καταλάβετε σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκονται αυτές οι εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων και πώς το blockchain επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο μια επιλεκτική περιοχή.

Κορυφαίοι 30 επενδυτές Blockchain

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο 101blockchains.com με αυτό το γραφικό. Κεντρικά Vs Αποκεντρωμένα Συστήματα

Η λίστα μας με τα γραφήματα Blockchain – Οι προτάσεις σας?

Φτάσαμε στο τέλος των 30 πιο οπτικά εντυπωσιακών γραφημάτων blockchain. Σχολιάστε παρακάτω και πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας. Θέλετε να καλύψουμε περισσότερα από αυτά τα γραφήματα blockchain; Τι περιμένεις? Μοιραστείτε τις σκέψεις σας επειδή ακούμε!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map