Γνωρίστε την Joyce Lai – ConsenSys Legal’s Eyes on Blockchain and Regulation

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Contents

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Εξήγησε το HomeBlogBlockchain

Γνωρίστε την Joyce Lai – ConsenSys Legal’s Eyes on Blockchain and Regulation

Η Joyce Lai της ConsenSys Legal αφηγείται την ιστορία της επίσκεψής της στο ConsenSys και το πάθος της για διευκόλυνση παραγωγικών συζητήσεων σχετικά με το θέμα της blockchain και της ρύθμισης. από ConsenSys 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019

Τζόις 1

Η Joyce Lai εργάζεται στο ConsenSys για πάνω από δύο χρόνια. Κάθισε για να συζητήσει το πάθος της για το blockchain και τη ρύθμιση, καθώς και μερικές από τις γνώσεις της σχετικά με τις τελευταίες συζητήσεις για το οικοσύστημα που συμβαίνουν στον τομέα της. 

Μπορείτε να μας πείτε για τον εαυτό σας?

«Είμαι δικηγόρος εδώ στο ConsenSys και είμαι στο ConsenSys εδώ και πάνω από 2 χρόνια. Πριν από αυτό, ήμουν δικηγόρος ιδιωτικών κεφαλαίων σε δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης. Οι πελάτες μου ήταν αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου, και θα τους βοηθούσα να δημιουργήσουν την επιχείρησή τους και να σκεφτούν μέσω του νόμου περί επενδυτικών συμβούλων και διάφορων θεμάτων του νόμου περί κινητών αξιών. Αλλά ήξερα ότι πάντα ήθελα να προχωρήσω στην τεχνολογία. Η τεχνολογία είναι μια βιομηχανία όπου μπορείτε να σκεφτείτε όχι μόνο πώς λειτουργούν τα πράγματα τώρα, αλλά και πώς θα φαίνονται τα πράγματα στο μέλλον και τελικά θα μπορείτε να διαμορφώσετε το μέλλον. “

Μπορείτε να μας πείτε για το ρόλο σας στο ConsenSys?

«Η δουλειά μου εδώ εμπίπτει σε τρεις κύριους κουβάδες: εσωτερικός σύμβουλος, συνεργασία με ομάδες προϊόντων και υπεράσπιση πολιτικής. Η ConsenSys είναι μια πολύ μοναδική εταιρεία που λειτουργεί ως εσωτερικός σύμβουλος, διότι όχι πολύ πολλές εταιρείες επεκτείνονται από 300 σε 1.000 παγκοσμίως από την πρώτη ημέρα εργασίας σας σε λίγο πάνω από δύο χρόνια! Συνεργάζομαι επίσης με τις ομάδες προϊόντων για να τις βοηθήσω να κατανοήσουν και να λάβουν υπόψη κανονιστικά ζητήματα που επηρεάζουν τα προϊόντα τους, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν το καλύτερο προϊόν από την αρχή. Τέλος, η υπεράσπιση πολιτικής είναι ένα σημαντικό μέρος της εργασίας για τη νομική ομάδα, επειδή ζούμε σε έναν κόσμο ρυθμιστικής αβεβαιότητας. Επομένως, αυτό δεν αφορά μόνο την πλοήγηση σε αυτούς τους κανόνες και κανονισμούς ως δικηγόρος, αλλά επίσης βοηθά τον κόσμο να καταλάβει τι προσπαθούμε να κάνουμε και πόσο πιθανό είναι να μπορούν οι νέες τεχνολογίες να εντάσσονται πραγματικά στον υπάρχοντα κανονισμό. ”  

Πώς σας ενδιαφέρει ο τομέας της τεχνολογίας blockchain?

«Εκείνη την εποχή εξερεύνησα νέες ευκαιρίες και παρακολούθησα πολλές συναντήσεις γύρω από τη Νέα Υόρκη και κατέληξα σε μερικές συναντήσεις blockchain. Ήταν στις αρχές του 2017, οπότε υπήρξαν πολλές συναντήσεις blockchain και φυσικά, γνώρισα έναν τόνο ανθρώπων εκεί, συμπεριλαμβανομένων μερικών ατόμων του ConsenSys. Θυμάμαι ξεκάθαρα πόσο προσιτός ήταν όλοι και πόσο φιλοσοφικά ήταν τα θέματα συζήτησης. Οι άνθρωποι συζήτησαν πολύ θεμελιώδη πράγματα, όπως πώς πρέπει να ενεργούν οι άνθρωποι και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. “

Ποια ήταν μερικά από τα θέματα που προέκυψαν στο διάλογο?

«Θυμάμαι να πηγαίνω σε συναντήσεις και να ακούω συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο διασφάλισης της ακεραιότητας των ψήφων. Άλλα θέματα περιελάμβαναν τον τρόπο τεκμηρίωσης των τίτλων της γης, ώστε να έχετε πρόσβαση σε πίστωση και χρήματα σε άτομα που μπορεί να μην έχουν την ικανότητα να αγωνίζονται για τον εαυτό τους. Οι συζητήσεις ήταν πάντα γύρω από πραγματικά δύσκολα προβλήματα χωρίς εύκολη απάντηση. Αυτό μου έδειξε πόσο θεμελιώδες είναι το blockchain και το Ethereum. ” 


Τζόις 3

Η Joyce Lai και η Donna Redel στο The Fordham Law Blockchain Regulatory Symposium. Φωτογραφική πίστωση: Chris Taggart

Έχουμε ακούσει για τη συμμετοχή σας σε ορισμένες δραστηριότητες εκτός του ConsenSys που εστιάζουν στη συνομιλία σχετικά με το blockchain και τους κανονισμούς. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτές τις πρόσθετες προσπάθειες?

«Είμαι συνιδρυτής του Fordham Law Blockchain Regulatory Symposium. Πραγματοποιήσαμε το εναρκτήριο συμπόσιο στις 11 Νοεμβρίου. Παρόλο που η NYC ήταν η οικονομική πρωτεύουσα του κόσμου, η φίλη μου, η καθηγήτρια Donna Redel και εγώ συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μια ολοήμερη εκδήλωση με βάση το NYC που να εστιάζει στο blockchain και στη ρύθμιση. Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε το δικό μας και να εμπλέξουμε το alma mater μας. Και οι δύο αισθανθήκαμε ότι η αμερικανική βιομηχανία δεν κινούνταν αρκετά γρήγορα για να συμβαδίσει με τον διεθνή ανταγωνισμό. Για να διευκολύνουμε τον διάλογο που απαιτείται για να κινηθεί η βιομηχανία, συγκεντρώσαμε τα πιο φωτεινά ακαδημαϊκά, νομικά, κανονιστικά, δικαστικά και επιχειρηματικά μυαλά στη βιομηχανία blockchain σε ένα δωμάτιο.   

Λειτουργούσαμε το συμπόσιο σύμφωνα με το Chatham House Rule και λάβαμε χορηγούς, ώστε να μην χρειαστεί να πουλήσουμε κουλοχέρηδες ή να χρεώσουμε εισιτήρια. Αυτό που καταλήξαμε ήταν πραγματικά μια πολύ υψηλής ποιότητας εκδήλωση τόσο στους ομιλητές όσο και στο κοινό. Για βασικές ομιλίες και συνομιλίες στο σπίτι, φιλοξένησαμε τον Επίτροπο της FTC Noah Phillips, την Amy Starr από την SEC, την Superintendent Linda Lacewell από το NYDFS και την Caitlin Long από την Ομάδα Εργασίας Blockchain του Wyoming. Ο στόχος μου ήταν να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες για τους ρυθμιστικούς φορείς, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους τεχνολόγους να έχουν το σωστό τύπο διαλόγου που θα μας προωθήσει ».

Οι Joyce Lai και Noah Phillips στο Fordham Law Blockchain και το Regosium Symposium

Η Joyce παίρνει συνέντευξη από τον Επίτροπο της FTC, Νώε Φίλιπς. Φωτογραφική πίστωση: Chris Taggart

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλές συζητήσεις για το blockchain και την ευρύτερα υπεύθυνη τεχνολογική καινοτομία. Πώς διαμορφώνονται αυτές οι συνομιλίες σήμερα?

«Το 2019 ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά επειδή το έργο Libra του Facebook ανάγκασε όλους να δώσουν προσοχή στα κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ. Εκτός από τα τρέχοντα ζητήματα όπως η φύλαξη ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ο νόμος περί κινητών αξιών, βλέπουμε μια ευρύτερη ομάδα ρυθμιστικές αρχές και κυβέρνηση που συμμετέχουν στη συζήτηση. Για παράδειγμα, στις 19 Νοεμβρίου, ο Jerome Powell, πρόεδρος του Συμβουλίου των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος απάντησε σε μια επιστολή του Κογκρέσου French Hill σχετικά με τις απόψεις της Ομοσπονδιακής Τράπεζας για την ανάπτυξη ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ. Πριν από λίγα χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε αυτό το είδος προσοχής σε αυτά τα θέματα. “

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εξέφρασε ο συγγραφέας παραπάνω δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις της Consensys AG. Το ConsenSys είναι μια αποκεντρωμένη κοινότητα με το ConsenSys Blog να είναι μια πλατφόρμα για τα μέλη να εκφράζουν ελεύθερα τις διαφορετικές ιδέες και προοπτικές τους. 

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Εισαγωγή στο TokenizationΔιαδικτυακό σεμινάριο

Εισαγωγή στο Tokenization

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map