LVMH, ConsenSys και Microsoft ανακοινώνουν την κοινοπραξία για τη βιομηχανία πολυτελείας

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

LVMH, ConsenSys και Microsoft ανακοινώνουν την κοινοπραξία για τη βιομηχανία πολυτελείας

από ConsenSys 16 Μαΐου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2019

LVMH

Σήμερα, η ConsenSys, σε συνεργασία με την LVMH και τη Microsoft, ανακοίνωσε την AURA, μια πλατφόρμα που στοχεύει να εξυπηρετήσει ολόκληρη τη βιομηχανία πολυτελείας με ισχυρές υπηρεσίες εντοπισμού και ανίχνευσης προϊόντων, με βάση την τεχνολογία blockchain Ethereum και τη χρήση του Microsoft Azure. Η AURA επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στην ιστορία των προϊόντων και στην απόδειξη της γνησιότητας των πολυτελών προϊόντων – από τις πρώτες ύλες έως το σημείο πώλησης, μέχρι τις μεταχειρισμένες αγορές.

Αρκετές μάρκες του Ομίλου LVMH, όπως οι Louis Vuitton και Parfums Christian Dior, συμμετέχουν επί του παρόντος, και βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την ανάπτυξη επιπρόσθετων εμπορικών σημάτων από τον Όμιλο LVMH και άλλων ομάδων πολυτελείας παγκοσμίως. Για τον Louis Vuitton, η ανάπτυξη του έργου AURA είναι το αποκορύφωμα του προγράμματος ιχνηλασιμότητας (Track & Trace) κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από τρία χρόνια.

Η βιομηχανία ειδών πολυτελείας περιλαμβάνει πολλούς εξειδικευμένους παράγοντες – σχεδιασμό, πρώτες ύλες, κατασκευή και διανομή. Τα προϊόντα LVMH έχουν μια μοναδική ιστορία που μπορεί να διηγηθεί σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος που μπορεί τώρα να αποκαλυφθεί μέσω της χρήσης τεχνολογίας blockchain. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, κάθε προϊόν καταγράφεται στο κοινόχρηστο καθολικό, μη παραγωγικό και περιέχει μοναδικές πληροφορίες. Κατά τη στιγμή της αγοράς, ένας καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει την αίτηση της επωνυμίας για να λάβει το πιστοποιητικό AURA που περιέχει όλες τις πληροφορίες προϊόντος. Η αποκεντρωμένη και αμετάβλητη τεχνολογία blockchain παρέχει διαφάνεια και μοναδική πηγή αλήθειας για τον καταναλωτή: διασφαλίζει την αυθεντικότητα του προϊόντος, παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση του προϊόντος και τα συστατικά του (συμπεριλαμβανομένων ηθικών και περιβαλλοντικών πληροφοριών), οδηγίες για τη φροντίδα του προϊόντος και μετά διαθέσιμες υπηρεσίες πώλησης και εγγύησης.

Μια πλατφόρμα σε όλη τη βιομηχανία που υποστηρίζεται από την Ethereumorum

Για τη συγκεκριμένη συμμαχία εμπορικών σημάτων και τεχνολογικών συνεργατών, η ομάδα AURA επέλεξε να εφαρμόσει ένα μοντέλο κοινοπραξίας, όπου οποιαδήποτε μάρκα πολυτελείας μπορεί να γίνει πλήρες μέλος. Αυτό το μοντέλο διασφαλίζει ότι οι δυνατότητες της τεχνολογίας μπορούν να καταστούν προσιτές σε όλους, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία για την αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών κάθε μάρκας πολυτελείας.

Το AURA έχει αναπτυχθεί ειδικά από μάρκες πολυτελείας, για μάρκες πολυτελείας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ειδικά για αυτόν τον κλάδο. Οι επωνυμίες έχουν ευελιξία στο σχεδιασμό των δυνατοτήτων του AURA. Μερικοί μπορεί να επιλέξουν να επικεντρωθούν στην προμήθεια πρώτων υλών, ενώ άλλοι μπορεί να επικεντρωθούν στην παροχή προσαρμοσμένων υπηρεσιών και στην ενίσχυση της αφοσίωσης των καταναλωτών.

Το ConsenSys είναι ένας από τους κύριους τεχνολογικούς συνεργάτες της AURA. Η ομάδα του ConsenSys συνέβαλε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη των έξυπνων συμβολαίων ανιχνευσιμότητας (βάσει των προτύπων ERC 721 non-fungible token), της υποδομής blockchain AURA (ένα επιτρεπόμενο δίκτυο κοινοπραξίας με απόρρητο, με βάση την απαρτία) και το API μάρκας που επιτρέπει πολυτελείς μάρκες για διασύνδεση με την πλατφόρμα AURA βάσει λευκής ετικέτας.

Ο Ken Timsit, Διευθύνων Σύμβουλος της ConsenSys Solutions, ο βραχίονας εταιρικών blockchain της ConsenSys, σχολίασε: «Η AURA είναι μια πρωτοποριακή καινοτομία για τη βιομηχανία πολυτελείας. Η ConsenSys είναι υπερήφανη που συνεισφέρει και συνεργάζεται με την LVMH σε μια πρωτοβουλία που θα εξυπηρετεί ολόκληρη τη βιομηχανία πολυτελείας, προστατεύοντας τα ενδιαφέροντα, την ακεραιότητα και την ιδιωτικότητα κάθε μάρκας, αξιοποιώντας την τεχνολογία blockchain Ethereum με έναν πραγματικά αποκεντρωμένο τρόπο. “

Σχετικά με το ConsenSys:


Η ConsenSys είναι μια εταιρεία blockchain αφιερωμένη στη μετατροπή της ψηφιακής αρχιτεκτονικής του κόσμου σε ένα πιο ανοιχτό, χωρίς αποκλεισμούς και ασφαλές διαδίκτυο αξίας, που συνήθως ονομάζεται Web3. Με μια πιο αξιόπιστη αρχιτεκτονική Διαδικτύου, το ConsenSys βοηθά τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις να ξεκλειδώσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και αξία, να αποκτήσουν αποδοτικότητα μέσω μιας κοινόχρηστης υποδομής πληροφορικής και να χρησιμοποιήσουν σύγχρονες κρυπτογραφικές μεθόδους για τη διαφύλαξη δεδομένων ιδιωτικών χρηστών. Μέσω της μοναδικής παγκόσμιας επιχείρησής μας που αποτελείται από ένα εκκολαπτήριο εκκίνησης, ένα συμβουλευτικό σκέλος Enterprise Ethereum και ένα επενδυτικό ταμείο, το ConsenSys χτίζει για το αποκεντρωμένο μέλλον. consensys.net

Επαφές πολυμέσων:

[προστασία μέσω email]

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map