Το πρόγραμμα MetaMask Early Adopter επιτρέπει τη θεσμική πρόσβαση στο DeFi

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Το Πρόγραμμα Πρόωρης Υιοθέτησης MetaMask επιτρέπει τη θεσμική πρόσβαση στο DeFi

Η Curv, ηγέτης στην ασφάλεια ψηφιακών στοιχείων, θα είναι ο πρώτος συνεργάτης εκτόξευσης που θα ενσωματώσει μια θεσμική έκδοση του MetaMask για τη σύνδεση των πελατών της σε αποκεντρωμένα πρωτόκολλα και εφαρμογές χρηματοδότησης. από ConsenSys 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2020

MetaMask για ιδρύματα 2

Σήμερα, η ConsenSys ανακοίνωσε μια νέα προσφορά από την MetaMask για την παροχή κεφαλαίων κρυπτογράφησης, θεματοφυλάκων και επαγγελματιών εμπόρων με χαρακτηριστικά και στοιχεία ελέγχου θεσμικού επιπέδου για σύνδεση με πρωτόκολλα και εφαρμογές αποκεντρωμένης χρηματοδότησης Το MetaMask είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης Ethereum και Web3 στον κόσμο, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Το MetaMask Mobile, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο, απλοποιεί τη διαδικασία χρήσης εφαρμογών DeFi και μια νέα δυνατότητα ανταλλαγής διακριτικών παρέχει μια απλούστερη εμπειρία και καλύτερη εκτέλεση για την εμπορία ψηφιακών στοιχείων. Έκδοση MetaMask 8 έφερε νέα επίπεδα απορρήτου στο Web3, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν ή περισσότερους λογαριασμούς για σύνδεση με έναν ιστότοπο ή να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. 

Τον περασμένο χρόνο, το οικοσύστημα DeFi της Ethereum αυξήθηκε σε περισσότερα από 14 δισεκατομμύρια δολάρια ως ασφάλεια. Οι πάροχοι θεματοφυλάκων αναζητούν όλο και περισσότερο έκθεση και πρόσβαση στις ποικίλες αποκεντρωμένες ευκαιρίες χρηματοδότησης που συνθέτουν το Web3 για τα περιουσιακά τους στοιχεία υπό κράτηση. Ωστόσο, για επαγγελματικές εταιρείες συναλλαγών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα πιο ελκυστικά πρωτόκολλα DeFi, η τρέχουσα διαδικασία είναι αναποτελεσματική. Οι εμπορικές εταιρείες απαιτούν επίσης ισχυρή αναφορά για λογιστικά, φορολογικά και P&Σκοποί L. 

Για την επίλυση αυτών των σημείων πόνου, η ConsenSys θα αρχίσει να προσφέρει σε εταιρείες διαπραγμάτευσης και κρυπτογράφους μια έκδοση MetaMask θεσμικού επιπέδου με νέες δυνατότητες για την ασφαλή χρήση πρωτοκόλλων DeFi και άλλων εφαρμογών. Οι πελάτες μπορούν να ανταλλάξουν μάρκες, να δανειστούν, να δανείσουν και να επενδύσουν σε εφαρμογές Ethereum με την ίδια οικεία εμπειρία χρήστη του MetaMask – ωστόσο με τις λειτουργικές λειτουργίες, την ασφάλεια και τις δυνατότητες αναφοράς που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός επαγγελματικού γραφείου συναλλαγών DeFi.

«Το MetaMask είναι η κορυφαία μη στερητική εμπειρία για αλληλεπίδραση με εφαρμογές DeFi. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ηγέτες της τεχνολογίας, όπως ο Curv, για να δημιουργήσουμε λειτουργίες και συμμόρφωση σε επίπεδο ιδρύματος που χρειάζονται οι έμποροι για να αρχίσουν πραγματικά να αυξάνουν τη συμμετοχή τους στο DeFi », δήλωσε ο Patrick Berarducci, επικεφαλής της Global Fintech, ConsenSys. 

Ο πρώτος συνεργάτης της ConsenSys είναι Καμπ, ηγέτης στην ασφάλεια ψηφιακών στοιχείων, η οποία ανακοίνωσε σήμερα Curv DeFi, μια λύση αποκεντρωμένης χρηματοδότησης εταιρικού επιπέδου (DeFi) για ιδρύματα. Η Curv θα ενσωματώσει το MetaMask με την ψηφιακή υποδομή ασφάλειας περιουσιακών στοιχείων της Curv.

«Πιστεύουμε ότι συνδυάζοντας τη μοναδική υποδομή ασφαλείας με βάση τον υπολογισμό πολλαπλών μερών (MPC) με το MetaMask, θα είμαστε σε θέση να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στη θεσμική υιοθέτηση του DeFi», είπε. Καμπ Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Itay Malinger. «Δεδομένου ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη και ασφαλής θεσμική λύση για το DeFi, οι οργανισμοί επιστρέφουν σε επίπεδο λιανικής χρήσης του MetaMask ή προσαρμοσμένων ενοποιήσεων με μεμονωμένες εφαρμογές ως λύση. Η συνεργασία της Curv με τη MetaMask επιτρέπει τη συνδυασμένη ευκολία χρήσης και ετοιμότητα εφαρμογών του MetaMask μαζί με τους ελέγχους και τις προστασίες σε επίπεδο επιχείρησης της Curv που αποτελούν τον πυρήνα της υποδομής ασφαλείας μας. “

Πρόγραμμα Early Adopter

Πριν από την εμπορική κυκλοφορία της θεσμικής έκδοσης του MetaMask, η ConsenSys Codefi θα συνεργαστεί με μια επιλεγμένη ομάδα συνεργατών, θεματοφυλάκων και επαγγελματικών εμπορικών εταιρειών για να τους επιτρέψει να διαμορφώσουν χαρακτηριστικά προϊόντος, να επηρεάσουν τον χάρτη πορείας ανάπτυξης και να αποκτήσουν έγκαιρη πρόσβαση στο νέο Ενσωμάτωση MetaMask για τους πελάτες τους. Οι ιδανικοί συνεργάτες έχουν πελάτες που ήδη χρησιμοποιούν κεφάλαια σε πρωτόκολλα DeFi και θα συμμετάσχουν στενά κατά την ανάπτυξη προϊόντων. Ερχομαι σε επαφή αν θέλετε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Early Adopter. 

Ερχομαι σε επαφή


Τα προγραμματισμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: 

  • Επιχειρηματική ασφάλεια. Η άμεση ενοποίηση με τους κορυφαίους παρόχους φύλαξης εξαλείφει την ανάγκη πολλαπλών μεταβιβάσεων για την ανάπτυξη κεφαλαίου σε εφαρμογές DeFi, με υποστήριξη πολλαπλών υπογραφών. 
  • Καλύτερη διαχείριση κινδύνων και λειτουργικοί έλεγχοι. Το MetaMask θα προσθέσει διαμορφώσιμες ροές έγκρισης για την ενεργοποίηση πιο εξελιγμένων συναλλαγών και θα επιτρέψει τη λογική της επιχείρησης γύρω από το ποσό του κεφαλαίου που αναπτύσσεται και όπου.
  • Ανταλλάξτε με αυτοπεποίθηση. Η παρακολούθηση του Mempool και η υποβολή ιδιωτικών συναλλαγών εξαλείφουν την πρωτοποριακή συναλλαγή. Υποστήριξη για δημιουργία κλειδιών BLS και απόσυρση για Eth2.
  • Εύκολη συμμόρφωση, λογιστική και φόρος: Ανταλλάξτε με σιγουριά ότι φροντίζετε τους ελέγχους συμμόρφωσης, τη λογιστική και τη φορολογική αναφορά.

Σχετικά με το ConsenSys

Η ConsenSys είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού Ethereum. Δίνουμε τη δυνατότητα σε προγραμματιστές, επιχειρήσεις και ανθρώπους παγκοσμίως να δημιουργήσουν εφαρμογές επόμενης γενιάς, να ξεκινήσουν σύγχρονες χρηματοοικονομικές υποδομές και να αποκτήσουν πρόσβαση στον αποκεντρωμένο ιστό. Η σουίτα προϊόντων μας, αποτελούμενη απόInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask, Υτανο, και το Diligence, εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες, υποστηρίζει δισεκατομμύρια ερωτήματα που βασίζονται σε blockchain για τους πελάτες μας και έχει χειριστεί δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά στοιχεία. Το Ethereum είναι το μεγαλύτερο προγραμματιζόμενο blockchain στον κόσμο, που οδηγεί στην υιοθέτηση επιχειρήσεων, στην κοινότητα προγραμματιστών και στη δραστηριότητα DeFi. Σε αυτό το αξιόπιστο ίδρυμα ανοιχτού κώδικα, χτίζουμε την ψηφιακή οικονομία του αύριο. Για να εξερευνήσετε τα προϊόντα και τις λύσεις μας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://consensys.net/.

Σχετικά με το Curv (www.curv.co)

Το Curv είναι η πιο αξιόπιστη ψηφιακή υποδομή ασφάλειας περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο που παρέχεται ως μια πλήρως επεκτάσιμη, εταιρικής ποιότητας και συμβατή υπηρεσία cloud. Η τεχνολογία υπολογισμού πολλαπλών μερών (MPC) της Curv παρέχει ταυτόχρονα στα ιδρύματα την προστασία, την άμεση διαθεσιμότητα και την απόλυτη αυτονομία έναντι των ψηφιακών στοιχείων που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν στην ψηφιακή οικονομία. Η εταιρεία είναι ο μόνος πάροχος πορτοφολιών MPC που βασίζεται σε σύννεφο για θεσμικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και ο πρώτος του είδους του που έχει πιστοποίηση SOC2 Type II και πιστοποίηση ISO 27001. Η Curv παρέχει επίσης επιπλέον σιγουριά, ασφαλίζοντας έως και 50 εκατομμύρια δολάρια ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που υποστηρίζονται από την Munich Re, το μοναδικό μέχρι σήμερα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σχετίζεται με το Διαδίκτυο και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην αγορά. Το Curv υιοθετείται γρήγορα από κορυφαία χρηματιστήρια, θεματοφύλακες, γραφεία εξωχρηματιστηριακών, χρηματιστές, παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και διαχειριστές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Η Curv ιδρύθηκε το 2018 και εδρεύει στη Νέα Υόρκη με την R&Γραφεία D στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Επαφές πολυμέσων:[προστατευμένο μέσω email], [προστατευμένο μέσω email]

CodefiDeFiInstitusional FinanceMetaMask Ανακοίνωση προϊόντοςΕνημερωτικό δελτίοΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map