Τι πρέπει να ξέρετε για την Ενημέρωση Muir Glacier του Ethereum

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Τι πρέπει να ξέρετε για την ενημέρωση Muir Glacier του Ethereum

Τι είναι η βόμβα Ethereum δυσκολίας, γιατί υπάρχει και τι πρέπει να γνωρίζετε; από ConsenSys 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιανουαρίου 2020

Ήρωας Ethereum ConsenSys 2


Το Ethereum γιόρτασε το 2020 ο μόνος τρόπος που ένα blockchain ξέρει πώς – με μια αναβάθμιση δικτύου. 

Η αναβάθμιση δικτύου Muir Glacier (σκληρό πιρούνι) ενεργοποιήθηκε με αριθμό μπλοκ 9.200.000 στις 2 Ιανουαρίου 2020, με μία πρόταση βελτίωσης Ethereum (EIP). EIP 2384 καθυστερεί αποτελεσματικά τη βόμβα δυσκολίας για άλλα 4.000.000 τεμάχια (~ 611 ημέρες). 

Ενώ άλλες αναβαθμίσεις δικτύου και επακόλουθες αλλαγές στη δυσκολία βόμβα συνοδεύτηκαν από αλλαγή έκδοσης αιθέρα, δεν υπήρξε μείωση στην αναβάθμιση Muir Glacier, οπότε η έκδοση θα παραμείνει στα 2 ETH ανά μπλοκ. 

Ποια είναι η εποχή της βόμβας / του πάγου της δυσκολίας Ethereum?  

Η δυσκολία βόμβα, μερικές φορές ελαφριά που αναφέρεται ως «εποχή των πάγων» είναι ένας αλγόριθμος που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τη δυσκολία στην εξόρυξη μπλοκ Ethereum με την πάροδο του χρόνου. 

Η ιστορία της βόμβας δυσκολίας και γιατί υπάρχει

Μερικές ιδέες βασίζονται στην ιδέα της δυσκολίας βόμβα / εποχή των παγετώνων που προέρχεται από τον αρχικό σχεδιασμό του Ethereum. Για καλύτερα ή χειρότερα, το Ethereum έχει λειτουργήσει συχνά υπό το ήθος της «συνεχούς καινοτομίας» που απαιτεί συχνές αναβαθμίσεις στο blockchain Ethereum. Οι αναβαθμίσεις δικτύου είναι δαπανηρές για το δίκτυο, καθώς απαιτούν κάθε κόμβο του δικτύου για αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του πρωτοκόλλου. Εάν αυτοί οι κόμβοι δεν αναβαθμιστούν, θα διαχωριστούν από το δίκτυο. Το κόστος συντονισμού που σχετίζεται με αναβαθμίσεις σημαίνει ιστορικά ότι τα έργα blockchain τα απέφυγαν.

Έτσι, η βόμβα δυσκολίας κωδικοποιήθηκε εν μέρει για να αναγκάσει τακτικά σκληρά πιρούνια ως τρόπο ομαλοποίησης της ιδέας της αναβάθμισης του δικτύου. Αυτό φυσικά παρέχει επίσης ευκαιρίες για την πραγματοποίηση άλλων αναβαθμίσεων πρωτοκόλλων. Συνήθως, η βόμβα δυσκολίας έχει επαναφερθεί σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση άλλων αλλαγών πρωτοκόλλου, οπότε έχει αναμφισβήτητα λειτουργήσει αρκετά καλά μέχρι τώρα. 

Γιατί δεν συμπεριλήφθηκε αυτό μόνο στο σκληρό πιρούνι της Κωνσταντινούπολης? 

Το λάθος αυτή τη φορά δεν ήταν να συνδυάσει την επαναφορά με την πρόσφατη αναβάθμιση της Κωνσταντινούπολης, όπως γίνεται συνήθως. Αυτή ήταν μια εσφαλμένη κρίση που βασίστηκε σε εσφαλμένο υπολογισμό του πότε θα αρχίσει να γίνεται αισθητή η επίπτωση της βόμβας. Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειξαν το καλοκαίρι του 2020, αλλά τον Οκτώβριο τα πρώτα σημάδια της βόμβας άρχισαν να εμφανίζονται στο δίκτυο.

Σκεφτήκαμε ότι είχαμε μήνες μέχρι να ξεκινήσει, αλλά αυτοί οι αριθμοί ήταν λάθος. Η εποχή του πάγου γίνεται ήδη αισθητή!

Υπάρχει τώρα μια πρόταση για αναβάθμιση με ένα μόνο EIP μετά την Κωνσταντινούπολη για να την ωθήσει πίσω: EIP-2387 γνωστό ως Mountain Glacier&# 127956;

Θα δούμε στην κλήση εάν & πώς περνάει!

– Τιμ Μπέικο | timbeiko.eth (@TimBeiko) 29 Νοεμβρίου 2019 Ο Tim Beiko εξηγεί την ενημέρωση του Muir Glacier

Πού μπορώ να παρακολουθώ και να συμμετέχω σε μελλοντικές συζητήσεις για το Ethereum? 

Όσον αφορά όλες τις αλλαγές στο πρωτόκολλο, υπήρχαν συζητήσεις για το Κλήση προγραμματιστή Ethereum και σε διάφορα φόρουμ συμπεριλαμβανομένων Οι μάγοι του Ethereum. Οι κλήσεις Ethereum και οι Ethereum Magicians είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να ακούσει ή να συμμετάσχει. Το καλύτερο μέρος για τις κοινότητες ανοιχτού κώδικα είναι ότι ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση και την ανάπτυξη! 

Είναι δυνατόν να αφαιρέσετε τη βόμβα δυσκολίας?

Είναι, αλλά θα απαιτούσε άλλη αναβάθμιση δικτύου. Ενώ μερικοί άνθρωποι έχουν υποστηρίξει ανεπίσημα την αφαίρεση της βόμβας στο παρελθόν, δεν υπήρξε ποτέ κατάλληλη πρόταση για να το κάνει. Το Meta-EIP που σχετίζεται με το Αναβάθμιση Muir Glacier περιγράφει μερικά από το σκεπτικό της βόμβας καθώς και πιθανές μελλοντικές βελτιώσεις.

Μία ιδέα που συζητήθηκε πρόσφατα στην κοινότητα Ethereum είναι να αφαιρέσει τη βόμβα μόλις το Eth 2.0 είναι ζωντανό και να ολοκληρώσει μπλοκ στην αλυσίδα 1.x χρησιμοποιώντας το Gadget Finality

Τελικές παρατηρήσεις

Συνολικά, η ικανότητα του Ethereum να αναβαθμίζει συνεχώς το δίκτυο είναι επωφελής για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Όπως πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε γνώμη προέρχεται από το να θέλεις το καλύτερο για το Ethereum. 

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me