NEWSLETTER # 6: Ανακοίνωση συμμόρφωσης Codefi

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αρχική ΣελίδαBlogCodefi

NEWSLETTER # 6: Ανακοίνωση συμμόρφωσης Codefi

από την Nicole Adarme 9 Ιουνίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουνίου 2020

χαρακτηριστικό codefi

Γεια σου φίλε,

Ελπίζοντας αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας βρίσκει καλά και προσαρμόζεται (ή προσαρμόζεται) στα νέα μας πρότυπα συμπεριφοράς. Αυτό το μήνα, εξετάζουμε μερικές από τις πιο αποχρωματισμένες εφαρμογές του Ethereum blockchain και ανακεφαλαιώνουμε τόσο την κυκλοφορία του Codefi Compliance όσο και την κατάσταση ασφάλισης στο Ethereum.

Κλήσεις στον Αιθέρα

Η κοινωνία έχει προχωρήσει κατά τη διάρκεια των αιώνων στα τακούνια των κινήσεων, των εξεγέρσεων, των εξεγέρσεων, των διαδηλώσεων και των κραυγών. Αυτά τα κινήματα προωθούν την ιστορία προς τα εμπρός, αλλά επίσης παρερμηνεύονται από την ιστορική αμνησία μας. Η μεροληψία των μέσων ενημέρωσης, η ιστορική πλύση, η σκόπιμη λογοκρισία, οι πολιτικές ατζέντες και η αναδρομική ενοχή μπορούν να οδηγήσουν σε παραμόρφωση ή επικίνδυνη εσφαλμένη παρουσίαση της πραγματικότητάς μας.

Στο blockchain Ethereum, τα μηνύματα στο παρελθόν έχουν σταλεί, αποθηκευτεί και διατηρηθεί σε διαρκή βάση, πέρα ​​από την επίδραση των μέσων ενημέρωσης, της κυβέρνησης, της λογοκρισίας ή της διαγραφής. Τα άτομα που έχουν στείλει αυτά τα μηνύματα θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα ξεχάσουμε. Μια «κλήση στον αιθέρα» είναι μια κλήση στην αιωνιότητα.

(Συμβουλή για τους παρακάτω συνδέσμους Ethercan. Μεταβείτε στο: “Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερα” → “Εισαγωγή δεδομένων” → “Προβολή εισόδου ως” → “UTF-8”).

Ο πληροφοριοδότης COVID |

Μια λίστα που πρέπει να θυμάστε |


Η Μαύρη Ζωή έχει σημασία |

Δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ |

Εχω ένα όνειρο |

Από το ενημερωτικό δελτίο της 1ης Ιουνίου του Lex Sokolin (Global Co-Head Codefi) Σχέδιο Fintech:

Είναι το σχολείο σου. Είναι η τηλεόρασή σας. Είναι δική σας δουλειά, και το νομικό σας σύστημα, και το διοικητικό σας συμβούλιο, και οι φόροι σας, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπός σας. Οι ταχύτητες των χωρών μας ανάβουν αιώνες ιστορίας, αιώνες κυριολεκτικά χτισμένοι από τα πράγματα που θεωρούμε άβολα να παρακολουθήσουμε σήμερα. Θέλετε να κοιτάξετε μακριά από τις διαμαρτυρίες που οριοθετούν τα όρια της κοινωνίας μας; Βρίσκεσαι άσχημη η λεηλασία, και η γονατιστή ασέβεια?

Κοιτάξτε την ιστορία της εξουσίας. Τα νήματα του είναι υφασμένα στα χρήματά μας. Η οικονομική μας αυτοκρατορία και οι κυρίαρχες επιλογές της, αφαιρώντας μαύρες ζωές αξιοπρέπειας, επιλογής και ευκαιριών μέσα από έναν μύθο της καπιταλιστικής αξιοκρατίας, κυριαρχεί ακόμα στον κόσμο. Πώς αλλάζουμε αυτό που είναι η ψυχή του κόσμου; Όλες οι μεγάλες δυνάμεις χτίστηκαν πάνω σε αυτό το αίμα, χρήματα που απορρέουν από την ανισότητα.

Το δολάριο αυξήθηκε με βαμβάκι στο Νότο, έχτισε τους μεγάλους σιδηροδρόμους με κινέζικα χέρια, στάθηκε άνεργος κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, κατασκευάζει δεξαμενές για τους Παγκόσμιους Πολέμους και εξερράγη από τη Χιροσίμα. Καταπολέμησε το κακό και συνέλεξε το δικό του. Έσπασε τη Σοβιετική Ένωση και προσγειώθηκε στη Σελήνη. Το δολάριο σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ. Θα σώσει αμέτρητους άλλους. Εναπόκειται σε εμάς να παλέψουμε για την ψυχή του.

Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, ψηφίστε με τα χρήματά σας. Επιλέξτε τον φόρο που πληρώνετε, ποιον σπαθί λάμπει και ποια δύναμη μεγαλώνετε.

Διαβάστε περισσότερα

Προβολέας Codefi:

Ανακοίνωση συμμόρφωσης Codefi

Χθες, η Codefi ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Codefi Compliance, μιας αυτοματοποιημένης και ευέλικτης πλατφόρμας κανονισμών και συμμόρφωσης για κρυπτογράφηση και ψηφιακά στοιχεία. Ως λύση επόμενης γενιάς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) και την αντιμετώπιση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (CFT), η Codefi Compliance διασφαλίζει ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ανταποκρίνονται στις κανονιστικές προσδοκίες χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τις απαιτήσεις της αγοράς και των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τη δικαιοδοσία και το σχεδιασμό. Είναι η μόνη λύση συμμόρφωσης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται στο Ethereum και κατασκευάστηκε από την ConsenSys, ηγέτη στην ανάπτυξη του Ethereum.

Σήμερα, η Codefi Compliance υποστηρίζει πάνω από 280.000 τύπους ψηφιακών στοιχείων στο δίκτυο Ethereum. Η Codefi Compliance χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο για να παρέχει μια λύση AML / CFT συμβατή με την Ether και τα πιο διαδεδομένα πρότυπα διακριτικών όπως ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, μαζί με αξιοσημείωτα stablecoins όπως DAI, USDC και Tether, καλύπτοντας πάνω από 280.000 τύπους ψηφιακών περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται στο Ethereum. Είναι η πρώτη λύση που δημιουργήθηκε για ψηφιακά στοιχεία που θα εκτελούνται στο ETH 2.0, την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση δικτύου που θα αυξήσει εκθετικά τις συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και θα επιτρέψει την κλίμακα Ethereum.

«Η παροχή ισχυρής συμμόρφωσης AML / CFT για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με βάση το Ethereum είναι ένα βασικό βήμα για να φέρει τη θεσμική χρηματοοικονομική βιομηχανία σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Το Codefi Compliance είναι η επόμενη ενότητα στη σουίτα προϊόντων μας για την εξάλειψη της πολυπλοκότητας και του κινδύνου κατά τη χρήση του DeFi και για να βοηθήσουμε οποιαδήποτε επιχείρηση να επωφεληθεί από τη χρήση ψηφιακών στοιχείων. ” – Lex Sokolin, Global Co-Head του ConsenSys Codefi.

Διαβάστε το άρθρο Bloomberg

Γρήγορες επιτυχίες Codefi

Ανακοινώσεις

  • Νέο στο Newsletter και στο Codefi? Δείτε αυτό το εξηγητικό βίντεο σχετικά με το ConsenSys Codefi.

  • Σχόλια Codefi ConsenSys: TLDR; θέλουμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και θα χρειαστεί ένα λεπτό.

  • Ανακοίνωση συμμόρφωσης Codefi. Η Codefi Compliance διασφαλίζει ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ανταποκρίνονται στις κανονιστικές προσδοκίες και πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράς και των επιχειρήσεων. Χτίζουμε εμπιστοσύνη στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) και καταπολέμησης της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (CFT) χρησιμοποιώντας μηχανισμούς γνώσης της συναλλαγής (KYT) για την προστασία από απάτη και οικονομικά εγκλήματα. Διαβάστε το άρθρο του Bloomberg σχετικά με τη συμμόρφωση του Codefi.

  • Η ConsenSys αποκτά ρευστότητα. Η Fluidity είναι ο κύριος προγραμματιστής του AirSwap και έχει δημιουργήσει αρκετές πρώτες εταιρείες στον τομέα της συμβολής ακινήτων, της διαπραγμάτευσης κινητών αξιών, των συστημάτων για την εξασφάλιση πραγματικής ασφάλειας σε αποκεντρωμένες πιστωτικές πλατφόρμες και έχει φιλοξενήσει τη Σύνοδο Κορυφής Ρευστότητας. Διαβάστε περισσότερα για το Fluidity and ConsenSys.

  • Πώς δόθηκε η αξία των ακινήτων ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ στο Ethereum Blockchain

Data Dive: Blockchain Ασφάλιση

Μια ματιά στην επιτόπια απόδοση της Opyn, μιας από τις κορυφαίες πλατφόρμες ασφάλισης Ethereum. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν και αναλύθηκαν από την Codefi Data.

Η Opyn Insurance, η οποία κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, είναι ένα πρωτόκολλο ασφάλισης Ethereum που παρέχει προστασία σε χρήστες DeFi και κερδοσκόπους ETH. Τα υπάρχοντα προϊόντα της Opyn επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν ή να πωλούν προστασία για καταθέσεις Compound (USDC και DAI) και να αντισταθμίζουν την αστάθεια των τιμών ETH είτε αγοράζοντας ή πουλώντας προστασία ETH.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 35 επιλογές για την αγορά αντιστάθμισης τιμών ETH από την κυκλοφορία. Το παρακάτω γράφημα στοιβαγμένης περιοχής δείχνει το μεμονωμένο υπόλοιπο κάθε συμβολαίου διακριτικών επιλογών και το συνολικό άθροισμα της αξίας που είναι κλειδωμένο στην πλατφόρμα της Opyn. Η κλειδωμένη τιμή έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στις 23 Απριλίου και σήμερα βρίσκεται στα ~ 1,1 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Το γράφημα δείχνει επίσης τον κύκλο ζωής κάθε επιλογής. όταν κάθε χρωματισμένη στοίβα ράβδου εξαφανίζεται, αυτό σημαίνει ότι η επιλογή έφτασε στην ημερομηνία λήξης και ασκήθηκε.

Συνήθως, περίπου τέσσερις επιλογές υπήρχαν ταυτόχρονα μέχρι το 2020 και κάθε μία κλειδώνει κατά μέσο όρο ~ 400k USD. Η συνήθης ώριμη διάρκεια είναι περίπου 15 – 40 ημέρες.

χωρίς όνομα.png

Οι πάροχοι ρευστότητας USDC είναι τα άτομα που έχουν καταθέσει το USDC στο ασφαλιστικό πρωτόκολλο της Opyn προκειμένου να παρέχουν ρευστότητα σε άτομα που επιθυμούν να αγοράσουν ETH. Αυτοί οι καταθέτες USDC στοιχηματίζουν ότι η τιμή ETH αυξάνεται και στοχεύουν να μπορούν να αποσύρουν το USDC αργότερα για ένα ασφάλιστρο. Τα άτομα που αγοράζουν ETH με το διαθέσιμο USDC το προστατεύουν από τη μείωση των τιμών.

Συγκεκριμένα μετά την πτώση της αγοράς στα μέσα Μαρτίου – μετά την οποία οι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο να βρουν τρόπους για να προστατεύσουν τις συμμετοχές τους στο ETH – ο αριθμός των ημερήσιων παρόχων και το ποσό των κατατεθειμένων USDC αυξάνονταν. Από τον Απρίλιο, υπήρξαν σχεδόν 25 ημέρες με περισσότερους από 20 παρόχους ρευστότητας και τέσσερις ημέρες με περισσότερους από 40 παρόχους ρευστότητας. Επιπλέον, αυτοί οι πάροχοι ρευστότητας καταθέτουν μεγαλύτερα ποσά USDC. Τον Απρίλιο, στο τέλος του μήνα είδαμε ρεκόρ με καταθέσεις κάτω από $ 500.000 USDC. Οι όγκοι του Μαΐου έφτασαν ακόμη υψηλότερα, με δύο ημέρες κατά τις οποίες οι καταθέσεις USDC ξεπέρασαν τα $ 500.000 USDC.

χωρίς όνομα (1) .png

Το κίνητρο για τους παρόχους ρευστότητας είναι να κερδίσουν ασφάλιστρο στις καταθέσεις τους σε USDC εάν η τιμή ETH αυξηθεί. Οι κορυφαίοι παραλήπτες premium USDC έχουν λάβει μεταξύ 700 και 22k USDC. Ο μεγαλύτερος παραλήπτης premium – 22,3k USDC – αντιπροσώπευε περισσότερο από το 30% των συνολικών ασφαλίστρων στην πλατφόρμα Opyn.

χωρίς όνομα (2) .png

Η παρουσίαση της πλατφόρμας της Opyn τον Φεβρουάριο ήρθε σε μια στιγμή που το οικοσύστημα blockchain, Ethereum και DeFi ειδικότερα έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στην ασφάλεια. Μεταξύ μιας σειράς εκδηλώσεων ασφάλειας και αγοράς τα τελευταία δύο τρίμηνα, οι χρήστες του Ethereum αναζητούν καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσουν ότι τα χρήματά τους προστατεύονται καθώς εργάζονται με αυτές τις νέες πλατφόρμες. Οι έλεγχοι, οι αυστηροί έλεγχοι ασφαλείας και οι αρχιτεκτονικές ανοιχτού κώδικα θα βοηθήσουν αναμφίβολα – αλλά τα συμβάντα ασφαλείας θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Η ασφάλιση είναι ο μόνος τρόπος αντιστάθμισης τόσο έναντι της ασφάλειας όσο και της αστάθειας. Η Opyn και η Nexus Mutual – οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες στο παιχνίδι ασφάλισης Ethereum – έχουν έρθει και οι δύο στην αγορά για να βοηθήσουν το οικοσύστημα να παραμείνει ακόμα πιο ανθεκτικό ενόψει (μη) αναμενόμενων γεγονότων.

Τελικές παρατηρήσεις

Σας ευχαριστούμε που κολλήσατε σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο. Ακολουθήστε μας στο Twitter, μάθετε περισσότερα στον ιστότοπό μας και ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας. Είτε ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας είτε για εμάς, είτε θέλετε να πείτε γεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προωθήθηκε αυτό το μήνυμα; Εγγραφείτε για μηνιαίες ενημερώσεις.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Η ομάδα του ConsenSys Codefi

NewsletterΕνημέρωση προϊόντοςNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map