Παρουσιάζουμε το Pad Launch Launch για Eth2.0

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αρχική ΣελίδαBlogCodefi

Παρουσιάζουμε το Pad Launch Launch για Eth2.0

από τον Collin Myers 27 Ιουλίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2020

spacex uj3hvdfQujI ξεμπλοκάρετε


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έφτασε η πρώτη φάση του Ethereum 2.0! Φάση 0, όπως λέγεται, θα ξεκινήσει την αλυσίδα beacon, η οποία καθιερώνει και διατηρεί τον μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης. Εάν θέλετε να εκτελέσετε τον δικό σας επικυρωτή στο Ethereum 2.0, ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες χρησιμοποιώντας τον επίσημο Ethereum Launchpad. Επίσης, δείτε το ιστολόγιό μας στο διεύθυνση σύμβασης κατάθεσης.

Όπως όλες οι μεγάλες αποστολές, η εκκίνηση του παγκόσμιου υπολογιστή του αύριο απαιτεί μια πλατφόρμα που καθοδηγεί, ενισχύει και τροφοδοτεί το ταξίδι της πέρα ​​από τα όρια του ψηφιακού μας χώρου. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη ζωντανή μετάδοση του Εφαρμογή Eth2 Launch Pad, που σηματοδοτεί το σημείο εισόδου για τους επικυρωτές να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην αλυσίδα Eth2. Ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε το testnet ETH σας!

Τους τελευταίους μήνες, Ενεργοποίηση Codefi και το Ίδρυμα Ethereum (EF) έχουν μείνει κάτω για να διευκολύνουν τους χρήστες να ποντάρουν και να γίνουν επικυρωτές στο Ethereum 2.0. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι το Eth2 Launch Pad, μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στη διαδικασία δημιουργίας των ζεύγους κλειδιών Eth2 και να τοποθετήσετε το 32ETH στο επίσημο συμβόλαιο κατάθεσης. Το Launch Pad σχεδιάστηκε για αυτο-επικυρωτές, δηλαδή για χομπίστες που σκοπεύουν να τρέξουν το δικό τους επικυρωτή και είναι άνετοι να εκτελούν εντολές σε μια οθόνη τερματικού στον υπολογιστή τους. 

Αρχικά, το Launch Pad θα είναι συμβατό μόνο με το Eth2 Medalla testnet, το οποίο έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί μετά την εκπλήρωση του κατώτατου ορίου των 16.384 επικυρωτών (524.288 ETH). Το testnet έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άφθονο χρόνο για να διασφαλίζει ότι το Beacon Chain λειτουργεί χωρίς σφάλμα. Μετά τη φάση του testnet, το Eth2 Launch Pad θα συνεχίσει να λειτουργεί ως πύλη εισόδου για τους επικυρωτές να συμμετάσχουν στο πραγματικό ETH για το Mainnet. 

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα παρέχουμε μια σύντομη επισκόπηση της συνεργασίας, μερικά διασκεδαστικά γεγονότα σχετικά με την εφαρμογή, καθώς και τις ανάγκες και τους στόχους σχεδίασης που εκπληρώνει το Eth2 Launch Pad. 

Ανυπομονούμε να παρέχουμε στην κοινότητα συνεχή εκπαιδευτικά εργαλεία καυσίμου και λογισμικού για να καταλύσουν τη συμμετοχή σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. 

Γίνετε επικυρωτής Testnet

Συμμετοχή σε δυνάμεις: Ένα υπόβαθρο στη συνεργασία

Το 2019, ξεκινήσαμε να σκάβουμε στο οικοσύστημα Eth2 για να εξερευνήσουμε πού το Codefi Activate θα μπορούσε να προσθέσει αξία στην ανάπτυξη του Eth2 και να καλύψει τα υπάρχοντα κενά επικοινωνίας μεταξύ των κατασκευαστών πρωτοκόλλων, των παρόχων υπηρεσιών και των υφιστάμενων κατόχων ETH με την πλησιέστερη κυκλοφορία της Φάσης 0. Έχουμε δεδομένου ότι επικεντρώθηκε η αποστολή μας στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών πόρων και πληροφοριών για τα οικονομικά Eth2, καθώς και για τη βιομηχανία και την επικυρωτική έρευνα, τα ευρήματα των οποίων δημοσιεύθηκαν πρόσφατα ως η έκθεση του οικοσυστήματος Eth2. 

Λίγο μετά το DevCon V συνδεθήκαμε με τον Carl Beekhuizen, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας κατάθεσης Command-Line-Interface (CLI) στο Ethereum Foundation (EF). Πέρα από τον κώδικα, ο Carl έχει επίσης επικεντρωθεί στην εμπειρία χρήστη των κατόχων ETH που γίνονται επικυρωτές για πρώτη φορά. Λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες ερευνητικές μας προσπάθειες Eth2 και την εμπειρία μας με την εκκίνηση δικτύων, η συνεργασία με το EF και το Deep Work Studio ήταν το επόμενο βήμα για να διασφαλιστεί ότι η έναρξη της Φάσης 0 δημιουργήθηκε με τρόπο που έδωσε προτεραιότητα στην εμπειρία των χρηστών, αλλά και αρθρωτούς σχετικούς κινδύνους και εκπαιδευτικούς πληροφορίες για τους χρήστες να αισθάνονται άνετα να δημιουργούν τους δικούς τους επικυρωτές Eth2.  

Τους τελευταίους μήνες έχουμε εργαστεί σκληρά στην έρευνα, σχέδιο, και Κτίριο το Eth2 Launch Pad και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας μαζί σας!

Το Eth2 Launch Pad ήταν ανοιχτής πηγής κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Ethereal στις 8 Μαΐου, επιτρέποντας στους χρήστες να φιλοξενούν την εφαρμογή τοπικά. Από την αρχική του κυκλοφορία, ήταν υπέροχο δείτε άμεση δέσμευση και σχόλια από την κοινότητα. Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τις ομάδες και τους χρήστες να παρέχουν σχόλια!

leslie.png

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

 • Η μασκότ Eth2 Launch Pad είναι η Leslie the Rhino, που πήρε το όνομά της από την Αμερικανίδα επιστήμονα υπολογιστών Leslie Lamport.

 • Το repo spec Eth2 έχει επί του παρόντος 72 άμεσους συνεργάτες.

 • Το συμβόλαιο κατάθεσης Eth2 για το testnet θα προσομοιώσει την απαίτηση να επιτευχθεί ένα όριο Genesis των 524.288 στοιχημένων ETH ή 16.384 επικυρωτών 

Πηγαίνοντας στο Genesis: Μια σύντομη περίληψη της Φάσης 0

Το Ethereum 2.0 θα κυκλοφορήσει σε φάσεις, ξεκινώντας από το 2020 με τη Φάση 0. Η Φάση 0 θα ξεκινήσει την αλυσίδα beacon, η οποία είναι το συστατικό του blockchain Ethereum 2.0 που εφαρμόζει το μηχανισμό συναίνεσης Proof of Stake. Η αλυσίδα beacon θα διαχειριστεί το μητρώο των επικυρωτών, οι οποίοι θα αρχίσουν να πιστοποιούν και να προτείνουν μπλοκ. 

Για να μπορέσει η αλυσίδα beacon να ξεκινήσει το μπλοκ γένεσης στο mainnet, τουλάχιστον 524.288 ETH πρέπει να στοιχηματιστεί στο δίκτυο, χωρισμένο σε τουλάχιστον 16.384 επικυρωτές για να εξασφαλιστεί επαρκής ασφάλεια και αποκέντρωση. Η επίτευξη της γένεσης θα προσομοιωθεί στο ζωντανό Testall Medalla. 

Κάθε παρουσία επικυρωτή θα απαιτήσει μια κατάθεση 32 ETH για να προστεθεί στην ουρά ενεργοποίησης και να αρχίσει να βεβαιώνει και να προτείνει μπλοκ στην αλυσίδα φάρων. Μέχρι να ενεργοποιηθούν οι αναλήψεις (τουλάχιστον μετά τη Φάση 0), η κατάθεση ETH στο συμβόλαιο κατάθεσης είναι μια μονόδρομη, μη αναστρέψιμη διαδικασία.

launchpad 1.png

Τι χρειάζεται το Eth2 Launch Pad?

Επικυρωτές που χάνουν ETH = Eth2 που χάνουν επικυρωτές

Με απλά λόγια, εάν οι επικυρωτές χάσουν το ETH τους, το Eth2 θα χάσει τους επικυρωτές. Η διαδικασία κατάθεσης του ETH σας στο συμβόλαιο κατάθεσης Eth2 θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλαπλά πιθανά σφάλματα ή διανύσματα επίθεσης. Αυτοί οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν την απώλεια των χρημάτων σας λόγω της αποστολής τους σε λάθος διεύθυνση σύμβασης κατάθεσης, θύμα επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος ή κάποιον που κλέβει το ιδιωτικό σας κλειδί και μνημονική φράση εάν δημιουργηθεί και αποθηκευτεί με ανασφαλή τρόπο. Κανείς δεν θέλει δυσαρεστημένους επικυρωτές με χαμένα ή κλεμμένα χρήματα!

Για τον μετριασμό αυτών των κινδύνων, το Eth2 Launch Pad σχεδιάστηκε ως μια εφαρμογή front-end που έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία δημιουργίας των βασικών ζευγών σας, κατάθεσης του ETH σας και εγγραφής του επικυρωτή σας στην αλυσίδα φάρων Ethereum 2.0 με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο . Η διεπαφή καταθέσεων θα φιλοξενηθεί από το Ethereum Foundation.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας μέσω του Eth2 Launch Pad, θα:

 1. Μάθετε για τους κινδύνους και τις ευθύνες της επικύρωσης στο Eth2

 2. Επιλέξτε πόσες παρουσίες επικυρωτών θέλετε να εκτελέσετε 

 3. Δημιουργήστε με ασφάλεια το ζεύγος κλειδιών επικυρωτή και τη μνημονική φράση, μέσω ενός CLI εκτός σύνδεσης για κάθε παρουσία επικυρωτή που θέλετε να εκτελέσετε

 4. Δημιουργήστε και μεταφορτώστε τα αρχεία δεδομένων κατάθεσης που περιέχουν το δημόσιο κλειδί επικυρωτή σας που απαιτείται για την εγγραφή των επικυρωτών σας μετά την ολοκλήρωση του Launch Pad

 5. Κατάθεση 32 ETH ανά παρουσία επικυρωτή στην επίσημη σύμβαση κατάθεσης. Αυτό θα γίνει μέσω ενός αξιόπιστου και επαληθευμένου σημείου πρόσβασης που φιλοξενείται από το Ethereum Foundation. 

Ροή χρηστών Eth2 Launch Pad & amp; Επισκόπηση αρχιτεκτονικής

Ροή χρηστών Eth2 Launch Pad & Επισκόπηση αρχιτεκτονικής

Εκπαίδευση

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας ως επικυρωτής, είναι υψίστης σημασίας ότι γνωρίζετε τις ευθύνες σας, συμπεριλαμβανομένων των ανταμοιβών από την εκπλήρωση των καθηκόντων σας για την παροχή χρόνου λειτουργίας και τη συμπεριφορά με ειλικρίνεια στη διαδικασία συναίνεσης, καθώς και για τους κινδύνους και τις κυρώσεις της αποτυχίας να το κάνετε . Επειδή η αρχική κατάθεση του ETH στο συμβόλαιο καταθέσεων είναι μονόδρομο μέχρι αργότερα φάσεις ανάπτυξης, η περιγραφή και η κατανόηση των αντισταθμίσεων της συμμετοχής και ο καθορισμός προσδοκιών είναι κρίσιμης σημασίας.

Για το λόγο αυτό, το Launch Pad σχεδιάστηκε για να λειτουργεί τόσο ως αίτηση κατάθεσης όσο και ως εκπαιδευτικό πλαίσιο εργαλείων και ως πηγή αλήθειας για την εκπαίδευση των μελλοντικών επικυρωτών σχετικά με:

 • Ευθύνες επικυρωτή

 • Οικονομικά και ανταμοιβές

 • Κυρώσεις και περικοπή

 • Κίνδυνοι συμμετοχής και ανταλλαγές 

Τα προειδοποιητικά μηνύματα και οι επεξηγηματικές ενότητες εισάγουν «εσκεμμένη τριβή» στην εμπειρία χρήστη για να επιβραδύνουν τους χρήστες και να διασφαλίσουν ότι λαμβάνουν όλα τα κρίσιμα πλαίσια που τους παρέχονται.

Δημιουργία ζεύγους κλειδιών

Απαιτούνται επικυρωτές που χρησιμοποιούν το Launch Pad για να δημιουργήσουν τα ζεύγη κλειδιών mnemonic και validator, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν όταν οι επικυρωτές είναι έτοιμοι να εκκινήσουν τους αντίστοιχους πελάτες validator. Το δημόσιο κλειδί σάς επιτρέπει να βλέπετε τα στατιστικά στοιχεία και τη δραστηριότητά σας, ενώ το ιδιωτικό κλειδί επικύρωσης, το οποίο πρέπει να παραμένει συνδεδεμένο ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιείται για την ψηφοφορία και την πρόταση μπλοκ. 

Στο Launch Pad, οι επικυρωτές θα δημιουργήσουν επίσης μνημονική φράση για να δημιουργήσουν τα κλειδιά ανάληψης. Κατά τη Φάση 2, αυτή η μνημονική φράση θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τα κλειδιά για το κάστρο σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε ανάληψη της κατάθεσης ETH και των δεδουλευμένων ανταμοιβών.

Η δημιουργία του ζεύγους κλειδιών επικυρωτή και της μνημονικής φράσης έχει σχεδιαστεί για να γίνει μέσω ενός CLI για να επιτρέψει αυτήν τη διαδικασία να γίνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον εκτός σύνδεσης.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας βοήθησαν να ανοίξουμε το δρόμο για αρχικές καταθέσεις στο Ethereum 2.0 test- και mainnet και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι οι εφαρμογές και οι ενοποιήσεις πελατών αναπτύσσουν εναλλακτικές οδούς για να αλληλεπιδράσουν με το συμβόλαιο κατάθεσης Eth2 στο μέλλον. Μια ειδική κραυγή στους Chris Battenfield και George Weiler για το αναπτυξιακό έργο τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο για μερικές πιο συναρπαστικές ανακοινώσεις από την ομάδα μας! 

Σε σενάριο των Collin Myers και Mara Schmiedt

Ethereum 2.0 Ανακοίνωση προϊόντοςΕνημερωτικό δελτίοΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις πιο πρόσφατες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me