Αυτόματη μετατρέψιμη σημείωση

νομικά λογότυπα2

Κατασκευάστηκε από την ConsenSys Legal σε συνεργασία με τον Latham & Watkins LLP

Παράγω

Παράγω

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη Μετατρέψιμη Σημείωση μέσα σε λίγα λεπτά. Χτισμένο στο OpenLaw.


Δημιουργήστε εδώ →Αξιολογώ

Αξιολογώ

Υπολογίστε την επίδραση στα ίδια κεφάλαια ιδρυτή για τη μετατροπή των Notes σας.

Αξιολογήστε εδώ →Συνεργάζομαι

Συνεργάζομαι

Σχόλια στη φόρμα μας; Μεταβείτε στο σχολιασμό του έργου The Brooklyn για να μας βοηθήσετε να το βελτιώσουμε.

Συνεργαστείτε εδώ →

Τα κύρια χαρακτηριστικά της αυτοματοποιημένης μετατρέψιμης σημείωσης

Αυτόματη σύνταξη

Αυτόματη σύνταξη

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη Μετατρέψιμη Σημείωση, είτε είστε εκδότης είτε επενδυτής, σε λεπτά και όχι σε ώρες.

Προσαρμόσιμοι τυποποιημένοι όροι αγοράς

Προσαρμόσιμοι τυποποιημένοι όροι αγοράς

Χρησιμοποιήστε μια απλή φόρμα για να επιλέξετε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν, θα παρέχουμε την κατάλληλη νομική γλώσσα. Ελαχιστοποιήστε τη διαπραγμάτευση και τη λέξη, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία αξίας.

Διατάξεις διακριτικών

Διατάξεις διακριτικών

Έχετε διακριτικά; Συμπεριλάβετε προαιρετικά προστατευτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της έκδοσης ή διανομής ψηφιακών διακριτικών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Περιεχόμενα

  1. Εισαγωγή
  2. Τι είναι μια μετατρέψιμη νότα?
  3. Τι είναι η αυτοματοποιημένη μετατρέψιμη σημείωση?
  4. Γιατί το συνδυάσαμε?
  5. Πώς λειτουργεί?
  6. Πώς διαφέρει από μια τυπική μετατρέψιμη νότα?
  7. Πώς μπορώ να σχολιάσω ή να προτείνω αλλαγές?
  8. Σημαντικές αποποιήσεις ευθυνών
  9. Σχετικά με τους συνεισφέροντες

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην αυτοματοποιημένη μετατρέψιμη σημείωση της ConsenSys! Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε Λάθαμ & Watkins LLP, μια παγκόσμια δικηγορική εταιρεία με πρακτική στην αιχμή της νομισματοποίησης και των νομικών, κανονιστικών και επιχειρηματικών ζητημάτων που σχετίζονται με το blockchain – για την ανάπτυξη αυτού του πόρου και τη διάθεσή του στο κοινό. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα 500 Startups που συνεργάστηκαν μαζί μας σχετικά με τη χρήση της φόρμας KISS ως βάση για την αυτόματη μετατρέψιμη σημείωση. Σε αυτό το άρθρο, ξεκινάμε με μια σύντομη εισαγωγή στις παραδοσιακές μετατρέψιμες νότες και στη συνέχεια εξηγούμε τι είναι η Αυτοματοποιημένη Μετατρέψιμη Σημείωση, γιατί την συνδυάζουμε και πώς λειτουργεί. Συζητάμε επίσης πώς διαφέρει η νότα μας από τις παραδοσιακές μετατρέψιμες νότες. Τέλος, συμπεριλαμβάνουμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα μας για τη βελτίωση του εργαλείου αυτόματης μετατρέψιμης σημείωσης, καθώς και της μορφής μετατρέψιμης σημείωσης Ελπίζουμε να σας αρέσει και να το βρείτε χρήσιμο.

Τι είναι μια μετατρέψιμη νότα?

Οι εταιρείες πρώιμου σταδίου συνήθως ξοδεύουν σημαντικό χρόνο συγκέντρωσης χρημάτων. Ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η εταιρεία, το επιχειρηματικό της σχέδιο και τους επενδυτές με τους οποίους μιλά, ο σχηματισμός κεφαλαίου μπορεί να λάβει τη μορφή χρέους ή ιδίων κεφαλαίων, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα υβρίδιο των δύο.

Ένα μετατρέψιμο νόμισμα, ή μετατρέψιμο χρέος, είναι μια εγγύηση χρέους που είναι μετατρέψιμη σε ίδια κεφάλαια του εκδότη σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι μια δημοφιλής μορφή χρηματοδοτικού μέσου πρώιμου σταδίου μεταξύ εταιρειών επιχειρηματικών κεφαλαίων και επενδυτών αγγέλου που επενδύουν σε εταιρείες εκκίνησης. Σε αυτό το άρθρο, υποθέτουμε ότι έχετε κάποια εξοικείωση με τις μετατρέψιμες σημειώσεις, αλλά θα σας ενθαρρύνουμε να ρίξετε μια ματιά εδώ (δείτε την ενότητα σχετικά με το μετατρέψιμο χρέος) και εδώ για μια βαθύτερη βουτιά στη δομή του και πώς λειτουργεί.

Όπως εξηγούμε λεπτομερώς στην παρακάτω ενότητα με τίτλο «Πώς διαφέρει από μια τυπική μετατρέψιμη σημείωση», έχουμε λάβει ένα παραδοσιακό μετατρέψιμο σημείωμα και προσθέσαμε μηχανισμούς για να αντιμετωπίσουμε την πιθανότητα ότι ο εκδότης μετατρέψιμων χαρτονομισμάτων (δηλαδή η εταιρεία) μπορεί επίσης να διανείμει ψηφιακό μάρκες. Πιστεύουμε ότι αυτές οι αλλαγές καθιστούν τη μορφή μας μετατρέψιμη σημείωση κατάλληλη για επενδύσεις σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που κατασκευάζουν προϊόντα και δίκτυα για την οικονομία.

Τι είναι η αυτοματοποιημένη μετατρέψιμη σημείωση?

Η Αυτοματοποιημένη Μετατρέψιμη Σημείωση είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν γρήγορα και δυναμικά εκδόσεις προσαρμοσμένων προσαρμοσμένων εκδόσεων της μετατρέψιμης σημείωσής μας απλώς απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις. Το έντυπο μετατρέψιμης φόρμας βασίζεται στο έντυπο 500 Startups KISS (“Keep it Simple Security”), το οποίο είναι ένα παραδοσιακό μέσο χρηματοδότησης εκκίνησης στις ΗΠΑ που χρησιμοποιείται συνήθως από εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων και επενδυτές αγγέλου. Κατά συνέπεια, είναι ουσιαστικά παρόμοιο με άλλες διαθέσιμες στο κοινό σημειώσεις και πρέπει γενικά να αναγνωρίζονται εύκολα από τους περισσότερους νομικούς ως «πρότυπο αγοράς». Ωστόσο, το έχουμε τροποποιήσει με αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές αλλαγές για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν τις προσφορές ψηφιακών διακριτικών (δείτε την ενότητα “Πώς διαφέρει από μια τυπική μετατρέψιμη σημείωση;” παρακάτω).

Γιατί το συνδυάσαμε?

Στην ConsenSys, επενδύουμε σε πολλές νεοσύστατες εταιρείες που αναπτύσσουν προϊόντα, πλατφόρμες ή δίκτυα που αξιοποιούν την τεχνολογία blockchain. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, συναντήσαμε πολλές διαφορετικές μορφές μετατρέψιμων χαρτονομισμάτων και επενδυτικών μέσων πρώιμου σταδίου, αλλά όλα φαίνεται να στερούνται κάτι. Ορισμένοι αποκλίνουν ουσιαστικά από τους εμπορικούς όρους της αγοράς. Άλλοι παραμελούν να αντιμετωπίσουν σωστά ζητήματα που δημιουργούνται από την πιθανότητα (και μερικές φορές μεγάλη πιθανότητα) ότι ο εκδότης μπορεί να διανείμει ψηφιακά κουπόνια πριν από τη μετατροπή ή την αποπληρωμή τέτοιων μετατρέψιμων χαρτονομισμάτων. Ως αποτέλεσμα, έχουμε αναπτύξει τη δική μας μορφή μετατρέψιμου χαρτονομίσματος, το οποίο συνήθως χρησιμοποιούμε τόσο όταν επενδύουμε, όσο και όταν αναλαμβάνουμε εξωτερική χρηματοδότηση για τα έργα μας. Διαπιστώσαμε ότι η αυτοματοποίηση της συμφωνίας φόρμας εξοικονομεί σημαντικό χρόνο και πόρους για την εσωτερική νομική ομάδα μας και τον οργανισμό μας στο σύνολό του. Η ελπίδα μας είναι ότι με την κοινή χρήση του αυτοματοποιημένου μετατρέψιμου σημειώματος, άλλες εταιρείες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο και χρήματα στη διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων, και αντίθετα να επικεντρώνονται στο BUIDLing. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να βοηθήσουμε στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της νέας οικονομίας.

Πώς λειτουργεί?

Η Αυτοματοποιημένη Μετατρέψιμη Σημείωση κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας OpenLaw, μια πλατφόρμα ConsenSys που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν δυναμικά σχέδια συμφωνιών με βάση τις εισόδους που επιλέγουν και τις πληροφορίες που παρέχουν. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Αυτόματη γεννήτρια μετατρέψιμων σημειώσεων. Το αυτοματοποιημένο μετατρέψιμο σημείωμα σας ζητά να παράσχετε σχετικές λεπτομέρειες (π.χ. όνομα εταιρείας και κύριο ποσό του χαρτονομίσματος) και να επιλέξετε από μια σειρά επιλογών (π.χ. προεξοφλητικό επιτόκιο και συγκεκριμένα δικαιώματα επενδυτών) μέσω ενός σύντομου ερωτηματολογίου. Η Αυτόματη Μετατρέψιμη Σημείωση περιλαμβάνει οδηγίες και σημειώσεις καθοδήγησης που έχουν σχεδιαστεί για να απαντούν σε πολλές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Αφού συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, μπορείτε να κατεβάσετε μια έκδοση Word ή PDF μιας μετατρέψιμης σημείωσης που είναι προσαρμοσμένη στις εισόδους σας, με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού.

Πώς διαφέρει από μια τυπική μετατρέψιμη νότα?

Η βασική διαφορά μεταξύ της μορφής μετατρέψιμης σημείωσής μας και μιας τυπικής μετατρέψιμης σημείωσης είναι ότι το μετατρέψιμο χαρτονομίσμαμά μας αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο η εκδίδουσα εταιρεία να μπορεί να διανέμει ψηφιακά κουπόνια. Πιστεύουμε ότι αυτό αντιμετωπίζει μια ουσιώδη ανάγκη, διότι η πιθανή διανομή ψηφιακών μαρκών από εταιρείες εισάγει συγκεκριμένες οικονομικές και κανονιστικές ανησυχίες που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι εκδότες και οι επενδυτές προτού συνάψουν μακροχρόνια σχέση.

Ιστορικό

Από οικονομική άποψη, οι ψηφιακοί μάρκες μπορούν, ανάλογα με το πώς είναι δομημένοι και διατηρούνται από την εταιρεία που τα δημιούργησε και τους ιδρυτές της, να δημιουργήσουν αξία που διαφορετικά δεν θα μπορούσε να καταγραφεί στους τίτλους μετοχών που οι επενδυτές αναμένουν να λάβουν κατά τη μετατροπή των χαρτονομισμάτων τους. Για παράδειγμα, αυτή η τιμή μπορεί αντ ‘αυτού να βρεθεί στο δίκτυο που δημιουργήθηκε και να εκκινηθεί από την εταιρεία και συνεπώς μπορεί να καταγραφεί στα ψηφιακά κουπόνια που τροφοδοτούν αυτό το δίκτυο. Δεδομένης αυτής της πιθανής αποσύνδεσης μεταξύ της αξίας των μετοχικών τίτλων μιας εταιρείας και της αξίας των ψηφιακών συμβόλων της, συχνά θεωρούμε χρήσιμο να διαρθρώσουμε τις επενδύσεις ώστε να (1) ευθυγραμμίσουμε τα κίνητρα των ιδρυτών και των επενδυτών όσον αφορά τη δημιουργία αξίας μέσω της κατανομή συμφερόντων τόσο σε μετοχικούς τίτλους όσο και σε ψηφιακούς μάρκες και (2) αντιπροσωπεύουν τη δυνητική δέσμευση αξίας που είναι εγγενής στα ψηφιακά μάρκα που θα διανεμηθεί από την εταιρεία που λαμβάνει την επένδυση.

Από κανονιστική σκοπιά, η διανομή ψηφιακών διακριτικών είναι γεμάτη από κανονιστικό κίνδυνο, ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το ρυθμιστικό πλαίσιο που εφαρμόζεται στα ψηφιακά διακριτικά συνεχίζει να αναπτύσσεται. Ως αποτέλεσμα, οι επενδυτές σε εταιρείες τεχνολογίας blockchain ενδέχεται να φοβούνται ότι οι εταιρείες χαρτοφυλακίου τους μπορούν να μπλοκάρουν, έστω και αν είναι φημισμένα, σε ρυθμιστικές ενέργειες που οφείλονται σε κακή δομή ή εκτέλεση πωλήσεων διακριτικών. Λόγω αυτού του κανονιστικού κινδύνου, οι επενδυτές προτιμούν να ζητούν τη γνώμη των εταιρειών χαρτοφυλακίου τους πριν από οποιαδήποτε διανομή διακριτικών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι αυτά τα ψηφιακά διακριτικά διανέμονται σωστά με τρόπο συμβατό με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς και τις βέλτιστες πρακτικές.

Αποκλεισμός πώλησης διακριτικών

Η φόρμα μετατρέψιμης φόρμας αντιμετωπίζει τις ανησυχίες που προσδιορίζονται παραπάνω με διάφορους τρόπους. Πρώτον, σε σενάρια όπου η εταιρεία είναι (α) απίθανο να εκδώσει μάρκες ή (β) είναι πιθανό να εκδώσει μάρκες, αλλά σχεδιάζει να το πράξει σε στενό συντονισμό με τους επενδυτές, η μορφή μετατρέψιμης σημείωσης παρέχει στον χρήστη την επιλογή να συμπεριλάβει ένα « αποκλεισμός διακριτικών. ” Αυτός ο αποκλειστής θα απαιτούσε από την εταιρεία να λάβει τη συγκατάθεση των επενδυτών της πριν από τη διεξαγωγή μιας πώλησης διακριτικών, παρέχοντας έτσι στους επενδυτές στο μετατρέψιμο σημείωμα τη δυνατότητα να ζητηθούν συμβουλές πριν από οποιαδήποτε τέτοια πώληση.

Μηχανισμός μετατροπής πωλήσεων διακριτικών

Δεύτερον, σε σενάρια όπου η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνει ή να διαμορφώνει μια πιθανή πώληση διακριτικών κατά τη στιγμή της χρηματοδότησής της ή όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί μια πιθανή πώληση διακριτικών, μπορεί να είναι καταλληλότερο για τα μέρη να συμφωνήσουν για το τι θα πρέπει να συμβεί με την εμφάνιση τέτοιων πωλήσεων. Η φόρμα μετατρέψιμης φόρμας μας περιλαμβάνει επομένως τους μηχανισμούς μετατροπής αρχικών πωλήσεων κουπονιών και αρχικών πληρωμών πώλησης κουπονιών. Κατά την ολοκλήρωση μιας πώλησης με διακριτικά, το μετατρέψιμο σημείωμα είτε (i) θα παραμείνει στη θέση του, (ii) θα μετατραπεί σε μετοχικούς τίτλους της εταιρείας ή (iii) θα επιστραφεί (ενδεχομένως με ασφάλιστρο) από την εταιρεία. Για να δείξουμε πώς λειτουργεί αυτό το δικαίωμα, ας δούμε ένα απλό παράδειγμα: ας υποθέσουμε ότι εννέα μήνες μετά τη χρηματοδότηση ενός μετατρέψιμου χαρτονομίσματος, η εταιρεία που εξέδωσε τα χαρτονομίσματα ενημερώνει τους επενδυτές της ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια πώληση μάρκας. Η εταιρεία αποκαλύπτει τη δομή των συμβόλων και τους όρους της πώλησης στους επενδυτές, οπότε οι εν λόγω επενδυτές θα πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίσουν εάν η πώληση είναι προς το συμφέρον της ως υποψήφιος κάτοχος μετοχών ή εάν θα πρέπει να αποχωρήσει από την επένδυσή της σε την εταιρεία επιλέγοντας την αποπληρωμή. Εάν οι επενδυτές εκτιμήσουν τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας, μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν να κατέχουν το μετατρέψιμο χαρτονομίσμα (για μετατροπή σε σχέση με έναν μελλοντικό γύρο μετοχών) ή να επιλέξουν να μετατρέψουν σε μετοχικούς τίτλους με βάση έναν προκαθορισμένο τύπο σε σχέση με την πώληση των διακριτικών. Εναλλακτικά, εάν οι επενδυτές αποφασίσουν να αποχωρήσουν, μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους να πληρώσουν το ποσό πληρωμής αρχικής πώλησης κουπονιού από την εταιρεία, το οποίο η πληρωμή μπορεί να είναι σε ένα συμφωνημένο πολλαπλάσιο της αρχικής επένδυσης για να αποζημιώσει τον επενδυτή για την πρόωρη υποστήριξη. Με αυτά τα δικαιώματα, οι εταιρείες και οι επενδυτές θα πρέπει να θεωρήσουν το αρχικό συμβάν πώλησης διακριτικών ως κάπως ανάλογο με ένα συμβάν συγχώνευσης ή εξαγοράς, το οποίο είναι όπου έχουμε δανειστεί την έννοια των δικαιωμάτων μετατροπής αρχικών πωλήσεων διακριτικών και των αρχικών δικαιωμάτων πληρωμής πώλησης διακριτικών..

Επιλογή αγοράς διακριτικών

Για λόγους μεγιστοποίησης της ευελιξίας, η μορφή μετατρέψιμης σημείωσης περιλαμβάνει επίσης μια προαιρετική επιλογή αγοράς διακριτικών για τον επενδυτή σε περίπτωση πώλησης διακριτικών. Αυτή η επιλογή αγοράς διακριτικών δίνει τη δυνατότητα στον επενδυτή να αγοράσει ένα μέρος των ψηφιακών διακριτικών που εκδίδονται σε μια τέτοια πώληση διακριτικών και επομένως παρέχει στον επενδυτή τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο δίκτυο ή την πλατφόρμα της εταιρείας. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι ουσιαστικά διαφορετική από τα δικαιώματα διακριτικών παρόμοιων μέσων (όπως το SAFT) επειδή (i) το μετατρέψιμο σημείωμα δεν επιτρέπει στην εταιρεία να προ-συμφωνήσει για τη διανομή ψηφιακών μαρκών και η αρχική επένδυση του επενδυτή δεν μετατροπή σε τέτοια ψηφιακά διακριτικά, (ii) ο επενδυτής θα πρέπει ακόμη να πληροί τις σχετικές απαιτήσεις για την αγορά των ψηφιακών μαρκών (π.χ. συμμόρφωση με τυχόν ισχύοντες νόμους ή οποιουσδήποτε όρους στους όρους πώλησης που απαιτούν από τον αγοραστή να αποδείξει τη χρήση ή την κατανάλωση των διακριτικών ), (iii) οποιαδήποτε τέτοια αγορά tokens θα πρέπει να τεκμηριωθεί ξεχωριστά και (iv) τέτοια πώληση token θα πραγματοποιηθεί πιθανώς αφού η εταιρεία είχε ήδη χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την επένδυση των επενδυτών στις σημειώσεις για την ανάπτυξη της τεχνολογίας δικτύου της εταιρείας.

Εάν τα συμβαλλόμενα μέρη αποφασίσουν να συμπεριλάβουν μια επιλογή αγοράς διακριτικών, η μορφή μετατρέψιμης σημείωσης περιλαμβάνει ορισμένες προστατευτικές διατάξεις για τον μετριασμό των κανονιστικών ζητημάτων που ενδέχεται να προκύψουν εάν το ψηφιακό διακριτικό ή η διανομή του ψηφιακού διακριτικού είναι πιθανό να πυροδοτήσει την εφαρμογή των νόμων περί κινητών αξιών. Για παράδειγμα, ένας επενδυτής θα μπορούσε να αναβάλει την επιλογή αγοράς διακριτικών για ένα έτος ή έως ότου οι αγορές από αυτόν τον επενδυτή δεν θα προκαλούσαν κανονιστικές επιπλοκές, π.χ. ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης και της αποκέντρωσης του δικτύου του εκδότη token. Εναλλακτικά, εάν αυτά τα ρυθμιστικά ζητήματα δεν μπορούν ή είναι απίθανο να επιλυθούν, τότε τα μέρη έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν και να συμφωνήσουν σε μια εναλλακτική ρύθμιση για τη διατήρηση των δικαιωμάτων του επενδυτή, οικονομικά ή με άλλο τρόπο. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσέγγιση θα πρέπει να μετριάσει πολλά από τα προβλήματα της νομοθεσίας περί κινητών αξιών που αντιμετωπίζουν τα έργα και οι επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των επιπλοκών που αντιμετωπίζουν τα έργα διακριτικών που προσπαθούν να ξεκινήσουν μάρκες καταναλωτικών βοηθημάτων αφού έχουν πουλήσει μάρκες άμεσα ή έμμεσα σε καθαρούς, παθητικούς επενδυτές.

Σχετικά, η μορφή μετατρέψιμης σημείωσης περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων σχετικά με τη νομοθεσία περί εμπορευμάτων. Εάν η επιλογή αγοράς διακριτικών έπρεπε να θεωρηθεί ως επιλογή εμπορευμάτων υπό την προϋπόθεση ρύθμισης από την Επιτροπή Συναλλαγών Συναλλαγών Προθεσμίας (CFTC), η εταιρεία και ο επενδυτής ενδέχεται να μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένες εξαιρέσεις. Η εφαρμογή του κανονισμού CFTC και η διαθεσιμότητα οποιασδήποτε τέτοιας εξαίρεσης θα πρέπει να αναλύονται κατά περίπτωση και σας ενθαρρύνουμε να μιλήσετε με αρμόδιο σύμβουλο.

Πώς μπορώ να σχολιάσω ή να προτείνω αλλαγές?

Χαιρετίζουμε τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας. Έχουμε διαθέσει τη μορφή μετατρέψιμης σημείωσης στις Το Πρόγραμμα του Μπρούκλιν, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μέσω του προσαρμοσμένου σχολιαστή μας. Όσο για το ίδιο το εργαλείο αυτόματης μετατρέψιμης σημείωσης, στείλτε τα σχόλιά σας στο [προστασία μέσω email]

Σημαντικές Αποποιήσεις

Λάβετε υπόψη ότι η αυτόματη μετατρέψιμη σημείωση δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τον αρμόδιο σύμβουλο. Κανένα από τα υλικά που παρέχονται στο παρόν δεν προορίζεται να αντιμετωπιστεί ως νομική συμβουλή ή να δημιουργήσει σχέση δικηγόρου-πελάτη. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει όλες τις τρέχουσες ενημερώσεις του νόμου ή την ισχύουσα ερμηνευτική καθοδήγηση και η Αυτοματοποιημένη Μετατρέψιμη Σημείωση αποποιείται οποιαδήποτε υποχρέωση συνεχούς ενημέρωσης των φορμών της σε πραγματικό χρόνο. Σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε με έναν αξιόπιστο πληρεξούσιο στη δικαιοδοσία σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες. Η χρήση της γεννήτριας μετατρέψιμων σημειώσεων υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας.

Λάθαμ & Watkins Disclaimer: Η πρόσκληση για επαφή δεν αποτελεί πρόσκληση για νομική εργασία σύμφωνα με τους νόμους οποιασδήποτε δικαιοδοσίας στην οποία ο Latham & Οι δικηγόροι της Watkins δεν έχουν εξουσιοδότηση για άσκηση.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Επαγγελματικής Ευθύνης της Νέας Υόρκης, τμήματα αυτής της ανακοίνωσης περιέχουν διαφημίσεις δικηγόρων. Τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν εγγυώνται παρόμοιο αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από μια ποικιλία παραγόντων που είναι μοναδικοί σε κάθε παράσταση. Στείλτε στο Latham όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των δικηγόρων Latham και Watkins σύμφωνα με τους πειθαρχικούς κανόνες της Νέας Υόρκης & Watkins LLP, 885 Third Avenue, Νέα Υόρκη, NY 10022-4834, Τηλέφωνο: +1.212.906.1200

500 ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: 500 ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΦΑΛΜΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΝΟΜΙΚΟ, ΦΟΡΟ Ή ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ 500 ΕΝΑΡΞΕΙΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. 500 ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ Ή ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΗΣΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΛΟΙ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me