Ενεργοποίηση οδηγού στοιχήματος

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogCodefi Ενεργοποίηση

Ενεργοποίηση οδηγού στοιχήματος

από τον Collin Myers 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o απεμπλοκή


Αυτός είναι ο επίσημος οδηγός για το στοίχημα του SKL στο Activate.

Κάτοχοι διακριτικών SKL που κατοικούν στο αποδεκτές δικαιοδοσίες μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει το Θέτω εις ενέργειαν πλατφόρμα για να διακυβεύσουν το SKL τους με διαφορετικούς επικυρωτές. Αυτός ο οδηγός είναι προσαρμοσμένος σε νέους χρήστες του Activate που δεν συμμετείχαν στην εκκίνηση του δικτύου SKALE στο Activate. Εάν συμμετείχατε στην εκκίνηση του δικτύου SKALE στο Activate, ανατρέξτε στον οδηγό αξίωσης και στοιχήματος και στον οδηγό αξίωσης και αλλαγής ανάθεσης για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό το έγγραφο είναι η πηγή της αλήθειας για οδηγίες σχετικά με το πώς να ποντάρετε το SKL στο Activate. Οποιαδήποτε άλλη τεκμηρίωση έχει την πιθανότητα να είναι δόλια και να μην υποστηρίζεται από το Activate ή το SKALE.

Ακολουθήστε επίσης μας Ομάδα τηλεγραφημάτων και δείτε το Συχνές Ερωτήσεις για το SKALE Staking για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στη διεύθυνση https://activateteam.zendesk.com.

Ξεκινώντας

Για να ξεκινήσετε, ξεκινήστε το Ενεργοποίηση εφαρμογής.

Πριν εκχωρήσετε τα κουπόνια σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκές ETH στο εγγεγραμμένο πορτοφόλι σας για να καλύψετε το κόστος φυσικού αερίου που σχετίζεται με τις συναλλαγές.

ΒΗΜΑ 1: Αποκτήστε SKL

Εάν δεν έχετε ήδη SKL, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MetaMask ανταλλαγή widget για εναλλαγή σε SKL. Μόλις συνδεθείτε στο πορτοφόλι MetaMask, κάντε κλικ στο κουμπί ανταλλαγής. Αυτό θα σας οδηγήσει στην παρακάτω οθόνη (ες) όπου μπορείτε να έχετε την καλύτερη εκτέλεση για την εναλλαγή ETH σε SKL.

Επαληθεύστε τη διεύθυνση του διακριτικού στο etherscan πριν από την ανταλλαγή διακριτικών στο SKL, υπάρχουν αρκετές ομάδες απάτης και διακριτικά που υπάρχουν.

Η σωστή διεύθυνση είναι:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-12-10 στις 2.40.53 ΜΜ. Png

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-12-10 στις 2.41.09 ΜΜ.png

Στιγμιότυπο 2020-12-10 στις 2.41.40 ΜΜ.png

ΒΗΜΑ 2: Πλοηγηθείτε στον Πίνακα ελέγχου στοιχήματος SKL

Μόλις φτάσετε στον ιστότοπο Ενεργοποίηση, θα δείτε μια κάρτα στη δεξιά πλευρά που θα σας ζητά να “Ξεκινήσετε το Staking SKL.” Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί, θα κατευθυνθείτε στον πίνακα ελέγχου στοιχήματος όπου μπορείτε να δείτε τους διαφορετικούς επικυρωτές που υποστηρίζονται στην Ενεργοποίηση αγοράς. Δεν απαιτείται από τους χρήστες να δημιουργήσουν λογαριασμό χρήστη για να ποντάρουν τα SKL τους.

Στιγμιότυπο 2020-11-30 στις 1.50.25 ΜΜ.png

ΒΗΜΑ 3: Συνδέστε το Πορτοφόλι

Μόλις μεταβείτε στη σελίδα του πίνακα ελέγχου στην επάνω δεξιά γωνία, θα δείτε ένα εικονίδιο “connect wallet”. Αφού κάνετε κλικ, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το πορτοφόλι της επιλογής σας. Εάν χρησιμοποιείτε το Ledger, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Ethereum είναι ανοιχτή πριν συνδεθείτε στο MetaMask.

Στιγμιότυπο 2020-11-30 στις 1.56.00 ΜΜ. Png

ΒΗΜΑ 4: Επιλέξτε έναν επικυρωτή

Μόλις συνδέσετε το πορτοφόλι σας, θα μπορείτε να κάνετε κύλιση στη λίστα των επικυρωτών που δέχονται αυτήν τη στιγμή ανάθεση στο Δίκτυο SKALE. Σήμερα η Activate υποστηρίζει την ανάθεση σε 18 διαφορετικούς επικυρωτές και σας επιτρέπει να ποντάρετε με πολλούς επικυρωτές εάν το επιθυμείτε. Εάν αναθέσετε σε πολλούς επικυρωτές, θυμηθείτε ότι αυτό θα διπλασιάσει το κόστος αερίου. 

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για κάθε επικυρωτή, κάντε κλικ στο λογότυπό τους για να δείτε μια αναπτυσσόμενη οθόνη. Σε αυτό το αναπτυσσόμενο μενού θα βρείτε σχετικές πληροφορίες για κάθε επικυρωτή και σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσετε με τους επικυρωτές σας για υποστήριξη.

Αφού επιλέξετε τους επικυρωτές σας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Ποντάρισμα» που βλέπετε στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να ξεκινήσετε τη ροή της αντιπροσωπείας.

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-11-30 στις 2.00.11 ΜΜ.png

ΒΗΜΑ 5: Πώς λειτουργεί το Staking SKL

Αφού κάνετε κλικ στο μπλε κουμπί “Ποντάρισμα” με τον επικυρωτή της επιλογής σας, θα σας ζητηθεί με την παρακάτω οθόνη προτού εισέλθετε στη ροή ανάθεσης. Είναι σημαντικό να Διαβάστε προσεκτικά το περιεχόμενο αυτής της οθόνης καθώς θα εξηγήσει τις αποχρώσεις του στοιχήματος με έναν επικυρωτή στο Δίκτυο SKALE. Σας συνιστούμε να ποντάρετε τα SKL σας 5-7 ημέρες πριν από την έναρξη της επόμενης εποχής. Αφού ελέγξετε την παρακάτω οθόνη, κάντε κλικ στην επιλογή “Ποντάρετε τα πρώτα μου SKALE tokens” για να μπείτε στη ροή της αντιπροσωπείας.

Στιγμιότυπο 2020-11-30 στις 2.05.43 ΜΜ.png

ΒΗΜΑ 6: Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης ανάθεσης

Μόλις εισαγάγετε τη ροή ανάθεσης, θα πρέπει να ξεκινήσετε εισάγοντας το ποσό του SKL που θέλετε να στοιχηματίσετε στο συνολικό σας υπόλοιπο. Αφού εισαγάγετε το ποσό πονταρίσματος, θα πρέπει να επιλέξετε την περίοδο πονταρίσματος. Προς το παρόν, το Δίκτυο SKALE προσφέρει μόνο περιόδους πονταρίσματος 2 μηνών (αυτό θα επιλεγεί αυτόματα για εσάς). Τους επόμενους μήνες, οι αλλαγές ή / και οι προσθήκες σε περιόδους πονταρίσματος θα αποφασίζονται μέσω ψηφοφορίας κατόχου διακριτικού δικτύου SKALE. Μέχρι τότε, αυτό επιτρέπει σε όλους τους κατόχους διακριτικών ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το κλείδωμα να λαμβάνουν τα ίδια% κίνητρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου.

Τέλος, ανατρέξτε στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που περιλαμβάνουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις πολιτικές περικοπής που εφαρμόζει ο επιλεγμένος επικυρωτής σας, ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτοί οι όροι πρέπει να γίνουν αποδεκτοί προτού υποβάλετε το αίτημα.

Μετά την ολοκλήρωση αυτών των τριών βημάτων, η οθόνη σας θα μοιάζει με την παρακάτω εικόνα. Κάντε κλικ στην επιλογή “συνέχεια” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάθεσης.

Screen Shot 2020-12-07 στις 12.24.38 ΜΜ.png

ΒΗΜΑ 7: Υποβολή αιτήματος ανάθεσης

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια”, θα δείτε μια σύνοψη του αιτήματος ανάθεσης στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης για τελικό έλεγχο πριν από την εκχώρηση των διακριτικών σας. Μόλις είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, κάντε κλικ στο «Stake SKL to Validator» που θα ενεργοποιήσει το πορτοφόλι σας και θα σας παρουσιάσει ένα αίτημα επιβεβαίωσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκές ETH στο πορτοφόλι σας για να πληρώσετε για τη συναλλαγή ανάθεσης.

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-12-07 στις 12.24.55 ΜΜ.png

Μόλις επιβεβαιώσετε τις συναλλαγές στο πορτοφόλι σας, θα εμφανιστεί μια συνοπτική οθόνη του αιτήματος πονταρίσματος και τα επόμενα βήματα. Μην ξεχνάτε ότι οι επικυρωτές πρέπει να αποδεχτούν την εξουσιοδότησή σας πριν από την επόμενη εποχή, πριν από την πλήρη ανάθεση και έτοιμοι να κερδίσετε ανταμοιβές. Σας συνιστούμε να στείλετε το αίτημα της αντιπροσωπείας σας 5-7 ημέρες πριν από την έναρξη της επόμενης εποχής για να βεβαιωθείτε ότι οι επικυρωτές έχουν αρκετό χρόνο να αποδεχτούν.

ΒΗΜΑ 8: Διαχείριση ισορροπίας στοιχήματος

Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να ελέγξετε τα υπόλοιπα στοιχήματος, κάντε κλικ στο “Απόθεμα διακριτικών” στον κύριο πίνακα ελέγχου για να μεταβείτε στη σελίδα του χαρτοφυλακίου σας. Εδώ θα δείτε μια επισκόπηση των εκκρεμών αιτημάτων πονταρίσματος, του υπολοίπου SKL και της περίληψης στοιχήματος.

Screen Shot 2020-11-24 στις 8.32.50 π.μ. (1) .png

Καλό στοίχημα!

Η ομάδα ενεργοποίησης του Codefi

Αποκεντρωμένα δίκτυαDeFiNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me