Αυτόματη γεννήτρια μετατρέψιμων σημειώσεων: Δημιουργία νομικών εγγράφων | # Νομικά εργαλεία

Καλώς ήλθατε στο ConsenSys (“ConsenSys”) Νομική εργαλειοθήκη Μικροσίτης και Δημιουργία Εγγράφων (το “Μικροσίτη”). Με την πρόσβαση ή τη χρήση αυτού του Μικροσίτη, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει αυτούς τους Όρους Χρήσης του Μικροσίτη και η Πολιτική απορρήτου και cookie (συλλογικά, οι “Όροι Χρήσης”), αναγνωρίζουν ότι όλοι οι Όροι Χρήσης ισχύουν για τη χρήση σας αυτού του Μικροσίτη και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους Όρους Χρήσης. Πρέπει να αποδεχτείτε αυτούς τους Όρους Χρήσης για να χρησιμοποιήσετε το Μικροσίτη. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης, σταματήστε αμέσως κάθε χρήση του Μικροσίτη και επικοινωνήστε [προστατευμένο μέσω email]. Αυτοί οι Όροι Χρήσης ενδέχεται να αλλάζουν περιοδικά χωρίς προειδοποίηση, οπότε θα πρέπει να ελέγχετε τους Όρους Χρήσης πριν από κάθε χρήση του Μικροσίτη. Όταν αλλάξουν οι Όροι Χρήσης, η ημερομηνία της τελευταίας αναθεώρησης θα εμφανιστεί στην κορυφή αυτής της σελίδας.

Α. Χωρίς νομικές υπηρεσίες ή σχέση δικηγόρου-πελάτη

Παρόλο που το Μικροσίτης είναι μια διαδικτυακή νομική πύλη που παρέχει στους χρήστες νομικές πληροφορίες και πρόσβαση σε συγκεκριμένη αυτοβοήθεια, “συμπληρώστε το κενό” έντυπα, δεν αποτελεί υποκατάστατο νομικής συμβουλής από εξειδικευμένο σύμβουλο. Το περιεχόμενο που παρέχεται και τα έγγραφα που δημιουργούνται μέσω του Μικροσίτη προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς σας και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα για τον μοναδικό φόρο, την επιχείρησή σας ή άλλες συγκεκριμένες περιστάσεις. Δεν πρέπει και δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να βασίζεστε στο Μικροσίτη ως πηγή νομικών ή φορολογικών συμβουλών. Η χρήση του Μικροσίτη από εσάς δεν δημιουργεί καμία σχέση δικηγόρου-πελάτη μεταξύ εσάς και της ConsenSys.

Δ. Πληροφορίες που παρέχονται στο Μικροσίτη

Θα σας ζητηθεί να παράσχετε ορισμένες πληροφορίες για τη δημιουργία υλικού χρησιμοποιώντας το Document Generator. Υποβάλλοντας πληροφορίες στη Δημιουργία Εγγράφων, δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα και εξουσία να παρέχετε τέτοιες πληροφορίες και ότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εμπιστευτικές. Η χρήση αυτών των πληροφοριών υπόκειται στην Πολιτική απορρήτου και cookie. Η ConsenSys δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τέτοιων πληροφοριών ή των υλικών που δημιουργούνται από το Document Generator, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τέτοιες πληροφορίες ή υλικά δεν θα διαγραφούν, θα χαθούν ή χωρίς σφάλματα.

Ε. Χωρίς Εγγυήσεις και Περιορισμός Ευθύνης


ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΖΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΖΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ. Οι πληροφορίες που παρέχονται στο Μικροσίτη και τα έγγραφα που δημιουργούνται μέσω του Μικροσίτη παρέχονται «ως έχουν» χωρίς εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης. Ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό των σιωπηρών εγγυήσεων, επομένως αυτές οι εξαιρέσεις ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς.

Το ConsenSys προσθέτει, αλλάζει, βελτιώνει ή ενημερώνει περιοδικά τις πληροφορίες και τα έγγραφα στο Μικροσίτη χωρίς προειδοποίηση. Η ConsenSys δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώσει το υλικό του Μικροσίτη ή να σας ενημερώσει για τυχόν νομικές εξελίξεις. Η ConsenSys δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στο περιεχόμενο του Μικροσίτη.

Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται μέσω της χρήσης του Μικροσίτη θα εξαρτώνται κυρίως από τις πληροφορίες που έχετε εισάγει στη Δημιουργία Εγγράφων. Χρησιμοποιώντας το Μικροσίτη, παραιτείτε τα δικαιώματα ή τις αξιώσεις που ενδέχεται να έχετε εναντίον των προμηθευτών της ConsenSys ή οποιουδήποτε άλλου μέρους που συμμετέχει στη δημιουργία, παραγωγή ή παράδοση των περιεχομένων του Μικροσίτη (συλλογικά, οι “Παροχείς Περιεχομένου”). Σε καμία περίπτωση και σε καμία νομική θεωρία, κανένας Πάροχος Περιεχομένου δεν θα είναι υπεύθυνος για εσάς ή οποιοδήποτε άλλο άτομο για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ειδική, παρεπόμενη ή επακόλουθη ζημία οποιουδήποτε χαρακτήρα που προκύπτει από την πρόσβασή σας ή τη χρήση του Μικροσίτη.

F. Συμμόρφωση 230 IRS Circular

Για να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του Υπουργείου Οικονομικών και του IRS, σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε συζήτηση φορολογικών θεμάτων ή οποιωνδήποτε άλλων πληροφοριών σχετικά με το Μικροσίτη ή σε έγγραφα που προβάλλονται ή δημιουργούνται μέσω του Μικροσίτη δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπός της (i) αποφυγής κυρώσεων που ενδέχεται να επιβληθούν βάσει του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων ή (ii) προώθησης, εμπορίας ή σύστασης σε άλλο μέρος οποιασδήποτε συναλλαγής ή ζητήματος που αναφέρεται στο παρόν.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me