Ενεργοποιήστε τον Οδηγό αξίωσης και πονταρίσματος

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogCodefi Ενεργοποίηση

Ενεργοποιήστε τον Οδηγό αξίωσης και πονταρίσματος

από τον Collin Myers 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o απεμπλοκή


Ενεργοποίηση_Skale_InlineImage-1.png

Αυτός είναι ο επίσημος οδηγός αξίωσης και πονταρίσματος για τα SKL σας.

Όλοι οι αγοραστές διακριτικών SKL θα μπορούν να διεκδικήσουν και να ποντάρουν τα κουπόνια τους από τις 24 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. UTC. Σας συνιστούμε να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία έως τις 28 Σεπτεμβρίου για να βεβαιωθείτε ότι τα διακριτικά σας στοιχηματίζονται μόλις η πρώτη εποχή ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου και θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την απαίτηση απόδειξης χρήσης έως την 1η Δεκεμβρίου.

Εάν δεν διεκδικήσετε και ποντάρετε τα κουπόνια σας πριν από την 1η Οκτωβρίου, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη εποχή την 1η Νοεμβρίου και δεν θα συγκεντρώσετε ανταμοιβές κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου, ούτε θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την Απόδειξη χρήσης απαίτηση μεταφοράς κουπονιών SKL για άλλους σκοπούς έως την 1η Δεκεμβρίου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το απόδειξη προθεσμιών χρήσης εδώ.

Ανατρέξτε σε αυτό το έγγραφο ως πηγή αλήθειας για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διεκδίκησης και συμμετοχής στην Ενεργοποίηση, οποιαδήποτε άλλη τεκμηρίωση έχει την πιθανότητα να είναι δόλια και να μην υποστηρίζεται από την Ενεργοποίηση ή την SKALE.

Ακολουθήστε επίσης μας Ομάδα τηλεγραφήματος και δείτε το Συχνές Ερωτήσεις για το SKALE Staking για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στη διεύθυνση https://activateteam.zendesk.com.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ

Για να ξεκινήσετε, ξεκινήστε τον ιστότοπο Ενεργοποίηση και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Προτού υποβάλετε αξίωση και ποντάρετε τα διακριτικά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκές ETH στο εγγεγραμμένο πορτοφόλι σας για να καλύψετε τα έξοδα αερίου που σχετίζονται με τις συναλλαγές.

ΒΗΜΑ 1: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Μόλις συνδεθείτε, θα πρέπει να ανακατευθυνθείτε αυτόματα στον πίνακα ελέγχου. Κάντε κλικ στην επιλογή “Λήψη των διακριτικών μου” για να ξεκινήσετε το αναδυόμενο παράθυρο διεκδίκησης διακριτικών και να δείτε τη σύνοψη του ποσού που αγοράσατε και τη σχετική κατανομή διακριτικών SKL. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει το πορτοφόλι που έχετε δηλώσει ως πορτοφόλι λήψης κατά τη ροή αγοράς.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Ανάκτηση των κωδικών SKL μου” για να ξεκινήσετε το αίτημα μεταφοράς. Αυτό θα ανοίξει έναν τρόπο για το εγγεγραμμένο πορτοφόλι σας για επιβεβαίωση. Μόλις επιβεβαιωθεί, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά σας. Εάν η μεταφορά σας ήταν επιτυχής, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης.

1.1 Κάντε κλικ στην επιλογή

1.1 Κάντε κλικ στην επιλογή “Λήψη των κωδικών μου” για να ξεκινήσετε το αναδυόμενο παράθυρο διεκδίκησης διακριτικών

1.2 Προβολή της περίληψης του ποσού που αγοράσατε και της σχετικής κατανομής διακριτικών SKL. Κάντε κλικ στην επιλογή

1.2 Προβολή της περίληψης του ποσού που αγοράσατε και της σχετικής κατανομής διακριτικών SKL. Κάντε κλικ στην επιλογή “Ανάκτηση των κωδικών SKL μου” για να ξεκινήσετε το αίτημα μεταφοράς.

1.3 Μόλις επιβεβαιωθεί, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά σας.

1.3 Μόλις επιβεβαιωθεί, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά σας.

1.4 Εάν η μεταφορά σας ήταν επιτυχής, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης.

1.4 Εάν η μεταφορά σας ήταν επιτυχής, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης.

ΒΗΜΑ 2: ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Μόλις διεκδικήσετε τα διακριτικά σας, είστε έτοιμοι να ποντάρετε! Επιλέξτε “Ποντάρισμα” στην επάνω γραμμή μενού για να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου στοιχήματος.

ΒΗΜΑ 3: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Στο υπομενού “Ποντάρισμα” θα μπορείτε να δείτε τους διαφορετικούς επικυρωτές στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για να αναθέσετε τα διακριτικά σας. Η Ενεργοποίηση της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να επιτρέπει στους χρήστες να ποντάρουν με πολλούς επικυρωτές εάν το επιθυμείτε.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για κάθε επικυρωτή, κάντε κλικ στο λογότυπό τους για να δείτε μια αναπτυσσόμενη οθόνη. Σε αυτό το αναπτυσσόμενο μενού θα βρείτε σχετικές πληροφορίες για κάθε επικυρωτή και σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσετε με τους επικυρωτές σας για υποστήριξη.

Αφού επιλέξετε τους επικυρωτές σας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Ποντάρισμα» που βλέπετε στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να ξεκινήσετε τη ροή της αντιπροσωπείας.

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-09-29 στις 9.28.59 ΜΜ.png

ΒΗΜΑ 4: ΠΛΗΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ

Αφού κάνετε κλικ στο μπλε κουμπί “Ποντάρισμα” με τον επικυρωτή της επιλογής σας, θα σας ζητηθεί με την παρακάτω οθόνη προτού εισέλθετε στη ροή ανάθεσης. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά το περιεχόμενο αυτής της οθόνης, καθώς θα εξηγήσει τις αποχρώσεις του πονταρίσματος με έναν επικυρωτή στο Δίκτυο SKALE. Αφού ελέγξετε την παρακάτω οθόνη, κάντε κλικ στην επιλογή “Ποντάρετε τα πρώτα μου SKALE tokens” για να μπείτε στη ροή της αντιπροσωπείας.

πώς λειτουργεί το staking activate.png

Μόλις εισαγάγετε τη ροή ανάθεσης, θα πρέπει να ξεκινήσετε εισάγοντας το ποσό του SKL που θέλετε να ποντάρετε. Θυμηθείτε ότι για να ικανοποιήσετε την απόδειξη χρήσης, πρέπει να ποντάρετε το 50% των κουπονιών σας για 60 ημέρες. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ένα κουμπί 50%, 75% και 100% για να διευκολύνετε την πλοήγησή σας. Επιπλέον, μπορείτε να καθορίσετε με μη αυτόματο τρόπο το ποσό που θα θέλατε να στοιχηματίσετε, εάν εισαγάγετε ένα ποσό SKL χαμηλότερο από το 50% των συνολικών προειδοποιητικών σημείων υπολοίπου στην εφαρμογή θα σας ενημερώσει.

Αφού εισαγάγετε το ποσό σας στο ποντάρισμα, θα πρέπει να επιλέξετε την περίοδο πονταρίσματος. Για το SKALE Mainnet Launch on Activate, η μόνη διαθέσιμη περίοδος πονταρίσματος που θα ξεκινήσει θα είναι 2 μήνες. Οι άλλες επιλογές είναι γκρίζες και θα είναι διαθέσιμες μετά την αρχική περίοδο των 60 ημερών. Αυτό επιτρέπει σε όλους τους κατόχους διακριτικών ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το κλείδωμα να λαμβάνουν τα ίδια% κίνητρα για την εκκίνηση του δικτύου.

Τέλος, για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις πολιτικές περικοπής που εφαρμόζει ο επιλεγμένος επικυρωτής σας, ανατρέξτε στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που είναι συνδεδεμένοι στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτοί οι όροι πρέπει να γίνουν αποδεκτοί προτού υποβάλετε το αίτημα.

Μετά την ολοκλήρωση αυτών των τριών βημάτων, η οθόνη σας θα μοιάζει με την παρακάτω. Κάντε κλικ στην επιλογή “συνέχεια” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάθεσης.

Screen Shot 2020-09-23 στις 18.32.32.png

ΒΗΜΑ 5: ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια”, θα δείτε μια σύνοψη του αιτήματος ανάθεσης στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης για τελικό έλεγχο πριν εκχωρήσετε τα διακριτικά σας. Μόλις είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, κάντε κλικ στο «Stake SKL to Validator» που θα ενεργοποιήσει το πορτοφόλι σας και θα σας παρουσιάσει ένα αίτημα επιβεβαίωσης.

Screen Shot 2020-09-23 στις 18.35.05.png

Μόλις επιβεβαιώσετε τις συναλλαγές στο πορτοφόλι σας, θα εμφανιστεί μια συνοπτική οθόνη του αιτήματος πονταρίσματος και τα επόμενα βήματα.

Screen Shot 2020-09-23 στις 18.36.43.png

ΒΗΜΑ 6: ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Κάντε κλικ στο «Προβολή χαρτοφυλακίου» για να μεταβείτε στη σελίδα του χαρτοφυλακίου σας που θα σας παρέχει μια επισκόπηση των εκκρεμών αιτημάτων στοιχήματος, του υπολοίπου SKL, της σύνοψης στοιχήματος και της προόδου σας στην απόδειξη ολοκλήρωσης.

Screen Shot 2020-09-23 στις 18.39.48.png Αποκεντρωμένα δίκτυαSKALEStakingNewsletterΕγγραφείτε στο newsletter μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me