Ενεργοποίηση προτύπων εκκίνησης διακριτικών

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogCodefi Ενεργοποίηση

Ενεργοποίηση προτύπων εκκίνησης διακριτικών

από τον Collin Myers 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019

LaunchStandards blogimage

Προώθηση προτύπων για την επόμενη γενιά εκτοξεύσεων δικτύου

Οι αρχές μας

Με Θέτω εις ενέργειαν Προσπαθούμε να υιοθετήσουμε μια προσέγγιση βασισμένη σε πρότυπα για τη δημιουργία ισχυρών και χωρίς αποκλεισμούς οικοσυστημικών συμβόλων στην οικονομία Web 3.0 του blockchain. Τα πρότυπά μας βασίζονται σε βασικές αρχές που χρησιμεύουν ως αστέρι του Βορρά κατά την έναρξη, την υποστήριξη και την ενεργοποίηση αποκεντρωμένων δικτύων:

  1. Καθιέρωση δίκαιων, υπεύθυνων και διαφανών πρακτικών

  2. Ενεργοποιήστε τα δίκτυα του αύριο για την αποκέντρωση

  3. Ενίσχυση της καινοτομίας στους μηχανισμούς διανομής διακριτικών

  4. Αυξήστε τη συμμετοχή για να επιταχύνετε τα εφέ δικτύου 

Το Πρόγραμμα του Μπρούκλιν


Τον Νοέμβριο του 2017, το Πρόγραμμα του Μπρούκλιν ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία ανοιχτού κώδικα που κινητοποίησε μια κοινότητα 1.000+ μελών για την ανάπτυξη του Πλαίσιο Διακριτικών Καταναλωτή. Το πλαίσιο αντιπροσώπευε ένα πρώτο βήμα προς τη θέσπιση παγκόσμιων προτύπων για μάρκες χρησιμότητας. Τα βοηθητικά διακριτικά είναι ψηφιακές αναπαραστάσεις πρόσβασης, συμμετοχής και ανταλλαγής δικαιωμάτων σε μια αποκεντρωμένη οικονομία διακριτικών. 

Το Brooklyn Project έχει επικεντρώσει την προσοχή του στις μεθόδους πώλησης και διανομής που σχετίζονται με αυτές τις μάρκες για την αντιμετώπιση πιθανών αποτυχιών της αγοράς, καθώς και τη νομική και κανονιστική ασάφεια που συνεπάγονται αποκεντρωμένα έργα. 

Με βάση την εξαιρετική δουλειά του Brooklyn Project, η Activate ανέπτυξε το δικό της σύνολο Token Launch Standards για να χρησιμεύσει ως ένα προσαρμόσιμο πλαίσιο που αντικατοπτρίζει τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο. 

Σε ποιους εφαρμόζονται αυτά τα πρότυπα?

Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που εμπλέκονται σε ένα Token Launch, όλοι τους έχουν ένα σύνολο μεμονωμένων προτύπων που ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αρχές Ενεργοποίηση.

  • Ενεργοποίηση πλατφόρμας – Δεσμευόμαστε για διαφανείς κώδικες συμπεριφοράς που προωθούν ενεργά τη συμμετοχή, την καινοτομία και την εκπαίδευση για την παγκόσμια κοινότητα blockchain.

  • Εκκίνηση συμμετεχόντων – Χρήστες που σκοπεύουν να αγοράσουν, να διεκδικήσουν και να επιδείξουν ενεργή χρήση των διακριτικών τους σε αποκεντρωμένο δίκτυο.

  • Εκκίνηση συνεργατών – Αποκεντρωμένα δίκτυα “Vetted” που είναι παθιασμένα με τη συμμετοχή που επιθυμούν να παρουσιάσουν το εγγενές τους διακριτικό με κατανεμημένο, δίκαιο και υπεύθυνο τρόπο κατά την έναρξη του mainnet. 

Ο επιδιωκόμενος σκοπός των Token Launch Standards μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα κατάλληλα δίκτυα ξεκινούν και είναι προσβάσιμα με διαφανή και δίκαιο τρόπο. Αυτό θα επιταχύνει την παγκόσμια υιοθέτηση blockchain και θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για την αποκεντρωμένη οικονομία του αύριο.

Πλαίσιο 7.png

Ενεργοποίηση προτύπων πλατφόρμας

Το Launch Partners πρέπει να υποστηρίξει το οικοσύστημα Ethereum

Η Ενεργοποίηση πλατφόρμας θα υποστηρίζει μόνο συνεργάτες που δημιουργούν δίκτυα για την προώθηση της ανάπτυξης του οικοσυστήματος Ethereum.

Το Launch Partners υπόκειται σε επιμέλεια

Πριν από την υποστήριξη ενός συνεργάτη δικτύου, η Activate διεξάγει μια διαδικασία επιμέλειας που περιλαμβάνει μια διεξοδική αξιολόγηση της ωριμότητας της υποκείμενης τεχνολογίας δικτύου, της εμπειρίας της βασικής ομάδας ανάπτυξης, του σχεδιασμού μηχανισμού κινήτρων, της διακυβέρνησης του δικτύου και της φήμης των πρωτοκόλλων στον κλάδο.

Η εγγραφή είναι ανοιχτή σε όλους 

Η εγγραφή για συμμετοχή σε εκκίνηση δικτύου είναι ανοιχτή σε όποιον επαληθεύσει επιτυχώς την ταυτότητά του και συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο για πρωτόκολλο.  

Τα κουπόνια πρέπει να διανέμονται με δίκαιο και ομοιόμορφο τρόπο

Όλες οι εκτοξεύσεις δικτύου θα περιλαμβάνουν μια ομοιόμορφη και δίκαιη προσέγγιση στη διανομή και την τιμολόγηση διακριτικών (κατά περίπτωση) μεταξύ των συμμετεχόντων ανεξάρτητα από την κατάσταση ή το επίπεδο συνεισφοράς τους. 

Κάθε εκκίνηση δικτύου πρέπει να περιλαμβάνει “Απόδειξη χρήσης”

Η Απόδειξη Χρήσης είναι ένας προγραμματιζόμενος μηχανισμός διανομής, ο οποίος απαιτεί από όλους τους χρήστες που αγοράζουν ή διεκδικούν διακριτικά μέσω του Activate να τα χρησιμοποιούν ενεργά στο ζωντανό κύριο δίκτυο του δικτύου προτού μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν για εναλλακτικούς σκοπούς. Απαιτείται όλα τα διακριτικά να είναι «μη μεταβιβάσιμα» ή «μη εξαργυρώσιμα» έως ότου πληρούνται οι απαιτήσεις απόδειξης χρήσης.

Τα κουπόνια πρέπει να είναι «κλειδωμένα μέχρι το Mainnet»

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκκίνησης δικτύου, τα διακριτικά παραμένουν κλειδωμένα έως ότου έχουν λειτουργικότητα στο Mainnet.

Εκκίνηση προτύπων συμμετεχόντων

Οι συμμετέχοντες στην εκκίνηση πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση ταυτότητας

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκκίνηση θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας πριν εγγραφούν σε εκκίνηση δικτύου. Η διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας περιλαμβάνει τη μεταφόρτωση ενός αναγνωριστικού φωτογραφίας ή διαβατηρίου καθώς και τη μεταφόρτωση ή τη λήψη μιας προσωπικής φωτογραφίας (γνωστός και ως “selfie”).

Οι συμμετέχοντες στην εκκίνηση πρέπει να ολοκληρώσουν ένα ειδικό πρωτόκολλο

Οι Συμμετέχοντες που βρίσκονται στην καλύτερη θέση για να προσφέρουν σημαντικές συνεισφορές σε αποκεντρωμένα δίκτυα είναι εκείνοι που κατανοούν τον σκοπό του πρωτοκόλλου, τον τρόπο χρήσης του υποκείμενου διακριτικού του και σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το διακριτικό για το σκοπό αυτό. Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν αυτό το σεμινάριο να περιλαμβάνει μια αξιολόγηση σχετικά με τον σκοπό και τη χρησιμότητα των εγγενών διακριτικών των δικτύων. 

Οι συμμετέχοντες στην εκκίνηση πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία την «Απόδειξη χρήσης»

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Launch πρέπει να αποδείξουν τη χρήση τους ως ενεργός συμμετέχων στο δίκτυο προτού μεταφερθούν τα κουπόνια από την αρχική διεύθυνση συμμετοχής. Οι απαιτήσεις απόδειξης χρήσης ποικίλλουν ανάλογα με τον αντίστοιχο σχεδιασμό δικτύου συνεργατών εκκίνησης, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να ευθυγραμμίζουν τα κίνητρα μεταξύ των συνεργατών και των συμμετεχόντων στην εκκίνηση.

Εκκίνηση προτύπων συνεργατών

Το δίκτυο πρέπει να αποκεντρωθεί από το σχεδιασμό

Το Launch Partners πρέπει να δημιουργεί δίκτυα που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανοιχτά, αυτοβιώσιμα και σχεδιασμένα ώστε να γίνονται «επαρκώς αποκεντρωμένα». Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας βάσης κώδικα ανοιχτού κώδικα που βασίζεται σε μια ποικιλία μερών για ενεργή χρήση, ανάπτυξη, συντήρηση και / ή διαχείριση του δικτύου.

Τα κίνητρα δικτύου πρέπει να επιτρέπουν μια ισχυρή οικονομία Token

Το Launch Partners πρέπει να έχει έναν καλό σχεδιασμό οικονομικών κινήτρων που να προωθεί τη συμμετοχή, την ασφάλεια του δικτύου και τη μακροπρόθεσμη αυτοσυντήρηση.

Το Launch Partners πρέπει να εμφανίζει ένα ελάχιστο βιώσιμο δίκτυο

Οι πιθανοί συνεργάτες εκκίνησης πρέπει να επιδείξουν ένα λειτουργικό δίκτυο δοκιμών του πρωτοκόλλου με κάποιο βαθμό εξωτερικής συμμετοχής (όχι μόνο μια λευκή βίβλος).

Εκκίνηση Συνεργατών Πρέπει να συμπίπτει με την Εκκίνηση με το Διαδίκτυο

Το Launch Partners πρέπει να ξεκινήσει το mainnet εντός εύλογου χρονικού διαστήματος μετά το συμβάν έναρξης του διακριτικού (π.χ. 28 ημέρες).

Η εκκίνηση των συνεργατών πρέπει να ολοκληρώσει ελέγχους στο παρασκήνιο

Η ενεργοποίηση απαιτεί ελέγχους ιστορικού και αναφορές κακών ηθοποιών σε όλους τους συνεργάτες εκτόξευσης για να εξασφαλίσει περαιτέρω επιμέλεια πέρα ​​από την τεχνική αξιολόγηση.

Το Launch Partners πρέπει να επιδείξει την κατάλληλη χρήση των εσόδων 

Το Activate απαιτεί, κατά περίπτωση, μια εύλογη χρήση των εσόδων, η οποία θα πρέπει να αποκλείει τη χρηματοδότηση ανάπτυξης για την επίτευξη μιας πλήρως λειτουργικής έκδοσης mainnet.

συμπέρασμα

Πιστεύουμε ότι η εγγενής οικονομία blockchain θα επωφεληθεί από τα ισχυρά πρότυπα εκκίνησης δικτύου που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα διαφανές, δίκαιο και συμμετοχικό κατανεμημένο μέλλον.

Τα Πρότυπα Ενεργοποίησης Εκκίνησης υπόκεινται φυσικά σε αλλαγές καθώς συνεργαζόμαστε με ρυθμιστές, επιχειρηματίες και συμβούλους για την περαιτέρω προώθηση των βέλτιστων πρακτικών. Καθώς μπαίνουμε στο επόμενο κεφάλαιο του Network Launches, η βιομηχανία θα πρέπει να επηρεαστεί από προσαρμόσιμα πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν πιο συμμορφούμενες και δημιουργικές αποκεντρωμένες εκτοξεύσεις δικτύου, οι οποίες μειώνουν τα εμπόδια για τη συμμετοχή. 

Ελπίζουμε ότι οι υπάρχοντες και οι μελλοντικοί συμμετέχοντες στο οικοσύστημα θα αρχίσουν να υιοθετούν και να εξελίσσουν αυτά τα πρότυπα κατά την έναρξη ενός αποκεντρωμένου δικτύου. 

Σε σενάριο των Collin Myers, Mara Schmiedt και Ejaaz Ahamadeen

Σημείωση: Η συμμετοχή σε εκκίνηση διακριτικών υπόκειται στον δικαιοδοτικό νόμο και αποκλείει τις δικαιοδοσίες, όπου η δημοπρασία ή / και η εμπορία των αντίστοιχων μαρκών απαγορεύεται, περιορίζεται ή δεν είναι εξουσιοδοτημένη σε οποιαδήποτε μορφή.

Εγγραφείτε και μάθετε περισσότερα για την επερχόμενη κυκλοφορία του δικτύου μας στη διεύθυνση www.activate.codefi.network ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο [προστατευμένο μέσω email]

Αποκεντρωμένα δίκτυαDeFiIndustry InsightNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map