ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΠΛΟΚΚΑΝΤΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Επιλεγμένο

Τα εικονικά συνέδρια είναι το μέλλον. Με το COVID-19 να επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας, έχουμε την τεχνολογία να μας υποστηρίζει.

Γι ‘αυτό το 101Blokchains.com γίνεται Women In Enterprise Blockchain – ένα εικονικό συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 20 Μαΐου 2020.

Θα έχει 700+ συμμετέχοντες, 12+ ομιλητές και 4+ θέματα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τεχνολογίες blockchain έχουν σημαντικό αντίκτυπο στους διάφορους τομείς του κλάδου. Μπορούμε να δούμε πόσα στελέχη επιπέδου C, επιχειρηματίες, προγραμματιστές πλατφόρμας, σύμβουλοι και άλλοι συμμετέχουν στην ψηφιακή επανάσταση που ξεκινά με την εκμάθηση ή την υιοθέτηση τεχνολογίας blockchain.

Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της μεταβαλλόμενης επανάστασης. Πρέπει να διασφαλίσουν ότι ακολουθούν καλές πρακτικές και να τις χρησιμοποιούν για να αποφύγουν λάθη. Πρέπει επίσης να μάθουν από τα καλύτερα και να μάθουν από τις πρωτοβουλίες που βασίζονται σε blockchain. Στο τέλος της ημέρας, η επιχειρηματικότητα είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους κινδύνους που διακυβεύονται και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες για να εμφανιστούν στην αγορά. Αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων σεναρίων βασισμένων σε blockchain.

Όσο για τους προγραμματιστές, θέλουν να μάθουν τις ανάγκες των εταιρικών χρηστών και να χρησιμοποιούν αυτές τις γνώσεις για να μάθουν πώς μπορούν να αλληλεπιδράσουν με καινοτόμα ψηφιακά πρωτόκολλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν διαλειτουργικά ψηφιακά επιχειρηματικά περιβάλλοντα χρησιμοποιώντας τεχνικά πρότυπα.

Για να σας προσφέρουμε όλα αυτά στο σπίτι σας, φέρνουμε το εικονικό συνέδριο Women in Enterprise Blockchain. Θέλουν να φέρουν τους καλύτερους επαγγελματίες blockchain στην εκδήλωση και να τους δώσουν την πλατφόρμα για να μοιραστούν την εμπειρία τους με άλλους.

Εμείς στο 101Blockchains.com θέλουμε επίσης να καταπολεμήσουμε την πολυμορφία και να συνεισφέρουμε στην πρόοδο των γυναικών μέσω του Blockchain για γυναίκες στην επιχείρηση!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το εικονικό συνέδριο Women in Enterprise Blockchain θα έχει ως εξής:

 • Έναρξη ομιλίας → 15: 00/09: 00 π.μ.
 • Κεντρική σημείωση → 15: 05/09: 05 π.μ.
 • Alisa DiCaprio, Επικεφαλής Εμπορίου και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, R3
 • Συζήτηση της επιτροπής ταυτότητας στις 15: 25/09: 25 π.μ.
  • Genevieve Leveille, Διευθύνων Σύμβουλος, Agriledger
  • Laura De Giovanni, Διευθύνων Σύμβουλος, Tiiqu
  • Amber Ghaddar, CEO, Alliance block
  • Βασική σημείωση → 16: 05/10: 05am
   • Mary Hall, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων Blockchain, Oracle
   • Συζήτηση της επιτροπής συναλλαγών στις 16: 25/10: 25 π.μ.
    • Sheila Donohue, CEO, VeroVino
    • Emmanuelle Ganne, Ανώτερος Αναλυτής, Οικονομική Έρευνα, ΠΟΕ
    • Leanne Kemp, Διευθύνων Σύμβουλος, Everledger
    • Keynote → 17: 05/11: 05am: Beyond Technology: Blockchain Network Design
     • Krystal Webber, παγκόσμιος σχεδιασμός & Leader Leader, IBM Blockchain Services
     • Συζήτηση της επιτροπής για την αειφορία στις 17: 25/11: 25 π.μ.
      • Montse Guardia Guell, GM, Alastria Blockchain Ecosystem
      • Bridget Greenwood, Ιδρυτής, The Bigger Pie, Ιδρυτής
      • Virginia Cram Martos, Διευθύνων Σύμβουλος, Triangularity
      • Επιλεγμένα ηχεία

       Τα αξιοσημείωτα επιλεγμένα ηχεία στο εικονικό συνέδριο Women in Enterprise Blockchain είναι τα εξής:

       • Alisa DiCaprio, Επικεφαλής Εμπορίου και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, R3
       • Leanne Kemp, Everledger, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος
       • Krystal Webber, παγκόσμιος σχεδιασμός & Leader Leader, IBM Blockchain Services
       • Emmanuelle Ganne, Ανώτερος Αναλυτής, Τμήμα Οικονομικής Έρευνας, ΠΟΕ
       • Genevieve Leveille, Agriledger, Διευθύνων Σύμβουλος
       • Laura De Giovanni, Tiiqu, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος
       • Virginia Cram Marto, Διευθύνων Σύμβουλος, Triangularity SàRL
       • Δρ Amber Ghaddar, Ιδρυτής, AllianceBlock
       • Montse Guardia Guell, Γενικός Διευθυντής, Alastria Blockchain Ecosystem
       • Mary Hall, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων Blockchain, Oracle
       • Bridget Greenwood, Ιδρυτής, The Bigger Pie
       • Sheila Donohue, CEO, Vero

       Θέματα που καλύπτονται

       Στο συνέδριο, θα συζητηθούν τρία βασικά θέματα.


       Ταυτότητα

       Η ταυτότητα είναι ένα από τα σημαντικά θέματα της βιομηχανίας μας. Όπως πρέπει να γνωρίζετε, ο προσεκτικός προσδιορισμός των ρόλων, των ταυτοτήτων και των ευθυνών είναι σημαντικός για οποιοδήποτε έργο εκεί έξω. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν με τρόπο που να μην απειλεί το απόρρητο. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να εξεταστεί είναι να διασφαλιστεί η σωστή ενημέρωση των συμμετεχόντων. Θα πρέπει να αισθάνονται ότι εμπλέκονται και να λογοδοτούν περισσότερο στους κανόνες που θέτει το σύστημα, έτσι ώστε το σύστημα να μπορεί να λειτουργεί όπως προορίζεται. Για να διασφαλίσουμε ότι οι πτυχές διέπονται και εκτελούνται, έχουμε τεχνολογία blockchain που διασφαλίζει ότι δεν παραβιάζονται κανόνες και διατηρούμε επίσης το απόρρητο στην πρώτη γραμμή.

       Οι ομιλητές στο θέμα θα μοιραστούν τις δικές τους αντίστοιχες προοπτικές και πώς οι οργανισμοί τους χρησιμοποιούν το blockchain για να διασφαλίσουν το προσωπικό απόρρητο, χωρίς να επηρεάζουν την ανάγκη ταυτοποίησης των μερών και των επιχειρηματικών τους συναλλαγών που συμμετέχουν σε ένα έργο. Για να το κάνουν αυτό, θα μοιραστούν τις ιδέες και τις λύσεις τους χρησιμοποιώντας διαφανή μοντέλα όπου οι ταυτότητες των συμμετεχόντων στο δίκτυο είναι υπό έλεγχο.

       Εμπορικές συναλλαγές

       Σε οποιονδήποτε οργανισμό, το εμπόριο βρίσκεται στον πυρήνα της διαδικασίας και της ροής εργασίας. Μετά από οντότητες μετά από κατάλληλες ταυτότητες, πρέπει τώρα να κάνουν εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων ανταλλαγών αγαθών, τεκμηρίωσης, πληροφοριών, χρηματοοικονομικών μέσων και ούτω καθεξής μέσω των πλατφορμών που βασίζονται σε blockchain Για να βεβαιωθείτε ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα, ειδικά στο διεθνές εμπόριο, η πλατφόρμα πρέπει να είναι διαφανής και επίσης να ακολουθεί διεθνώς αποδεκτούς κανόνες. Αυτοί οι κανόνες πρέπει να βασίζονται σε πρωτόκολλα blockchain.

       Οι ομιλητές θα μιλήσουν για το πώς οι τρέχουσες επιχειρήσεις εκτελούν το εμπόριο και κάνουν πράγματα για να διασφαλίσουν ομαλές συναλλαγές σε όλο το σύστημα. Θα συζητήσουν επίσης τη μετάβαση από τα παραδοσιακά κεντρικά συστήματα σε μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain. Όπως συνήθως, η μετάβαση απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για την επίτευξη της τελειότητας. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να αναζητήσετε εφαρμογές που βασίζονται σε blockchain για κάθε περίπτωση χρήσης εκεί έξω. Οι ομιλητές θα συζητήσουν αυτά τα σενάρια εκεί έξω. Τέλος, θα συζητήσουν τις πρακτικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με περιπτώσεις χρήσης.

       Βιωσιμότητα

       Το τελευταίο θέμα που θα συζητηθεί από τους ομιλητές είναι η βιωσιμότητα. Η βιωσιμότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις. Επηρεάζει όλους τους τύπους επιχειρήσεων, μικρών ή μεγάλων, καθώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις καινοτόμες τεχνολογίες και προσπαθούν να τη χρησιμοποιήσουν με βιώσιμο τρόπο.

       Με την αειφορία, σημαίνει διαχείριση διαφορετικών πτυχών της παρουσία μιας εταιρείας. Μπορεί να είναι η κοινωνική βιωσιμότητα ή η διαχείριση νομικών μορφών εργασίας ή η διασφάλιση της ίσης μεταχείρισης των εργαζομένων. Άλλες σημαντικές πτυχές που πρέπει να διατηρηθούν περιλαμβάνουν την ισότητα των φύλων και την οικονομική βιωσιμότητα.

       Σε αυτήν την ενότητα, οι ομιλητές θα διερευνήσουν τα οφέλη της τεχνολογίας blockchain για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Θα συζητήσουν επίσης βιώσιμες εμπορικές πρακτικές και θα μοιραστούν την εμπειρία τους με ειδικές πλατφόρμες και μη κερδοσκοπικούς συλλόγους.

       Πάρε μέρος τώρα!

       Λοιπόν, τι περιμένετε? Κάνε εγγραφή τώρα και γίνετε μέρος του διαδικτυακού συνεδρίου όπου δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε και μπορείτε να απολαύσετε το συνέδριο από την άνεση του δωματίου σας!

       Mike Owergreen Administrator
       Sorry! The Author has not filled his profile.
       follow me
       Like this post? Please share to your friends:
       Adblock
       detector
       map