Εταιρική στρατηγική και διαχείριση μπλοκ – εικονική διάσκεψη

Contents

Γιατί να παρευρεθείτε | Ημερήσια διάταξη | Ηχεία | Συνεργάτες

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ BLOCKCHAINS & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

23 Ιουλίου 2020 | 3:00 μ.μ. CET | 9:00 π.μ. ET

Παρακολουθήστε τώρα κατ ‘απαίτηση!

1000+

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ

8+

ΗΧΕΙΑ

3+

ΘΕΜΑΤΑ

Καλώς ήλθατε σε μια συναρπαστική νέα ψηφιακή εκδήλωση

Το Blockchain είναι ένα καινοτόμο πλαίσιο που οι εταιρείες θα χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο για τη διεξαγωγή επιχειρηματικών διαδικασιών με συνεργατικό και αξιόπιστο τρόπο, ειδικά στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν την τρέχουσα κρίσιμη οικονομική κατάσταση. Για να γίνει αυτό, οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων για επιχειρήσεις πρέπει να κατανοήσουν τα θεμέλια της τεχνολογίας. Αυτό δεν είναι για να γίνουν τεχνολογία «geeks», αλλά για να εκτιμήσουν τις πιθανές λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν χάρη στα χαρακτηριστικά των αποκεντρωμένων κατανεμημένων καθολικών.

Πολλοί – δικαίως – αντιτίθενται ότι για τη χρήση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν χρειάζεται να γνωρίζετε όλες τις περιπλοκές των πρωτοκόλλων τεχνολογίας φόντου, όπως POP3, IMAP, SMTP και παρόμοια.

Ενώ η δήλωση είναι αληθινή, σημαίνει, ωστόσο, έλλειψη κατανόησης της πραγματικής φύσης και της προσέγγισης του blockchain. Το Blockchain δεν είναι ένα τεχνολογικό χαρακτηριστικό που επιτυγχάνει έναν συγκεκριμένο κρίσιμο στόχο όπως ένα email που υλοποιεί την αποστολή ψηφιακού μηνύματος μεταξύ δύο ή περισσότερων μερών. Το Blockchain, όπως έχει ήδη οριστεί, είναι ένα επιχειρηματικό πλαίσιο που υποστηρίζεται από καινοτόμες λειτουργικές τεχνολογίες- που επιτρέπει στους επιχειρηματικούς συνεργάτες να συνεργάζονται και να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον σε βάση peer-to-peer.

Αυτό το εικονικό συνέδριο εισάγει τα βασικά θεμελιώδη στοιχεία που θέτουν τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην επιχείρηση για να εντοπίσουν καλύτερα τις εφαρμογές περίπτωσης χρήσης για τη δική τους επιχείρηση και για τους συνεργάτες τους.

Δεν είναι θέμα μάθησης πώς να αναπτύξουμε λογισμικό, αλλά να κατανοήσουμε από εκείνους που το κάνουν – τους ομιλητές και τους πάνελ του συνεδρίου – το επίπεδο των εξελιγμένων λύσεων που κατέστη δυνατή από τις τρέχουσες πλατφόρμες και εφαρμογές που βασίζονται σε blockchain.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων (CET / ET)

15: 00/09: 00πμ

Εναρκτήρια ομιλία

15: 05/09: 05πμ

Άνοιγμα Keynote- Blockchain POC με μέλλον

Eric Saraniecki, Συνιδρυτής και επικεφαλής του προϊόντος, Digital Asset

15: 30/09: 30πμ

Συνεδρία 1 – Αποφάσεις για Blockchain

Πίτερ Μπους, Ιδιοκτήτης προϊόντος Διανεμημένη Ledger Technologies Mobility, Bosch

Τάνια Κουζνέτσοβα, Διευθυντής Οικονομικών, Centric Brands

15: 55/09: 55πμ

Keynote – Πλοήγηση σε έναν επιτυχημένο χάρτη πορείας υλοποίησης Blockchain – Από τη θήκη χρήσης έως την υιοθέτηση

Τζιμ Μάισον, Blockchain Practice Leader, Λύσεις λογισμικού Paramount

16: 20/10: 20πμ

Συνεδρία 2 – Δημιουργία επιχειρηματικής υπόθεσης

Λίζα Μπάττερς, Γενικός Διευθυντής, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Nadia Hewett, Lead Project, Blockchain και Digital Currency, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

16: 45/10: 45πμ

Βασικός τόνος

17: 10/11: 10πμ

Συνεδρία 3 – Επικοινωνία και μάρκετινγκ


Shahar Steiff, AVP New Technologies, PCCW Global

Τζούλιαν Γκρι, Διευθυντής Τεχνολογίας, BP

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Shahar SteiffShahar Steiff

Shahar Steiff

AVP New Technologies, PCCW Global

ΕρικΕρικ

Eric Saraniecki

Συνιδρυτής και επικεφαλής του προϊόντος, Digital Asset

Τζιμ ΜάισονΤζιμ Μάισον

Τζιμ Μάισον

Blockchain Practice Leader, Λύσεις λογισμικού Paramount

Λίζα ΜπάττερςΛίζα Μπάττερς

Λίζα Μπάττερς

Γενικός Διευθυντής, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Τζούλιαν γκριΤζούλιαν γκρι

Τζούλιαν Γκρι

Διευθυντής Τεχνολογίας, BP

nadia hewettnadia hewett

Nadia Hewett

Lead Project, Blockchain και Digital Currency, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

ΠέτροςΠέτρος

Πίτερ Μπους

Ιδιοκτήτης προϊόντος Διανεμημένη Ledger Technologies Mobility, Bosch

Τάνια ΚουζνέτσοβαΤάνια Κουζνέτσοβα

Τάνια Κουζνέτσοβα

Διευθυντής Οικονομικών, Centric Brands

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό συνέδριο—

Δεν απαιτείται ταξίδι!

23 Ιουλίου 2020 | 3:00 μ.μ. CET

Παρακολουθήστε τώρα κατ ‘απαίτηση!

Συνεδρία 1 – Αποφάσεις για Blockchain

Μέχρι πρόσφατα, το blockchain υπήρξε το ασφαλές λιμάνι για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων που οραματίστηκαν την τεχνολογία κατανεμημένων καθολικών ως λύση στα πολλά υπάρχοντα προβλήματα που υπέστη η χρηματοπιστωτική βιομηχανία. Ενώ οι περισσότερες εξελίξεις κρυπτογράφησης blockchain απέτυχαν, οι αρχές και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας blockchain έχουν εισχωρήσει σε κάθε άλλο κλάδο της βιομηχανίας.

Ενώ οι υποσχέσεις είναι πράγματι σημαντικές, δεν είναι συνετό να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα βασισμένο σε blockchain χωρίς σαφές όραμα για τους αναπόφευκτους περιορισμούς, εμπόδια, τεχνικά κενά και, το πιο σημαντικό, την πραγματική ζήτηση της αγοράς που αντιμετωπίζουν πάντα οποιαδήποτε πρωτοβουλία ψηφιακού μετασχηματισμού. Το Blockchain δεν κάνει καμία διαφορά.

Η συνεδρία συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες του κλάδου που θα μοιραστούν τις συμβουλές τους – με βάση την πραγματική εμπειρία – για το πώς να σχεδιάσετε το blockchain και – το πιο σημαντικό – πώς να αποφασίσετε πότε απαιτείται το blockchain για να κάνετε τη διαφορά.

Συνεδρία 2 – Δημιουργία επιχειρηματικής υπόθεσης

Όπως και κάθε άλλο πρόγραμμα υλοποίησης, έρχεται η στιγμή που πρέπει να αγωνιστείτε για περιορισμένο προϋπολογισμό και να πείσετε το αφεντικό σας. Οι εσωτερικοί σας ανταγωνιστές έχουν μια ευκολότερη εργασία: Οι πωλήσεις μπορούν να αποδείξουν ότι εάν ο προϋπολογισμός τους πηγαίνει, θα αυξήσουν τα έσοδα. Το μάρκετινγκ θα ισχυριστεί ότι θα αυξήσει το μερίδιο αγοράς. Η παραγωγή θα είναι σε θέση να κάνει περισσότερα και να πουλήσει περισσότερα. Τι θα φέρει το blockchain στο τραπέζι; Η δυσκολία προσδιορισμού των κατάλληλων βασικών οδηγών αξιολόγησης και ποσοτικοποίησης αυτών που κατά τα άλλα δεν είναι άυλα στη φύση επιδεινώνεται περαιτέρω από την ανάγκη να ληφθεί υπόψη ότι η τεχνολογία blockchain δημιουργεί μια υποδομή που έχει την εγγενή ικανότητα να μετασχηματίζει τον τρόπο εκτέλεσης των επιχειρηματικών διαδικασιών και να αλλάξει τη δυναμική των μακροχρόνιων εμπορικών σχέσεων. Πώς μπορείτε να μετρήσετε την αξία όλων αυτών; Δεν είναι μόνο ζήτημα να δικαιολογηθεί ότι τα οφέλη θα υπερβούν το κόστος.

Οι ομιλητές σε αυτήν τη συνεδρία θα συζητήσουν πώς μέτρησαν τον αντίκτυπο του blockchain στην επιχείρησή τους και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να καταλάβουν πώς τα άυλα προγράμματα οδήγησης όπως «εμπιστοσύνη», «συνεργασία», «λογοδοσία», «αξιοπιστία» συνιστούν ή καταστρέφουν μια συμφωνία. Παρεμπιπτόντως, όλοι αυτοί οι οδηγοί γίνονται απτά περιουσιακά στοιχεία στο blockchain.

Συνεδρία 3 – Επικοινωνία και μάρκετινγκ

Το έργο δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο προϋπολογισμός σας έχει εγκριθεί, έχετε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά. Ωστόσο, έχετε καταλάβει τώρα ότι δεν έχει μεγάλη αξία να ξεκινήσετε μια πρωτοβουλία έργου που βασίζεται σε blockchain εάν δεν έχετε την πλήρη δέσμευση και δέσμευση των συνεργατών σας στην εφοδιαστική αλυσίδα. Παρόλο που η υλοποίηση ενός έργου blockchain εντός των τεσσάρων τειχών της εταιρείας δεν είναι καθόλου εύκολη, ωστόσο εκτελείται σε ένα περιβάλλον τελείως υπό τον έλεγχο του ιδιοκτήτη του έργου. Η υποστήριξη και η επίβλεψη της ανώτατης διαχείρισης έχουν ήδη εξασφαλιστεί κατά τα προηγούμενα στάδια του σχεδίου έργου. Έτσι, τυχόν εσωτερικά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν γρήγορα. Όμως, η επιρροή διαχείρισης της εταιρείας εξαφανίζεται σχεδόν όταν εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρείας συμμετέχουν στο έργο. Η ηθική υπόθεση μπορεί να είναι ένα χρήσιμο πειστικό στοιχείο, αλλά η επιτυχία του έργου απαιτεί υιοθέτηση και λογοδοσία από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Τα αναμενόμενα οφέλη του έργου πρέπει να διατυπωθούν και να κοινοποιηθούν με σαφήνεια. Αυτό συμβαίνει όταν οι δεξιότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας γίνονται απολύτως καθοριστικές για την επιτυχία της πρωτοβουλίας.

Η συνεδρία θα συνδυάσει εμπειρογνώμονες του κλάδου που θα μοιραστούν πρακτικά παραδείγματα και λάθη για να αποφύγουν άμεσα από την εμπειρία τους στη διαχείριση πολλαπλών έργων blockchain για την εταιρεία και τους πελάτες τους.

Οι συνεργάτες μας για εκδηλώσεις

Λύσεις λογισμικού Paramount

ΝΤΑΜΛ

Γίνε συνέταιρος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map