Δημοπρασία Sacramento Kings Off Jersey χρησιμοποιώντας Blockchain Marketplace

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Δημοπρασία Sacramento Kings Off Jersey χρησιμοποιώντας Blockchain Marketplace

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί Ethereum Blockchain για επαλήθευση των πραγματικών αναμνηστικών βασιλιάδων από το ConsenSys 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020

Buddy Hields 710 215 458


– Το Blockchain Better προστατεύει τους θαυμαστές από την απάτη, τις απάτες και τα γρανάζια που πωλούνται σε δευτερεύουσες αγορές –

– Επιτρέπει στους θαυμαστές να υποβάλλουν προσφορές για επιλεγμένες φανέλες και ενδύματα παικτών ενώ φοριούνται στο γήπεδο κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού –

Σακραμέντο, Καλιφόρνια– Σήμερα, οι Sacramento Kings, σε συνεργασία με ConsenSys, Μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού blockchain, ανακοίνωσε μια νέα πλατφόρμα δημοπρασιών που διευκολύνει τη ζωντανή υποβολή προσφορών για χρήση αθλητικών εργαλείων εντός παιχνιδιού Τράουμ, ένα προϊόν αλυσίδας εφοδιασμού που υποστηρίζεται από την ConsenSys. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, κάθε στοιχείο δημοπρασίας θα πιστοποιείται και θα δημιουργηθεί ένα διαφανές ίχνος ελέγχου του ιστορικού προϊόντων, έτσι ώστε οι θαυμαστές να είναι σίγουροι ότι κάθε κομμάτι γραναζιού είναι αυθεντικό.

Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών Kings, οι θαυμαστές θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια ζωντανή δημοπρασία εργαλείων που φοριούνται στο παιχνίδι. Η πλατφόρμα, διαθέσιμη μέσω Kings.com/ Δημοπρασία και η βραβευμένη εφαρμογή Sacramento Kings + Golden 1 Center και Kings.com, θα ξεκινήσει σήμερα καθώς οι Βασιλιάδες αναλαμβάνουν τους Ντάλας Μάβερικς στο Σακραμέντο. Η φανέλα του Kings guard του Buddy Hield θα δημοπρατηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με έσοδα που ωφελούν τις προσπάθειες ανακούφισης του τυφώνα Dorian. Τα έσοδα από μελλοντικές δημοπρασίες θα μεταφερθούν στο Ίδρυμα Sacramento Kings, εκτός αν ορίζεται.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ένα άλλο blockchain πρώτα καθώς προσπαθούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των θαυμαστών», δήλωσε ο επικεφαλής της τεχνολογίας Sacramento Kings Ryan Montoya. «Έχουμε ενσωματώσει την τεχνολογία blockchain στην επιχείρησή μας σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος επιβράβευσης, και τώρα οι θαυμαστές μας θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν με ασφάλεια αυθεντικά προϊόντα που φορούν παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο λύση που βασίζεται σε blockchain.»

«Η ψηφιακή εποχή έχει αυξήσει δραστικά την πρόσβαση και την προαιρετικότητα για πολλούς καταναλωτές, αλλά έχει επίσης μειώσει την επαληθεύσιμη προέλευση. Πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα φυσικά αγαθά που παραδίδονται στην πόρτα σας είναι νόμιμα και τόσο πραγματικά όσο διαφημίζονται; Πώς μπορείτε να εμπιστευτείτε την αυθεντικότητα και το ιστορικό ιδιοκτησίας για κάτι που αγοράσατε στο διαδίκτυο; ” είπε ο επικεφαλής της επιχειρηματικής ανάπτυξης ConsenSys Bradley Feinstein. «Καθώς το blockchain Ethereum συνεχίζει να κερδίζει έλξη ως ένα νέο θεμέλιο για παγκόσμια συνεργασία παρέχοντας εμπιστοσύνη και διαφάνεια, ξεκλειδώνουμε πιο βαθιές μεθόδους για να προσφέρουμε ορατότητα σε πολύπλοκες παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού και να ενδυναμώσουμε τις συμπεριφορές των καταναλωτών».

Η συνολική αξία της αμερικανικής αγοράς αθλητικών αναμνηστικών εκτιμήθηκε σε 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, Ωστόσο, δεν υπάρχουν βιομηχανικά πρότυπα για τον έλεγχο ταυτότητας αντικειμένων και την προστασία των θαυμαστών από την αγορά πλαστών εμπορευμάτων. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι Kings και ConsenSys αυξάνουν αποτελεσματικά το δυναμικό μεταπώλησης για πιστοποιημένα εμπορεύματα σε δευτερογενείς αγορές. Οι ζωντανές δημοπρασίες θα επιτρέψουν στους βασιλιάδες να διηγηθούν μια μοναδική ιστορία γύρω από κάθε κομμάτι αναμνηστικών, παρέχοντας παράλληλα στους θαυμαστές μια συναρπαστική εμπειρία ζωντανής δημοπρασίας

Από τους οπαδούς που παρακολουθούν το παιχνίδι στην αρένα έως τους οπαδούς που παρακολουθούν από το σπίτι, ο καθένας μπορεί να υποβάλει προσφορά για οποιοδήποτε στοιχείο ζωντανής δημοπρασίας Kings. Οι περίοδοι δημοπρασίας εκτελούνται την ημέρα του παιχνιδιού, ξεκινώντας λίγο πριν από τις 11:59 μ.μ. PT. Οι υψηλότεροι πλειοδότες της δημοπρασίας θα λάβουν το πιστοποιημένο εργαλείο, θα επισημανθούν και θα επαληθευτούν, μαζί με ένα διακριτικό, που θα αντιπροσωπεύει απόδειξη ιδιοκτησίας και χρησιμεύει επίσης ως Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας (CoA). Το ψηφιακό διακριτικό δημιουργεί μια επίσημη ιστορική εγγραφή του αντικειμένου και δείχνει το πραγματικό ίχνος ελέγχου καθώς περνά από τον ιδιοκτήτη στον κάτοχο. Το διακριτικό θα ανήκει στον νικητή της δημοπρασίας και θα κωδικοποιείται με επαληθευμένα δεδομένα σχετικά με το παιχνίδι, τη σεζόν και τον παίκτη και θα έχει χρονική σήμανση, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να αποδείξουν ότι τα εργαλεία τους είναι γνήσια.

Η πλατφόρμα καταγράφει τη προέλευση και την αυθεντικότητα των εμπορευμάτων χρησιμοποιώνταςΤράουμ, Ένα προϊόν ConsenSys που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χτίζουν εμπιστοσύνη με τους καταναλωτές τους μέσω της διαφάνειας, της ιχνηλασιμότητας και της εμπορευσιμότητας. Το αρχικό ιστορικό συναλλαγών θα καταγραφεί επίσης και με τη συγκατάθεση του κατόχου, οποιαδήποτε μελλοντική πώληση, δάνειο ή έκθεση του εξοπλισμού σε φυσικούς ή εικονικούς εκθεσιακούς χώρους θα γίνει μέρος του διαφανούς ιστορικού δίσκου που τεκμηριώνεται στο blockchain Ethereum. Οι θαυμαστές μπορούν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής κάρτας και τα αντικείμενα δημοπρασίας που φοριούνται στο παιχνίδι θα αποσταλούν απευθείας σε μια διεύθυνση της επιλογής τους.

«Επιλέξαμε να σχεδιάσουμε αυτήν τη συγκεκριμένη υλοποίηση έχοντας κατά νου έναν ανεμιστήρα των Kings», δήλωσε ο αρχιτέκτονας της Treum Product Constantin Kostenko. “Η τεχνολογία blockchain Ethereum παρέχει διαφάνεια, αυθεντικότητα και προστασία απάτης στον ανεμιστήρα, αλλά οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι κρυφές για να προσφέρουν μια οικεία εμπειρία χρήστη.”

Αυτή η συνεργασία ακολουθεί την πρόσφατη κυκλοφορία του Kings το πρώτο φυσικό κρυπτοσυλλεκτικό σε επαγγελματικά αθλήματα και το Το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης της NBA με τεχνολογία blockchain για παιχνίδια εντός εφαρμογής. Το 2014, οι βασιλιάδες έγιναν οι πρώτη ομάδα του NBA που δέχτηκε το Bitcoin ως πληρωμή στην αρένα. Το 2018, οι Kings έγιναν η πρώτη επαγγελματική αθλητική ομάδα στον κόσμο να εξορύξω κρυπτογράφηση και ανακοίνωσε ένα φιλανθρωπικό πρόγραμμα, το MiningForGood, το οποίο δωρίζει αυτά τα κεφάλαια σε προσπάθειες ανάπτυξης και κατάρτισης εργατικού δυναμικού στην κοινότητα. Πέρυσι, οι Κινγκς ξεκίνησαν επίσης τον πρώτο αφιερωμένο χώρο του ΝΒΑ για ένα Ελεύθερη για παιχνίδι, προγνωστική εμπειρία παιχνιδιού στην αρένα.

Οι Βασιλιάδες ονομάστηκαν «Η πιο καινοτόμος εταιρεία στον αθλητισμό“Από την Fast Company και το”Most Tech Savvy-Team του 2016“Από την SportTechie, και ήταν επίσης παραλήπτης του Το “Facility of the Year” του Sports Business Journal

Η δημοπρασία θα είναι προσβάσιμη μέσω Kings.com/ Δημοπρασία και το Εφαρμογή Sacramento Kings + Golden 1 Center, και μια ειδοποίηση push θα σταλεί στους χρήστες της εφαρμογής όταν η δημοπρασία είναι ζωντανή.

Για λήψη της εφαρμογής, κάντε κλικ στο ΕΔΩ.

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me