Επίσημος οδηγός για την αξίωση ανταμοιβών SKL και την αλλαγή της αντιπροσωπείας

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogCodefi Ενεργοποίηση

Επίσημος οδηγός για την αξίωση ανταμοιβών SKL και την αλλαγή της αντιπροσωπείας

από τον Collin Myers 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020

κάλυμμα κλίμακας


Από την 1η Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ. UTC, οι πρώτοι χρήστες του Δικτύου SKALE θα αρχίσουν να ικανοποιούν την περίοδο απόδειξης χρήσης τους και ως εκ τούτου να μπορούν, μεταξύ άλλων, να απενεργοποιούν την αυτόματη ανάθεση και να μεταφέρουν ελεύθερα τα κουπόνια τους σε άλλη διεύθυνση ή εκπρόσωπο σε νέο επικυρωτή. Η πρώτη παρτίδα πρώιμων χρηστών που πληρούν τις απαιτήσεις απόδειξης χρήσης θα είναι εκείνοι που έχουν συμμετάσχει στις δύο πρώτες εποχές του δικτύου SKALE, οι οποίες ξεκίνησαν την 1η Οκτωβρίου 2020.  

Όλοι οι χρήστες που πληρούν τις απαιτήσεις απόδειξης χρήσης θα πρέπει να αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο ως πηγή αλήθειας για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διεκδίκησης και συμμετοχής στο Activate. Οποιαδήποτε άλλη τεκμηρίωση έχει την πιθανότητα να είναι παραπλανητική και δεν υποστηρίζεται από το Codefi Activate ή το SKALE. 

Ακολουθήστε επίσης την Ενεργοποίηση  Ομάδα τηλεγραφημάτων και δείτε το Συχνές Ερωτήσεις για το SKALE Staking για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στη διεύθυνση https://activateteam.zendesk.com.

Πριν διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας, στοιχηματίστε τα διακριτικά σας με έναν νέο επικυρωτή ή αναπληρωτή, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκές ETH στο εγγεγραμμένο πορτοφόλι σας για να καλύψετε τις δαπάνες αερίου που σχετίζονται με τις συναλλαγές.

ΒΗΜΑ 1: Αλλαγή αντιπροσωπείας

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης εποχής, οι χρήστες που έχουν ικανοποιήσει την απόδειξη χρήσης και έχουν απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση θα μπορούν να μεταφέρουν τα SKL τους σε οποιαδήποτε διεύθυνση ή να μεταβιβάζουν εκ νέου τα tokens τους σε έναν νέο επικυρωτή. Εάν θέλετε να συνεχίσετε το στοίχημα, τότε δεν απαιτείται καμία ενέργεια και μπορείτε να προχωρήσετε στο Βήμα 2 παρακάτω. Εάν οι χρήστες επιθυμούν να αλλάξουν εξουσιοδότηση, πρέπει να απενεργοποιήσουν την αυτόματη ανανέωση πριν από τις 29 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ. ET. Εάν η αυτόματη ανανέωση δεν είναι απενεργοποιημένη, τα κουπόνια των χρηστών θα συνεχίσουν να ανατίθενται σε διαστήματα δύο μηνών για τις Epoch 3 και 4 έως τις 31 Ιανουαρίου και ούτω καθεξής. Η απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης θα αναδιοργανώσει τα διακριτικά σας και θα σταματήσετε να λαμβάνετε ανταμοιβές ανάθεσης Όταν εκχωρήσετε εκ νέου τη νέα εποχή ξεκινά την 1η του επόμενου μήνα (ώρα 00:00 UTC), έως ότου δεν λάβετε ανταμοιβές ανάθεσης. Μπορείτε να εκχωρήσετε ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του μήνα και η ανάθεση θα ξεκινήσει αυτόματα μόλις γίνει δεκτή από τον επικυρωτή την 1η του επόμενου μήνα.

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση, μεταβείτε στη σελίδα Αποθέματος διακριτικών, όπου θα βρείτε το κουμπί αυτόματης ανανέωσης στην κάτω δεξιά γωνία. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ακύρωση πραγματοποιώντας μια συναλλαγή στην αλυσίδα. Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η συναλλαγή, τα διακριτικά των χρηστών θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε αυτούς την ημέρα μετά το τέλος της δεύτερης εποχής που έληξε στις 30 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ. ET.

Screen Shot 2020-11-24 στις 8.34.32 π.μ.

ΒΗΜΑ 2: Διεκδικήστε τις ανταμοιβές σας

Οι ανταμοιβές ανάθεσης για περίοδο PoU και για κάθε επόμενη εποχή καθίστανται διαθέσιμες για αξίωση εντός αρκετών ημερών μετά το τέλος κάθε εποχής / μήνα. Μπορείτε να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας ανά πάσα στιγμή. Δεν θα λήξουν ποτέ και θα σας ανατεθούν πάντα σε ένα έξυπνο συμβόλαιο.

Μετά την ολοκλήρωση της εποχής του Νοεμβρίου, οι ανταμοιβές που κέρδισαν οι χρήστες κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εποχών μπορούν να διεκδικήσουν και να μεταφερθούν. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στη σελίδα αποθέματος διακριτικών. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αξίωση SKL” για να ξεκινήσετε το αναδυόμενο παράθυρο διεκδίκησης διακριτικών και να δείτε τη σύνοψη των ανταμοιβών SKL που έχετε κερδίσει κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εποχών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: πρέπει να έχετε αρκετό ETH στο πορτοφόλι σας για να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας (περίπου 20,00 $ κατά τη δημοσίευση).

Κάντε κλικ στην επιλογή “Ανάκτηση των κωδικών SKL μου” για να ξεκινήσετε το αίτημα μεταφοράς. Αυτό θα ανοίξει έναν τρόπο για το εγγεγραμμένο πορτοφόλι σας για επιβεβαίωση. 

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-11-24 στις 8.32.50 π.μ. png

Πότε θα είναι διαθέσιμες μεγαλύτερες περίοδοι ανάθεσης?

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SKALE Network, μεγαλύτερες περιόδους ανάθεσης πιθανότατα θα εισαχθούν 9-10 μήνες μετά τη δημιουργία μετά την εισαγωγή και την έγκριση μέσω της διαδικασίας διακυβέρνησης. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, υπάρχει διαθέσιμη περίοδος πονταρίσματος 2 μηνών σε όλους τους υποστηρικτές του δικτύου.

Αποκεντρωμένα δίκτυαSKALEN NewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me