The Codefi Sandboxes: Ιανουάριος 2021 Ενημέρωση προϊόντος

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αρχική ΣελίδαBlogCodefi

The Codefi Sandboxes: Ιανουάριος 2021 Ενημέρωση προϊόντος

Το Codefi Assets Sandbox είναι το πρώτο σε μια σειρά από περιβάλλοντα λογισμικού sandbox που αναπτύχθηκε από την ConsenSys Codefi.by Nicole Adarme 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2021

Codefi Sandbox Blog

Το Sandbox Assets Codefi  

Η κατανόηση του αντίκτυπου και των λειτουργιών των ψηφιακών στοιχείων μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, οι πρώτοι οικονομικοί παράγοντες έχουν ήδη αρχίσει να εκμεταλλεύονται αυτές τις καινοτομίες.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, οι τράπεζες επενδύσεων, οι μεταφορείς, οι χρηματιστές, οι κεντρικές τράπεζες ασφαλείας, οι εγγεγραμμένοι σύμβουλοι επενδύσεων και οι πλατφόρμες crowdfunding σε ολόκληρο τον κόσμο επιδιώκουν να κατανοήσουν καλύτερα πώς θα λειτουργήσει η πλατφόρμα Codefi Assets και το blockchain Ethereum αλλάξτε τον τρόπο έκδοσης, διανομής και διαχείρισης χρηματοοικονομικών προϊόντων. 

Σε απάντηση, σήμερα εγκαινιάζουμε το Codefi Assets Sandbox – μια πλατφόρμα δοκιμών που θα επιτρέπει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αξιολογούν και να εξερευνούν ψηφιακά στοιχεία σε ένα προσομοιωμένο ψηφιακό οικοσύστημα. Το Assets Sandbox μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί ένα χρηματοοικονομικό ίδρυμα, επιτρέποντας τον πειραματισμό, τη μάθηση, την κατάρτιση και την επίδειξη: 

  • Πείραμα: Προσομοίωση έκδοσης, διανομής και ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων. 
  • Μαθαίνω: Δώστε πρόσβαση σε μέλη της ομάδας που θέλουν να μάθουν πώς λειτουργεί το Codefi Assets και τι σημαίνει να λειτουργεί σε ένα blockchain.
  • Τρένο: Διαχειριστείτε τους χρήστες, τους επενδυτές επί του σκάφους και δημιουργήστε ψηφιακά στοιχεία χωρίς τους κινδύνους της πραγματικής εφαρμογής έως ότου η ομάδα σας είναι έτοιμη.
  • Πείθω: Αποκτήστε πρόσβαση σε επιδείξεις προϊόντων για να παρουσιάσετε τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη της πλατφόρμας στους ενδιαφερόμενους. 

Μέσα στο περιβάλλον δοκιμών, οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, τα επενδυτικά κεφάλαια και άλλες επιχειρήσεις θα αποκτήσουν πρόσβαση στις πλήρεις δυνατότητες της Codefi Assets, μιας πλατφόρμας και API ψηφιακής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων από άκρο σε άκρο που επιτρέπει την ψηφιοποίηση ενός ευρέος φάσματος χρηματοοικονομικών προϊόντων και συναλλαγών.

Το Assets Sandbox θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες δυνατότητες και πολλά άλλα:

  • Προσαρμόσιμη έκδοση: Απλοποιήστε και διαμορφώστε το σχεδιασμό, την έκδοση και τη διανομή κεφαλαίων κλειστού και ανοιχτού τύπου, καθώς και μέσα αγοράς κεφαλαίων χρέους όπως μηδενικά κουπόνια, σταθερά επιτόκια και ομόλογα κυμαινόμενου επιτοκίου.
  • Ενσωματωμένη συμμόρφωση: Βεβαιωθείτε ότι τα ψηφιακά σας στοιχεία συμμορφώνονται με τους κανονισμούς χρησιμοποιώντας κώδικα που διαμορφώνεται σύμφωνα με τον παραδοσιακό νόμο περί κινητών αξιών. 
  • Ταχεία επιβίβαση επενδυτών: Επιταχύνετε τις λειτουργίες KYC και AML, ορίστε κανόνες διανομής, μοιραστείτε δεδομένα συμμόρφωσης με ρυθμιστές και άλλους συμμετέχοντες στο δίκτυο και βελτιώστε τον έλεγχο.
  • Ενοποιημένη διαχείριση κύκλου ζωής: Αυτοματοποιήστε την επεξεργασία παραγγελιών αγοράς και εξαγοράς καθώς και τη διανομή εταιρικών ενεργειών (συμπεριλαμβανομένων πληρωμών μερισμάτων και κουπονιών).
  • Βελτιωμένες δευτερογενείς συναλλαγές: Δυνατότητα στους επενδυτές να πραγματοποιούν εύκολα συναλλαγές εντός ομότιμων αγορών. Εκκαθάριση και διακανονισμός συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο με πολλαπλές επιλογές πληρωμής, χωρίς καθυστερήσεις διακανονισμού και χωρίς κίνδυνο αντισυμβαλλομένου.
  • Μητρώο επενδυτών σε πραγματικό χρόνο: Παρακολούθηση του μητρώου στοιχείων ενεργητικού σε πραγματικό χρόνο. Διατηρήστε ένα διαφανές και αμετάβλητο ιστορικό συναλλαγών, δείτε τις μετρήσεις της θέσης και της απόδοσης και δημιουργήστε πληροφορίες με δυνατότητα δράσης όλες από έναν πίνακα ελέγχου.

Η έκδοση API για προγραμματιστές

Το Codefi Assets API Sandbox είναι επίσης διαθέσιμο για προγραμματιστές που θέλουν να πειραματιστούν με στοιχεία που βασίζονται σε blockchain στην εφαρμογή τους. Προσδιορίστε στη φόρμα επικοινωνίας εάν σας ενδιαφέρει η έκδοση API του Codefi Assets Sandbox και θα σας στείλουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.


Αποκτήστε πρόσβαση στο Sandbox Assets

Τα Codefi Sandboxes

Το Assets Sandbox είναι το πρώτο σε μια σειρά από περιβάλλοντα λογισμικού sandbox που αναπτύχθηκε από την ConsenSys Codefi. Αργότερα το Q1.2021, η ConsenSys Codefi θα κυκλοφορήσει το Workflow Sandbox και το CBDC Sandbox.

Μάθετε για το CBDC Sandbox Register για το CBDC Sandbox

Οι συνεδρίες κοινότητας Sandbox

Για να διατηρεί την θεσμική κοινότητα ενήμερη για την πρόοδο και τις γνώσεις των Codefi Sandboxes, το ConsenSys Codefi θα διοργανώνει μηνιαίες συνεδρίες κοινότητας σε μορφή διαδικτυακού σεμιναρίου που φιλοξενούνται από τους προϊσταμένους των προϊόντων μας. Η πρώτη συνεδρία θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2021.

Οι ομάδες προϊόντων θα είναι επίσης διαθέσιμες για υποστήριξη και ερωτήσεις μέσω του καναλιού Discord.

Εγγραφείτε για την πρώτη συνεδρία της κοινότητας Αλληλεπιδράστε με το Codefi Assets στο Discord

Codefi Sandbox Ενημέρωση προϊόντος Newsletter Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map