TokenWork # Έννοιες Έρευνας & Σχεδιασμού Crypto-Economics –

Επεισόδιο 1

Κουπόνια με κουπόνι και γραμματόσημα τροφίμων

Το προτεινόμενο μοντέλο “Re-Fungible Service Token” (RFST) είναι μια παραλλαγή της αρχιτεκτονικής “Re-Fungible Token” της Rennekamp, ​​ένα μοντέλο στο οποίο θα μπορούσατε να έχετε ένα μη-εύφλεκτο περιουσιακό στοιχείο συνδεδεμένο με την εύθραυστη ρευστότητα – επιτρέποντας σε αυτό το περιουσιακό στοιχείο να “γίνει εύχρηστο” πάλι.” Το μοντέλο RFST μοιράζεται επίσης μια ομοιότητα με το Bancor Smart Token, ένα διακριτικό ERC20 (fungible) που συνδέεται με ένα άλλο, πιο υγρό διακριτικό ERC20. Αυτή η συνεδρία θα διερευνήσει την εφαρμογή RFST για την αναγνώριση κουπονιών στέγασης και σφραγίδων τροφίμων.

Δες το βίντεοΚουπόνια με κουπόνι και γραμματόσημα τροφίμωνΕπεισόδιο 2

Δελφοί – Ένας μηχανισμός στοιχηματισμού & Διαιτησία

Το Δίκτυο Bounties παρουσιάζει τους Δελφούς: έναν μηχανισμό πονταρίσματος και διαιτησίας για την επίλυση των προβλημάτων που είναι εγγενή στις αξιόπιστες συναλλαγές υπηρεσιών όπως τα bounties. Βασιζόμενοι σε ένα TCR αξιόπιστων ατόμων, μπορούμε να πάρουμε πιο δίκαιες κρίσεις από ό, τι θα μπορούσαμε με ένα απλό νόμισμα, και μπορούμε να προχωρήσουμε προς μια πιο ισχυρή λύση για το πρόβλημα oracle.


Δες το βίντεοDelphi Ένας μηχανισμός στοιχηματισμού και διαιτησίαςΕπεισόδιο 3

Λίστες με βαθμολογία διακριτικών για επιμέλεια παρόχων υπηρεσιών

Η λειτουργία μιας λίστας με κατάταξη διακριτικών είναι η επιμέλεια σχέσεων που βασίζονται στην αξία με τους παρόχους υπηρεσιών. Ο σχεδιασμός μιας λίστας με κατάταξη με κουπόνι επιτρέπει στους καταναλωτές να επιδιορθώνουν κεντρικά μια λίστα παρόχων υπηρεσιών με βάση τη σχετική απόδοση για μια χρονική περίοδο. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, οι καταναλωτές είναι οι επιμελητές.

Δες το βίντεοΔιακριτικές λίστες για επιμέλεια παρόχων υπηρεσιώνΕπεισόδιο 4

Post Capital Cybernetics AKA Scalable αφθονία

Ο σκοπός του μοντέλου είναι να παρέχει μια αφαίρεση ενός μοντέλου οικονομικού πλαισίου για το πώς οι άνθρωποι και οι οργανισμοί μπορούν να συναντηθούν και να συναλλάσσονται και να οργανώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε το κέρδος και ο σκοπός να γίνουν συνώνυμα: να απαιτούνται πριν από το σημαντικό κέρδος, να εφαρμοστούν μέσω προγραμματισμού τόσο στην εφαρμογή όσο και στο το επίπεδο πρωτοκόλλου.

Δες το βίντεοPost Capital Cybernetics AKA Scalable αφθονίαΕπεισόδιο 5

Μητρώα με επιμέλεια διακριτικών

Υπάρχουν τώρα δύο TCR ζωντανά στο Ethereum mainnet. Τι μάθαμε για την ιδέα του TCR από το να βλέπουμε αυτά τα λίγα στην παραγωγή; Ποια είναι τα προβλήματα; Πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερα?

Δες το βίντεοΜητρώα με επιμέλεια διακριτικώνΕπεισόδιο 6

Fuel.Network

Εισαγωγή στο έργο fuel.network. Η ιδέα είναι να βελτιωθεί η εμπειρία χρήστη του Ethereum, διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση του τελικού χρήστη με το blockchain. Το Fuel θα επιτρέπει στους dapps να πληρώνουν τέλη συναλλαγής για λογαριασμό των χρηστών τους, κατευθύνοντας αυτές τις συναλλαγές σε παρόχους φυσικού αερίου στο δίκτυο καυσίμων. Αυτό θα επέτρεπε ένα σύνολο φιλικών προς το χρήστη δυνατοτήτων: χωρίς πληρωμή τελών, χωρίς διαχείριση ιδιωτικών κλειδιών και καλύτερη ροή χρηστών.

Δες το βίντεοΔίκτυο καυσίμωνΕπεισόδιο 7

Postmortem: Παιχνίδια Cryptoeconomic Systems

Το Εργαστήριο Cryptoeconomic Productization, ένα έργο ConsenSys, έχει πραγματοποιήσει δύο ζωντανές δοκιμές αναπαραγωγής Token-Curated Registries (TCR) με πραγματικούς χρήστες. Έχουμε πετύχει, αποτύχαμε και, γενικά, έχουμε πειστεί όλο και περισσότερο για τη σημασία τους στη διαδικασία σχεδιασμού μας. Ελάτε σε αυτήν την ομιλία για μια ειλικρινή ματιά στο ταξίδι μας σε κρυπτοοικονομικά συστήματα παιχνιδιού.

Δες το βίντεοPlaymortem Cryptoeconomic Systems PlaytestsΕπεισόδιο 8

Sharded PoS Μηχανισμός για Αξιολογήσεις Γνώσης

Οργια είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο για τη δημιουργία και αξιολόγηση διαπιστευτηρίων μέσω της συναίνεσης των κοινοτήτων γνώσης. Το πρωτόκολλο επιτρέπει στις κοινότητες να διαμορφώσουν γύρω από τις έννοιες που τους ενδιαφέρουν και να δημιουργήσουν ορισμούς για το τι σημαίνει να τις γνωρίζουν. Η Fathom ενθαρρύνει τα μέλη να χρησιμοποιούν αυτούς τους ορισμούς για να αξιολογήσουν με ακρίβεια όσους θέλουν να αποκτήσουν διαπιστευτήρια και να ενταχθούν στην κοινότητα. Συνδέει τις έννοιες σε μια ιεραρχική οντολογία που επιτρέπει στο δίκτυο να αναπτυχθεί με φυσικό τρόπο και με ασφάλεια.

Δες το βίντεοSharded PoS Μηχανισμός για Αξιολογήσεις ΓνώσηςΕπεισόδιο 9

Προσομοίωση κρυπτοσυστημάτων

Σχεδιάζουμε τυφλά οικονομίες. Οι περισσότεροι μηχανισμοί διακριτικών σήμερα έχουν κατασκευαστεί με εικασίες, μεγάλες παραδοχές σχετικά με τις ανθρώπινες συμπεριφορές και μια υπόδειξη ανάλυσης. Η εικασία και η ανάλυση μπορούν να μας οδηγήσουν μόνο μέχρι τώρα Με την ανάλυση, μπορείτε να μελετήσετε μόνο θεωρητικά όρια και συμβάντα. Οι προσομοιώσεις, από την άλλη πλευρά, μπορούν να αποκαλύψουν πράγματα που δεν μπορείτε να υπολογίσετε θεωρητικά. Μπορεί να αποκαλύψει πράγματα που τα ανθρώπινα μυαλά μας δεν μπορούν να προβλέψουν.

Δες το βίντεοΠροσομοίωση κρυπτοσυστημάτωνΕπεισόδιο 10

Αγορές επιμέλειας

Το Curation Markets είναι ένα υποσύνολο της κρυπτοοικονομικής που περιστρέφεται γύρω από τη χρήση παιχνιδιών σταθμισμένων σταθμών και σηματοδότησης για επιμέλεια πληροφοριών. Αυτή η διαδικασία θα ενίσχυε ιδανικά την καινοτομία των πληροφοριών που μοιράζονται. Επειδή οι Curation Markets προσθέτουν ευέλικτη αξία σε νέα δίκτυα, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν και να ενθαρρύνουν χιλιάδες νέες κοινότητες να συν-δημιουργούν γύρω από κοινούς στόχους.

Δες το βίντεοΑγορές επιμέλειας

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me